- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.921
bende olsam arardim ama sen daha iyi bilirsinKızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım
hosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim var9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
3 mil ilk yani 45 dakikalık ilk seferde yorucu ve sıkıcı gelebilir canım istersen 15 dakikalık yani 1 millik olandan yap nefes nefese kalmak istiyorum dersen de Leslienin fast burning videoları var 23 ve 12 dakikalık ben o ikisini peşpeşe yapıyorum geneldeKızlar çok teşekkür ederim hepinize hoşbuldumBaşarılarınız, azminiz cidden takdire şayan. Ben şimdi spor yapacağım şevke geldim, sabahtan beri Avalon'un Sisleri kitabını okuyordum yeni bitirdim sıra sporda Bayramda ailemin yanında olmadığıma seviniyorum şuan aile evindeki pasta, börek, tatlı menülerini gözümde canlandırınca. Dün lahanalı, soğanlı uzak doğu usulü tavuk yaptım akşam da onu yiyeceğim sanırım bol yeşil salatayla Size bir şey soracağım ben hiç Leslie yapmadım nasıl? İzleyince sıkılırmışım gibi geldi. Bu arada hepinize iyi bayramlar
Ben de spor çok motive edici benim için deHahahah harika ben de bu yöntemi mi denesem acabaBen şimdi bağımlılık yaptığım şeyleri çıkardım hayatımdan şeker, asitli içecekler, hamur işi vs. Ev arkadaşım lor kurabiyesi yapmış çok severim ama yemedim. Yesem 1-10 arası kurabiye tabaktan yok olurdu eminim. Spor yapınca yiyemiyorum yaktığım kalorilere üzülüyorum
Kızlar size bişe danışmak istiyorum
Abimin vefatından sonra halamla babaannem benimle küstü aramadılar sormadılar hiç mevlütlerde halam yüzüme bile bakmadı falan
Küsme sebeplerinin de abimin vefatından önce küsmüştük onunla, muhtemelen o sebeple şimdi de onlar benimle küs
Ben bayramlaşmayı düşünmüyordum çünkü kırgınım onlara onlar yeğenini torununu kaybettiyse ben abimi kaybettim bir de verecekleri tepkiyi de görmek istemiyorum açıkçası ama eşim aramam gerektiğini söylüyor
Sizce doğrusu ne aramalı mıyım bayramlaşmalı mıyım
Çok yormuşsun kendini canımBayram günü bile pertim çıktı kızlar
Benim kızlar Ramazan boyu "anne bayram kahvaltısına patates kızartması yap, çok olsun" diyorlardı.
Ramazan'ın tüm orucunu tuttular bende gönülleri olsun diye yapayım dedim 2-3 kilo patates kızarttım, onlara kalsa hala kızartma yapıyordum
Neyse o kadar kızartma yapınca her yer yağ oldu tabi, ben de yağa kıllanırım, 1 bidon çamaşır suyunu yerlere döktüm, fırçaladım, yıkadım.
Dolapların dış yüzeyini sildim yağ buharı gitsin diye.
Mutfakta her yer bal dök yala oldu yani.
Bu defada mutfak dışındaki yerler kirliymiş hissine kapıldım..
Dayanamadım, tüm evi detaylı temizledim.
Bu saat oldu ancak oturabildim.
Benim için Bayram günü gibi değilde temizlik günü gibi geçti.
Şimdi form çayımı demledim, içip yatmayı düşünüyorum
Hoş geldin canım Zehra ben de ben de 31 yaşındayım bi kızım var 5 aydır yaklaşık takımdayım 21 kilo gitti bile9.TAKIM KATILIM FORMU
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Hoşgeldin Elif ben de çok yeniyim burada ben Ayşe Nur. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin9.TAKIM KATILIM FORMU
Önerine uyup başlangıç videosundan başlayacağım en son yapmak istediğim şey kendime aşırı yüklenip spordan soğumak çünkü. İlk spora başladığımda vücudum adeta spor yapmamak için bangır bangır bağırıyor; bir iki hafta sonra da egzersiz yapacağım saatler yerimde duramıyorum3 mil ilk yani 45 dakikalık ilk seferde yorucu ve sıkıcı gelebilir canım istersen 15 dakikalık yani 1 millik olandan yap nefes nefese kalmak istiyorum dersen de Leslienin fast burning videoları var 23 ve 12 dakikalık ben o ikisini peşpeşe yapıyorum genelde
Ben de spor çok motive edici benim için de
Günaydın canımBen kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum
Cuma 58.3
Bugün 60.3
Benim de bugün serbest günümGünaydın canım
Bende Ramazan sonrası tartıları çok merak ediyorum
Bende de buna yakın bir sonuç var
İnşallah herkesin ki böyle olmaz
Tanıştığıma memnun oldum Pinar. Hep birlikte çabucak veririz kiloları inşallah
Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum
Cuma 58.3
Bugün 60.3
hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız9.TAKIM KATILIM FORMU
amin canım senin de bayramın mübarek olsunKızlar hepimizin bayramı kutlu olsun. Allah nice güzel bayramlara sevdiklerimizle birlikte kavuştursun inş❤❤❤❤
çünkü vücutta nerdeyse hiç su kalmiyor ramazanda tartildigimizda bence ondanGünaydın canım
Ben olsam arardım eşinin kafasındaym sanrm tamam onlar haksiz olabillr abinle lgili konuda ki cok uzucu olmus yaptiklari ama buyukluk sende kalsın dünya fani bugun variz yarın yok. O yuzden kimseyle küs kalmaya degmez.
