Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

makarna cok degilmis baslangic icin iyi bence menun
25 Mayıs Pazartesi

11:00=== 3 yk patatesli yumurta
1 kk süzme peynir
Domates, salatalık

17:30=== Domates, salatalık,ceviz
1 kk süzme peynir
1 adet biber kızartması

Su=== 2 lt

Spor=== yok
biber kizartmasi yerine daha doyurucu bisey yeseydin
Sadece sabah yemissin ama cok olmus ekmek borek sarma bunlar cok olmus.
25 Mayıs Pazartesi
12:00
2 yumurta
Bol yeşillik, domates
2 tam ceviz

17:30
Bir incik tavuk ve yeşil salata

2lt su
150 dakika yürüyüş
afiyet olsun gayet guzel.hatta baslangic icin cok cok iyi
icli kofteyi yagdami kizarttin yoksa hasladinmi
yagda kizarttiysan cok olmus ve artidayken kizartma seklinde olmamis malesef

yani benide durdurmaz gıbı geliyor yemını bozar 3 gun oruc tutarım gibi kafamda bitirmedıkten sonra

Super canım sabah ki artılar dedıgın gıbı gercek degıl demekkı
evet canım bu yüzden moralimi bozmadım
Haşlayıp uzerine sos döktüm canım sarımsaklı salçalı sos çok az yağ koydum 2.5 yedim ama 3 yazdım

Poni Bon canim ev mi aldiniz.
Kolay gelsin tasindinmi toparlaniyormusun hala.
Yok canım almadık kiraya çıkıyoruz ama çıktığımız apartmanda 10 daire hacizliymiş satılırsa çok isterim. Nasip artık. Toplanıyoruz hala canm çocuklarla zor oluyor 1 haftada anca toplanıcaz sanırm

77-78 gidip geliyorum canım bu ramazan almadım kilo hayret

Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
Kuzum ilk kilolar fark edilmiyor genelde bi arife günü başlamıştım diyete 100 kilo iken hiç tartılmadım 30 gün boyunca bayram günü tartıldım 91 kiloyum bi dünya insanla görüştüm bi Allah’ın kulu demedi ki zayıflamışsın
18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi mi
Aynen canım 18 saat açlık 6 saatin başında bir öğün sonunda bir öğün
Hahah iyi taktik ama 1 dk koş 3 dakika yürüme olarak başlasam daha iyi olur
Bahsettiğin aslında HIIT tarzı bir egzersiz canım 15 dakikada 1 saatlik kalori yaktırabiliyor kalp ritmini sık değiştirmekten Kaynaklı
Çok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
Ev mi aldınız hayırlı olsun diyecektim ki diğer mesajları okudum güle güle taşın canım Allah kolaylık versin
Ankastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
Biz evi aldığımızda takılıydı bosh canım idare ediyor
Kizlar barış muslunun bu cuma yine demo calismasi olacak :)

Konusu Kilomu sigarami olacak daha belli degil
Aaa haber et abla bu defa izlemek istiyorum eşimin telden bakarım
Güle güle otur canım hayırlı olsun

Ya benm bu oglan nedn boyle anlamiyorm uyandi 1 saat uyutmakla ugrastm inatla uyandi aglama krizleri vs simdi tv izliyor baska turlu susturamadm bide gun icinde de azcik uyumustu. Diş mi diye diye kac ay oldu usttekide gornuyor artk ele gelmesede nezaman bitcek rahatliycak anlamadim. Artik okadar sabirsizim ki sabah ayri gece ayri ya 1 gun iyi uyuduysa 1 hafta boyleyiz.

Huy da edinmiş olabilir canım ya da dişleri peşpeşe çıkıyor bilemedim uyku problemi olan çocuk hakikaten zor ben kıyıp uyku eğitimini deneyemedim hem uyku düzeni olmayan bi çocuk oldu çıktı hem de kendimi çok yıprattım bu yüzden

Şu an bosch kullanıyorum herkes memnun ama ben buzdolabı ve fırınından memnun değilim maalesef gerçi bütçe de az
Kolay gelsin canım ev taşımak zor gerçekten bence elektronik eşya biraz şans işi en iyi marka da olsa bazen memnun kalmıyorsun en kötü marka olsa da bazen çok memnun kalıyorsun derin dondurucuda da uğur markası çok isim yaptı mesela herkes memnun evet ama pahalı biz bilinmedik bı marka almıştık çok uygun bi fiyata çok şükür hiç de çıkarmadi nasip yani

ben bu şekilde yapsam güzel kilo veririm belki de işte akşama kadar emiyor çocuk bu aralar aç hissediyorum sürekli acaba ondan mı

Bence bu şekilde beslenirsen kilonu da rahatlıkla koruyabilirsin canım.

2. öğün erken saatte olunca kilo kontrolü daha kolay oluyor.

Birde bizi zayıflatan hormon gece 10 da salgılanmaya başlıyor, bu hormon salgılanmaya başlamadan 4-5 saat önce yemeyi içmeyi bırakınca daha iyi verim alıyorsun.

Gece kilo verdiğimizde sabah kalktığımızda tokluk hissi oluyor, kahvaltıya kadar kahve ve limonlu su yada bitki çayı ile geçiştirme yapabilirsin.

Biraz da böyle dene istersen

Icten ice sevinmedim degil ara baya acildi artk zor yakalarsin beni

Şaka bi yana insallah odemler bobrek agrin vs gecerde beni gecmene raziyim canim saglik en onemlisi
Çok sevinme
Dünkü artımın büyük çoğunluğu gitmiş

Ankastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
Ben Bosch kullanıyorum, memnunum.

Beyaz eşya biraz şans işi gerçi ama.

Markadan ziyade ocağı gazlı değil elektrikli almanı tavsiye ederim.

Hem temizliği çok kolay oluyor, dökülen hiçbirsey yanıp uğraştırmıyor, bir havlu kağıt parçası ile sil geç.

Hem de kızların büyüyor, ocağa merak saldıkların da ellerini mi yaktılar, saçlarını mı tutuşturdular diye kaygın olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…