Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın canım MasAllah sevindm eksi olmana kolay gelsin ne işin var
is bitmiyorki evde ilk is cocuklarin bütün oyuncaklarini kaldircam göresim yok daha camasirdi temizlikti öyle devam etcek simdilik yesil cayimin keyfini cikariyorim
Tunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
Hayirli günler canim, gecmis olsun ins Önemli bisey degildir

@zsaracoglu @Pnrrr-20 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz
Ben bir ara burda sormuştum aç olduğunu düşünüyordum. hatta gece beslemeye de çalıştım ama benimki meme dışında hiçbir şeyi kabul etmedi. ben de düşündüm ki gerçekten aç olan çocuk yerdi. vermiyorum şimdilerde. sonra bir kaç makale okumuştum orada da aslında biz yani yetişkinler nasıl gece acıkmıyorsa bebeklerde acıkmıyormuş. hatta gece beslenmesinin obeziteye sebebiyet verdiği falan da yazıyordu.

Bol giyiniyorum evet ama yüzden de zayıfladım.
Bol giyindiğin için anlaşılmamıştır,
Kilo verildiğini yüzden herkes anlamaz
Birde 4 kg anlaşılması için gerçekten az
Ben 85 'den 75 'e indiğimde herkes farketmemişti, ne zaman 70 oldum herkes zayıflamışsın dedi

Kızlar size ne diyeceğim. ben yaklaşık 4 kilo verdim ya. yeni görüştüğüm insanlar hiç bana demedi ki aa ne kadar zayıflamışsın.. sizce 4 kilo farkedilmez mi ya
bence fark edilir kıyafetin bolsa belki ondan fark etmemişlerdir gülüm

evet bolluktan olabilir.. benim de kıırlma noktam 60 olabilir..
kıyafet bolluğundan :))
ağzını gözünü kır o 60 kilonun gerekli alet edevat lazım olursa ben temin ederim sopa demir mınçıka sen yeter ki 60 sınırının kafasını gözünü kır gülüm

Kızlar yürüyüşe başlayacağım yine
Bugün mü başlasam, yoksa Cumayı mı beklesem acaba.
Bugün başlasam spor ödemi gider mi Cumaya kadar sizce
Hiç durma kaptanim başla. Cuma ya spor ödemini birak diğer ödemler bile gider. Bende yemin ettim yapmam farz oldu

Ben daha kaldirmadim ne yapayim havalar yeniden soğudu
iyi ki kaldırmamışsın , canın ne zaman çekerse yaparsın demiştim demi:))
ben de geri bir kaç parçayı çıkardım oğlan geçen günü bere bile taktı baya soğudu mübarek :)

ee kızlar bu gün ne çılgınlıklar yapıyoruz evde kös kös oturup ,dolanmak dışın da var mı güzel , yaratıcı fikri olan
Bizim kızlar evde bisiklet sürmek istediler
Patene izin verdim.
Bende düne devam, işler yarına kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…