Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İnşallah canım tek istediģim şuan kilo vermek desteginiz için tesekkür ederim

Tavsiyen için teşekkür ederim canım en çok korktuğum da Demir eksikliği dediğin gibi bu geceden itibaren başlıyorum azaltmaya

Evet öyle oluyor muş. Gece sütünü kessen birde tuvalete alıştırsan olay bitiyor. Tabi ikinci çocuk düşünmüyor san

Tavsiyen için teşekkür ederim canım en çok korktuğum da Demir eksikliği dediğin gibi bu geceden itibaren başlıyorum azaltmaya
Off çok çektim ben demir eksikliğinden ilaçlar işe yaramadı. Dalakla yukselttik onu yedirmek işkenceydi.

Evet öyle oluyor muş. Gece sütünü kessen birde tuvalete alıştırsan olay bitiyor. Tabi ikinci çocuk düşünmüyor san
Işe yarıyor mu canim bizde işe yaramadı

Merhabalr Insallah bende kilo vermek çok istiyorum.sizinde oģretmen olmanıza ayrica sevindim verdigimiz kiloları nereye yazacagımı tam olarak bilemiyorum yardımci olursanız sevinirim
İlk sayfada tüm kurallarımız var canım, oraya tekrar bak istersen.
Kilo bildirimlerini Cuma ve Pazartesi günleri saat 14 'e kadar buraya yazıyoruz.
Gün içerisinde yediklerimizi, içtiklerimizi, yaptığımız sporları menü sayfamıza yazıyoruz, orayı da incelemeni tavsiye ederim.
Gün içerisinde de bu sayfaya sohbete bekliyoruz

İyi Akşamlar kızlar iki gündür 18:00 gibi yemeği yiyip biraz hazmedince yürüyüşe çıkıyoruz yavaş yavaş 45dk yürümüşüz hamlamisim baya şimdi uzandım biraz dinleniyorum benim miniği hıçkırık tuttu sanırım ritmik bı sekilde seyirme gibi oluyor bı çok kişi dışarı atmış kendini vala bunaldık iyice su yasaklardan

Bugün çok halsizdim gelemedim buraya, bugün de çok az yemek yedim. İştahım kapalı hastalanacak gibi hissediyorum kendimi Baya mesajlaşmışsınız bugün ama merak etmeyin yetişirim ben size
Yediklerini hemen azaltma.
Şimdiden azaltırsan kilo vermen durduğunda neyi azaltacaksın.
Kendine iyi bak, bitki çayı felan yap, iyi gelir

U UcanSupurge HIIT için biraz zayıflamam lazım sanki. İki yıl önce yaptığım ve beni azıcık bile terletmeyen Cize'ın dans videolarını yaparken resmen alt solunum yollarım çalışıyor
I Ilyusa Teşekkür ederim canım. Karbonhidratları azaltınca vücudum hem daha az acıkıyor hem de çok daha kolay kilo veriyorum. O yüzden az tüketmeye çalışıyorum. Et, sebze falan çok yiyorum. Bakalım ilerledikçe menülerim neye evrilecek
Sporu da sizin de dediğiniz gibi yavaş yavaş arttıracağım. Vücudum çok ham durumda çünkü. O yüzden ilk dans egzersizleriyle başlamak istedim. Hem vücudum açılır hem de dans etmeyi çok sevdiğim için daha kolay adapte olurum spor yapmaya diye.

Yediklerini hemen azaltma.
Şimdiden azaltırsan kilo vermen durduğunda neyi azaltacaksın.
Kendine iyi bak, bitki çayı felan yap, iyi gelir
Aslında azaltmak gibi bir niyetim yoktu ama midem bulandı bütün gün. Çok fazla bir şey yiyemedim o yüzden. Migrenim tuttu gece o yüzden büyük ihtimalle. Yoksa gayet ağırdan alıyorum merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…