- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.141
makarna cok degilmis baslangic icin iyi bence menun25 Mayıs Pazartesi
Sabah: Muzlu, bir tatlı kaşığı pirinç unlu muhallebi (Bir küçük kase çıkıyor, şeker yok)
Öğle: Bol sebze + 3 yemek kaşığı köri soslu makarna (Ev arkadaşım yapmış) + 1 adet tavuk göğsü
Akşam: Bol kabaklı toplam bir yemek kaşığı pirinçli sebze yemeği + 1 adet tavuk göğsü + 3 yemek kaşığı yoğurt
Su: 3 lt
Egzersiz: Cize (Bugün gece Leslie'ye de başlmayı düşünüyorum)
biber kizartmasi yerine daha doyurucu bisey yeseydin25 Mayıs Pazartesi
11:00=== 3 yk patatesli yumurta
1 kk süzme peynir
Domates, salatalık
17:30=== Domates, salatalık,ceviz
1 kk süzme peynir
1 adet biber kızartması
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Sadece sabah yemissin ama cok olmus ekmek borek sarma bunlar cok olmus.25 mayıs
12:00
Domates
Salatalık
2 lokma patatesli borek
2 catal kaymak
2 cay kasıgı incir recelı
Avuc ıcı kadar ekmek
3 4 catal sucuklu yumurta
4 yk et kavurma
2 yaprak sarma
18:00
1kupa sutlu turk kahvesi
Su:2lt
Spor 20 dk bolgesel 60 puan
17 dk leslie 51puan
101 puan
UcanSupurge
afiyet olsun gayet guzel.hatta baslangic icin cok cok iyi25 Mayıs Pazartesi
12:00
2 yumurta
Bol yeşillik, domates
2 tam ceviz
17:30
Bir incik tavuk ve yeşil salata
2lt su
150 dakika yürüyüş
icli kofteyi yagdami kizarttin yoksa hasladinmi25 Mayıs pazartesi
9.00
1 has yumurta
12.00
1 dilim ekmek
1 kaşık tahin pekmez
18.30
3 nohutlu içli köfte
2 kaşık yoğurt
Su fazla icemedim evde içme suyu bitti çeşmeden de içemiyorum karbonat atıyorum içine yine de zor
3 brdak bitki çayı
100 ip atlama inşallah daha çok atlarım yarından sonraUcanSupurge
evet canım bu yüzden moralimi bozmadımyani benide durdurmaz gıbı geliyor yemını bozar 3 gun oruc tutarım gibi kafamda bitirmedıkten sonra
Super canım sabah ki artılar dedıgın gıbı gercek degıl demekkı
Haşlayıp uzerine sos döktüm canım sarımsaklı salçalı sos çok az yağ koydum 2.5 yedim ama 3 yazdımmakarna cok degilmis baslangic icin iyi bence menun
biber kizartmasi yerine daha doyurucu bisey yeseydin
Sadece sabah yemissin ama cok olmus ekmek borek sarma bunlar cok olmus.
afiyet olsun gayet guzel.hatta baslangic icin cok cok iyi
icli kofteyi yagdami kizarttin yoksa hasladinmi
yagda kizarttiysan cok olmus ve artidayken kizartma seklinde olmamis malesef
Yok canım almadık kiraya çıkıyoruz ama çıktığımız apartmanda 10 daire hacizliymiş satılırsa çok isterim. Nasip artık. Toplanıyoruz hala canm çocuklarla zor oluyor 1 haftada anca toplanıcaz sanırm
Tesadüfen gördük abla istediğim yerde istediğim gibi bi ev olunca kaçırmak istemedikNe taşınması cnm, nerden cikti
Şu an bosch kullanıyorum herkes memnun ama ben buzdolabı ve fırınından memnun değilim maalesef gerçi bütçe de azBence bosch, yüzde 99 iyi cikar
Burda daha iyi markalar var ama heralde tr de yok onlar neff, miele
Mielenin trendyolda fırını varmış 9 bin tlcikBence bosch, yüzde 99 iyi cikar
Burda daha iyi markalar var ama heralde tr de yok onlar neff, miele
Evet canım daha büyük ev daha iyi bi semt eşimn servisine yakın çarşıya yakın çoğu yönden iyi ama komşuluk nasıl olur bilemedim komşu teyzem gibi biri olmaz sanırımkolay gelsin canim
daha buyuk evemi geciyosun
77-78 gidip geliyorum canım bu ramazan almadım kilo hayretBayram gbi gecmeyince ozel hicbisi yapmadm esim tatli bile istemedi tabi bu durum bana yaradı
Insallah hafiflemistir artk ya
Sagol cnm
