Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de öyle deneyeyim en iyisi

Bende spora kalkayım dıyorum da hıc totom yemiyor ara verince baslaması zor oluyormus
O kadar iyi anlıyorum ki hamlık geçince vücudum spor isteyecek nasılsa diye kendimi inandırmakla meşgulüm

Nasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi
Karantina bayramı olarak oldukça kaçamaksız ve sağlıklı geçiyor benim için

Karantina bayramı olarak oldukça kaçamaksız ve sağlıklı geçiyor benim için
Ahh süpersin canimmm. Benim için de öyle. Sütlaç yaptim ama tadina bile bakmadim. Ben yeminli zayifliyorum belli bir süre bazı şeyleri yememeye yemin ediyorum. 1 gün ara verip ertesi gün tekrar yemin ediyorum

Ahh süpersin canimmm. Benim için de öyle. Sütlaç yaptim ama tadina bile bakmadim. Ben yeminli zayifliyorum belli bir süre bazı şeyleri yememeye yemin ediyorum. 1 gün ara verip ertesi gün tekrar yemin ediyorum
Hahahah harika ben de bu yöntemi mi denesem acaba Ben şimdi bağımlılık yaptığım şeyleri çıkardım hayatımdan şeker, asitli içecekler, hamur işi vs. Ev arkadaşım lor kurabiyesi yapmış çok severim ama yemedim. Yesem 1-10 arası kurabiye tabaktan yok olurdu eminim. Spor yapınca yiyemiyorum yaktığım kalorilere üzülüyorum

Nasil geçiyor bayram kızlar. Kacamak falan yapmiyorsunuz değil mi
sabah saglam bır kahvaltı yaptım recellı kaymaklı ekmeklı az bseyde sarma yedım daha lokma sokmam sporuda yaptım
O kadar iyi anlıyorum ki hamlık geçince vücudum spor isteyecek nasılsa diye kendimi inandırmakla meşgulüm
sorma canım basladın mı devamıgelıyor da baslayana kadar ıste

Kızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım

Ben olsam aramazdım

Bayram günü bile pertim çıktı kızlar
Benim kızlar Ramazan boyu "anne bayram kahvaltısına patates kızartması yap, çok olsun" diyorlardı.
Ramazan'ın tüm orucunu tuttular bende gönülleri olsun diye yapayım dedim 2-3 kilo patates kızarttım, onlara kalsa hala kızartma yapıyordum
Neyse o kadar kızartma yapınca her yer yağ oldu tabi, ben de yağa kıllanırım, 1 bidon çamaşır suyunu yerlere döktüm, fırçaladım, yıkadım.
Dolapların dış yüzeyini sildim yağ buharı gitsin diye.
Mutfakta her yer bal dök yala oldu yani.
Bu defada mutfak dışındaki yerler kirliymiş hissine kapıldım..
Dayanamadım, tüm evi detaylı temizledim.
Bu saat oldu ancak oturabildim.
Benim için Bayram günü gibi değilde temizlik günü gibi geçti.
Şimdi form çayımı demledim, içip yatmayı düşünüyorum

Ben de aramak istemiyorum,eşim zihnimi bulandırdı
Ama cenaze zamanı bana yaptıkları geldikçe aklıma yok diyorum ya aramam da aramasınlar da artık
Affedici olup aramak güzel şeydir aslında.

Ama aradığın da babaannen ve halan laf sokarsa üzülürsün ve aradığına pişman olursun.

Zaten modu düşük birisin, kendini zor topluyorsun, bayramlaşmak için aradığında seni yeniden dağıtmalarına sebep olabilirsin.

Eşin mantıken doğru söylüyor ama pratik olarak hatalı.

Toplumun erkeklere ve kadınlara davranışı farklı,
eğer sen erkek olsan ve arasan hiç sıkıntı olmazdı, çünkü bir erkeğe kimse kolay kolay saygısızlık yapamaz, erkekler de kendilerine saygısızlık yaptırmazlar zaten.

Ama sen kadınsın ve sana laf sokmak ve seni incitmek çok kolay..
...
Yada ne söylerlerse söylesinler kafaya takmam diyorsan ara.

Birde annene danışabilirsin, babaanneni ve halanı daha iyi tanıdığı için annenin bu konuda ki fikri daha önemli bence

canım abim vefat ettıgınıde keske kus ayrılmasaydık demistim 1 sn sonra hangimize ne olacağı belli degıl halan ve babaannen ıcınde aynı sey gecerlı yarın Allah korusun onlara bısey oldugunda keske demeyeceksen arama ama bana kalırsa da arasan iyi olur gıbı hayat birbirine kusecek kadar uzun degıl
baya yorulmussun canım bugun ben sureklı goruntulu konusmalardaydım cok ıyı geldi

Haklısın birşey söylerlerse ki muhtemelen halam değilse bile babaannem duramaz lafını sokuverir, bütün modumu yerle bir ederler
İnsanların ne dediğiyle ne yazık ki çok fazla ilgili olduğum için etkileniyorum
Anneme sorsam ne der bilmiyorum, hala kafası yerinde değil hala rüyada gibi kadıncağız, ama sorayım dediğin gibi yine en iyi o bilir

Ama abimle onların yeri bir değil benim için
Olamaz da
Allah korusun onlara bişe olursa tabii ki üzülürüm ama abim de yaşadığım pişmanlığı bilmiyorum ki Yaşar mıyım
Küslük, abimden sonra bana da çok kötü geliyor ama onların o nefretiyle yüzyüze gelmek istemiyorum açıkçası

Iyi aksamlar herkese. Yeni kayıt oldum gruba. Bu üçüncü mesajim. Inşallah ideal kilomuza hep birlikte çabucak ulaşırız
İyi akşamlar Elif,
İlk sayfada takım kurallarımız var, okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Katılım Formu"nu doldurup burada paylaşırsan seni tanıyalım

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.

Bunun mukayesesini en iyi sen yaparsın canım o yuzden dusunup ona gore karar ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…