- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.121
Evet. Benim kullandığım ve memnun olduğum marka da orada yok. Turkiye deki profilo ama çok memnun degilimkullaniyorum.ve cok memnunum.bildigim kadariyla burda kullandigim.marka trde yok
Sen bir dene bakalim da bende cesaret ederim belki. Yemin sikinti ya bozarsam
Jasminium84 ozel mesaj atiyoruz canim
Çok teşekkür ederim..
inşallah canım ama benim koca ikinciyi istiyor şimdiden ikna etmeye çalışıyor beniiyi yapmissin canim o zaman aramakla. Ama kendini suclama sonucta bu zamana kadar olan hareketleri senin boyle dusunmene sebeb olan.
anladim canim. Biraz buyusun bebegin rahat edeceksin
afiyet olsun sifa olsun anim
afiyet olsun canim doyurucuda olur sifa olsun
haklısın abla ama evde bişey yok pek aslında var da tavuk ve ciğer onu da son günlere saklıyorum yemeklik sebze olarak da sadece patlıcan var onu yarın babagannus yapmayı planlıyorumBu kadar artiya çiğ koftemi yiyecen kizzz
Karbonsuz, sislik yapmicak seyler yemen lazim
bana da öyle geldi Akdeniz diyeti gibi ama ben yiyerek daha iyi veriyorum sanki bu sekildebildik ara öğünlü diyet listesine çok mu benziyor bana mı öyle geldi
canım belki yaglardan gitmemiş olabilir ya da gitse de farkedilebilir yerlerden gitmemiştir belden giderse kıyafetinden de anlaşılmamış olabilir böyle şeylere çok takılma sen diyetine odaklan tartıya bak hiç moralini bozmaKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
ben bu şekilde yapsam güzel kilo veririm belki de işte akşama kadar emiyor çocuk bu aralar aç hissediyorum sürekli acaba ondan mı18 saat kalorisiz sıvı alımı
6 saatin başında ve sonunda 2 öğün şeklinde
Mesela; sabah 11 'de kahvaltı yapılacak, akşam 5 'de akşam yemeği bitmiş olacak.
Akşam 5 'den ertesi gün sabah 11 'e kadar sadece kalorisiz sıvı alımı yapılabilir
Bakalım ben de deneyeyim2 yaa 3 porsiyon canim. Sen kendine göre uyarlayıp yemin edebilirsin. Ama şeker ve beyaz un kesinlikle yok.
Beni durduruyor valla. Yemin ettim mi hiç dokunamıyorum.
yani benide durdurmaz gıbı geliyor yemını bozar 3 gun oruc tutarım gibi kafamda bitirmedıkten sonraSen bir dene bakalim da bende cesaret ederim belki. Yemin sikinti ya bozarsam
Super canım sabah ki artılar dedıgın gıbı gercek degıl demekkıBu arada az önce tartıldım tok karna ve kıyafetle 60.4 geldim
Tatlim yüksek kiloda koşu zaten saglikli degilHahah iyi taktik ama 1 dk koş 3 dakika yürüme olarak başlasam daha iyi olur
Cidden nazarım değecek. Ben de kondisyonum bu kadar yüksek olsun istiyorum. Zamanı var tabiki hala ufak tefek spor egzersizleri bile nefes nefese bırakıyor beni
Ne taşınması cnm, nerden ciktiÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
ne güzel kolaylikmis, Ben hep hasliyorum ocaktaHayır canım, taze satarken de buzluğa atarken de üzerine kaynar su döküyorum sadece
hayirli bayramlar canimHerkese hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar
Bayram nedeniyle eşimin ailesine geldik abisine. Aile apartmanı burası tüm sülale burada.
Aslında ben gelmek istemedim ama eşim bayramda ailelerden uzak olmaya dayanamayiz dedi ben de ona kıymak istemedim.
Dün baya yoğun geçti o yüzden gelip kutalayamadim bayramınızı. Arife günü de eltimle sarma tatlı börek falan yaptık. Her zamanki bayram telaşi gibi oldu.
Bugün ortalık sakinken gruba bir ugrayayim dedim.
