- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.808
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.101
Çok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibisenınde ponıcım ne zaman doneceksın sahalara
18 saat kalorisiz sıvı alımı18-6 açlik tokluk saati mi oluyor canim 18 saat aç 6 saat tok gibi mi
Beko bnm ankastrem cnm çokta memnunum fırınım MaşAllah güzel pişiriyorAnkastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
İyi geceelr cmm yat dinlen güzelce insAllahBugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Mutfaktaki bulaşıklara da dokunamadım
Yarın epey iş beni bekliyor
Bebeğimi uyutmuşken bende yatayım kızlar
Hepinize iyi geceler
Anladim canim. 16-8 benim için daha uygun gibi 1 hafta deneyeyim belki ara öğünsüz de yapabilirim.18 saat kalorisiz sıvı alımı
6 saatin başında ve sonunda 2 öğün şeklinde
Mesela; sabah 11 'de kahvaltı yapılacak, akşam 5 'de akşam yemeği bitmiş olacak.
Akşam 5 'den ertesi gün sabah 11 'e kadar sadece kalorisiz sıvı alımı yapılabilir
iyigeceler. Belki kızların bi surpriz yapar da toplarlar mutfağıBugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Hepinize iyi geceler
kullaniyorum.ve cok memnunum.bildigim kadariyla burda kullandigim.marka trde yokAnkastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
Hmmm olabilir ben varım21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşeytam buğday ve çavdar un yada ekmek yenilebilir. hergün en az 30 dk spor başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyip yemin edin.
İyi geceler kuzum Allah rahatlık versinBugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Hepinize iyi geceler
yemin durdurur Insallah canım21 gün boyunca şekerli ve beyaz unlu herşeytam buğday ve çavdar un yada ekmek yenilebilir. hergün en az 30 dk spor başka eklemek istediğiniz şeyler varsa ekleyip yemin edin.
kolay gelsin canımÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
bosch benimki canım memnun sayılırımAnkastre kullanan kızlar memnun musunuz kullandığınız markadan öneri istiyorm?
ıyı gecelerBugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Hepinize iyi geceler
2 yaa 3 porsiyon canim. Sen kendine göre uyarlayıp yemin edebilirsin. Ama şeker ve beyaz un kesinlikle yok.Hmmm olabilir ben varım
Meyve serbest mi peki
Beni durduruyor valla. Yemin ettim mi hiç dokunamıyorum.yemin durdurur Insallah canım
Bakalim deneyeyim bende nasıl olacak2 yaa 3 porsiyon canim. Sen kendine göre uyarlayıp yemin edebilirsin. Ama şeker ve beyaz un kesinlikle yok.
Beni durduruyor valla. Yemin ettim mi hiç dokunamıyorum.
esim sever patateslisini arada ister kendi. Ama her erkek sevmez abla seninkilerin ikiside erkekafiyet şifa olsun gülüm ben de dün kısır yapayım mı dedim benimkilere yok dediler hemen yaaa:)
kabloda kopukluk varmis abla. Once kv deydik. Eve geldik 2gun yaptiramadim anca yapti .istese elinden tamir isi gelir ama ah bi isteseduramadım boyuna bir şeylerle uğraştım ama o ara 1 saatlik bir diziyi de izledim :))
aa süpürgeyi eşin mi yaptı hay maşallah keşke önceden baksaymış eskisiyle canın çıkmış neyse buna şükür 2 gün daha yasağın bitmesini beklemeye gerek kalmadı en azından
oh ne iyi etmiş o pastaneci insanlar taze ekmeğe rahat ulaşsın bir de ekmek derdine streslenmesinler
farkedilmeyebilir canim. Kisiden kisiye degisirKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
yemin etmeye mi niyetlendin sende E ela_2019 gibiBugunde cok kotu beslendıp yarından itibaren bir duzen kurmam lazım
bunu sormustum bide burdan soruyum. Gozumde canlandi ev kolay gelsinÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
Bosver canim sabah yaparsin. Benim bulasiklarda duruyor hala kalkip topalsam iyi olacak ama bilasik makinesindede temiz bulasik var am sinir bozucu bir durum once onlari bosaltmam lazimBugün kös kös oturdum, akşam yemeği bile yapacak enerjiyi bulamadım kendimde
Hepinize iyi geceler
Günlük adım sayısını da bir arkadaşımıza mesaj mi atıyorduk? Geçmişte öyle okudum galiba ama şimdi bulamadim
Günlük adım sayısını da bir arkadaşımıza mesaj mi atıyorduk? Geçmişte öyle okudum galiba ama şimdi bulamadim
eslık edeyim dedim bu sefer de daha henuz etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?