- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.381
Oğlum da doğum iznim yaz tatiline gelmişti, okul açıldığında 2.5 aylıktı, kötü oldu benim için.Aynen canım miniğimin doğumu 28 Mart 37. Haftaya kadar çalıştım dönemi kapattım eylülde başladığımda 6 aylıktı çok iyi olmuştu bu da öyle denk gelirse yani Allah nasip ederse çok iyi olur Eylülde de ücretsiz izin alacağım nasipse ki evin kredisi ağustosta bitiyor
Bol sıvı rahatlatıcı olur canımHerkese hayirli günlerhava süper Ama alerjisi olana iskence polenlerin
Bugun tembellik var hala masada cayimi iciyorum
aynen ya kovalar sanırım biraz inat ve dedigim dedik oluyorlar ama genel olarak iyilerBende senin Kova kız Koç kızını geçecek
Bende bir Kova bacı var, tüm aile yaka silktik baskınlığından
afiyet olsun şimdiden ben de kardeşim tavuklu patatesli tava istiyor belki öyle yaparımBugünkü menunuzde neler var hanımlar.ben içli köfte yapacam büyük ihtimalle.
Benimkinin morali yerinde, Ramazan'da kilo verdi çünkü
Benim oğlum da çok inat, büyütmesi zor ama kendinden emin tavrı da güzel oluyor tabi. Her burcun olumlu ve olumsuz yanı var. Nerden baktığına bağlı yaniBenim büyük kızım da senin gibi Koç yani sözüm meclisten dışarı ama inadından illallah ettim
Ufaklığımda kova ama o da fena bişe olacak gibi duruyor
Ama boğa Burcu olarak kovalarla çok iyi anlaşıyorum o yüzden benim tercihim kova olurdu
Balık iyidir ya ama araları ne kadar olacakAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Hangisi iyi olur var mı fikriniz
3 yaş gibi canımBalık iyidir ya ama araları ne kadar olacak
Hoşgeldin çiğse. Nihayet takımda benim de yarışacağım biri var artıkbende kendimi çok kötü hissediyorum ve bir an once gitmesini istoyorum.
ayy maşallahhh darısı başımaaHoşgeldin Çiğse,
Ben Niran, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var ve öğretmenim.
85 kilodan 69 'lara kadar indim 9.takımda
Azimli ve istikrarlı olursan, takımdan da kopmazsan hedef kilona kısa sürede ulaşacağını düşünüyorum.
Bu arada takımda İzmir'den 2.yüksek lisans öğrencimizsin
agzından bal damlıyor inşallah bıran evvel gıderhosgeldin canim, Niye bilmiyorum Cok cabuk hedefine ulasacaksin gibi hissediyorum
bosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorumBen severim, kararlı, inatçı, dediğim dedik tipleri
O nedenle tercihim Ateş grubu burçları;Aslan, Yay, Koç
Kızlar Aslan burcu
Oğlan Rabbimin hediyesi burç seçemedik o nedenle
Şimdide Yay zamanı geçti, Aslan burcunu da beklemek istemiyorum.
Mecbur Koç burcuna kaldım ama en sevdiğim burçtur
Sende hedefine ulaşacaksın canımayy maşallahhh darısı başımaayaa cidden mii yükseklisans yoldası da mı buldum kendıme ne
Benim de tam olarak isteğim özellik bu canım.bosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorumcanım anam az cekmedı benden hala der sen kafanı esenı yapıyorsun dıye
canım bu arada ben dıyete basladım ama yazmaya pazartesı mı baslayayımSende hedefine ulaşacaksın canım
Her eksini birlikte kutlayacağız İnşaallah
Hemde İzmir 'den yüksek lisans yoldaşın.
ben ızmırlı yuksek lısans yoldasımla tanıstım mıııSende hedefine ulaşacaksın canım
Her eksini birlikte kutlayacağız İnşaallah
Hemde İzmir 'den yüksek lisans yoldaşın.
kaçtı ama yay burcu gebelık tarıhıBenim de tam olarak isteğim özellik bu canım.
Başkalarının fikrine göre hayatını şekillendiren ve kolay etki altında kalan kişilik özelliği hoşuma gitmiyor
Ooooo sen zoru seviyorsunBen severim, kararlı, inatçı, dediğim dedik tipleri
O nedenle tercihim Ateş grubu burçları;Aslan, Yay, Koç
Kızlar Aslan burcu
Oğlan Rabbimin hediyesi burç seçemedik o nedenle
Şimdide Yay zamanı geçti, Aslan burcunu da beklemek istemiyorum.
Mecbur Koç burcuna kaldım ama en sevdiğim burçtur
Allah yardımcınız olsun canım ikinizin de ikinize de zorhep de eşe denk geliyor gerçekten rabbim siniyor yani
evet canım porsiyonum biraz fazla oldu ama dayanamadım lezzetli oluştu
sağol canım yarın gelecekmis a101 e alacak kardesim
evet canım psikolojisi iyi değil alttan almaya çalışıyorum sürekli ama ben de iyi değilim işte
amin canım hep dikkat ediyorum ama işte böyle bir şey oldu mu sanki hiç ilgilenmiyormusum gibi davranıyor
sağol canım evet eşim 6 7 aydır Suriye'de orda görev yapıyor biraz psikolojik olarak iyi değil ve çok korkuyor oğluma bişey olacak diye inşallah atlatırız biran önce şu durumları
aynen ya sanki sadece biz meydana getirmisiz çocuğu
evet canım çok özledi öyle böyle değil hem de onun için de biraz psikolojisi iyi degil
benimki de öyleydi acaba kilo almışım deyip tartıyı onun icin mi kırdıneyse sen de dikkat et kaptan
tuzla buz oldu resmen
aman kova burcu bir erkek olmasin da
sağol canım evet ben de öyle düşündum de işte erkek milleti anlat anlatabilirsen
ay benimki de kova hemen hemen her gün bir sey kırıyoruz evde sırayla sayayım tencere kapağı, cam su şişesi, baskül daha neleri var
Ben de aynı şeyden epey tırsmıyor değilim; epey çekecek gibiyiz ufaktanBende senin Kova kız Koç kızını geçecek
Bende bir Kova bacı var, tüm aile yaka silktik baskınlığından
Kendinden emin ve çok bilmiş bizimkiBenim oğlum da çok inat, büyütmesi zor ama kendinden emin tavrı da güzel oluyor tabi. Her burcun olumlu ve olumsuz yanı var. Nerden baktığına bağlı yani
Zoru sevmek değil canım buOoooo sen zoru seviyorsun
Allah gönlüne göre versin
Menü yazmaya hemen başlayabilirsin canımcanım bu arada ben dıyete basladım ama yazmaya pazartesı mı baslayayım
Kolay kolay sinirlenmez ama sinirlenince de yıkar, yakarkoç da çok etkılenmez baskalarından ama koç sinirlendin mi fena oluyor
Amin sağol canımOoooo sen zoru seviyorsun
Allah gönlüne göre versin
Allah yardımcınız olsun canım ikinizin de ikinize de zor
Ben de aynı şeyden epey tırsmıyor değilim; epey çekecek gibiyiz ufaktan
Kendinden emin ve çok bilmiş bizimki
Allah sağlık versin yaa hepsinin iyi ve kötü özelliği var işte
Bu açıdan düşününce de çok haklısın ben de ezilsinler istemem bu hayatta dimdik dursunlar güçlü olsunlar istiyorumZoru sevmek değil canım bu
Toplumda ezilmesinler, kendi yollarını kendileri çizsinler istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?