- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 158
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.421
yaaa ne güzell bu ara diyetısyen zehra boran mı o da hamıleydı hamılelıkte tuketılmesı gereken seylerı paylasıyordu belkı ılgını cekerHoşgeldin Çiğse, ben Nazlı. 29 yaşındayım evliyim. Öğretmenim bir yandan da doktora yapiyorum. Grupla beraber 84 kilodan 68'e inerek mezun oldum. Şimdi de bir bebiş bekliyorum yine burada kalarak çok kilo almadan bu süreci tamamlamak istiyorum. Aramıza hoşgeldin
Aaaa ben de yayım, asiyiz ama özgürlüğe düşkünlükten gelen bir asilik. Bir de bizim dik basliligimizin kararligimizin kimseye zararı dokunmaz, doğamizda yok.
Evet, Zehra Bora hamile. Yediklerini paylaşıyor. Şu an hamileler onu takip ederek daha az kilo alabilirleryaaa ne güzell bu ara diyetısyen zehra boran mı o da hamıleydı hamılelıkte tuketılmesı gereken seylerı paylasıyordu belkı ılgını ceker
ben sevıyorum aslında burcumu canımız yansa da dışa kolay kolay bellı etmıyoruz hep guluyoruz hep dık olmaya calısıyoruz anneme hep bu kız yanındayken yaslanmazsın derler ama annem söz dınlemememden yakınıyor
Şu yasaklar geçsin yürüyüş arkadaşımı buldum sanırımaynen iyte deyımayyy super olurrr ben göztepe de oturuyorum yürüyüşe çıktığımda otel dokuz eylülü falan gecıyorum hep konağa kadar yürüyorum
eveettt ayy cok guzel olurŞu yasaklar geçsin yürüyüş arkadaşımı buldum sanırımSahil boyunca yürürüz hem kalori yakarız hem de eğleniriz harika olur.
Ben çok yıprandığım için zor geliyor bana yakın Aralık ama senin kızlarınn var seni rahatlatırlar bende senin bu yaşlarında istersem bir daha isterim sanırm3 yaş gibi canım
Benim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sankiBen çok yıprandığım için zor geliyor bana yakın Aralık ama senin kızlarınn var seni rahatlatırlar bende senin bu yaşlarında istersem bir daha isterim sanırm
valla Bende öyle, ama senin gibi tutmadım kendimiKizlar bugun hicniyindeglm ya 2 gundur acayip cikolata yiyesm var ki yedimde biraz malesefcumaya hic umutlu degilim o yuzsen zatem pazartesi tartim degismemisti
Şu yasaklar geçsin yürüyüş arkadaşımı buldum sanırımSahil boyunca yürürüz hem kalori yakarız hem de eğleniriz harika olur.
Ne kadar şanslısınız buldunuz birbirinizieveettt ayy cok guzel olur
Evet. 9. TakımSlm arkadaşlar 9. Takım di mi yanlış yazmıyorum :)
Evet canım 9. Takım burasıSlm arkadaşlar 9. Takım di mi yanlış yazmıyorum :)
Hoşgeldin canım, ilk sayfada formu doldurman gerekiyor seni tanımamız için. tabi öncelikSüper bende takımınıza katılmak istiyorum inşaallah ve öncelikle 3 hanelerden sonrada ideal kiloya dusmek istiyorum ve daha önce 2 hanelere çok yaklasmistim buradaki motivasyonla umarım bu sefer de olur :) ve pes etmem.
Şimdi ne yapmam gerekiyor kaptanım . Daha öncede katıldım ama hicbirsey hatırlamıyorum ve forum kullanma konusunda acemilesmisim :)
Şimdi bir bakayım ilk sayfaya nasıl gidiyorduk :) teşekürlerHoşgeldin canım, ilk sayfada formu doldurman gerekiyor seni tanımamız için. tabi öncelikHandandandan kaptanımız ne der bakalım
Altta sayfa nr si yazan yerin Sol tarafinda iki ok isareti gibi bisey var ona tiklarsan ilk sayfaya gecersinŞimdi bir bakayım ilk sayfaya nasıl gidiyorduk :) teşekürler
taze kanlar fena olmuyorKronolojide sırası kaynaklı psikolojisi bozulan arkadaşlar
Bu kadar yeni üye yeter mi, daha çağırayım mı
teşekkür ederimm ben de bulmaya çalışıyordumherkese selam arkadaşlar
Hosgeldin ciğse ben Merve 30 yasindayım atanamayan ogretmenim 2 kızım var9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
gecmıs olsun canım bazı seylerın onune gecemiyoruz MalesefHandandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
devam ediyorum canım sımdılık ıyı gıdıyor kılo durumların nasılSelam Merveciğim, Ramazan ve bayram iyi geçti çok şükür. Telefonu fazla elime almamaya çalıştım o yüzden de mesajını yeni gördüm. Maşallah omad ile baya iyi zayıflıyorsun galiba. Nasıl zor oluyor mu? Devam edecek misin?
hadı bakalım canım InsallahGünaydın Kızlar aha da ben de burda Ela gibi yemini ediyorum Haziran sonunda mezun oluyorum Şimdi de koca popomu kaldırıp Leslie yapıyorum kızım uyuyorken
bugun cıkarmadım ben kızları yagmur vardı burdaGünaydın canım
Bizim kızlarda bizi nereye götüreceksinzi diyip duruyorlar.
benım buyuk koc ufaklık yengec bilemedimAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Hangisi iyi olur var mı fikriniz
Benim kizimda Nisa9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
Valla canim Bende öyle oldugum icin ne desem Bilmem yüzüm yok bisey demeyeKızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?