- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.241
az içiyor olabilir misin kaptan günde 2 3 bardak içince etki ediyorForm çayı benim üzerimdeki etkisini kaybetti canım
tünaydın canım geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yokturTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
hadı bakalım gazamız mubarek olsunBen bu listeye uyacağım 21 gün boyunca.
basla canım odem 2 Gune ınerKızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir insAllah
Hayirli günler canim, gecmis olsun ins Önemli bisey degildir
Geçmiş olsun canım, basit birşeydir inşaallah
gecmis olsun canim
insallah onemli bisey degildir
Oksuruk vardı 1 haftadır gecmeyınce goturelım dedik Sukur bısey cıkmadıGeçmiş olsun. Önemli birşey değildir inşallah
Evet doğru yaa bile bile hala bulgur diyorumMenülerinde ki bulguru azaltmazsan kilo sorunun hep olacak canım
Ramazan'dan evvel seviye-1 de bulgur tüketmedim, çok güzel kilo verdim.
Ramazan ile birlikte yeniden başladım bulgura, sonuç fiyasko
Geçmiş olsun kuzumTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
tünaydın canım geçmiş olsun inşallah ciddi birşey yoktur
Sagolun kızlar basit bir ust solunum yolu enfeksiyonu cıktı SukurGeçmiş olsun kuzum
Çok şükür canım sevindim Allah şifa versinSagolun kızlar basit bir ust solunum yolu enfeksiyonu cıktı Sukur
Sizin mesajları okuyunca Kayahan'ın "Bir Garip Aşk Hikâyesi" şarkısının sözleri geldi aklıma
"Ara sıra rejim yapardın
Tartı bir doğru tartsa
Bir yanlış tartardı"
Şarkılara bile konu olmuş kadınların tartısı
Tunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Atmaya kıyamadıklarını Letgoda satabilirsin canım
Bu son canım
Artık örüntü menülerime döneceğim İnşaallah
9. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
seaBahAR
"Her üyenin, yarışma kurallllokuması zounludur
Kararların güncel hali her zaman son mesajdır."Cuma Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri
CUMA YARIŞMASI KARAR DEFTERİ GENEL UYARI Bir yarışmacı, diğer yarışmacıya ve/ya takıma iğneyeleyici, hakaret içeren, küçümseyen, saygı yoksunu mesaj yazamaz. Takımlar arası bu türde tartışmalar olduğunda, ilgili kişiler site kuralları gereği ceza alır ve ilgili takımlar bir sonraki etapta...www.kadinlarkulubu.com
9. Takim kaptani
Handandandan
9.takim yardimciları
@GastrikAsit
U UcanSupurge
askrhpozitif
9.Takım ailesine hoşgeldin sevgili kaderdaşım
Burada ruhumuzdaki ve bedenimizdeki fazlalıklardan kurtulup hayallerimizdeki bedene kavuşmak için dostluk kardeşlik havasında el ele verip birbirimize destek oluyoruz
Kilo vermek ve yarışmada olduğumuz için, takımımızın başarılı olması adına bazı kurallarımız var
9.TAKIM KURALLARI:
1-) Bizim için en önemli şeylerden biri buradaki sağladığımız devamlılık ,katılım , birbirimize verdiğimiz destek ve bu yüzden; üyelerimizden bol paylasim bekliyoruz ( kaptanın bilgilendirildiği ekstrem durumlar hariç )
Mazeretsiz takıma uğramama durumunda üye uyarılır, bu durumun devam etmesi halinde diskalifiye edilir
2-) Kilo vermemizde diğer bir faktör ise yediklerimiz içtiklerimizdir ve bu yüzden ;Her gün menü paylaşımı yapmak ve menülere yorum yapmak mecburidir
Öğünlerimiz her akşam saatleriyle birlikte liste halinde yazılmak zorunda
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
Menü Paylaşım Sayfası linktedir
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
ÖRNEK MENÜ(saatler farazidir , herkes kendine göre bir saat düzeni oluşturabilir, herkes 3 ana , 3 ara öğün yapmak zorunda değil)
Örnek :
1 Nisan Çarşamba Menüm
sabah(09:00)
öğle(13:00)
ara(15:00)
akşam(18:00)
içilen su:2lt.
