Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin Nisa. Ben Elif. 34 yaşındayım, iki oğlum var. Bende bu hafta yeni katildim
Allah isteyenlere versin inşaallah ben erkek nüfusuna 2 tane katkı sagladim Rabbim onları yetistirebilmeyi nasip etsin inşallah:)
Bana da bir kızın olsun, doğur diyorlar da, aynen senin gibi söyliyorum

Hosgeldin ben Merve 30 yasında atanamayan ev hanımıyum 2 kızım var
Valla canim Bende öyle oldugum icin ne desem Bilmem yüzüm yok bisey demeye
Canım senn hadı mezunsunda ben ya ben

Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyor hapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyor hapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
ah canım ya gecmıs olsun
Benim kizimda Nisa iki ismi varda desifre olmiyalim
Senin kızında mı Nisa bızdede var Nisa 2. İsmimiz

Tam gidiyordum kimseler yok diye
Yarın yeni birgün başlıyor canım, Cuma’ya artı görmek istemiyorsan iradene yenilmiceksin spora başladınmı?

Tam gidiyordum kimseler yok diye
Yarın yeni birgün başlıyor canım, Cuma’ya artı görmek istemiyorsan iradene yenilmiceksin spora başladınmı?
spora baslamıstım 2 gundur yapamadım yıne bugun birde memleketten kargo geldi annem hep sevdıgom seylerı koymuş dayanamadım yarın detox yapıcam ıcecegını hazırladım
Sağol canım ama ne zaman geçer bilmem
Evet ilk ismi Nisa geriside var
Bu Nisalar fena
bir cozumu yok mu bu alerji nın bizim 2. Isım Nisa hemde ne fena varya gerci ufaklıgım daha fena

Teşekürler hoşbuldum. Bende 1 kez gördüm kpss ye atanamadim ama nasip bakalım hazirlanamadim da bu yıl bı kendimi görmek için giricem inşaallah atanmak da nasip olur meslek neydi?

Tabi kargo geldi gözün döndü ödülünü cumalara bırak canım o şekilde daha istekli oluyor insan kilo vermek için, yarin tekrardan basla spora ozaman kacamak yapmak istemezsin.

Gecen sene böyle devam ederse cortizon tedavisine baslariz demisti Ben istemiyorum

Valla canim bu kizlar hep fena oluyor, ayri ayri cins huylari var seninde büyügün Nisa demek nasil peki huyu? Mesela yemegi Cok severmi, Özellikle Hamur isi

sağol canım malesef öyle canim
Sağol canım ama ne zaman geçer bilmem
Evet ilk ismi Nisa geriside var
Bu Nisalar fena
tam ben yazacaktım ki sen yazmışsın bizde de var Nisa çok eke ve inat

Benim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sanki
Benimkilerin arası 2.5 ama aynen kavga devam ve bu süreçte tek başıma olduğum için çok yıprandım

Kimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
  1. ) huban1234 (54.8)
  2. ) Dream00 (55.1)
  3. ) TemelinSafinazi (58.3)
  4. ) @tugbap (58.8)
  5. ) @medine66(59.2)
  6. ) Jasminium84 (60.3)
  7. ) Muzmus (63.5)
  8. ) Ucmelekannesi (67.0)
  9. ) @Furha63 (68.2)
  10. ) @Pnrrr-20 (68.7)
  11. ) Handandandan (69.5)
  12. ) @zsaracoglu (70.2)
  13. ) askrhpozitif (71.8)
  14. ) @ela_naz2019 (81.2)
  15. ) ekim2009 (88.0)
  16. ) Ak kelebek (99.2)

Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.

Benimkilerin arası 2.5 ama aynen kavga devam ve bu süreçte tek başıma olduğum için çok yıprandım
Bizdede Ara 2.5 yas, suanda biraz rahat ettim kavga tabi oluyor ama en azindan birlikte Cok vakit geciriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…