Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi olmana sevindim
Yarına kaldı artık benim görüntülü konuşmalar
Tabi kendime yeni iş çıkarmazsam
Iyıyım cok Sukur canım bizimkileri gormek super geldı birde coklu konusma yapınca hep bir aradaymısız gıbı sohbet ortamı oldu havam degistiaman ıs ıs nereye kadar valla bundan sonra oldugu kadar yırtmıcam kendimı

Iyi aksamlar herkese. Yeni kayıt oldum gruba. Bu üçüncü mesajim. Inşallah ideal kilomuza hep birlikte çabucak ulaşırız
Hosgeldin canım insallah hep birlikte ulasıcaz hedeflere
masallah cocukları buyutmussun canım ben Merve yas 30 2 kızım var bırı 5 bırı 2 yasında ogretmenim lakın atanamayan fazla vermen gereken kilon yokmus eger istikrarlı olursan buraya zaman ayırırsan kısa zamanda seni mezun ederiz Insallah
Bugün Cok yoruldum gözlerim kapaniyor, Sadece 4 saat uyudum gece alintilara yarin bakarim ins.. herkese iyi geceler
ıyı geceler nazlıcım Allah dınlendırsın

Iyi aksamlar kızlar dun pek uyuyamadm gece 3 den 5 e kadr uyanikti sipam sonrada sabah 6bucuk uyaninca iyice sersem gibiydm gun icindede uyumak istemedm suanda bayilcam sanrm oglan uyuyor hemn uyuycam bende insallah
İyi geceler canım Insallah bu gece guzelce uyursunuz Allah rahatlık versin

Ben olsam arardım eşinin kafasındaym sanrm tamam onlar haksiz olabillr abinle lgili konuda ki cok uzucu olmus yaptiklari ama buyukluk sende kalsın dünya fani bugun variz yarın yok. O yuzden kimseyle küs kalmaya degmez.

Anaam yiyebildilermi bari okadar patatesi sasirdim
Normalde yapmiyormusun kızartma
Bide kızartma tencereleri var kapaklı cok kullanışlı oluyor ya sıcratmiyor etrafa. Bende gelemem yag mutfakta olan pislige. Yarin bari dinlen bayram havasına gir kaptanımm

Hoşgeldin elif insallah cabucak verip kurtulursun kilolardan fahla degilmis zaten.
Bende pinar 27 yasndaym 1 cocugm var 10bucuk aylik. Dogum kilolarimi veriyorm yada emzirme donemi diyeyim:)

Bugün Cok yoruldum gözlerim kapaniyor, Sadece 4 saat uyudum gece alintilara yarin bakarim ins.. herkese iyi geceler
Iyi geceler cnm bende o civarda bisey uyudm ama durmadan bolunerkten

Tanistigima memnun oldum Merve.Erken evlenip de,çocukları erken yapınca büyüdüler. Mezun olabilir miyim bilemiyorum. Çok çabuk kilo aliyorum maalesef.

Hoşgeldin elif insallah cabucak verip kurtulursun kilolardan fahla degilmis zaten.
Bende pinar 27 yasndaym 1 cocugm var 10bucuk aylik. Dogum kilolarimi veriyorm yada emzirme donemi diyeyim:)
Tanıştığıma memnun oldum Pinar. Hep birlikte çabucak veririz kiloları inşallah

Tanistigima memnun oldum Merve.Erken evlenip de,çocukları erken yapınca büyüdüler. Mezun olabilir miyim bilemiyorum. Çok çabuk kilo aliyorum maalesef.
Olursun canım niye olmayayasın yeterki azimle elinden geleni yap hepimizin sorunu kılo ve bogazımızı tutamamak burda birbirimıze destek olup asmaya calısıcaz

Ancak yazabildim canim.
Ben olsam arardim heralde sogukluk girmesin diye ama yasadiklarini sen biliyorsun.
Niran nevra ninda dedigi gibi annene sorsan daha iyi bir fikir verebilir belki.
Ama arasanda ne soylerlerse soylesinler kafama takmayacagim diye ara. Ve gercekten de takma kafana sen kendini allah da senin icini biliyor canim

Rabbim sevdiklerimizden ayrı bir bayram yaşatmasın bir daha inşallah. Cümleten bayramımız mübarek olsun nice sağlıklı huzurlu mutluluk dolu bayramlara inşallah
ins canim. Seninde bayramin mubarek olsun
ah yaa sen kendini niye yordin gene bu kadar. Dikkat et.
Kizartma yapinca o yerdeki fayanslar ne kadar igrenc oluyor biliyorum yagli kaygan bende hic sevmiyorum
Bari evleri yarin yapsaydin. Yarin guzelce dinlen artik ins
hosgeldin canim.
Ben hatice 29 yasindayim. 3 tane kizim var.
1 senedir bu takimdayim. Takim enerjisiyle istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin ins.
İyi dinlenmeler canim.
Ben gunduz bi ara minigimi uyuturken uyudum o yuzden uykum yok

Hickimseler yok yine buralarda herkes goruntulu bayram girusmelerindemi
Bize az once esimin abisigil geldiler yakinimizda oturanlar kahve icip gittiler o bile nasil iyi geldi. Cocuklar sevindi seker tuttuk diye
Minnosum uyudu bende uyuyym bari sabah erken kalakr nasilsa

hosgeldin canim.
Ben hatice 29 yasindayim. 3 tane kizim var.
1 senedir bu takimdayim. Takim enerjisiyle istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin ins
Hoş buldum Hatice. Ne güzel sana, herkese nasip olmaz o melekler. Inşallah ulaşırız hedeflerimize

Gunaydin Iyi Bayramlar Kızlarr
Yağmurlu bir gecenin ardından gelen güneşli bir günden herkese Günaydın
Amin insAllah canım hayırlı bayramlar
İyi bayramlarrrr kizlarrrr
İyi bayramlar canlar hava kapalı kimse yok ev ahalisi uyuyor sabah sabah drama bağladım Günaydın hepimize birlikte geçirdiğimiz bayramların kıymetini anlayacağımız çok güzel bir bayram olsun inşallah
günaydınnnn canlar hayırlı bayramlar
gunaydin kizlar hayirli bayramlar
Mutlu bayramlar kızlar
Ne garip bi bayram, sıradan bi gün gibi, ne önemliymiş o telaşeler
Allahım kurban bayramında ailelerimizle hep beraber olmayı nasip etsin
GUNAYDİNNNNNNN CANLAR
sizlerinde bayramlari mubarek olsun
Rabbım seneye de goremeyı nasıp etsin Insallah kızlar
Rabbim sevdiklerimizden ayrı bir bayram yaşatmasın bir daha inşallah. Cümleten bayramımız mübarek olsun nice sağlıklı huzurlu mutluluk dolu bayramlara inşallah
Kızlar hepimizin bayramı kutlu olsun. Allah nice güzel bayramlara sevdiklerimizle birlikte kavuştursun inş❤❤❤❤

iyi geceler kizlar:)
menuleri yorumlamaya bugunluk elim gitmedi cogu kiside yazmamis
bende dahil kacirmisiz bugun
yarin yeni bi baslangic yapip.son haz devam edelim
spora daha cok agirlik verip kacamaklari sifira indirelim insallah.ramazanda bittigine gore yarindan itibaren daha cok dikkat edip hedefmerimize ulasalim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…