Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaaa ne güzell bu ara diyetısyen zehra boran mı o da hamıleydı hamılelıkte tuketılmesı gereken seylerı paylasıyordu belkı ılgını ceker
ben sevıyorum aslında burcumu canımız yansa da dışa kolay kolay bellı etmıyoruz hep guluyoruz hep dık olmaya calısıyoruz anneme hep bu kız yanındayken yaslanmazsın derler ama annem söz dınlemememden yakınıyor

Evet, Zehra Bora hamile. Yediklerini paylaşıyor. Şu an hamileler onu takip ederek daha az kilo alabilirler

aynen iyte deyım ayyy super olurrr ben göztepe de oturuyorum yürüyüşe çıktığımda otel dokuz eylülü falan gecıyorum hep konağa kadar yürüyorum
Şu yasaklar geçsin yürüyüş arkadaşımı buldum sanırım Sahil boyunca yürürüz hem kalori yakarız hem de eğleniriz harika olur.

Ben çok yıprandığım için zor geliyor bana yakın Aralık ama senin kızlarınn var seni rahatlatırlar bende senin bu yaşlarında istersem bir daha isterim sanırm
Benim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sanki

Kizlar bugun hicniyindeglm ya 2 gundur acayip cikolata yiyesm var ki yedimde biraz malesef cumaya hic umutlu degilim o yuzsen zatem pazartesi tartim degismemisti
valla Bende öyle, ama senin gibi tutmadım kendimi cikolata hamur işi falan yedim.
Şu yasaklar geçsin yürüyüş arkadaşımı buldum sanırım Sahil boyunca yürürüz hem kalori yakarız hem de eğleniriz harika olur.
eveettt ayy cok guzel olur
Ne kadar şanslısınız buldunuz birbirinizi

Süper bende takımınıza katılmak istiyorum inşaallah ve öncelikle 3 hanelerden sonrada ideal kiloya dusmek istiyorum ve daha önce 2 hanelere çok yaklasmistim buradaki motivasyonla umarım bu sefer de olur :) ve pes etmem.
Şimdi ne yapmam gerekiyor kaptanım . Daha öncede katıldım ama hicbirsey hatırlamıyorum ve forum kullanma konusunda acemilesmisim :)

Hoşgeldin canım, ilk sayfada formu doldurman gerekiyor seni tanımamız için. tabi öncelik Handandandan kaptanımız ne der bakalım

Kronolojide sırası kaynaklı psikolojisi bozulan arkadaşlar
Bu kadar yeni üye yeter mi, daha çağırayım mı
taze kanlar fena olmuyor
teşekkür ederimm ben de bulmaya çalışıyordum herkese selam arkadaşlar
Hosgeldin ciğse ben Merve 30 yasindayım atanamayan ogretmenim 2 kızım var
gecmıs olsun canım bazı seylerın onune gecemiyoruz Malesef
devam ediyorum canım sımdılık ıyı gıdıyor kılo durumların nasıl
Günaydın Kızlar aha da ben de burda Ela gibi yemini ediyorum Haziran sonunda mezun oluyorum Şimdi de koca popomu kaldırıp Leslie yapıyorum kızım uyuyorken
hadı bakalım canım Insallah
Günaydın canım
Bizim kızlarda bizi nereye götüreceksinzi diyip duruyorlar.
bugun cıkarmadım ben kızları yagmur vardı burda
Aynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç

Hangisi iyi olur var mı fikriniz
benım buyuk koc ufaklık yengec bilemedim

9.TAKIM KATILIM FORMU

Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan

Benim kizimda Nisa iki ismi varda desifre olmiyalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…