Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
Ya tuhh kötü olmuş eşler bazen gereksiz havalarda oluyor çok takılma çocuk bu illa birşey buluyorlar Rabbim esirgesin zaten dikkat ediyorsundr olası varmış

Hoşgeldin canım ben Zeynep 25 yaşındayım inşallah kısa sürede hedefimize ulaşacağız
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.burda motivasyon cok iyi:)
hg cnm ben Hafize 26 yaşındayım sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
hoşbuldumumarım artık ıdeal kıloma ulaşırım insan aynada ki kendini begenmeyınce tüm enerjısı de gıdıyor umarım kendıme artık yoldaşlar bulduğum için gaza gelir verırım su kıloları

@qew
İstiyorsan elbette verirsin canım aynen kendini beğenmek önemli cidden

Edibe12 edibecım nasılsın ozlettın kendini nasıl gidiyor ramazan
Selam Merveciğim, Ramazan ve bayram iyi geçti çok şükür. Telefonu fazla elime almamaya çalıştım o yüzden de mesajını yeni gördüm. Maşallah omad ile baya iyi zayıflıyorsun galiba. Nasıl zor oluyor mu? Devam edecek misin?

Hoşgeldin Çiğse. Ben Elif.34 yaşındayım. 2 oğlum var. Grupta yeniyim. Umarım beraberce güzel kilolar veririz

Geçmiş olsun Zeynep. Çocuklar saniyeler içinde bulurlar yaramazlik yapacak şeyleri. Çok şükür ki birşey olmamış. Eşinin tepkisi de o anlik korkusundandir. Sen kat ve kat fazlasını yaşamışsın. Bende nefes bile alamiyordum küçük oğlum küçükken. Çok zordu.Merak etme çocuğun bakım olarak en zor zamanlarındasın. Büyüdükçe daha rahat nefes alacaksın.

Allah korusun ya. Benim oğlumda tartimin etrafinda çok dönüyor korkuyorum. Maalesef erkeklerin genel özelliği bu. Ikimizin yaninda elini bir şeye kistirsa suçlu ben oluyorumm.

Birde bence eşin artık çok sıkılmış ve sizi özlemiş canimm.

Hoşgeldin çiğse. Nihayet takımda benim de yarışacağım biri var artık bende kendimi çok kötü hissediyorum ve bir an once gitmesini istoyorum.

Günaydın Kızlar aha da ben de burda Ela gibi yemini ediyorum Haziran sonunda mezun oluyorum Şimdi de koca popomu kaldırıp Leslie yapıyorum kızım uyuyorken
Günaydın canım
Benden sonra geldin, benden önce mezun oluyorsun

Gunaydın herkese az uyumalı bı gun den merhaba kızlara sokağa cıkmaya serbestlık var sımdı kahvaltı ediyorlar sonra dısarı cıkcaz havada guzel az yemelı bı gun olsun ınsallah
Günaydın canım
Bizim kızlarda bizi nereye götüreceksinzi diyip duruyorlar.

Allah korusun ya. Benim oğlumda tartimin etrafinda çok dönüyor korkuyorum. Maalesef erkeklerin genel özelliği bu. Ikimizin yaninda elini bir şeye kistirsa suçlu ben oluyorumm.
Benim bebe de gelip gidip tartılıyor

Hoşgeldin çiğse. Nihayet takımda benim de yarışacağım biri var artık bende kendimi çok kötü hissediyorum ve bir an once gitmesini istoyorum.
Rakip mi gelmiş sana
Yeni gelenler hızlı veriyorlar haberin olsun, geride kalma sakın

O değil bir de yeni aldığım tartı da ya fazla gelirsem Handandandan
Yapacak birşey yok maalesef canım kırıldığı için.
Eğer sadece camı kırıldıysa üzerine birşey koyup darasını alıp tartılabiliyorsan tartıl.
Yeni tartı aldığında her ikisi arasındaki farkı bulup bize yazarsan hallederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…