- 23 Mayıs 2020
- 46
- 272
- 8
- 30
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.401
Dün midem çok bulanıyordu o yüzden kraker yedim. Ablam hamileyken keşfetmiş midesini rahatlatıyormuş ben de deneyeyim dedimbirazcik kraker derken kactaneydi canimkraker yeeine daha saglikli seyler tercih etseydin.
Grupta başka var mı bilmiyorum ama İzmir'de yüksek lisans yapıyorum benben ızmırlı yuksek lısans yoldasımla tanıstım mııı
kaçtı ama yay burcu gebelık tarıhıkoç da çok etkılenmez baskalarından ama koç sinirlendin mi fena oluyor
Eğer canın istediyse abartmadan yiyebilirsin bence canım üzme kendini bu yüzden. Geçen Instagram'da bir post gördüm mesela canın şeker istiyor çikolata istiyor vücutta eksik olan bazı mineraller yüzünden oluyormuş. Bunu giderecek yiyecekleri paylaşmışlardı. Ben tam bir tatlı delisi olduğum için dikkatimi çekmişti. Bulursam paylaşayım sizinle deKizlar bugun hicniyindeglm ya 2 gundur acayip cikolata yiyesm var ki yedimde biraz malesefcumaya hic umutlu degilim o yuzsen zatem pazartesi tartim degismemisti
tamamMenü yazmaya hemen başlayabilirsin canım
Menü sayfamıza yukarıdaki etiketten gidebilirsin
Eki Görüntüle 2640563
hoşbuldummmGrupta başka var mı bilmiyorum ama İzmir'de yüksek lisans yapıyorum benKamu hukukunda sen hangi alanda yüksek lisans yapıyorsun canım. Bu arada hoşgeldin hedefine kısa zamanda ulaşırsın inşallah
tarcınlı sütü denedin mi ben kilo verdiğim zamanlar tatlı krizlerimi onunla kesmiştimKizlar bugun hicniyindeglm ya 2 gundur acayip cikolata yiyesm var ki yedimde biraz malesefcumaya hic umutlu degilim o yuzsen zatem pazartesi tartim degismemisti
babam koç bilmem miiii eski erkek arkadaşım da koçtu evleneceğim kişi de koç olsun isterim ama çok vicdanlı oluyorlarKolay kolay sinirlenmez ama sinirlenince de yıkar, yakar
Hoşgeldin Çiğse, ben Nazlı. 29 yaşındayım evliyim. Öğretmenim bir yandan da doktora yapiyorum. Grupla beraber 84 kilodan 68'e inerek mezun oldum. Şimdi de bir bebiş bekliyorum yine burada kalarak çok kilo almadan bu süreci tamamlamak istiyorum. Aramıza hoşgeldin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
Çok sağol kuzumYaa cok sevindim canım masallah ☺☺saglıkla gelsin minik kuzu baya da buyumussunuz. Kılosuz devam edersin ınsallah minimum la doguma girersin tabıkı once saglık
Canımm çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Eşine kızma çok korkmustur bir de yanında olmadığı için iyice panik olmuş olabilir. Bir anlık sinirle de senden çıkarmıştır. Erkeklerin genel özelliği malesefHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Bu gidisle doğunca göstercez diye dalga geçiyorum bendeanaldim canim
hos geldin canim.daha yukarilara cikmadan onlemini almissin:)
oo masallah kaptanim:)
bencede soylemeyin 5 aylik olana kadar felan.cinsiyetini ogrenin bi temelli siylersiniz bence:)yoksa surekli cinsiyetini sorar herkes.herkese ayri ayri cevap vermekten bikarsin
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.burda motivasyon cok iyi:)
zaten boyle seyler kotu zamana denk gelir.ablam 1haftaligina annemgile gelirdi tam kocasi gelip evlerine donecekleri gun kizi dusup illaki biyerini yaralardi
ama her seferinde boyle olurdu
kocasida kizardi tabi
Ya kuzuuumDüşünüyorum
Canımmmmesajını görünce Pozitif bi enerji kaplıyor beni
Hoş geldin canım ben de Zehra 21 kilo vermiş Zehra
Ah canım ya bizimki de bi kere öyle bir şey yaptı tartının kenarı kırıldı bi yeri kesilecek diye ödüm patlamıştı maalesef toplum olarak erkeklere hatalarının sorumluluğunu almayı öğretemediğimiz gibi Çocuğun hatalarının sorumluluğunu da anneye yüklemişizsıkma canını bu hafta Hatta yarın şoka BİM’e filan Tartı geliyor Benimki de gidici ne zamandır alacağım unutuyorum kalıyor öyle
