- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.361
İnce hesaplar insAllah denk gelir o zmn cnmBirde öğretmen hesabı var bu işin
Nisan da doğarsa gelecek yıl 2. dönemi kapatırız
Ertesi yıla da ücretsiz izin alırız
hosgeldin canim ins hedefledigin kiloya n kisa zamanda ulasirsin@Sevimikra
hosgeldin canim, yeni alinan kilo Hemen gidersukur canjm iyiyim ☺ sorma tatlım karantina bana yaramadı cok kilo aldım burası benim mekan oldu 3 senedır gel gel gitsende nasıl durumlar
hosgeldin canim, Niye bilmiyorum Cok cabuk hedefine ulasacaksin gibi hissediyorum9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
cok gecmis olsun canimHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
ara ara Baktim canim ama yazqmadim, dün Evi hallettikten Sonra acil isim cikti disarda onlari halletmem lazimdi, eve 8 e dogru geldim, koltukta kaldim öyleDream00 bugun hic gozukmedin canim
akilli kadinsinBirde öğretmen hesabı var bu işin
Kova zeki olur. Koç ta erkek olursa çok zor oluyor. Benim küçük de koçAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Hangisi iyi olur var mı fikriniz
Kocam bey ile bizim hayalimizde 4 çocuk hayırlısıylaAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Temmuz iyidirAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Annesi gibi Koç olsun istiyorum aslında
Aynen canım miniğimin doğumu 28 Mart 37. Haftaya kadar çalıştım dönemi kapattım eylülde başladığımda 6 aylıktı çok iyi olmuştu bu da öyle denk gelirse yani Allah nasip ederse çok iyi olur Eylülde de ücretsiz izin alacağım nasipse ki evin kredisi ağustosta bitiyorBirde öğretmen hesabı var bu işin
Ah canımmm günaydınHerkese hayirli günlerhava süper Ama alerjisi olana iskence polenlerin
Bugun tembellik var hala masada cayimi iciyorum
Benim büyük kızım da senin gibi Koç yani sözüm meclisten dışarı ama inadından illallah ettimAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Ben severim, kararlı, inatçı, dediğim dedik tipleriBenim büyük kızım da senin gibi Koç yani sözüm meclisten dışarı ama inadından illallah ettim
Ufaklığımda kova ama o da fena bişe olacak gibi duruyor
Ama boğa Burcu olarak kovalarla çok iyi anlaşıyorum o yüzden benim tercihim kova olurdu
hep de eşe denk geliyor gerçekten rabbim siniyor yanianaldim canim
hos geldin canim.daha yukarilara cikmadan onlemini almissin:)
oo masallah kaptanim:)
bencede soylemeyin 5 aylik olana kadar felan.cinsiyetini ogrenin bi temelli siylersiniz bence:)yoksa surekli cinsiyetini sorar herkes.herkese ayri ayri cevap vermekten bikarsin
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.burda motivasyon cok iyi:)
zaten boyle seyler kotu zamana denk gelir.ablam 1haftaligina annemgile gelirdi tam kocasi gelip evlerine donecekleri gun kizi dusup illaki biyerini yaralardi
ama her seferinde boyle olurdu
kocasida kizardi tabi
evet canım porsiyonum biraz fazla oldu ama dayanamadım lezzetli oluştuikinizde tam.bugday unu ile yemissiniz ama miktari cok geldi sonucta un oluyo
bilemedim simdi
sağol canım yarın gelecekmis a101 e alacak kardesimDüşünüyorum
Canımmmmesajını görünce Pozitif bi enerji kaplıyor beni
Hoş geldin canım ben de Zehra 21 kilo vermiş Zehra
Ah canım ya bizimki de bi kere öyle bir şey yaptı tartının kenarı kırıldı bi yeri kesilecek diye ödüm patlamıştı maalesef toplum olarak erkeklere hatalarının sorumluluğunu almayı öğretemediğimiz gibi Çocuğun hatalarının sorumluluğunu da anneye yüklemişizsıkma canını bu hafta Hatta yarın şoka BİM’e filan Tartı geliyor Benimki de gidici ne zamandır alacağım unutuyorum kalıyor öyle
evet canım psikolojisi iyi değil alttan almaya çalışıyorum sürekli ama ben de iyi değilim işteGeçmiş olsun kuzum
Yutmuş olsa canı acır ağlardı diye düşünüyorum
Sıkma canını
Eşin de iyice gerilmiş heralde uzaklıktan üstüne alınma sen alttan almaya çalış
amin canım hep dikkat ediyorum ama işte böyle bir şey oldu mu sanki hiç ilgilenmiyormusum gibi davranıyorhg cnm ben Hafize 26 yaşındayım sağlıkla ideal kilona ulaşırsın insAllah
Ya tuhh kötü olmuş eşler bazen gereksiz havalarda oluyor çok takılma çocuk bu illa birşey buluyorlar Rabbim esirgesin zaten dikkat ediyorsundr olası varmış
sağol canım evet eşim 6 7 aydır Suriye'de orda görev yapıyor biraz psikolojik olarak iyi değil ve çok korkuyor oğluma bişey olacak diye inşallah atlatırız biran önce şu durumlarıGeçmiş olsun Zeynep. Çocuklar saniyeler içinde bulurlar yaramazlik yapacak şeyleri. Çok şükür ki birşey olmamış. Eşinin tepkisi de o anlik korkusundandir. Sen kat ve kat fazlasını yaşamışsın. Bende nefes bile alamiyordum küçük oğlum küçükken. Çok zordu.Merak etme çocuğun bakım olarak en zor zamanlarındasın. Büyüdükçe daha rahat nefes alacaksın.