yapılan spor dakikası:60 dk
3-) kilo vermek için SU olmazsa olmazımız.kişinin SU ihtiyacı kilo*0.33 ml dir. Emzirme, spor durumlarında bu oran artar
4-) Sağlıklı kilo vermek, kas kaybetmek istemiyorsak hafta da 3-4 kez min.45 dk SPOR yapılmalı 
5-) En can alıcı bir noktada kaçamaklar,Elimizden geldiği kadar kaçamak yapmamaya çalışıyoruz. Her yapılan kaçamak bizi geriye götürür, emeklerimizi çöpe atar.
Ayrıca takım sorumluluğunu bilen biri takım arkadaşlarının emeklerini zayi etmek istemez.
Kaçamaklı menülerle devam eden yeni üyelerin deneme süreleri uzar
6-)-Menüler deki faydalı karbonhidratlar sabah ve öğlen tüketilmeli çarşamba ve Perşembe günleri ise minimum karbonhidrat alınmalıdır. Perşembe günü Mümkün olduğunca akşam öğünü erken saate çekilmelidir.
7-) KİLO BİLDİRİMİ!!!
Yarışma için kilo bildirimi CUMA GÜNÜ EN GEÇ 14.00 DE KADAR YAPILMALIDIR. Mazeretsiz ve bilgi vermeden 2 defa kilo bildiriminde bulunmayan üyeler DİSKALİFİYE edilecektir
AYRICA PAZARTESİ ARA KONTROLÜ OLARAK TAKIM İÇİ KİLO BİLDİRİMİ YAPILMALIDIR.
Artı gelenlerin cezaları ortak karar ile belirlenmiş
Her haftanın artı gelenleri için geçerlidir.
1-) Cumartesi-Pazar 500 'er ip atlama (toplam 1000, ipli yada ipsiz farketmez, puan hesaplanmayacak, U UcanSupurge etiketlenecek.
2-) Çarşamba-Perşembe şeker orucu yapılacak ( U UcanSupurge menülere etiketlenecek)
3-) "Ben nerede hata yaptım" başlıklı kendini değerlendirme mesajı yazılacak (en geç Salı gününe kadar)
ÖRNEKTİR
kilo bildirimim
geçen hafta :
bu hafta :
aradaki fark :
Yüzde :
8-)Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
9-)3 HAFTA ARKA ARKAYA KİLO VERMEYEN VE TAKIM YÜZDESİNİN ALTINDA YÜZDE YAPAN KİŞİ LİSTEDEN ÇIKARILIR ...(elinden geleni yapmadığı takdirde)
10-) yeni üyenin deneme süresi min. 2 haftadır,yeterli paylaşım ve takıma uyumu,diyetine sadık olması, kilo veriminin yeterli düzeyde olması durumunda 3.cuma bildiriminde listeye dahil edilir.
Kaptanın gerek duyduğu durumlarda deneme süresi uzayabilir
11-)Üyeler kilolarını verirken sağlıklı beslenmeye dikkat ederler. Şok diyetler yapamazlar.Gerektiğinde en fazla 3 günlük detoks yapılabilir
YARIŞMACININ VERDİĞİ/ALDIĞI KİLONUN YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
Formülümüz şu şekilde:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Yarışmacı 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,82
Takım kurallarını okuyup kabul eden yeni arkadaşlar
Aşağıdaki formu kopyalayıp doldurarak giriş yaparsanız 9.Takım ailesine dahil olmuş olursunuz
Teşekkür ediyor ve hoşgeldiniz diyorum...
