- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.901
Iyıyım cok Sukur canım bizimkileri gormek super geldı birde coklu konusma yapınca hep bir aradaymısız gıbı sohbet ortamı oldu havam degistiİyi olmana sevindim
Yarına kaldı artık benim görüntülü konuşmalar
Tabi kendime yeni iş çıkarmazsam
Hosgeldin canım insallah hep birlikte ulasıcaz hedeflereIyi aksamlar herkese. Yeni kayıt oldum gruba. Bu üçüncü mesajim. Inşallah ideal kilomuza hep birlikte çabucak ulaşırız
masallah cocukları buyutmussun canım ben Merve yas 30 2 kızım var bırı 5 bırı 2 yasında ogretmenim lakın atanamayan fazla vermen gereken kilon yokmus eger istikrarlı olursan buraya zaman ayırırsan kısa zamanda seni mezun ederiz Insallah9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
ıyı geceler nazlıcım Allah dınlendırsınBugün Cok yoruldum gözlerim kapaniyor, Sadece 4 saat uyudum gecealintilara yarin bakarim ins.. herkese iyi geceler
Yarına karar düşüneyim iyiceBunun mukayesesini en iyi sen yaparsın canım o yuzden dusunup ona gore karar ver
İyi geceler canım Insallah bu gece guzelce uyursunuz Allah rahatlık versinIyi aksamlar kızlar dun pek uyuyamadm gece 3 den 5 e kadr uyanikti sipam sonrada sabah 6bucuk uyaninca iyice sersem gibiydm gun icindede uyumak istemedm suanda bayilcam sanrm oglan uyuyor hemn uyuycam bende insallah
İçin nasıl rahat olacaksa onu yap canımYarına karar düşüneyim iyice
Yanlış bişe yapıp daha Çok tepki çekmek istemiyorum
Kızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım
Bayram günü bile pertim çıktı kızlar
Benim kızlar Ramazan boyu "anne bayram kahvaltısına patates kızartması yap, çok olsun" diyorlardı.
Ramazan'ın tüm orucunu tuttular bende gönülleri olsun diye yapayım dedim 2-3 kilo patates kızarttım, onlara kalsa hala kızartma yapıyordum
Neyse o kadar kızartma yapınca her yer yağ oldu tabi, ben de yağa kıllanırım, 1 bidon çamaşır suyunu yerlere döktüm, fırçaladım, yıkadım.
Dolapların dış yüzeyini sildim yağ buharı gitsin diye.
Mutfakta her yer bal dök yala oldu yani.
Bu defada mutfak dışındaki yerler kirliymiş hissine kapıldım..
Dayanamadım, tüm evi detaylı temizledim.
Bu saat oldu ancak oturabildim.
Benim için Bayram günü gibi değilde temizlik günü gibi geçti.
Şimdi form çayımı demledim, içip yatmayı düşünüyorum
Sagol canim amin inşallah yaİyi geceler canım Insallah bu gece guzelce uyursunuz Allah rahatlık versin
9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Iyi geceler cnm bende o civarda bisey uyudm ama durmadan bolunerktenBugün Cok yoruldum gözlerim kapaniyor, Sadece 4 saat uyudum gecealintilara yarin bakarim ins.. herkese iyi geceler
Tanistigima memnun oldum Merve.Erken evlenip de,çocukları erken yapınca büyüdüler. Mezun olabilir miyim bilemiyorum. Çok çabuk kilo aliyorum maalesef.masallah cocukları buyutmussun canım ben Merve yas 30 2 kızım var bırı 5 bırı 2 yasında ogretmenim lakın atanamayan fazla vermen gereken kilon yokmus eger istikrarlı olursan buraya zaman ayırırsan kısa zamanda seni mezun ederiz Insallah
Tanıştığıma memnun oldum Pinar. Hep birlikte çabucak veririz kiloları inşallahHoşgeldin elif insallah cabucak verip kurtulursun kilolardan fahla degilmis zaten.