Anaam yiyebildilermi bari okadar patatesi sasirdim
Normalde yapmiyormusun kızartma
Bide kızartma tencereleri var kapaklı cok kullanışlı oluyor ya sıcratmiyor etrafa. Bende gelemem yag mutfakta olan pislige. Yarin bari dinlen bayram havasına gir kaptanımm
Haklısınız Kızlar hele ki bayramda küslük hiç hoş değil ama özellikle babaannemin dili çok zehirlidirAncak yazabildim canim.
Ben olsam arardim heralde sogukluk girmesin diye ama yasadiklarini sen biliyorsun.
Niran nevra ninda dedigi gibi annene sorsan daha iyi bir fikir verebilir belki.
Ama arasanda ne soylerlerse soylesinler kafama takmayacagim diye ara. Ve gercekten de takma kafana sen kendini allah da senin icini biliyor canim
Öyle bir Dayı bende de var en büyük dayım hatta ama sanırsın ki benden küçük onunla konuşmak benim için de eziyet gerçekten ne zaman nerden nasıl laf sokacağını hiç bilemem3 mil ilk yani 45 dakikalık ilk seferde yorucu ve sıkıcı gelebilir canım istersen 15 dakikalık yani 1 millik olandan yap nefes nefese kalmak istiyorum dersen de Leslienin fast burning videoları var 23 ve 12 dakikalık ben o ikisini peşpeşe yapıyorum genelde
Ben de spor çok motive edici benim için de
Ben olsam aramazdım kuzum onlar büyük olarak senin acını sarmak için çaba sarf etmemişler hatta çomak sokmuşlar kalkmış senle acılarını yarıştırmışlar bilemiyorum
Benim bi DAYIM var ergenliği bitmeyen ota sapa kendi kendine küsüp asla insanla paylaşmayan bi bayram aradım kendisini nasılsın dedim iyiyim dedi zahmet edip sen nasılsın Bile demedi bi gün memlekete gittik gidip göreyim diye Aradım biz köydeyiz dedi yine zahmet edip şu zaman müsaitiz bile demedi sonra yine bir gün gidelim dedik bu defa yengemi aradım evdelerdi gittiğimde evde yoktu sözde bi arkadaşının yakını vefat etmiş oraya taziyeye gitmiş bugün bi arayayım dedim elim gitmedi İnan herkes değeri kadar aman boş ver
Çok yormuşsun kendini canım
Hoş geldin canım Zehra ben de ben de 31 yaşındayım bi kızım var 5 aydır yaklaşık takımdayım 21 kilo gitti bile
Prolu salata yiyebilirsin cnmCuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
Günaydın canımGünaydın Kızlar
Dün cokmu yedinBen kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum
Cuma 58.3
Bugün 60.3
Ben kilo bildirimi yapayim daha sonra geleceğim su içeceğim diye erken tartıldım kendi kilom bu değil arkadaşlar dün çünkü tok karna ve su içmiş şekilde 60 larda geliyordum
Cuma 58.3
Bugün 60.3
bencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var.Günaydın canım
sen cok artida degilmissinCuma 81.2
Bugun 81.4
Iki gündür kabakla patlıcan la kapatiyorum günü ama sonuç böyle. Acil bir seyler yapmam lazim ama ne diycem spor diyeceksiniz. Ona da baslayamiyorum. Birde suyu azalttim.
bayram sonrasi ekside olmak ne guzelGunaydin kizlar okadar guzel uyumusuzki 11den 9a kadar ve sadece emmeye kalkti cok sukur acaba patladimi dis yada verdigm agri kesici iyi geldi bu sefer farkli marka vermistm acaba oteki etkisinimi yitirdi surekli vermiyorm aslinda ama.
Bu arada bildirim yapaym:
Cuma:68.7
Bugun: 68.6
Fark - 100gr
Eksideysem cuma guzel biseyler olabillir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?