Kilo ve boy bilgilerinizi profilinizin altına yazarsanız memnun oluruz :)
9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:sevim
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 tane 8-4-2,5
Emziriyormusun:hayır
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:159
Kilo:106
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :fazla yeme.hareketsızlikve stres
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Sıradan bir ev hanimiyim.tatlı pek sevmem cok su ıcerim.yemek yemegı severim.cocuklarim büyüdügü için kimsenin onlara senin annen şişko demesini ve benden utanmasını istemiyorum.artık zayıflamak istiyorum ama motivasyona ihtiyaç duyuyorum.
__
__
Canım emzirmeyi kesince çok zorlanmasın diye gece süt verdim hiç bi düzelme olmadı uyku konusunda hata etmişim
Ben de gece sütünü kesince düzelecek inşallahBen oğlum 1.5 yaşındayken gece sütünü kestim ve kestigim gibi uykusu düzene girdi. Normalde 10 dk da bir uyanan bir çocuktu ve cokk yiprandim. Acaba bu butun çocuklar için mi geçerli gece sütü kesme =uyku düzeni mi
Başla canım ne kadar erken o kadar iyiKızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Kızzz Ahmet Apayı da biliyor tam bizim kafadangünaydın herkeseSabah yürüyüşünü yapıp geldim.
Kan grubunuz 0 mı? Ahmet Apa da bulgur ye ekmek yerine diyor ama yediğim zaman beni şişiriyor, rahatsız ediyor. Kilo da artış yapıyor sanki
Beneksik menuler var kizlar.pek kimse yazmamis
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum şükür önemli bir şey değilmişTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Biz bahçeye indik kızımla çok yoruldu yattı hemen ben de işe koyulacağım şimdiee kızlar bu gün ne çılgınlıklar yapıyoruz evde kös kös oturup ,dolanmak dışın da var mı güzel , yaratıcı fikri olan
İşte bu çılgıncaydıBizim kızlar evde bisiklet sürmek istediler
Patene izin verdim.
Bende düne devam, işler yarına kalsın
Ben de bi mutfağa gireyim daha karar veremedim dünden yemek de var biraz aslında hiç bir şey yapmayıp devrilip yatarım belki deBizde biraz disardaydk geldk smdi yatti benimde gozler gidiyor ama abdestm var namazi bekliyorm sonrasinda biraz uzancm uyanmazsa insallah. Esimde sabahciydi dun gece oglan sagolsn 2 saatlik uykuyla ise gidinc oda yatti simdi belki bugun aksam yemegni biraz gec yeriz
Yemekte ne var kızlar benm et kavurma salata tarhana corbasi
Hoşgeldin Sevim,9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:sevim
Yaşı:27
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:3 tane 8-4-2,5
Emziriyormusun:hayır
Meslek:ev hanımı
Şu anda çalışıyomusun:hayır
Boy:159
Kilo:106
Hedef:75
Daha önce başka takımda yarıştımı :hayır
Kilo alma nedeniniz :fazla yeme.hareketsızlikve stres
Bize kısaca kendini anlatırmısın:
Sıradan bir ev hanimiyim.tatlı pek sevmem cok su ıcerim.yemek yemegı severim.cocuklarim büyüdügü için kimsenin onlara senin annen şişko demesini ve benden utanmasını istemiyorum.artık zayıflamak istiyorum ama motivasyona ihtiyaç duyuyorum.
