Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben bu listeye uyacağım 21 gün boyunca.
hadı bakalım gazamız mubarek olsun
Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
basla canım odem 2 Gune ıner
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir insAllah
Hayirli günler canim, gecmis olsun ins Önemli bisey degildir
Geçmiş olsun canım, basit birşeydir inşaallah
gecmis olsun canim
insallah onemli bisey degildir
Geçmiş olsun. Önemli birşey değildir inşallah
Oksuruk vardı 1 haftadır gecmeyınce goturelım dedik Sukur bısey cıkmadı

Menülerinde ki bulguru azaltmazsan kilo sorunun hep olacak canım
Ramazan'dan evvel seviye-1 de bulgur tüketmedim, çok güzel kilo verdim.
Ramazan ile birlikte yeniden başladım bulgura, sonuç fiyasko
Evet doğru yaa bile bile hala bulgur diyorum
Bana en iyi ketojenik geldi aslında ama o da zor geliyor ya makroyu tutturmak vs nedense tembelliğim üzerimde yine

Tunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Geçmiş olsun kuzum

tarti vazgecilmezimiz canim kadınlar olarak

Tunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım

Iyi ciddi bisey cikmamis cnm sevindm sukur gecmia olsun

Atmaya kıyamadıklarını Letgoda satabilirsin canım

Bu son canım
Artık örüntü menülerime döneceğim İnşaallah

Letgoda pek alan olmuyor sanki ya masamu 2 senede zorla sattim
Donmezsen beni ruyanda gecersin zaten

Bizde biraz disardaydk geldk smdi yatti benimde gozler gidiyor ama abdestm var namazi bekliyorm sonrasinda biraz uzancm uyanmazsa insallah. Esimde sabahciydi dun gece oglan sagolsn 2 saatlik uykuyla ise gidinc oda yatti simdi belki bugun aksam yemegni biraz gec yeriz

Yemekte ne var kızlar benm et kavurma salata tarhana corbasi

Ben geldim biraz akşam oldu sanki ama geldim 3 gün burda yağmur yağdı Sonunda bugün güneş açtı camlar leş olmuştu balkonun camekanı ve mutfağın camını sildim sonra da kızımı bahçeye indirdim otları yoldu durdu sözde çiçek topluyormuş eve geldik çamaşır vardı onları serdim minik kuşumu yatırdım şimdi de çayımı içiyorum

U UcanSupurge Pnrrr-12 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz
Canım emzirmeyi kesince çok zorlanmasın diye gece süt verdim hiç bi düzelme olmadı uyku konusunda hata etmişim
Ben de gece sütünü kesince düzelecek inşallah İnanıyorum
Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Başla canım ne kadar erken o kadar iyi
günaydın herkese Sabah yürüyüşünü yapıp geldim.

Kan grubunuz 0 mı? Ahmet Apa da bulgur ye ekmek yerine diyor ama yediğim zaman beni şişiriyor, rahatsız ediyor. Kilo da artış yapıyor sanki
Kızzz Ahmet Apayı da biliyor tam bizim kafadan
eksik menuler var kizlar.pek kimse yazmamis
Ben
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum şükür önemli bir şey değilmiş
ee kızlar bu gün ne çılgınlıklar yapıyoruz evde kös kös oturup ,dolanmak dışın da var mı güzel , yaratıcı fikri olan
Biz bahçeye indik kızımla çok yoruldu yattı hemen ben de işe koyulacağım şimdi
Bizim kızlar evde bisiklet sürmek istediler
Patene izin verdim.
Bende düne devam, işler yarına kalsın
İşte bu çılgıncaydı
Ben de bi mutfağa gireyim daha karar veremedim dünden yemek de var biraz aslında hiç bir şey yapmayıp devrilip yatarım belki de

Hoşgeldin Sevim,
Ben Niran, 37 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Zor kilo veren biri olarak takımda 85 kilodan 69.5 kiloya kadar kilo verdim.
Azimli ve istikrarlı olursan senin de başaracağına inanıyorum

Afiyet olsun canım

Evet onu bende duymuştum. Hatta emzirmeden kesince süte alistirirsaniz bu seferde süt için uyanirlar diye duymuştum. Bende gece emzirmeyi kesince başka bir şey vermemistim uykusu baya farketmisti.
iyi ki kaldırmamışsın , canın ne zaman çekerse yaparsın demiştim demi:))
ben de geri bir kaç parçayı çıkardım oğlan geçen günü bere bile taktı baya soğudu mübarek :)
evet demiştin bende henüz uzun kollu giydiriyorum iyi oldu. Aslında bakmıştım hava durumuna yağmuru görünce iki iş olmasin dedim
Sagolun kızlar basit bir ust solunum yolu enfeksiyonu cıktı Sukur
iyi çok şükür Allah şifa versin inşallah canım
Evet canim gece beslenmesi ni kesince baya farkedecek. Aslında büyük neden biraktirmiyorsun

Aynen canım azaltarak keseceğim sonra da tuvalet eğitimine başlayacağım nasipse gece süt içen çocuk yatağını muhakkak ıslatır
Evett kesinlikle öyle. Emziriyormuydun canim unuttum.

Evett kesinlikle öyle. Emziriyormuydun canim unuttum.
Yok canım unutturarak kestim takıma yeni katıldığım sıra günde bir iki defa emiyordu gece huzur vermiyordu birkaç gün sabretsem geçecekti belki her şey ama biborana süt yapıp verdim şimdi de ona alıştı

Canım nerden ve kimden duydum hatırlamıyorum ama bende işe yaradığı için sana da söylüyorum ben de gece maması kesmek için gece her uyandığında mama yerine su verdim bi süre onu da almaz oldu
Bi dene istersen
Büyük kızım da o hatayı yaptım taaa geçen seneye kadar yani 5 yaşına kadar gece uyanıp süt içerdi
Demir eksikliği çıkıp doktor sütü azaltın deyince zorla kestik de geceleri uyanmaz oldu artık

Hoşgeldin Sevim,
Ben Niran, 37 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Zor kilo veren biri olarak takımda 85 kilodan 69.5 kiloya kadar kilo verdim.
Azimli ve istikrarlı olursan senin de başaracağına inanıyorum
Merhabalr Insallah bende kilo vermek çok istiyorum.sizinde oģretmen olmanıza ayrica sevindim verdigimiz kiloları nereye yazacagımı tam olarak bilemiyorum yardımci olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…