Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oğlum da doğum iznim yaz tatiline gelmişti, okul açıldığında 2.5 aylıktı, kötü oldu benim için.
Gerçi 1.dönem gitmedim, 2.dönem başladığımda da 8 aylık olmuştu.
Aslında benim için ücretsiz izne bile gerek yok, sadece 15 saat çalışıyorum.
Sırf dinlemek ve evden çıkmayıp çocuklarla ilgilenmek için alacağım izni kısmet olursa

Bende senin Kova kız Koç kızını geçecek
Bende bir Kova bacı var, tüm aile yaka silktik baskınlığından
aynen ya kovalar sanırım biraz inat ve dedigim dedik oluyorlar ama genel olarak iyiler
Bugünkü menunuzde neler var hanımlar.ben içli köfte yapacam büyük ihtimalle.
afiyet olsun şimdiden ben de kardeşim tavuklu patatesli tava istiyor belki öyle yaparım
Benimkinin morali yerinde, Ramazan'da kilo verdi çünkü
benimki de yeme orucundaydi benim ağzım açılınca iştahı kesildi nedense

Benim oğlum da çok inat, büyütmesi zor ama kendinden emin tavrı da güzel oluyor tabi. Her burcun olumlu ve olumsuz yanı var. Nerden baktığına bağlı yani

Hoşgeldin çiğse. Nihayet takımda benim de yarışacağım biri var artık bende kendimi çok kötü hissediyorum ve bir an once gitmesini istoyorum.
suan hırs topluyorum hırs tam geldın mı hızımı almam haberın olsunn
ayy maşallahhh darısı başımaa yaa cidden mii yükseklisans yoldası da mı buldum kendıme ne
hosgeldin canim, Niye bilmiyorum Cok cabuk hedefine ulasacaksin gibi hissediyorum
agzından bal damlıyor inşallah bıran evvel gıder

bosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorum canım anam az cekmedı benden hala der sen kafanı esenı yapıyorsun dıye

ayy maşallahhh darısı başımaa yaa cidden mii yükseklisans yoldası da mı buldum kendıme ne
Sende hedefine ulaşacaksın canım
Her eksini birlikte kutlayacağız İnşaallah
Hemde İzmir 'den yüksek lisans yoldaşın.

bosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorum canım anam az cekmedı benden hala der sen kafanı esenı yapıyorsun dıye
Benim de tam olarak isteğim özellik bu canım.
Başkalarının fikrine göre hayatını şekillendiren ve kolay etki altında kalan kişilik özelliği hoşuma gitmiyor

Sende hedefine ulaşacaksın canım
Her eksini birlikte kutlayacağız İnşaallah
Hemde İzmir 'den yüksek lisans yoldaşın.
ben ızmırlı yuksek lısans yoldasımla tanıstım mııı
Benim de tam olarak isteğim özellik bu canım.
Başkalarının fikrine göre hayatını şekillendiren ve kolay etki altında kalan kişilik özelliği hoşuma gitmiyor
kaçtı ama yay burcu gebelık tarıhı koç da çok etkılenmez baskalarından ama koç sinirlendin mi fena oluyor

Ooooo sen zoru seviyorsun
Allah gönlüne göre versin

Allah yardımcınız olsun canım ikinizin de ikinize de zor

Bende senin Kova kız Koç kızını geçecek
Bende bir Kova bacı var, tüm aile yaka silktik baskınlığından
Ben de aynı şeyden epey tırsmıyor değilim; epey çekecek gibiyiz ufaktan

Benim oğlum da çok inat, büyütmesi zor ama kendinden emin tavrı da güzel oluyor tabi. Her burcun olumlu ve olumsuz yanı var. Nerden baktığına bağlı yani
Kendinden emin ve çok bilmiş bizimki
Allah sağlık versin yaa hepsinin iyi ve kötü özelliği var işte

Amin sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…