Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canlarımım benim bayramınız mübarek olsun yazmışım yollayamamışım eşim evde boğazlar açık olunca ne işim bitebiliyor nede mutfaktan çıkabiliyorum giremedim bile
Bende kronoloji de 1.sıraya geçince buraları terkettin sandım
Seninde bayramın mübarek olsun canım

iyigeceler. Belki kızların bi surpriz yapar da toplarlar mutfağı
Kimse bi sürpriz yapmamış canım
Ben sürpriz yapıyorum ev ahalisine, pizza hamuru yoğurdum
Bulaşıkları makinaya dizdim, uyanmalarını bekliyorum

Son düzenleme:
Bosver canim sabah yaparsin. Benim bulasiklarda duruyor hala kalkip topalsam iyi olacak ama bilasik makinesindede temiz bulasik var am sinir bozucu bir durum once onlari bosaltmam lazim
Makina yıkar yıkamaz temizleri dizmek kızların işi canım, sende kızlara devret bence

Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.
Bol giyiniyor olabilir misin

Sık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)
Bu unutma işini çok fazla yaşıyorum ben
Onun için evdeki tüm dolapları yılda 4-5 kere dökme kararı aldım

Kimse bu sürpriz yapmamış canım
Ben sürpriz yapıyorum ev ahalisine, pizza hamuru yoğurdum
Bulaşıkları makinaya dizdim, uyanmalarını bekliyorum
Ben anneme surpriz yapmayı çok severdim ya, keşke onlarda sevse Nerdeyse 2 yıldır pizza yapmiyorum. Bu arada tavuklu olunca baya kalorisi düşüyor muş pizzanin

Ben anneme surpriz yapmayı çok severdim ya, keşke onlarda sevse Nerdeyse 2 yıldır pizza yapmiyorum. Bu arada tavuklu olunca baya kalorisi düşüyor muş pizzanin
Seviyorlar çok fazla yaparlar aslında da, bulaşıkları makinaya dizmek için küçükler henüz

Seviyorlar çok fazla yaparlar aslında da, bulaşıkları makinaya dizmek için küçükler henüz
Himmm beklentimiz büyük o zaman çalışkan annenin çalışkan kızları

Aynen öyle kuzum içimi kemirecek bişe kalmadı en azından

Günaydın 9.Takımın Fit Hatunları
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol
Gelin de sohbet edelim
Günaydın canımm
5ten beri ayaktayım yüzümü dudak üstümü aldım siyah nokta bandı yaptım burnuma çeneme işe hazırlık yapıyorum
Kahvaltıyı hazırladım eşim kalksın diye beklerken ufaklığımı yedirdim
Şimdi oyun oynuyoruz

UcanSupurge Pnrrr-12 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz
Kuzum benim kızım 16 aylık 12 aylıkken sütüm kesildi geceleri mama vermeye başladım ama 13 aylıkken onu da kestim geceleri uyandığında bişe içirmiyorum

Ne zaman başlayacağınız belli oldu mu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…