Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

inşallah canım ama benim koca ikinciyi istiyor şimdiden ikna etmeye çalışıyor beni
Bu kadar artiya çiğ koftemi yiyecen kizzz

Karbonsuz, sislik yapmicak seyler yemen lazim
haklısın abla ama evde bişey yok pek aslında var da tavuk ve ciğer onu da son günlere saklıyorum yemeklik sebze olarak da sadece patlıcan var onu yarın babagannus yapmayı planlıyorum
bildik ara öğünlü diyet listesine çok mu benziyor bana mı öyle geldi
bana da öyle geldi Akdeniz diyeti gibi ama ben yiyerek daha iyi veriyorum sanki bu sekilde
Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
canım belki yaglardan gitmemiş olabilir ya da gitse de farkedilebilir yerlerden gitmemiştir belden giderse kıyafetinden de anlaşılmamış olabilir böyle şeylere çok takılma sen diyetine odaklan tartıya bak hiç moralini bozma
ben bu şekilde yapsam güzel kilo veririm belki de işte akşama kadar emiyor çocuk bu aralar aç hissediyorum sürekli acaba ondan mı

Tatlim yüksek kiloda koşu zaten saglikli degil

Sporada yavaş yavas basla zamanla artirirsin

Hayır canım, taze satarken de buzluğa atarken de üzerine kaynar su döküyorum sadece
ne güzel kolaylikmis, Ben hep hasliyorum ocakta
hayirli bayramlar canim kolay gelsin ins Ama fazla Yorma kendini
iyi yapmissin yinede canim senin icinde kalmamis oldu. Lütfen kendini kötü hissetme suclama Kim olsa öyle düsünürdü
Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
cok bol giymiyorsan bence fark edilir Hele Bazilarin gözleri radar oluo 1 kiloda bile fark eder
Bugunde cok kotu beslendıp yarından itibaren bir duzen kurmam lazım
ins Bende
Çok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
Kolay gelsin canim özlendin tez vakit yine dön

saolasin aynen uyumam artık insAllah akşama rahat uyuruz
kilom düşük diye hatrliyorum sanki ondan farkedilmemistr yüksek kilolarda bı kilo bile fark ediliyor bence bende öyle olmuştu ya da
Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.

21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşey tam buğday ve çavdar un yada ekmek yenilebilir. hergün en az 30 dk spor başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyip yemin edin.
Bence sporu yemine karistirma :)
Hastalik olur farkli bisey olur yapamadigin gün olur

Bugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Mutfaktaki bulaşıklara da dokunamadım
Yarın epey iş beni bekliyor
Bebeğimi uyutmuşken bende yatayım kızlar
Hepinize iyi geceler
iyi gecelerr sabah yaparsin bu seferlik kalsin
Evet. Benim kullandığım ve memnun olduğum marka da orada yok. Turkiye deki profilo ama çok memnun degilim
bence boche da cok iyi tr de var ondan
Bu arada az önce tartıldım tok karna ve kıyafetle 60.4 geldim
sabah artinin cogu gitmis olur ozaman:)

yavas yavas cogalt canim birden zaten yapmasi cok zor our.

bencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var.
sen cok artida degilmissin
bayram sonrasi ekside olmak ne guzel

Bayram gbi gecmeyince ozel hicbisi yapmadm esim tatli bile istemedi tabi bu durum bana yaradı

Insallah hafiflemistir artk ya
Sagol cnm

Icten ice sevinmedim degil ara baya acildi artk zor yakalarsin beni

Şaka bi yana insallah odemler bobrek agrin vs gecerde beni gecmene raziyim canim saglik en onemlisi

Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti
Ah bu yaşlılık ah...

Sık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)

Sizin tam bayram havasinda olmus cnm umarim bi sorun olmaz kalabaliktan dolayı

Tamam. Cnm cok sagol

Edilmwsi icin cok dikkatli bakilmasi gerek cnm 4 kilo fazla degilki. Yani farkedilecek bir rakam degl

21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşey tam buğday ve çavdar un yada ekmek yenilebilir. hergün en az 30 dk spor başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyip yemin edin.

Yeminli gunler basliyor mu

Ankastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?

Bosch kullaniyorm cnm cok memnunum
Bu arada poniii kilodan ne haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…