- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 158
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.301
tamamdır hemen halledıyorum :)İlk sayfada takım kurallarımız var
Kabul ediyorsan oradaki "9.Takım Katılım Formu"nu doldurarak burada paylaşırsan seni tanıyalım
sukur canjm iyiyimAhhh kuzum sen geri mi döndün iyiyim ben çok şükür sen nasilsin?
Hoşgeldin tekrardan
İnşallah abla, içim biraz rahat buradakiler uzun süredir calismiyo hepsi evdeydi bizim gibi. Bir de ben eltimin evinden çıkmıyorum diğerleriyle sadece bayramın ilk günü görüştüm kimseye yakın durmadan. Tabi ben ne kadar dikkat edersen edeyim eşim bi onun bı öbürünün evinde fink atiyosen bayramı tam yaşıyorsun işte ne güzel gülüm ,inşallah sağlıkla da evinize dönersiniz sıkıntı olmaz o kadar kalabalıktan
kotu olmus elinde oyle bir imkan varken kullanmaman. Neyseki tenizlendi bitti bile.
bugunde boyle olsun abla yat dinlen ne guzel. Ac bi film izle keyfin yerine gelsin
benimde supurgemi dun yapti esim bigun sil supur yaptim. Kac gundur eski dogur duzgun cekmeyen suourgeyle ugrasiyordum
bizim burda pastane acik izin almizlar kaymakamliktanmi biyerden hergun taze taze aliyoruz
Masallah senin bayram bayram gibi gecmis canim.
İns bisey olmaz hicbirineze sag saglim evinize donersiniz
Gebeligini soyledinizmi sevindimi herkes
İkinize ortak cevap yazayım kızlar. Soylemedik hala eşimin anne babasına ve apartmandakilere. Bana kalsa söylerim de eşim biraz daha ilerlesin diyo. Bebiş hala sır gibiYap bi kahve uzat ayaklarını boş ver dinlen abla
Ne güzel canım güzel bayramların olsun inşallah her zaman söyledin mi hamileliğini ?
Ben genel itibariyle if tarzı besleniyorum canım 16-8 bazen 18-6 Ramazan’da 20-4 yaptım sayılır Zühal ablanın da dediği gibi geç saatte yemenin etkisi çok aman aman bi etkisini görmedim iftar yaptım 7 buçuk gibi 11 - 11 buçuk gibi kahve +çerez tarzında yedim sahur yapmadım önemli olan olabildiğince günü erken kapatmak bence de
Semizotum var Bulgurlu çorbasını yapayım diyorum yoksa bozulacak beklemekten yanına da bir şeyler ayarlarsam tamamdır
İnşallah sorun olmaz canım, eşimin ısrarıyla geldik ama buradakiler de uzun süredir evde. Yine de ne olacağı belli olmaz tabi.Bayram gbi gecmeyince ozel hicbisi yapmadm esim tatli bile istemedi tabi bu durum bana yaradı
Insallah hafiflemistir artk ya
Sagol cnm
Icten ice sevinmedim degil ara baya acildi artk zor yakalarsin beni
Şaka bi yana insallah odemler bobrek agrin vs gecerde beni gecmene raziyim canim saglik en onemlisi
Sık kullanmiyorsan normal cnm ben bile bazen unutuyorm kullanmadigm seyleri bide goz onunde olmayinca :)
Sizin tam bayram havasinda olmus cnm umarim bi sorun olmaz kalabaliktan dolayı
Tamam. Cnm cok sagol
Edilmwsi icin cok dikkatli bakilmasi gerek cnm 4 kilo fazla degilki. Yani farkedilecek bir rakam degl
Yeminli gunler basliyor mu
Bosch kullaniyorm cnm cok memnunum
Bu arada poniii kilodan ne haber :)
Eline saglık kaptunım yuakrdakı etiketi gormedım sonradan farkettım sen diyince
Ooo harikasın atom karıncaMutfak bulaşıklar yıkandı, yerler silindi, sütler kaynatıldı.
Sıra geldi yürüyüşe
Ben gidiyorum kızlar
Yürüyüşüm bittiğinde hala burda olan olursa sohbete gelirim
Bende haberler iyi canımsukur canjm iyiyim ☺ sorma tatlım karantina bana yaramadı cok kilo aldım burası benim mekan oldu 3 senedır gel gel gitsende nasıl durumlar
Yaa cok sevindim canım masallahOoo harikasın atom karınca
Yarına iş bırakmamışsin
Bende haberler iyi canımBebiş geliyo
10 hafta bitti şimdilik kilo almadım çok şükür.
