- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.261
Güne yayarsan daha iyi olur tek seferde içince pek etkisi olmuyor bana daGün içinde farklı zamanlarda değil ama akşam 3 tanesini bir demliğe atıp demliyorum, 3-4 bardak çıkıyor, hepsini içip yatıyorum
Evet canım en küçuk kıźımın adı ikra Allah herkese evladını bagışlasınCanım hoş geldin ben de Zehra yoksa ikra kızının adı mı ? Benim minnoşumun adı da ikra
Tavsiyen için teşekkür ederim canım en çok korktuğum da Demir eksikliği dediğin gibiCanım nerden ve kimden duydum hatırlamıyorum ama bende işe yaradığı için sana da söylüyorum ben de gece maması kesmek için gece her uyandığında mama yerine su verdim bi süre onu da almaz oldu
Bi dene istersen
Büyük kızım da o hatayı yaptım taaa geçen seneye kadar yani 5 yaşına kadar gece uyanıp süt içerdi
Demir eksikliği çıkıp doktor sütü azaltın deyince zorla kestik de geceleri uyanmaz oldu artık
Kuzum dikkat et valla, kızım çok çekiyor şu an ondan dolayıTavsiyen için teşekkür ederim canım en çok korktuğum da Demir eksikliği dediğin gibibu geceden itibaren başlıyorum azaltmaya
Evet öyle oluyor muş. Gece sütünü kessen birde tuvalete alıştırsan olay bitiyor. Tabi ikinci çocuk düşünmüyor sanYok canım unutturarak kestim takıma yeni katıldığım sıra günde bir iki defa emiyordu gece huzur vermiyordu birkaç gün sabretsem geçecekti belki her şey ama biborana süt yapıp verdim şimdi de ona alıştı
Off çok çektim ben demir eksikliğinden ilaçlar işe yaramadı. Dalakla yukselttik onu yedirmek işkenceydi.Tavsiyen için teşekkür ederim canım en çok korktuğum da Demir eksikliği dediğin gibibu geceden itibaren başlıyorum azaltmaya
Işe yarıyor mu canim bizde işe yaramadıEvet öyle oluyor muş. Gece sütünü kessen birde tuvalete alıştırsan olay bitiyor. Tabi ikinci çocuk düşünmüyor san
İse yarıyor mu canim bizde işe yaramadıKuzum dikkat et valla, kızım çok çekiyor şu an ondan dolayı
Sürekli takviye alıyor
İlk sayfada tüm kurallarımız var canım, oraya tekrar bak istersen.Merhabalr Insallah bende kilo vermek çok istiyorum.sizinde oģretmen olmanıza ayrica sevindim verdigimiz kiloları nereye yazacagımı tam olarak bilemiyorum yardımci olursanız sevinirim
Inşallah uyabilirim de, bilmemin bir faydası olurKızzz Ahmet Apayı da biliyor tam bizim kafadan
Yok canım bizde de aman Allah işe yaramadı hala kağıt yemeye devam ediyorİse yarıyor mu canim bizde işe yaramadı
Bugün çok halsizdim gelemedim buraya, bugün de çok az yemek yedim. İştahım kapalı hastalanacak gibi hissediyorum kendimiAnemonee gözükmez oldun canım, nerelerdesin
Yediklerini hemen azaltma.Bugün çok halsizdim gelemedim buraya, bugün de çok az yemek yedim. İştahım kapalı hastalanacak gibi hissediyorum kendimiBaya mesajlaşmışsınız bugün ama merak etmeyin yetişirim ben size
Aslında azaltmak gibi bir niyetim yoktu ama midem bulandı bütün gün. Çok fazla bir şey yiyemedim o yüzden. Migrenim tuttu gece o yüzden büyük ihtimalle. Yoksa gayet ağırdan alıyorum merak etmeYediklerini hemen azaltma.
Şimdiden azaltırsan kilo vermen durduğunda neyi azaltacaksın.
Kendine iyi bak, bitki çayı felan yap, iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?