Aradım ablacım
Eşim dedi ki ben yanındayım bunu bildikleri için fazla bişe söylemezler hem şimdi aramazsan babana seni şikayet ederler baban tavır alabilir sana deyince aradım
Babaannem sesimi duyunca iyi bayramlar falan dedik sonra dayanamadı ağlamaya başladı konuşamayacağım deyip kapattı
Sonra halamı aradım o da korktuğum gibi yapmadı abimden bahsettik uzun uzun, o da ağladı o anlattıkça ben ağladım
Günahlarını almışım, üzüntüleri şu anda geceleyin önüne geçmiş durumda nasıl bu kadar kötü düşünebildim kendime çok kızdım
İyiki aramışım diyorum şu anda
Ben de aramayacaktım ama eşimin ısrarı epey düşündürdü beni, ben saygımı eksik etmeyim dedim aradım canım iyiki de aramışım Zuhal ablaya da anlattığım gibi
Yarın öbür gün bu demek değil ki herşey eskisi gibi olacak barışacağız zaten bu saatten sonra o iş çok zor hem onlar için hem benim için ama içim rahat en azından ❤
Neden öyle oldun ki canım ya
cok bol giymiyorsan bence fark edilir Hele Bazilarin gözleri radar oluo 1 kiloda bile fark ederKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
ins BendeBugunde cok kotu beslendıp yarından itibaren bir duzen kurmam lazım
Kolay gelsin canimÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
Bence bosch, yüzde 99 iyi cikarAnkastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
araliksiz yarim saat kesin kosuyorum bazen 45 dk yida bukuyo ..sonra biraz yuruyup tekrar kosuyorum.normalde.bu kadar yapmiyorum ama bayramdaki artilar yuzunden arttirdim.bugun:)
biri zayiflayinca kolay kolay farkedemem ben.en az bi 10.kilo vermesi lazim yoksa hic anlamiyorum ben.hele 4 kiloyu hic farkedemem etrafindaki kisilerde benim gibiyse onlarda anlamamistir:))
Ben 1 hatta denedim ama ara öğün yaptim olmadi bana yaramadiGerçi canim zehracim demişti ara öğünle ilmaz diye
18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi mi
bence 4 kilo az canim. Birde yağdan gitmesi önemli. Yağdan gittigi zaman bariz farkediyor. Ayrica spor yapıp sıkılaşmakta 4 değil 6 gibi gösterebilir daha farkedilebilir olur.
Gel yarin 21 gün sıkı başlayalım yeminli
saolasinaynen uyumam artık insAllah akşama rahat uyuruz
kilom düşük diye hatrliyorum sanki ondan farkedilmemistr yüksek kilolarda bı kilo bile fark ediliyor bence bende öyle olmuştu ya da
esim sever patateslisini arada ister kendi. Ama her erkek sevmez abla seninkilerin ikiside erkek
kabloda kopukluk varmis abla. Once kv deydik. Eve geldik 2gun yaptiramadim anca yapti .istese elinden tamir isi gelir ama ah bi istese
farkedilmeyebilir canim. Kisiden kisiye degisir
yemin etmeye mi niyetlendin sende @ela_2019 gibi
bunu sormustum bide burdan soruyum. Gozumde canlandi ev kolay gelsin
Bosver canim sabah yaparsin. Benim bulasiklarda duruyor hala kalkip topalsam iyi olacak ama bilasik makinesindede temiz bulasik var am sinir bozucu bir durum once onlari bosaltmam lazim
Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.inşallah canım ama benim koca ikinciyi istiyor şimdiden ikna etmeye çalışıyor beni
haklısın abla ama evde bişey yok pek aslında var da tavuk ve ciğer onu da son günlere saklıyorum yemeklik sebze olarak da sadece patlıcan var onu yarın babagannus yapmayı planlıyorum
bana da öyle geldi Akdeniz diyeti gibi ama ben yiyerek daha iyi veriyorum sanki bu sekilde
canım belki yaglardan gitmemiş olabilir ya da gitse de farkedilebilir yerlerden gitmemiştir belden giderse kıyafetinden de anlaşılmamış olabilir böyle şeylere çok takılma sen diyetine odaklan tartıya bak hiç moralini bozma
ben bu şekilde yapsam güzel kilo veririm belki de işte akşama kadar emiyor çocuk bu aralar aç hissediyorum sürekli acaba ondan mı
Bence sporu yemine karistirma :)21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşeytam buğday ve çavdar un yada ekmek yenilebilir. hergün en az 30 dk spor başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyip yemin edin.
