- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.341
Tarlalık bir yere götür hem hindiba da toplarsın ben de papatya toplayıp kurutacağım bugünGünaydın canım
Bizim kızlarda bizi nereye götüreceksinzi diyip duruyorlar.
Listeden çıkarsan zorlanabilirsin.Beraber mezun olalım canım ben 65 istiyorum sonra 60 a belki uğraşırım ama yavaş yavaş listeyi de etkilememek adına 65te mezun olayım
MantıklıTarlalık bir yere götür hem hindiba da toplarsın ben de papatya toplayıp kurutacağım bugün
Ben aslında 65 istiyordum en son ama gebelik düşünüyorum ya ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi diye 60lara doğru yol almak istiyorumListeden çıkarsan zorlanabilirsin.
Listeden çıkmadan yarışalım seninle 60 kiloya kadar.
Zaten artık benim kiloya geldin
Gündüz çocukların vaktinden çalmamak adına temizliği ve yürüyüşü onlar uyuduktan sonra yapmaya karar verdim canımOoo harikasın atom karınca
Yarına iş bırakmamışsin
Hoşgeldin Çiğse,9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
Ben de niyeti tam çevirdim gebelik konusunda, ne kadar insem o kadar iyidir aslındaBen aslında 65 istiyordum en son ama gebelik düşünüyorum ya ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi diye 60lara doğru yol almak istiyorum
Birde böyle deneyeyim o zaman canımGüne yayarsan daha iyi olur tek seferde içince pek etkisi olmuyor bana da
He heyyyBen de niyeti tam çevirdim gebelik konusunda, ne kadar insem o kadar iyidir aslında
Kaptanım 4.yü mü düşünüyorsunBen de niyeti tam çevirdim gebelik konusunda, ne kadar insem o kadar iyidir aslında
Aynen canımKaptanım 4.yü mü düşünüyorsun
Günaydın canımGünaydın herkeseBende oğlumu okula bıraktım, yürüyüşümü yapıp geldim. Kahvaltı saatine kadar da evi toplayıp, düzenlerim insallah
İnşaallahHe heyyyBeraber zayıfladığımız gibi beraber kilo alacağız yani
Ooooo burca göre yapacan bı deAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Hangisi iyi olur var mı fikriniz
Annesi gibi Koç olsun istiyorum aslındaOoooo burca göre yapacan bı dehadi hayırlısı
Birde öğretmen hesabı var bu işinOoooo burca göre yapacan bı dehadi hayırlısı
Burçlardan hiç anlamam ki bendeAnnesi gibi Koç olsun istiyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?