Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen bayramı tam yaşıyorsun işte ne güzel gülüm ,inşallah sağlıkla da evinize dönersiniz sıkıntı olmaz o kadar kalabalıktan
İnşallah abla, içim biraz rahat buradakiler uzun süredir calismiyo hepsi evdeydi bizim gibi. Bir de ben eltimin evinden çıkmıyorum diğerleriyle sadece bayramın ilk günü görüştüm kimseye yakın durmadan. Tabi ben ne kadar dikkat edersen edeyim eşim bi onun bı öbürünün evinde fink atiyo
İkinize ortak cevap yazayım kızlar. Soylemedik hala eşimin anne babasına ve apartmandakilere. Bana kalsa söylerim de eşim biraz daha ilerlesin diyo. Bebiş hala sır gibi
İnşallah sorun olmaz canım, eşimin ısrarıyla geldik ama buradakiler de uzun süredir evde. Yine de ne olacağı belli olmaz tabi.

Mutfak bulaşıklar yıkandı, yerler silindi, sütler kaynatıldı.
Sıra geldi yürüyüşe
Ben gidiyorum kızlar
Yürüyüşüm bittiğinde hala burda olan olursa sohbete gelirim
Ooo harikasın atom karınca
Yarına iş bırakmamışsin
sukur canjm iyiyim ☺ sorma tatlım karantina bana yaramadı cok kilo aldım burası benim mekan oldu 3 senedır gel gel git sende nasıl durumlar
Bende haberler iyi canım Bebiş geliyo
10 hafta bitti şimdilik kilo almadım çok şükür.
Sen kaç kiloyla döndün bakalım geri?

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.

Ooo harikasın atom karınca
Yarına iş bırakmamışsin

Bende haberler iyi canım Bebiş geliyo
10 hafta bitti şimdilik kilo almadım çok şükür.
Sen kaç kiloyla döndün bakalım geri?
Yaa cok sevindim canım masallah saglıkla gelsin minik kuzu baya da buyumussunuz. Kılosuz devam edersin ınsallah minimum la doguma girersin tabıkı once saglık

Herkese hayırlı akşamlar kızlar
hayırlı akşamlar canım
Hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız

Handandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık

Yutsaydı canı acır ve ağlardı canım
Bebekler herşeyi kolay kolay yutmazlar.
Öğürme refleksleri çok güçlü çünkü.
Eşinle de çocuk uyurken görüşsen daha mı iyi olur acaba.
Bizim bebekte bugün sehpanın üzerinde akşamdan kalan çay bardağını kırdı diye eşim hem kızların hem benim burnumuzdan getirdi canım
Bu cinsin hepsi aynı merak etme, canını sıkma
Tabi biraz tedbirli olmak lazım yinede
Cumaya kadar da tartı alabilirsen çok iyi olur

Bakalım bulabilirsem almayı düşünüyorum kaptanım çocuk da uyumuyor ki benim uykum geliyor onda tık yok

Canim 30 günlük yeminin ardından gelen bir serbest gün du
analdim canim
Selam hanımlar ıyı bayramlar dilerim bitmeden ☺telefonumun sarjı ile ilgili sorunum vardı neyse ki cozduk bugun diyet moduna girdim nihayet sporumu da yaptım cok sukur menumu yazayım eksigım kalmasın
hos geldin canim.daha yukarilara cikmadan onlemini almissin:)
Mutfak bulaşıklar yıkandı, yerler silindi, sütler kaynatıldı.
Sıra geldi yürüyüşe
Ben gidiyorum kızlar
Yürüyüşüm bittiğinde hala burda olan olursa sohbete gelirim
oo masallah kaptanim:)
bencede soylemeyin 5 aylik olana kadar felan.cinsiyetini ogrenin bi temelli siylersiniz bence:)yoksa surekli cinsiyetini sorar herkes.herkese ayri ayri cevap vermekten bikarsin
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.burda motivasyon cok iyi:)
zaten boyle seyler kotu zamana denk gelir.ablam 1haftaligina annemgile gelirdi tam kocasi gelip evlerine donecekleri gun kizi dusup illaki biyerini yaralardi
ama her seferinde boyle olurdu
kocasida kizardi tabi

ikinizde tam.bugday unu ile yemissiniz ama miktari cok geldi sonucta un oluyo
bilemedim simdi

Evet öyle oluyor muş. Gece sütünü kessen birde tuvalete alıştırsan olay bitiyor. Tabi ikinci çocuk düşünmüyor san
Düşünüyorum
Herkese hayırlı akşamlar kızlar
Canımmm mesajını görünce Pozitif bi enerji kaplıyor beni
Hoş geldin canım ben de Zehra 21 kilo vermiş Zehra
Ah canım ya bizimki de bi kere öyle bir şey yaptı tartının kenarı kırıldı bi yeri kesilecek diye ödüm patlamıştı maalesef toplum olarak erkeklere hatalarının sorumluluğunu almayı öğretemediğimiz gibi Çocuğun hatalarının sorumluluğunu da anneye yüklemişiz sıkma canını bu hafta Hatta yarın şoka BİM’e filan Tartı geliyor Benimki de gidici ne zamandır alacağım unutuyorum kalıyor öyle

Geçmiş olsun kuzum
Yutmuş olsa canı acır ağlardı diye düşünüyorum
Sıkma canını
Eşin de iyice gerilmiş heralde uzaklıktan üstüne alınma sen alttan almaya çalış

Hayırlı geceler hanımlar

Cumadan evden çıktım yeni döndük eve. Ptesi tartılamadım. Netimde yoktu çekmiyordu daha doğrusu. Biraz fazla abarttım yine bakalım cumaya kadar ne gösterecek.
Artık oruç da, bayram da bitti bahanem de kalmadı dikkat edip vereyim artık şu kiloları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…