Gün içinde farklı zamanlarda değil ama akşam 3 tanesini bir demliğe atıp demliyorum, 3-4 bardak çıkıyor, hepsini içip yatıyorumaz içiyor olabilir misin kaptan günde 2 3 bardak içince etki ediyor
Afiyet olsun canımBen geldim biraz akşam oldu sanki ama geldim3 gün burda yağmur yağdı Sonunda bugün güneş açtı camlar leş olmuştu balkonun camekanı ve mutfağın camını sildim sonra da kızımı bahçeye indirdim otları yoldu durdu sözde çiçek topluyormuş eve geldik çamaşır vardı onları serdim minik kuşumu yatırdım şimdi de çayımı içiyorum
Evet onu bende duymuştum. Hatta emzirmeden kesince süte alistirirsaniz bu seferde süt için uyanirlar diye duymuştum. Bende gece emzirmeyi kesince başka bir şey vermemistim uykusu baya farketmisti.Ben bir ara burda sormuştum aç olduğunu düşünüyordum. hatta gece beslemeye de çalıştım ama benimki meme dışında hiçbir şeyi kabul etmedi. ben de düşündüm ki gerçekten aç olan çocuk yerdi. vermiyorum şimdilerde. sonra bir kaç makale okumuştum orada da aslında biz yani yetişkinler nasıl gece acıkmıyorsa bebeklerde acıkmıyormuş. hatta gece beslenmesinin obeziteye sebebiyet verdiği falan da yazıyordu.
evet demiştiniyi ki kaldırmamışsın , canın ne zaman çekerse yaparsın demiştim demi:))
ben de geri bir kaç parçayı çıkardım oğlan geçen günü bere bile taktı baya soğudu mübarek :)
iyi çok şükür Allah şifa versin inşallah canımSagolun kızlar basit bir ust solunum yolu enfeksiyonu cıktı Sukur
Evet canim gece beslenmesi ni kesince baya farkedecek. Aslında büyük neden biraktirmiyorsunCanım emzirmeyi kesince çok zorlanmasın diye gece süt verdim hiç bi düzelme olmadı uyku konusunda hata etmişim
Ben de gece sütünü kesince düzelecek inşallahİnanıyorum
Başla canım ne kadar erken o kadar iyi
Kızzz Ahmet Apayı da biliyor tam bizim kafadan
Ben
Geçmiş olsun Allah şifa versin kuzum şükür önemli bir şey değilmiş
Biz bahçeye indik kızımla çok yoruldu yattı hemen ben de işe koyulacağım şimdi
İşte bu çılgıncaydı
Ben de bi mutfağa gireyim daha karar veremedim dünden yemek de var biraz aslında hiç bir şey yapmayıp devrilip yatarım belki de
Aynen canım azaltarak keseceğim sonra da tuvalet eğitimine başlayacağım nasipse gece süt içen çocuk yatağını muhakkak ıslatırEvet canim gece beslenmesi ni kesince baya farkedecek. Aslında büyük neden biraktirmiyorsun
Canım hoş geldin ben de Zehra yoksa ikra kızının adı mı ? Benim minnoşumun adı da ikra
Evett kesinlikle öyle. Emziriyormuydun canim unuttum.Aynen canım azaltarak keseceğim sonra da tuvalet eğitimine başlayacağım nasipse gece süt içen çocuk yatağını muhakkak ıslatır
Yok canım unutturarak kestim takıma yeni katıldığım sıra günde bir iki defa emiyordu gece huzur vermiyordu birkaç gün sabretsem geçecekti belki her şey ama biborana süt yapıp verdim şimdi de ona alıştıEvett kesinlikle öyle. Emziriyormuydun canim unuttum.
Canım nerden ve kimden duydum hatırlamıyorum ama bende işe yaradığı için sana da söylüyorum ben de gece maması kesmek için gece her uyandığında mama yerine su verdim bi süre onu da almaz olduYok canım unutturarak kestim takıma yeni katıldığım sıra günde bir iki defa emiyordu gece huzur vermiyordu birkaç gün sabretsem geçecekti belki her şey ama biborana süt yapıp verdim şimdi de ona alıştı
Merhabalr Insallah bende kilo vermek çok istiyorum.sizinde oģretmen olmanıza ayrica sevindim verdigimiz kiloları nereye yazacagımı tam olarak bilemiyorum yardımci olursanız sevinirimHoşgeldin Sevim,
Ben Niran, 37 yaşında, 3 çocuk annesi, öğretmenim.
Zor kilo veren biri olarak takımda 85 kilodan 69.5 kiloya kadar kilo verdim.
Azimli ve istikrarlı olursan senin de başaracağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?