Bende pinar 27 yasndaym 1 cocugm var 10bucuk aylik. Dogum kilolarimi veriyorm yada emzirme donemi diyeyim:)
Olursun canım niye olmayayasın yeterki azimle elinden geleni yap hepimizin sorunu kılo ve bogazımızı tutamamak burda birbirimıze destek olup asmaya calısıcazTanistigima memnun oldum Merve.Erken evlenip de,çocukları erken yapınca büyüdüler. Mezun olabilir miyim bilemiyorum. Çok çabuk kilo aliyorum maalesef.
Ancak yazabildim canim.Kızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım
ins canim. Seninde bayramin mubarek olsunRabbim sevdiklerimizden ayrı bir bayram yaşatmasın bir daha inşallah. Cümleten bayramımız mübarek olsun nice sağlıklı huzurlu mutluluk dolu bayramlara inşallah
ah yaa sen kendini niye yordin gene bu kadar. Dikkat et.Bayram günü bile pertim çıktı kızlar
Benim kızlar Ramazan boyu "anne bayram kahvaltısına patates kızartması yap, çok olsun" diyorlardı.
Ramazan'ın tüm orucunu tuttular bende gönülleri olsun diye yapayım dedim 2-3 kilo patates kızarttım, onlara kalsa hala kızartma yapıyordum
Neyse o kadar kızartma yapınca her yer yağ oldu tabi, ben de yağa kıllanırım, 1 bidon çamaşır suyunu yerlere döktüm, fırçaladım, yıkadım.
Dolapların dış yüzeyini sildim yağ buharı gitsin diye.
Mutfakta her yer bal dök yala oldu yani.
Bu defada mutfak dışındaki yerler kirliymiş hissine kapıldım..
Dayanamadım, tüm evi detaylı temizledim.
Bu saat oldu ancak oturabildim.
Benim için Bayram günü gibi değilde temizlik günü gibi geçti.
Şimdi form çayımı demledim, içip yatmayı düşünüyorum
hosgeldin canim.9.TAKIM KATILIM FORMU
İyi dinlenmeler canim.Bugün Cok yoruldum gözlerim kapaniyor, Sadece 4 saat uyudum gecealintilara yarin bakarim ins.. herkese iyi geceler
Hoş buldum Hatice. Ne güzel sana, herkese nasip olmaz o melekler. Inşallah ulaşırız hedeflerimizehosgeldin canim.
Ben hatice 29 yasindayim. 3 tane kizim var.
1 senedir bu takimdayim. Takim enerjisiyle istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin ins
Gunaydin Iyi Bayramlar Kızlarr
Yağmurlu bir gecenin ardından gelen güneşli bir günden herkese Günaydın
Amin insAllah canım hayırlı bayramlar
İyi bayramlarrrr kizlarrrr
İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
günaydınnnn canlar hayırlı bayramlar
gunaydin kizlar hayirli bayramlar
Mutlu bayramlar kızlar❤
Ne garip bi bayram, sıradan bi gün gibi, ne önemliymiş o telaşeler
Allahım kurban bayramında ailelerimizle hep beraber olmayı nasip etsin
GUNAYDİNNNNNNN CANLAR
sizlerinde bayramlari mubarek olsun
Rabbım seneye de goremeyı nasıp etsin Insallah kızlar
Rabbim sevdiklerimizden ayrı bir bayram yaşatmasın bir daha inşallah. Cümleten bayramımız mübarek olsun nice sağlıklı huzurlu mutluluk dolu bayramlara inşallah
Kızlar hepimizin bayramı kutlu olsun. Allah nice güzel bayramlara sevdiklerimizle birlikte kavuştursun inş❤❤❤❤Kızlar çok teşekkür ederim hepinize hoşbuldumBaşarılarınız, azminiz cidden takdire şayan. Ben şimdi spor yapacağım şevke geldim, sabahtan beri Avalon'un Sisleri kitabını okuyordum yeni bitirdim sıra sporda Bayramda ailemin yanında olmadığıma seviniyorum şuan aile evindeki pasta, börek, tatlı menülerini gözümde canlandırınca. Dün lahanalı, soğanlı uzak doğu usulü tavuk yaptım akşam da onu yiyeceğim sanırım bol yeşil salatayla Size bir şey soracağım ben hiç Leslie yapmadım nasıl? İzleyince sıkılırmışım gibi geldi. Bu arada hepinize iyi bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?