Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bende olsam arardim ama sen daha iyi bilirsin
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim var
yurt disinda yasiyorum
burda cok guzel birbirimizi motive ediyoruz indaaalh sende hedef kilona ulasirsin:)

3 mil ilk yani 45 dakikalık ilk seferde yorucu ve sıkıcı gelebilir canım istersen 15 dakikalık yani 1 millik olandan yap nefes nefese kalmak istiyorum dersen de Leslienin fast burning videoları var 23 ve 12 dakikalık ben o ikisini peşpeşe yapıyorum genelde
Ben de spor çok motive edici benim için de

Ben olsam aramazdım kuzum onlar büyük olarak senin acını sarmak için çaba sarf etmemişler hatta çomak sokmuşlar kalkmış senle acılarını yarıştırmışlar bilemiyorum
Benim bi DAYIM var ergenliği bitmeyen ota sapa kendi kendine küsüp asla insanla paylaşmayan bi bayram aradım kendisini nasılsın dedim iyiyim dedi zahmet edip sen nasılsın Bile demedi bi gün memlekete gittik gidip göreyim diye Aradım biz köydeyiz dedi yine zahmet edip şu zaman müsaitiz bile demedi sonra yine bir gün gidelim dedik bu defa yengemi aradım evdelerdi gittiğimde evde yoktu sözde bi arkadaşının yakını vefat etmiş oraya taziyeye gitmiş bugün bi arayayım dedim elim gitmedi İnan herkes değeri kadar aman boş ver

Çok yormuşsun kendini canım
Hoş geldin canım Zehra ben de ben de 31 yaşındayım bi kızım var 5 aydır yaklaşık takımdayım 21 kilo gitti bile

Hoşgeldin Elif ben de çok yeniyim burada ben Ayşe Nur. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin

Önerine uyup başlangıç videosundan başlayacağım en son yapmak istediğim şey kendime aşırı yüklenip spordan soğumak çünkü. İlk spora başladığımda vücudum adeta spor yapmamak için bangır bangır bağırıyor; bir iki hafta sonra da egzersiz yapacağım saatler yerimde duramıyorum Böyle bir dengesizlik var bende işte

Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum

Cuma 58.3
Bugün 60.3
Günaydın canım
Bende Ramazan sonrası tartıları çok merak ediyorum
Bende de buna yakın bir sonuç var
İnşallah herkesin ki böyle olmaz

Günaydın canım
Benim de bugün serbest günüm yarin 21 gün için yemin ediyorum bu sefer spora da yemin edecegim. Kahvaltımı 1 h.yumurta 1 dilim ekmek olacak şekilde yapacagim.

Gunaydin kizlar okadar guzel uyumusuzki 11den 9a kadar ve sadece emmeye kalkti cok sukur acaba patladimi dis yada verdigm agri kesici iyi geldi bu sefer farkli marka vermistm acaba oteki etkisinimi yitirdi surekli vermiyorm aslinda ama.
Bu arada bildirim yapaym:

Cuma:68.7
Bugun: 68.6
Fark - 100gr

Eksideysem cuma guzel biseyler olabillir bence

Tanıştığıma memnun oldum Pinar. Hep birlikte çabucak veririz kiloları inşallah

Amin insallah cnm

Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum

Cuma 58.3
Bugün 60.3

Aboo naptin kizz arti 2 kg gelck ne yedin

hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız
Kızlar hepimizin bayramı kutlu olsun. Allah nice güzel bayramlara sevdiklerimizle birlikte kavuştursun inş❤❤❤❤
amin canım senin de bayramın mübarek olsun
Günaydın canım
çünkü vücutta nerdeyse hiç su kalmiyor ramazanda tartildigimizda bence ondan bir de dün abarttım

Haklısınız Kızlar hele ki bayramda küslük hiç hoş değil ama özellikle babaannemin dili çok zehirlidir
Ama dediklerinizi dikkate alıp hem anneme hem de küçük dayıma danışacağım

Öyle bir Dayı bende de var en büyük dayım hatta ama sanırsın ki benden küçük onunla konuşmak benim için de eziyet gerçekten ne zaman nerden nasıl laf sokacağını hiç bilemem
Ama babaannem çok çok Farklı bi kadın
Anlatılmaz bi kadın, en nihayetinde babaannem kötü bişe söylemek istemiyorum ama dili çok kötüdür ve işin enteresanı herkesi etkisi altına alır en çok da babamı
Şu anda da tahminim babamı bana karşı epey dolduruyor ve eğer aramazsam acaba babama duygu sömürüsüyle beni kötüler mi diyorum kesin yapar ama aramak da istemiyorum offf kafam çorba yaa

Cuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
Prolu salata yiyebilirsin cnm

Cuma 58.3
Bugün 60.3
Dün cokmu yedin

Cuma 58.3
Bugün 60.3
Günaydın canım
bencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var.
Cuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
sen cok artida degilmissin
bayram sonrasi ekside olmak ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…