- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.161
Bende kronoloji de 1.sıraya geçince buraları terkettin sandımCanlarımım benim bayramınız mübarek olsun yazmışım yollayamamışım eşim evde boğazlar açık olunca ne işim bitebiliyor nede mutfaktan çıkabiliyorum giremedim bile
Ara öğünsüz yapacaksan 18/6 yap benceAnladim canim. 16-8 benim için daha uygun gibi 1 hafta deneyeyim belki ara öğünsüz de yapabilirim.
Kimse bi sürpriz yapmamış canımiyigeceler. Belki kızların bi surpriz yapar da toplarlar mutfağı
Makina yıkar yıkamaz temizleri dizmek kızların işi canım, sende kızlara devret benceBosver canim sabah yaparsin. Benim bulasiklarda duruyor hala kalkip topalsam iyi olacak ama bilasik makinesindede temiz bulasik var am sinir bozucu bir durum once onlari bosaltmam lazim
Bol giyiniyor olabilir misinAslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.
Bu unutma işini çok fazla yaşıyorum benSık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)
Mümkün değil yapamam. Gece çok emiyor kızım, gözümü acar açmaz mutfaga atiyorum kendi miAra öğünsüz yapacaksan 18/6 yap bence
Bir defa da 18/6 'ya yemin et benceMümkün değil yapamam. Gece çok emiyor kızım, gözümü acar açmaz mutfaga atiyorum kendi mi
Ben anneme surpriz yapmayı çok severdim ya, keşke onlarda sevseKimse bu sürpriz yapmamış canım
Ben sürpriz yapıyorum ev ahalisine, pizza hamuru yoğurdum
Bulaşıkları makinaya dizdim, uyanmalarını bekliyorum
Yok ona anca bebegimi gece sütten kesince edebilirimBir defa da 18/6 'ya yemin et bence
Seviyorlar çok fazla yaparlar aslında da, bulaşıkları makinaya dizmek için küçükler henüzBen anneme surpriz yapmayı çok severdim ya, keşke onlarda sevseNerdeyse 2 yıldır pizza yapmiyorum. Bu arada tavuklu olunca baya kalorisi düşüyor muş pizzanin
Himmm beklentimiz büyük o zamanSeviyorlar çok fazla yaparlar aslında da, bulaşıkları makinaya dizmek için küçükler henüz
Aynen öyle kuzum içimi kemirecek bişe kalmadı en azındanne güzel kolaylikmis, Ben hep hasliyorum ocakta
hayirli bayramlar canimkolay gelsin ins Ama fazla Yorma kendini
iyi yapmissin yinede canim senin icinde kalmamis oldu. Lütfen kendini kötü hissetme suclama Kim olsa öyle düsünürdü
cok bol giymiyorsan bence fark edilir Hele Bazilarin gözleri radar oluo 1 kiloda bile fark eder
ins Bende
Kolay gelsin canimözlendin tez vakit yine dön
Günaydın canımmGünaydın 9.Takımın Fit Hatunları
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol
Gelin de sohbet edelim
Kuzum benim kızım 16 aylık 12 aylıkken sütüm kesildi geceleri mama vermeye başladım ama 13 aylıkken onu da kestim geceleri uyandığında bişe içirmiyorum
Günaydın canımGünaydın 9.Takımın Fit Hatunları
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol
Gelin de sohbet edelim
İç malzemelerini epey bol koyuyorum, hamur işi gibi olmuyor benim pizzaBu arada tavuklu olunca baya kalorisi düşüyor muş pizzanin
Ne zaman başlayacağınız belli oldu mu canımGünaydın canımm
5ten beri ayaktayım yüzümü dudak üstümü aldım siyah nokta bandı yaptım burnuma çeneme işe hazırlık yapıyorum
Kahvaltıyı hazırladım eşim kalksın diye beklerken ufaklığımı yedirdim
Şimdi oyun oynuyoruz
Bende hamuru baya ince yapiyordumİç malzemelerini epey bol koyuyorum, hamur işi gibi olmuyor benim pizza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?