- 23 Mayıs 2020
- 46
- 272
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.881
Ben de öyle deneyeyim en iyisibir iki kere videosundan leslie yaptın mı hareketleri hemen öğrenirsin gülüm sıkılırsan sen de benim gibi leptaptan dizi film açıp onu izlerken leslie yaparsın , gerçi bu sene leslie yapmadım bir ara yapmıştım dizisiz filmsiz yapamıyorum :)
O kadar iyi anlıyorum ki hamlık geçince vücudum spor isteyecek nasılsa diye kendimi inandırmakla meşgulümBende spora kalkayım dıyorum da hıc totom yemiyor ara verince baslaması zor oluyormus
Karantina bayramı olarak oldukça kaçamaksız ve sağlıklı geçiyor benim içinNasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi
Ahh süpersin canimmm. Benim için de öyle. Sütlaç yaptim ama tadina bile bakmadim. Ben yeminli zayifliyorumKarantina bayramı olarak oldukça kaçamaksız ve sağlıklı geçiyor benim için
Hahahah harika ben de bu yöntemi mi denesem acabaAhh süpersin canimmm. Benim için de öyle. Sütlaç yaptim ama tadina bile bakmadim. Ben yeminli zayifliyorumbelli bir süre bazı şeyleri yememeye yemin ediyorum. 1 gün ara verip ertesi gün tekrar yemin ediyorum
senınde ponıcım ne zaman doneceksın sahalaraBayramınız mübarek olsun kızlar
sabah saglam bır kahvaltı yaptım recellı kaymaklı ekmeklıNasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi
sorma canım basladın mı devamıgelıyor da baslayana kadar ısteO kadar iyi anlıyorum ki hamlık geçince vücudum spor isteyecek nasılsa diye kendimi inandırmakla meşgulüm
Ben olsam aramazdımKızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım
Ben de aramak istemiyorum,eşim zihnimi bulandırdıBen olsam aramazdım
Affedici olup aramak güzel şeydir aslında.Ben de aramak istemiyorum,eşim zihnimi bulandırdı
Ama cenaze zamanı bana yaptıkları geldikçe aklıma yok diyorum ya aramam da aramasınlar da artık
canım abim vefat ettıgınıde keske kus ayrılmasaydık demistim 1 sn sonra hangimize ne olacağı belli degıl halan ve babaannen ıcınde aynı sey gecerlı yarın Allah korusun onlara bısey oldugunda keske demeyeceksen arama ama bana kalırsa da arasan iyi olur gıbı hayat birbirine kusecek kadar uzun degılKızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım
baya yorulmussun canım bugun ben sureklı goruntulu konusmalardaydım cok ıyı geldiBayram günü bile pertim çıktı kızlar
Benim kızlar Ramazan boyu "anne bayram kahvaltısına patates kızartması yap, çok olsun" diyorlardı.
Ramazan'ın tüm orucunu tuttular bende gönülleri olsun diye yapayım dedim 2-3 kilo patates kızarttım, onlara kalsa hala kızartma yapıyordum
Neyse o kadar kızartma yapınca her yer yağ oldu tabi, ben de yağa kıllanırım, 1 bidon çamaşır suyunu yerlere döktüm, fırçaladım, yıkadım.
Dolapların dış yüzeyini sildim yağ buharı gitsin diye.
Mutfakta her yer bal dök yala oldu yani.
Bu defada mutfak dışındaki yerler kirliymiş hissine kapıldım..
Dayanamadım, tüm evi detaylı temizledim.
Bu saat oldu ancak oturabildim.
Benim için Bayram günü gibi değilde temizlik günü gibi geçti.
Şimdi form çayımı demledim, içip yatmayı düşünüyorum
Haklısın birşey söylerlerse ki muhtemelen halam değilse bile babaannem duramaz lafını sokuverir, bütün modumu yerle bir ederlerAffedici olup aramak güzel şeydir aslında.
Ama aradığın da babaannen ve halan laf sokarsa üzülürsün ve aradığına pişman olursun.
Zaten modu düşük birisin, kendini zor topluyorsun, bayramlaşmak için aradığında seni yeniden dağıtmalarına sebep olabilirsin.
Eşin mantıken doğru söylüyor ama pratik olarak hatalı.
Toplumun erkeklere ve kadınlara davranışı farklı,
eğer sen erkek olsan ve arasan hiç sıkıntı olmazdı, çünkü bir erkeğe kimse kolay kolay saygısızlık yapamaz, erkekler de kendilerine saygısızlık yaptırmazlar zaten.
Ama sen kadınsın ve sana laf sokmak ve seni incitmek çok kolay..
...
Yada ne söylerlerse söylesinler kafaya takmam diyorsan ara.
Birde annene danışabilirsin, babaanneni ve halanı daha iyi tanıdığı için annenin bu konuda ki fikri daha önemli bence
Ama abimle onların yeri bir değil benim içincanım abim vefat ettıgınıde keske kus ayrılmasaydık demistim 1 sn sonra hangimize ne olacağı belli degıl halan ve babaannen ıcınde aynı sey gecerlı yarın Allah korusun onlara bısey oldugunda keske demeyeceksen arama ama bana kalırsa da arasan iyi olur gıbı hayat birbirine kusecek kadar uzun degıl
baya yorulmussun canım bugun ben sureklı goruntulu konusmalardaydım cok ıyı geldi
İyi olmana sevindimbaya yorulmussun canım bugun ben sureklı goruntulu konusmalardaydım cok ıyı geldi
Geldim☺
İyi akşamlar Elif,Iyi aksamlar herkese. Yeni kayıt oldum gruba. Bu üçüncü mesajim. Inşallah ideal kilomuza hep birlikte çabucak ulaşırız
Bunun mukayesesini en iyi sen yaparsın canım o yuzden dusunup ona gore karar verHaklısın birşey söylerlerse ki muhtemelen halam değilse bile babaannem duramaz lafını sokuverir, bütün modumu yerle bir ederler
İnsanların ne dediğiyle ne yazık ki çok fazla ilgili olduğum için etkileniyorum
Anneme sorsam ne der bilmiyorum, hala kafası yerinde değil hala rüyada gibi kadıncağız, ama sorayım dediğin gibi yine en iyi o bilir
Ama abimle onların yeri bir değil benim için
Olamaz da
Allah korusun onlara bişe olursa tabii ki üzülürüm ama abim de yaşadığım pişmanlığı bilmiyorum ki Yaşar mıyım
Küslük, abimden sonra bana da çok kötü geliyor ama onların o nefretiyle yüzyüze gelmek istemiyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?