- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.441
Bende kızım olsa koyacaktim bu benim nickname ama seviyorum bu ismi ondan burada nisa kullanmak istedim:)Benim kizimda Nisaiki ismi varda desifre olmiyalim
Anladim canim Bizde Cok severek bu ismi koydukBende kızım olsa koyacaktim bu benim nickname ama seviyorum bu ismi ondan burada nisa kullanmak istedim:)
Allah isteyenlere versin inşaallah ben erkek nüfusuna 2 tane katkı sagladim Rabbim onları yetistirebilmeyi nasip etsin inşallah:)Anladim canim Bizde Cok severek bu ismi koydukins ilerde olursa koyarsin
Allah bagislasin ins. Hayirli evlat olsunlarAllah isteyenlere versin inşaallah ben erkek nüfusuna 2 tane katkı sagladim Rabbim onları yetistirebilmeyi nasip etsin inşallah:)
Hoşgeldin Nisa. Ben Elif. 34 yaşındayım, iki oğlum var. Bende bu hafta yeni katildim9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
Bana da bir kızın olsun, doğur diyorlar da, aynen senin gibi söyliyorumAllah isteyenlere versin inşaallah ben erkek nüfusuna 2 tane katkı sagladim Rabbim onları yetistirebilmeyi nasip etsin inşallah:)
Hosgeldin ben Merve 30 yasında atanamayan ev hanımıyum 2 kızım var9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
Canım senn hadı mezunsunda ben ya benValla canim Bende öyle oldugum icin ne desem Bilmem yüzüm yok bisey demeye
Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
ah canım ya gecmıs olsunNefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
Senin kızında mı Nisa bızdede var NisaBenim kizimda Nisaiki ismi varda desifre olmiyalim
Tam gidiyordum kimseler yok diyeHosgeldin ben Merve 30 yasında atanamayan ev hanımıyum 2 kızım var
Canım senn hadı mezunsunda ben ya ben
Sağol canım ama ne zaman geçer bilmemah canım ya gecmıs olsun
Senin kızında mı Nisa bızdede var Nisa2. İsmimiz
spora baslamıstım 2 gundur yapamadım yıne bugun birde memleketten kargo geldi annem hep sevdıgom seylerı koymuş dayanamadım yarın detox yapıcam ıcecegını hazırladımTam gidiyordum kimseler yok diye
Yarın yeni birgün başlıyor canım, Cuma’ya artı görmek istemiyorsan iradene yenilmiceksinspora başladınmı?
bir cozumu yok mu bu alerji nın bizim 2. Isım Nisa hemde ne fena varya gerci ufaklıgım daha fenaSağol canım ama ne zaman geçer bilmem
Evet ilk ismi Nisa geriside var
Bu Nisalar fena
İnşallah veririz kiloları hayırlısıyla elifcim. Burası iyi gelir inşaallahHoşgeldin Nisa. Ben Elif. 34 yaşındayım, iki oğlum var. Bende bu hafta yeni katildim
Bana da bir kızın olsun, doğur diyorlar da, aynen senin gibi söyliyorum
Teşekürler hoşbuldum. Bende 1 kez gördüm kpss ye atanamadim ama nasip bakalım hazirlanamadim da bu yıl bı kendimi görmek için giricem inşaallah atanmak da nasip olur meslek neydi?Hosgeldin ben Merve 30 yasında atanamayan ev hanımıyum 2 kızım var
Canım senn hadı mezunsunda ben ya ben
Tabi kargo geldi gözün döndüspora baslamıstım 2 gundur yapamadım yıne bugun birde memleketten kargo geldi annem hep sevdıgom seylerı koymuş dayanamadım yarın detox yapıcam ıcecegını hazırladım
bir cozumu yok mu bu alerji nın bizim 2. Isım Nisa hemde ne fena varya gerci ufaklıgım daha fena
sağol canım malesef öyle canimtaze kanlar fena olmuyor
Hosgeldin ciğse ben Merve 30 yasindayım atanamayan ogretmenim 2 kızım var
gecmıs olsun canım bazı seylerın onune gecemiyoruz Malesef
devam ediyorum canım sımdılık ıyı gıdıyor kılo durumların nasıl
hadı bakalım canım Insallah
bugun cıkarmadım ben kızları yagmur vardı burda
benım buyuk koc ufaklık yengec bilemedim
tam ben yazacaktım ki sen yazmışsın bizde de var Nisa çok eke ve inatSağol canım ama ne zaman geçer bilmem
Evet ilk ismi Nisa geriside var
Bu Nisalar fena
Aha bi Nisa dahatam ben yazacaktım ki sen yazmışsın bizde de var Nisa çok eke ve inat
Benimkilerin arası 2.5 ama aynen kavga devamBenim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sanki
Kimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
Bizdede Ara 2.5 yas, suanda biraz rahat ettimBenimkilerin arası 2.5 ama aynen kavga devamve bu süreçte tek başıma olduğum için çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?