Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 11
Akşam 17
bana uygun oruç tutan insan bunu rahatlıkla yapar bence
Bende beyaz un + kepek + arpa unu ile karışık yaptım canım
bugün yapasim var
Bana uygun yarın baslayim buna ben bugun de yiyim de

evet canım bu yüzden moralimi bozmadım

Haşlayıp uzerine sos döktüm canım sarımsaklı salçalı sos çok az yağ koydum 2.5 yedim ama 3 yazdım
anladim canim guzel olmus ozaman:))
Evet canım daha büyük ev daha iyi bi semt eşimn servisine yakın çarşıya yakın çoğu yönden iyi ama komşuluk nasıl olur bilemedim komşu teyzem gibi biri olmaz sanırım
kolay gelsin canim virusten dolayi belki kimse cikmaz ama insalalh analsabilecegin insanlar vardir
Günaydın 9.Takımın Fit Hatunları
Ne kadar da uykucu çıktınız ayol
Gelin de sohbet edelim
ooo bugun ben erkenciyim ama buraya anca geldim
Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
bence basla abla ..culaya kadar odem kalmaz

anladim canim guzel olmus ozaman:))
kolay gelsin canim virusten dolayi belki kimse cikmaz ama insalalh analsabilecegin insanlar vardir
ooo bugun ben erkenciyim ama buraya anca geldim
bence basla abla ..culaya kadar odem kalmaz
Sağol canım

saolasin aynen uyumam artık insAllah akşama rahat uyuruz
kilom düşük diye hatrliyorum sanki ondan farkedilmemistr yüksek kilolarda bı kilo bile fark ediliyor bence bende öyle olmuştu ya da
Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.

Gunaydin kızlar tartida gene eksi gordum ardindan pil bitti dedi degisdirdm pil vardi evde Allahtan sonrada pazartesi cikan kilom cikti bian cok sevinmistim ama olsun sonucta hala cuma gunune gore eksiyim ve cumaya daha 3 gun var
MaşAllah canım benim tartimın pili de zayıflamış sanırım ilk çıktığımda lo yazıyor sonra bekliyorum falan tekrar ayağımı değince sayılar çıkıyor

Aslında yağdan da gitti bence ama kıyafetlerimden anlamamış olabilirler.. aslında pantalonlarım falan bollaştı baya ama ben anlıyorum demek sadece. aynen belki 60 a düştüğümde farkedilir.
İlla ki fark eder canım sen devam et

77-78 gidip geliyorum canım bu ramazan almadım kilo hayret
Dikkat ediyorsn demekki cnm
Yogunlugun bitsin de gel aramiza

Normalde boyle degldi uykusu var kivraniyor aglama krizine giriyor ben hep dis diyorm zaten ama cok yipratti ya gece agri kesici verdim oyle olunca ve 4 den 8bucuga kadr 1 kez uyandi sanrm uyumusuz. Belkide agrisi cok

Çok sevinme
Dünkü artımın büyük çoğunluğu gitmiş

Hmmm

Bu unutma işini çok fazla yaşıyorum ben
Onun için evdeki tüm dolapları yılda 4-5 kere dökme kararı aldım

Mantikli. Bide hic kullanilmayanlari atmaya kiyabilsem cok iyi olcakta

@zsaracoglu Pnrrr-12 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz

Yok cnm emiyor geceleri sut icin daha erken diyr dusunuyorm belki 1 yasindan sonra verebillrm

Hamurunu ince yapıp içini bol koyup yaptığımda güzel olmamıştı.
Malzemeleri de azaltarak ince hamur yapabilirim aslında

Kaptanimm pizza mi gomuceksin bugunde  ohh yarasinnn

Deniyim cnm ama ninniyle uyutuyorm zaten yada pispis sesiyle onu aciyorm faydasi olmuyor zaten aglama sesinden hicbisi duymuyor bi an agrisi vuruyor sanrm

MaşAllah canım benim tartimın pili de zayıflamış sanırım ilk çıktığımda lo yazıyor sonra bekliyorum falan tekrar ayağımı değince sayılar çıkıyor

Lo diyorsa aynen pil bitiyor demek cnm yenisini al kalirsn yoksa tartisiz ben hep yedekte bulunduruyorm tarti onemli cnkz

Lo diyorsa aynen pil bitiyor demek cnm yenisini al kalirsn yoksa tartisiz ben hep yedekte bulunduruyorm tarti onemli cnkz
Sizin mesajları okuyunca Kayahan'ın "Bir Garip Aşk Hikâyesi" şarkısının sözleri geldi aklıma

"Ara sıra rejim yapardın

Tartı bir doğru tartsa
Bir yanlış tartardı"

Şarkılara bile konu olmuş kadınların tartısı

Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Bence kalmaz, tereddüt ediyorsan bu hafta yarim saat yürümeye calis

Günaydin güzel Hatunlar
Nasilsiniz? Beni bugun Evde baya bi is bekliyor Düne höre -500 ciktim, bekliyordum cünkü pazar baya abartmistim ve wc cikamamistim, cikinca cogu gitmis oldu
Günaydın canım MasAllah sevindm eksi olmana kolay gelsin ne işin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…