Hoşgeldin Elif, senin takıma katildigin mesaja denk gelmedim tanisamadik. Ben Nazlı, gruptaki mezun üyelerdenim. Aramıza hoşgeldinHoşgeldin Çiğse. Ben Elif.34 yaşındayım. 2 oğlum var. Grupta yeniyim. Umarım beraberce güzel kilolar veririz
Vayyyyy hadi bakalımGünaydın Kızlar aha da ben de burda Ela gibi yemini ediyorum Haziran sonunda mezun oluyorum Şimdi de koca popomu kaldırıp Leslie yapıyorum kızım uyuyorken
Mezun olunca bir rahatlama geliyo, o kilonun altına inme azmi hemen gelmiyo canim. Hangi kiloda kalmak istiyorsan o kiloda mezun ol bence.Beraber mezun olalım canım ben 65 istiyorum sonra 60 a belki uğraşırım ama yavaş yavaş listeyi de etkilememek adına 65te mezun olayım
Çok dusuncelisin, çocukların çok şanslı canımGündüz çocukların vaktinden çalmamak adına temizliği ve yürüyüşü onlar uyuduktan sonra yapmaya karar verdim canım
Bu gözler neler görüyorBen de niyeti tam çevirdim gebelik konusunda, ne kadar insem o kadar iyidir aslında
Neler oluyor sizeHe heyyyBeraber zayıfladığımız gibi beraber kilo alacağız yani
Coook güldüm bunu okuyuncaBirde öğretmen hesabı var bu işin
Nisan da doğarsa gelecek yıl 2. dönemi kapatırız
Ertesi yıla da ücretsiz izin alırız
Yay zamanı kaçtı canım, benim minişim yaya denk geliyor gibi. Annesiyle aynı burç olacak inşallahBen severim, kararlı, inatçı, dediğim dedik tipleri
O nedenle tercihim Ateş grubu burçları;Aslan, Yay, Koç
Kızlar Aslan burcu
Oğlan Rabbimin hediyesi burç seçemedik o nedenle
Şimdide Yay zamanı geçti, Aslan burcunu da beklemek istemiyorum.
Mecbur Koç burcuna kaldım ama en sevdiğim burçtur
Aaaa ben de yayım, asiyiz ama özgürlüğe düşkünlükten gelen bir asilik. Bir de bizim dik basliligimizin kararligimizin kimseye zararı dokunmaz, doğamizda yok.bosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorumcanım anam az cekmedı benden hala der sen kafanı esenı yapıyorsun dıye
Merhaba Ayşenur, sen de grubumuza hoşgeldin. Benim adım Nazlı gruptaki mezun üyelerdenim, her gün sık sık ugrayamiyorum buraya. Mesajını yeni gördüm o yüzden.Hoşgeldin Elif ben de çok yeniyim burada ben Ayşe Nur. İnşallah en kısa sürede istediğin kiloya düşersin
Canım sen yiyordun aslında kahvenin yanında 1-2 kare. Çok da etkilrmiyordu seni. Yine oyle yapsan, en azından isteğin kırılır.Kizlar bugun hicniyindeglm ya 2 gundur acayip cikolata yiyesm var ki yedimde biraz malesefcumaya hic umutlu degilim o yuzsen zatem pazartesi tartim degismemisti
Oyle yiyorumki zaten ben hic tamamen cikolatayi birakmadm 25 kg verdigim zaman bile yiyordm ama bubara bi degisgm cikolata kavanozuna dusesim var zor durduruyorm kendmiCanım sen yiyordun aslında kahvenin yanında 1-2 kare. Çok da etkilrmiyordu seni. Yine oyle yapsan, en azından isteğin kırılır.
Hoşbuldum Nazlı. Bende mezun olacak kadar zayıflarım umarım.Hoşgeldin Elif, senin takıma katildigin mesaja denk gelmedim tanisamadik. Ben Nazlı, gruptaki mezun üyelerdenim. Aramıza hoşgeldin
az kalmış sıkıntın. Bir an önce sakinler insallahIyi aksamlar kizlar esim iste ya cocuk hep bende pesinden kosmaktan biturlu zaman bulamadim ya gecmis yaptm ama zar zor da olsa alintilarla uyuynca gelcm 9bucuk 10 gbi uyur diye umuyoruk hayirlisi. Bu arada 2 ust dis de patlamis elime geliyor bugun biraz daha iyi gbi ama arada husuz yinede skliyor da sanrm :)
Hoşbuldum Nazlı, darısı benim başıma. Ben de hedefime ulaşarak mezun olurum umarım gruptanMerhaba Ayşenur, sen de grubumuza hoşgeldin. Benim adım Nazlı gruptaki mezun üyelerdenim, her gün sık sık ugrayamiyorum buraya. Mesajını yeni gördüm o yüzden.
