- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.221
is bitmiyorki evde ilk is cocuklarin bütün oyuncaklarini kaldircam göresim yok daha
Günaydın canım MasAllah sevindm eksi olmana kolay gelsin ne işin var
Hayirli günler canim, gecmis olsun ins Önemli bisey degildirTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Geçmiş olsun canım, basit birşeydir inşaallahTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
gecmis olsun canimTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Atmaya kıyamadıklarını Letgoda satabilirsin canımMantikli. Bide hic kullanilmayanlari atmaya kiyabilsem cok iyi olcakta
Bu son canımKaptanimm pizza mi gomuceksin bugunde ohh yarasinnn
Geçmiş olsun. Önemli birşey değildir inşallahTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Anladm cnm aynen bitmiyor kolay gelsinis bitmiyorki evde ilk is cocuklarin bütün oyuncaklarini kaldircam göresim yok dahacamasirdi temizlikti öyle devam etcek simdilik yesil cayimin keyfini cikariyorim
Bol giyiniyorum evet ama yüzden de zayıfladım.Bol giyiniyor olabilir misin
Ben bir ara burda sormuştum aç olduğunu düşünüyordum. hatta gece beslemeye de çalıştım ama benimki meme dışında hiçbir şeyi kabul etmedi. ben de düşündüm ki gerçekten aç olan çocuk yerdi. vermiyorum şimdilerde. sonra bir kaç makale okumuştum orada da aslında biz yani yetişkinler nasıl gece acıkmıyorsa bebeklerde acıkmıyormuş. hatta gece beslenmesinin obeziteye sebebiyet verdiği falan da yazıyordu.@zsaracoglu @Pnrrr-20 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz
Bol giyindiğin için anlaşılmamıştır,Bol giyiniyorum evet ama yüzden de zayıfladım.
bence fark edilir kıyafetin bolsa belki ondan fark etmemişlerdir gülümKızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
aaa taşınıyor musun ponimmmÇok yoğunum canm ya ev taşıyoruz şu an ev savaş alanı gibi
evet bolluktan olabilir.. benim de kıırlma noktam 60 olabilir..bence fark edilir kıyafetin bolsa belki ondan fark etmemişlerdir gülüm
kıyafet bolluğundan :))evet bolluktan olabilir.. benim de kıırlma noktam 60 olabilir..
Hiç durma kaptanim başla. Cuma ya spor ödemini birak diğer ödemler bile gider. Bende yemin ettim yapmam farz olduKızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Ben daha kaldirmadimmayısın 26 sı olmuş ben kat kat giyindim üşüyorum , kışlıkları ne diye kaldırdım kii
iyi ki kaldırmamışsın , canın ne zaman çekerse yaparsın demiştim demi:))Ben daha kaldirmadimne yapayim havalar yeniden soğudu
Bizim kızlar evde bisiklet sürmek istedileree kızlar bu gün ne çılgınlıklar yapıyoruz evde kös kös oturup ,dolanmak dışın da var mı güzel , yaratıcı fikri olan
Herkes başlamam konusunda hemfikir olduğuna göre başlamak farz olduHiç durma kaptanim başla. Cuma ya spor ödemini birak diğer ödemler bile gider. Bende yemin ettim yapmam farz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?