- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.321
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
Ya tuhh kötü olmuş eşler bazen gereksiz havalarda oluyor çok takılma çocuk bu illa birşey buluyorlar Rabbim esirgesin zaten dikkat ediyorsundr olası varmışHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.burda motivasyon cok iyi:)
hoşbuldumhg cnm ben Hafize 26 yaşındayım sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
İstiyorsan elbette verirsin canımhoşbuldumumarım artık ıdeal kıloma ulaşırım insan aynada ki kendini begenmeyınce tüm enerjısı de gıdıyor umarım kendıme artık yoldaşlar bulduğum için gaza gelir verırım su kıloları
Selam Merveciğim, Ramazan ve bayram iyi geçti çok şükür. Telefonu fazla elime almamaya çalıştım o yüzden de mesajını yeni gördüm. Maşallah omad ile baya iyi zayıflıyorsun galiba. Nasıl zor oluyor mu? Devam edecek misin?
Hoşgeldin Çiğse. Ben Elif.34 yaşındayım. 2 oğlum var. Grupta yeniyim. Umarım beraberce güzel kilolar veririz9.TAKIM KATILIM FORMU
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
Geçmiş olsun Zeynep. Çocuklar saniyeler içinde bulurlar yaramazlik yapacak şeyleri. Çok şükür ki birşey olmamış. Eşinin tepkisi de o anlik korkusundandir. Sen kat ve kat fazlasını yaşamışsın. Bende nefes bile alamiyordum küçük oğlum küçükken. Çok zordu.Merak etme çocuğun bakım olarak en zor zamanlarındasın. Büyüdükçe daha rahat nefes alacaksın.Handandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Allah korusun ya. Benim oğlumda tartimin etrafinda çok dönüyor korkuyorum. Maalesef erkeklerin genel özelliği bu. Ikimizin yaninda elini bir şeye kistirsa suçlu ben oluyorumm.Handandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Birde bence eşin artık çok sıkılmış ve sizi özlemiş canimm.Handandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Hoşgeldin çiğse. Nihayet takımda benim de yarışacağım biri var artık9.TAKIM KATILIM FORMU
Hosbuldum canımikinizde tam.bugday unu ile yemissiniz ama miktari cok geldi sonucta un oluyo
bilemedim simdi
Günaydın canımGünaydın Kızlar aha da ben de burda Ela gibi yemini ediyorum Haziran sonunda mezun oluyorum Şimdi de koca popomu kaldırıp Leslie yapıyorum kızım uyuyorken
Günaydın canımGunaydın herkese az uyumalı bı gun den merhaba kızlara sokağa cıkmaya serbestlık var sımdı kahvaltı ediyorlar sonra dısarı cıkcaz havada guzelaz yemelı bı gun olsun ınsallah
Benim bebe de gelip gidip tartılıyorAllah korusun ya. Benim oğlumda tartimin etrafinda çok dönüyor korkuyorum. Maalesef erkeklerin genel özelliği bu. Ikimizin yaninda elini bir şeye kistirsa suçlu ben oluyorumm.
Rakip mi gelmiş sanaHoşgeldin çiğse. Nihayet takımda benim de yarışacağım biri var artıkbende kendimi çok kötü hissediyorum ve bir an once gitmesini istoyorum.
Beraber mezun olalım canım ben 65 istiyorum sonra 60 a belki uğraşırım ama yavaş yavaş listeyi de etkilememek adına 65te mezun olayımGünaydın canım
Benden sonra geldin, benden önce mezun oluyorsun
Yapacak birşey yok maalesef canım kırıldığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?