Sen kaç kiloyla döndün bakalım geri?
hayırlı akşamlar canımHerkese hayırlı akşamlar kızlar
Hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
Yutsaydı canı acır ve ağlardı canımHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Bakalım bulabilirsem almayı düşünüyorum kaptanım çocuk da uyumuyor ki benim uykum geliyor onda tık yokYutsaydı canı acır ve ağlardı canım
Bebekler herşeyi kolay kolay yutmazlar.
Öğürme refleksleri çok güçlü çünkü.
Eşinle de çocuk uyurken görüşsen daha mı iyi olur acaba.
Bizim bebekte bugün sehpanın üzerinde akşamdan kalan çay bardağını kırdı diye eşim hem kızların hem benim burnumuzdan getirdi canım
Bu cinsin hepsi aynı merak etme, canını sıkma
Cumaya kadar da tartı alabilirsen çok iyi olur
analdim canimCanim 30 günlük yeminin ardından gelen bir serbest gün du
hos geldin canim.daha yukarilara cikmadan onlemini almissin:)Selam hanımlar ıyı bayramlar dilerim bitmeden ☺telefonumun sarjı ile ilgili sorunum vardı neyse ki cozduk bugun diyet moduna girdim nihayet sporumu da yaptım cok sukur menumu yazayım eksigım kalmasın
oo masallah kaptanim:)Mutfak bulaşıklar yıkandı, yerler silindi, sütler kaynatıldı.
Sıra geldi yürüyüşe
Ben gidiyorum kızlar
Yürüyüşüm bittiğinde hala burda olan olursa sohbete gelirim
bencede soylemeyin 5 aylik olana kadar felan.cinsiyetini ogrenin bi temelli siylersiniz bence:)yoksa surekli cinsiyetini sorar herkes.herkese ayri ayri cevap vermekten bikarsinİnşallah abla, içim biraz rahat buradakiler uzun süredir calismiyo hepsi evdeydi bizim gibi. Bir de ben eltimin evinden çıkmıyorum diğerleriyle sadece bayramın ilk günü görüştüm kimseye yakın durmadan. Tabi ben ne kadar dikkat edersen edeyim eşim bi onun bı öbürünün evinde fink atiyo
İkinize ortak cevap yazayım kızlar. Soylemedik hala eşimin anne babasına ve apartmandakilere. Bana kalsa söylerim de eşim biraz daha ilerlesin diyo. Bebiş hala sır gibi
İnşallah sorun olmaz canım, eşimin ısrarıyla geldik ama buradakiler de uzun süredir evde. Yine de ne olacağı belli olmaz tabi.
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.burda motivasyon cok iyi:)9.TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
zaten boyle seyler kotu zamana denk gelir.ablam 1haftaligina annemgile gelirdi tam kocasi gelip evlerine donecekleri gun kizi dusup illaki biyerini yaralardiHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
26.05.2012 sali
Sabah 12.00 kahvaltı
Kasarlı tost
Kucuk kase yumurta salatası
3 ceri
Salatalık
İkı catal kuymak
Saat 15.30 ara
Seker siz turk kahvesi
İkı hurma
Bir ceviz
Saat 18.30 aksam
Tam bugday lavas arası doner
Bol salata
Bı buyuk bardak ayran
Su 2 litre
Spor 3 mil leslıe 135 puan
30 dakika plates + squat+plank 120 puan
Tplm 255puan U UcanSupurge
ikinizde tam.bugday unu ile yemissiniz ama miktari cok geldi sonucta un oluyo26 Mayıs salı
9.00
2 yumurta
1 2 dilim domates
3 hindi salam
13.30
3 buçuk dilim tam buğday unu ile yapılmış ince pizza
salatalik
20.00
1 servis kaşığı tavuk ciğeri
1 dilim tam tahıllı ekmek
su 2 L
5 bardak bitki çayı
200 ip atlama 40 p U UcanSupurge
DüşünüyorumEvet öyle oluyor muş. Gece sütünü kessen birde tuvalete alıştırsan olay bitiyor. Tabi ikinci çocuk düşünmüyor san
CanımmmHerkese hayırlı akşamlar kızlar
Hoş geldin canım ben de Zehra 21 kilo vermiş Zehra9.TAKIM KATILIM FORMU
Ah canım ya bizimki de bi kere öyle bir şey yaptı tartının kenarı kırıldı bi yeri kesilecek diye ödüm patlamıştı maalesef toplum olarak erkeklere hatalarının sorumluluğunu almayı öğretemediğimiz gibi Çocuğun hatalarının sorumluluğunu da anneye yüklemişizHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Geçmiş olsun kuzumHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?