Sen İYTE'desin o zaman. Ben Üçyol tarafında sahile yakın bir yerde oturuyorum. Şu yasaklar kalkınca bol bol yürüyüşe çıkacağım kısmet olursa bir gün beraber yürürüz seninle birliktetamam
hoşbuldummmben de biyomühendislikteyim ama okul urlada ben ızmırden gıdıp gelıyorum
aynen iyte deyımHoşbuldum Nazlı, darısı benim başıma. Ben de hedefime ulaşarak mezun olurum umarım gruptan
Sen İYTE'desin o zaman. Ben Üçyol tarafında sahile yakın bir yerde oturuyorum. Şu yasaklar kalkınca bol bol yürüyüşe çıkacağım kısmet olursa bir gün beraber yürürüz seninle birlikte
Tarçınlı kahveyi bende öneririm.Tatlı hastası biri olarak, hiç tatlı yemedim 6 haftadır. Tarcın in faydası çokOyle yiyorumki zaten ben hic tamamen cikolatayi birakmadm 25 kg verdigim zaman bile yiyordm ama bubara bi degisgm cikolata kavanozuna dusesim var zor durduruyorm kendmi
al benden de o kadar evde bişey yok Allah'tan var ya ama galiba regl belirtisi bendeki çünkü regle yakın böyle seyler oluyor bendeKizlar bugun hicniyindeglm ya 2 gundur acayip cikolata yiyesm var ki yedimde biraz malesefcumaya hic umutlu degilim o yuzsen zatem pazartesi tartim degismemisti
sağol canım çok şükür bir sıkıntı olmadı da ucuz atlattık yoksa çocuğa üzüldüğüm yetmez gibi bir de koca ile perişan olurdum yani kesinHoşgeldin Çiğse, ben Nazlı. 29 yaşındayım evliyim. Öğretmenim bir yandan da doktora yapiyorum. Grupla beraber 84 kilodan 68'e inerek mezun oldum. Şimdi de bir bebiş bekliyorum yine burada kalarak çok kilo almadan bu süreci tamamlamak istiyorum. Aramıza hoşgeldin
Çok sağol kuzumİnşallah bakalım sonuna kadar böyle giderse sonra çok uğraşmam.
Dediğin gibi sağlıklı olsun da önceliğimiz o.
Canımm çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız. Eşine kızma çok korkmustur bir de yanında olmadığı için iyice panik olmuş olabilir. Bir anlık sinirle de senden çıkarmıştır. Erkeklerin genel özelliği malesef
Kuzu da yutmamistir bence, öyle olsa bı şekilde anlardın belli ederdi acısını içini ferah tut canim.
Bu gidisle doğunca göstercez diye dalga geçiyorum bende
Ya aslında uzun yıllar sonra oldu ya. Ben hep davul zurnayla duyurur gibi düşünüyodum kendimi. Ama simdi bunu eşimle ve çok az kisiyle paylasiyo olmak hoşuma gidiyor. Bize özel kalsın biraz daha diyorum.
Ya kuzuuum ❤❤
Ben de buraya gelip sizin mesajlarinizi görünce enerji doluyorum
Hoşgeldin Elif, senin takıma katildigin mesaja denk gelmedim tanisamadik. Ben Nazlı, gruptaki mezun üyelerdenim. Aramıza hoşgeldin
Vayyyyy hadi bakalım
Mezun olunca bir rahatlama geliyo, o kilonun altına inme azmi hemen gelmiyo canim. Hangi kiloda kalmak istiyorsan o kiloda mezun ol bence.
Çok dusuncelisin, çocukların çok şanslı canım ❤
Bu gözler neler görüyor
Hayırlısı ile inşallah canımBir an once olsa da beraber gecirsek
Neler oluyor size
Dönüp burada tekrar hep beraber zayiflasak fena mı olur yani
Coook güldüm bunu okuyuncaNe hesaplar, ne hesaplar. İnşallah Allah gönlüne göre verir tatlım
Yay zamanı kaçtı canım, benim minişim yaya denk geliyor gibi. Annesiyle aynı burç olacak inşallah
Aaaa ben de yayım, asiyiz ama özgürlüğe düşkünlükten gelen bir asilik. Bir de bizim dik basliligimizin kararligimizin kimseye zararı dokunmaz, doğamizda yok.
Hadi gözünüz aydın canım rahat edersinz inşallah bundan sonra. Tek başına cocukla ilgilenmek gerçekten çok zor ya Allah yardımcimiz olsunIyi aksamlar kizlar esim iste ya cocuk hep bende pesinden kosmaktan biturlu zaman bulamadim ya gecmis yaptm ama zar zor da olsa alintilarla uyuynca gelcm 9bucuk 10 gbi uyur diye umuyoruk hayirlisi. Bu arada 2 ust dis de patlamis elime geliyor bugun biraz daha iyi gbi ama arada husuz yinede skliyor da sanrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?