aynen ya sanki sadece biz meydana getirmisiz çocuğuAllah korusun ya. Benim oğlumda tartimin etrafinda çok dönüyor korkuyorum. Maalesef erkeklerin genel özelliği bu. Ikimizin yaninda elini bir şeye kistirsa suçlu ben oluyorumm.
evet canım çok özledi öyle böyle değil hem de onun için de biraz psikolojisi iyi degilBirde bence eşin artık çok sıkılmış ve sizi özlemiş canimm.
benimki de öyleydi acaba kilo almışım deyip tartıyı onun icin mi kırdıBenim bebe de gelip gidip tartılıyor
tuzla buz oldu resmenYapacak birşey yok maalesef canım kırıldığı için.
Eğer sadece camı kırıldıysa üzerine birşey koyup darasını alıp tartılabiliyorsan tartıl.
Yeni tartı aldığında her ikisi arasındaki farkı bulup bize yazarsan hallederiz
aman kova burcu bir erkek olmasin daAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
sağol canım evet ben de öyle düşündum de işte erkek milleti anlat anlatabilirsenhosgeldin canim ins hedefledigin kiloya n kisa zamanda ulasirsin
alinti Niye böyle bis oldu anlamadim
hosgeldin canim, yeni alinan kilo Hemen giderne kadar aldin?
hosgeldin canim, Niye bilmiyorum Cok cabuk hedefine ulasacaksin gibi hissediyorum
cok gecmis olsun canimarkadaslarin dedigi gibi yutsa acir ve agladi Cok sükür öyle bisey olmamis. Esinde korkmustur anlik reflekstir
ara ara Baktim canim ama yazqmadim, dün Evi hallettikten Sonra acil isim cikti disarda onlari halletmem lazimdi, eve 8 e dogru geldim, koltukta kaldim öyle
akilli kadinsin
ay benimki de kova hemen hemen her gün bir sey kırıyoruz evde sırayla sayayım tencere kapağı, cam su şişesi, baskül daha neleri varBenim büyük kızım da senin gibi Koç yani sözüm meclisten dışarı ama inadından illallah ettim
Ama boğa Burcu olarak kovalarla çok iyi anlaşıyorum o yüzden benim tercihim kova olurdu
Ayaklar ve dijital kısmı da mı kırıldıtuzla buz oldu resmen
Hiç bir yeri kalmadı kaptanım icinin iskeleti kaldı bir tekAyaklar ve dijital kısmı da mı kırıldı
Bugün Şokta Simbo, Bimde Altus marka tartılar varsağol canım yarın gelecekmis a101 e alacak kardesim
Onun da kabloları parça pinçik olmustuAyaklar ve dijital kısmı da mı kırıldı
Şokta yokmuş kaptan gitti yarın sabah 9 da a101 e gidecekBugün Şokta Simbo, Bimde Altus marka tartılar var
Bende senin Kova kız Koç kızını geçecekBenim büyük kızım da senin gibi Koç yani sözüm meclisten dışarı ama inadından illallah ettim
Ben kabak pişirdim, yanına da mercimekli bulgur pilavı ve cacık yapmayı düşünüyorum canımBugünkü menunuzde neler var hanımlar.ben içli köfte yapacam büyük ihtimalle.
Benimkinin morali yerinde, Ramazan'da kilo verdi çünkübenimki de öyleydi acaba kilo almışım deyip tartıyı onun icin mi kırdıneyse sen de dikkat et kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?