kolay gelsin canimÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
iyi gecelerr sabah yaparsin bu seferlik kalsinBugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Mutfaktaki bulaşıklara da dokunamadım
Yarın epey iş beni bekliyor
Bebeğimi uyutmuşken bende yatayım kızlar
Hepinize iyi geceler
bence boche da cok iyi tr de var ondanEvet. Benim kullandığım ve memnun olduğum marka da orada yok. Turkiye deki profilo ama çok memnun degilim
sabah artinin cogu gitmis olur ozaman:)Bu arada az önce tartıldım tok karna ve kıyafetle 60.4 geldim
yavas yavas cogalt canim birden zaten yapmasi cok zor our.Hahah iyi taktik ama 1 dk koş 3 dakika yürüme olarak başlasam daha iyi olur
Cidden nazarım değecek. Ben de kondisyonum bu kadar yüksek olsun istiyorum. Zamanı var tabiki hala ufak tefek spor egzersizleri bile nefes nefese bırakıyor beni
bencede su kaybindan ve dunki yediklerimizden.bendede buna yakin sonuc var.
sen cok artida degilmissin
bayram sonrasi ekside olmak ne guzel
yapıldı
hoşgeldin canıminşallah dilediğin kiloya gelip burda korumaya geçersin
inşallah gider canım
su çok önemli canım azaltma, Zuhal ablanın dediği gibi yapabilirsinartında fazla değil Cuma’ya eksiyle gelirsin
sanmıyorumkş etkisi olmasın, belkide hafifledi artık ağrıları, pazartesiye eksi başlaman güzel
inş Cuma’ya halledersin canım
Katılıyorum abla öğlede tartılmak daha iyi, iftara yakın doğru sonuç olmuyor öyle ben 54 küsürde görmüştüm ama doğru olan kilo değil
Sabah 7 'de tartıldım
+2.7 ile 72.4
Dün de 72.2 idi.
Bugün kahvaltıyı yaptım ama akşam öğününden itibaren ayran detoksu yapmaya başlayacağım.
2-3 gündür WC ye çıkmamanın ve dünkü yorgunluğunda etkisi vardır tabi ama ne kadar bilmiyorum
Yılda bir iki kere yaptığım için yediler canım
Firtözüm var ama niyeyse aklıma gelmedi, annemle konuşurken her yer yağ oldu diyince "fritözde yapmadın mı" diyince dank etti
Ah bu yaşlılık ah...
Herkese hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar
Bayram nedeniyle eşimin ailesine geldik abisine. Aile apartmanı burası tüm sülale burada.
Aslında ben gelmek istemedim ama eşim bayramda ailelerden uzak olmaya dayanamayiz dedi ben de ona kıymak istemedim.
Dün baya yoğun geçti o yüzden gelip kutalayamadim bayramınızı. Arife günü de eltimle sarma tatlı börek falan yaptık. Her zamanki bayram telaşi gibi oldu.
Bugün ortalık sakinken gruba bir ugrayayim dedim.
Sorayım canım senin için.
Ders olayında resmen sacmalamişlar. Ögretmene de öğrenciye de eziyet. Kardeşimin dersi 10 da başlayıp 12 buçukta bitiyor. Hocaları için de rahat oluyordur.
Nem modu dedim canım. O çoğu klima da oluyor zaten.Şuna benzer bir işareti var.
Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşeytam buğday ve çavdar un yada ekmek yenilebilir. hergün en az 30 dk spor başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyip yemin edin.
Ankastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
Mutfak ta Neff in, çamaşır makinesinde Miele nin üzerine yok bence deBence bosch, yüzde 99 iyi cikar
Burda daha iyi markalar var ama heralde tr de yok onlar neff, miele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?