Icten ice sevinmedim degil ara baya acildi artk zor yakalarsin beni
Şaka bi yana insallah odemler bobrek agrin vs gecerde beni gecmene raziyim canim saglik en onemlisi
Sık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)
Sizin tam bayram havasinda olmus cnm umarim bi sorun olmaz kalabaliktan dolayı
Tamam. Cnm cok sagol
Edilmwsi icin cok dikkatli bakilmasi gerek cnm 4 kilo fazla degilki. Yani farkedilecek bir rakam degl
Yeminli gunler basliyor mu
Bosch kullaniyorm cnm cok memnunum
Bu arada poniii kilodan ne haber :)
Kuzum ilk kilolar fark edilmiyor genelde bi arife günü başlamıştım diyete 100 kilo iken hiç tartılmadım 30 gün boyunca bayram günü tartıldım 91 kiloyum bi dünya insanla görüştüm bi Allah’ın kulu demedi ki zayıflamışsınKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
Aynen canım 18 saat açlık 6 saatin başında bir öğün sonunda bir öğün18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi mi
Bahsettiğin aslında HIIT tarzı bir egzersiz canım 15 dakikada 1 saatlik kalori yaktırabiliyor kalp ritmini sık değiştirmekten KaynaklıHahah iyi taktik ama 1 dk koş 3 dakika yürüme olarak başlasam daha iyi olur
Ev mi aldınız hayırlı olsun diyecektim ki diğer mesajları okudum güle güle taşın canım Allah kolaylık versinÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
Biz evi aldığımızda takılıydı bosh canım idare ediyorAnkastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
Aaa haber et abla bu defa izlemek istiyorum eşimin telden bakarımKizlar barış muslunun bu cuma yine demo calismasi olacak :)
Konusu Kilomu sigarami olacak daha belli degil
Güle güle otur canım hayırlı olsunYok canım almadık kiraya çıkıyoruz ama çıktığımız apartmanda 10 daire hacizliymiş satılırsa çok isterim. Nasip artık. Toplanıyoruz hala canm çocuklarla zor oluyor 1 haftada anca toplanıcaz sanırm
Huy da edinmiş olabilir canım ya da dişleri peşpeşe çıkıyor bilemedim uyku problemi olan çocuk hakikaten zor ben kıyıp uyku eğitimini deneyemedim hem uyku düzeni olmayan bi çocuk oldu çıktı hem de kendimi çok yıprattım bu yüzdenYa benm bu oglan nedn boyle anlamiyorm uyandi 1 saat uyutmakla ugrastm inatla uyandi aglama krizleri vs simdi tv izliyor baska turlu susturamadmbide gun icinde de azcik uyumustu. Diş mi diye diye kac ay oldu usttekide gornuyor artk ele gelmesede nezaman bitcek rahatliycak anlamadim. Artik okadar sabirsizim ki sabah ayri gece ayri ya 1 gun iyi uyuduysa 1 hafta boyleyiz.
Kolay gelsin canım ev taşımak zor gerçekten bence elektronik eşya biraz şans işi en iyi marka da olsa bazen memnun kalmıyorsun en kötü marka olsa da bazen çok memnun kalıyorsun derin dondurucuda da uğur markası çok isim yaptı mesela herkes memnun evet ama pahalı biz bilinmedik bı marka almıştık çok uygun bi fiyata çok şükür hiç de çıkarmadi nasip yaniŞu an bosch kullanıyorum herkes memnun ama ben buzdolabı ve fırınından memnun değilim maalesef gerçi bütçe de az
Bende akşam yatarken sabahki tartışan epey az idimBu arada az önce tartıldım tok karna ve kıyafetle 60.4 geldim
ben bu şekilde yapsam güzel kilo veririm belki de işte akşama kadar emiyor çocuk bu aralar aç hissediyorum sürekli acaba ondan mı
Çok sevinmeIcten ice sevinmedim degil ara baya acildi artk zor yakalarsin beni
Şaka bi yana insallah odemler bobrek agrin vs gecerde beni gecmene raziyim canim saglik en onemlisi
Ben Bosch kullanıyorum, memnunum.Ankastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?