- Konu Sahibi Handandandan
-
- #368.941
Hoş geldin canım Zehra ben de ben de 31 yaşındayım bi kızım var 5 aydır yaklaşık takımdayım 21 kilo gitti bile
Hoşgeldin Elif ben de çok yeniyim burada ben Ayşe Nur. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin
Hoşbuldum Ayşe, Zehra ve Ayşenurhosgeldin canim.ben ayse 27 yasindayim.1 kizim var
yurt disinda yasiyorum
burda cok guzel birbirimizi motive ediyoruz indaaalh sende hedef kilona ulasirsin:)
Tarif atabilir misin nasil yapsam tavuklu muProlu salata yiyebilirsin cnm
Hoşbuldum Zeynephoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız
sen cok artida degilmissin
Ramazan'da oruç değillerdibayram sonrasi ekside olmak ne guzel
Ben ce benim artim yarın çıkacak. Çünkü bugün abarttimbencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var.
sen cok artida degilmissin
bayram sonrasi ekside olmak ne guzel
Hoşgeldin canim. Gel tatli ya yemin edelim. Ben bugün ara verdim yarın 21 gün başlıyorum. Şeker ve beyaz unun olduğu her şey9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Babanla aran cok iyiydi heralde cnmHaklısınız Kızlar hele ki bayramda küslük hiç hoş değil ama özellikle babaannemin dili çok zehirlidir
Ama dediklerinizi dikkate alıp hem anneme hem de küçük dayıma danışacağım ❤
Öyle bir Dayı bende de var en büyük dayım hatta ama sanırsın ki benden küçük onunla konuşmak benim için de eziyet gerçekten ne zaman nerden nasıl laf sokacağını hiç bilemem
Ama babaannem çok çok Farklı bi kadın
Anlatılmaz bi kadın, en nihayetinde babaannem kötü bişe söylemek istemiyorum ama dili çok kötüdür ve işin enteresanı herkesi etkisi altına alır en çok da babamı
Şu anda da tahminim babamı bana karşı epey dolduruyor ve eğer aramazsam acaba babama duygu sömürüsüyle beni kötüler mi diyorum kesin yapar ama aramak da istemiyorum offf kafam çorba yaa
Tarti icin iftara kadar beklenirse o zaman su kaybi diyebilirizbencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var
Hurma yeniyor mu? Hurma dışında bende öyle beslenmeye çalışıyorumHoşgeldin canim. Gel tatli ya yemin edelim. Ben bugün ara verdim yarın 21 gün başlıyorum. Şeker ve beyaz unun olduğu her şey
Salata + içine haşlanmış tavuk veya ton balığı veya peynir hangisini dilersen canımTarif atabilir misin nasil yapsam tavuklu mu
aaaa daha bugün yemeyeydinBen ce benim artim yarın çıkacak. Çünkü bugün abarttim
Tavugu-hindiyi haslayip yada firinda yapip salatana ekliyebilirsin cnmTarif atabilir misin nasil yapsam tavuklu mu
Sizden gaza gelip ben de tartılacaktım ki tartının pili bitmiş. Sanırım evren erken tartılmamalısın mesajı veriyor banaSalata + içine haşlanmış tavuk veya ton balığı veya peynir hangisini dilersen canım
aaaa daha bugün yemeyeydinbenim tartıdan heberim yok yeni uyandım acaba ne kadar artıyım
iş yerinden ses cikmadi daha cnmmefkuşum o dertlerin bitmesini beklersek bize hiç sıra gelmeyecek ki rabbim şimdi ki dertleri de hayırlısıyla feraha çıkarsın inşallah
bari bayram sonrası benim gibi gel takıma yaaa sensin hep bir yanım eksik
iş mevzusu ne oldu var mı haber
Hosgeldin elifcim9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Elif
Yaşı:34
Evli/bekar: Evli
Çocuk/yaşları:14 ve 10
Emziriyormusun: Hayır
Meslek: Ev Hanımı
Şu anda çalışıyomusun: Hayır
Boy:160
Kilo:76
Hedef: 64
Daha önce başka takımda yarıştımı : Hayır
Kilo alma nedeniniz : Fazla iştah
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Kıştan yaza kilo verip, sonra iki ayda tekrar alıyorum. Düzenli yürüyüş yapıyorum ama tatlı bağımlılığımdan kilo alıyorum. Diyette iken kaçamak yapmamaya dikkat ediyorum.
Onu U UcanSupurge na soralım izin verir se yiyelimHurma yeniyor mu? Hurma dışında bende öyle beslenmeye çalışıyorum
Gaza gelmek icin degil pazartesi kontrol tartisi var tatlimSizden gaza gelip ben de tartılacaktım ki tartının pili bitmiş. Sanırım evren erken tartılmamalısın mesajı veriyor bana
Kiz dün yemedim. Bugün serbest günüm yarin başlıyorumSalata + içine haşlanmış tavuk veya ton balığı veya peynir hangisini dilersen canım
aaaa daha bugün yemeyeydinbenim tartıdan heberim yok yeni uyandım acaba ne kadar artıyım
Abartilmazsa kuru meyve arada yenir cnmOnu U UcanSupurge na soralım izin verir se yiyelimbana çok kızdılar zamaninda yeme diye biraktim ben de sadece kuru kayisi yiyorum.
Yoğurdu yanina yerim her türlü gider tamam teşekkür ederimTavugu-hindiyi haslayip yada firinda yapip salatana ekliyebilirsin cnm
Ton balikli, yumurtalida olabiliir
Yogurt salatada olur ama pek tutmaz heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?