- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.461
Cok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @huban1234 (54.8)
- )
Dream00 (55.1) - ) @Zeycan123 (58.3)
- ) @tugbap (58.8)
- ) @medine66(59.2)
- ) @Jasminium84 (60.3)
- ) @Muzmus (63.5)
- ) @Ucmelekannesi (67.0)
- ) @Furha63 (68.2)
- ) @Pnrrr-20 (68.7)
- )
Handandandan (69.5) - ) @zsaracoglu (70.2)
- ) @askrhpozitif (71.8)
- ) @ela_naz2019 (81.2)
- )
ekim2009 (88.0) - )
Ak kelebek (99.2)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Şimdi kaç yaşındalar ne zamana gelecek o vakitle rBizdede Ara 2.5 yas, suanda biraz rahat ettimkavga tabi oluyor ama en azindan birlikte Cok vakit geciriyorlar
Bence sevinmelisin cünkü ein basarili gruba giris yapicaksin insCok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
Ay bende kiloluyum ya grubun bayağı farkı ile sonuncusu benimCok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
Büyük kizim bu ay 5 yasina girdi, kücügüm 2.5 yasinda Oda ekimin sonunda 3 yasina gircekŞimdi kaç yaşındalar ne zamana gelecek o vakitle r
Artık benim kaptirdin sonunculuguAy bende kiloluyum ya grubun bayağı farkı ile sonuncusu benim
Yaz bitmeden 2 haneleri gorebilsem keskeAy bende kiloluyum ya grubun bayağı farkı ile sonuncusu benim
iyiyim çok şükür gülüm gündüz geldim okudum biraz sayfayı son sayfaya geçtim daha yazmadan eşim geldi oturdu yine pc nin başına sonrada açım pilavı da şimdi yap dedi öyle kaldı yazamadım:))
Hosgeldin ablaiyiyim çok şükür gülüm gündüz geldim okudum biraz sayfayı son sayfaya geçtim daha yazmadan eşim geldi oturdu yine pc nin başına sonrada açım pilavı da şimdi yap dedi öyle kaldı yazamadım:))
bayramlaşma için telefon da fazla konuşunca toplasan 1 saat etmez 3 günün konuşması benim ağrılar coştu hava da kapalı yağışlı olunca iyice mi etkiledi ne akşam üstüne de kadar boyun kol göğüsün üst kısmından koltuk altına kadar taş gibi sert şişti şimdi turp gibiyim şükür geçti azıcık kolum da kaldı
hoş buldum kuzum geçer geçer her zaman olup geçen şey önemli değil :))Hosgeldin ablagecmis olsun insallah
Teşekürler size de gelmiş geçmiş olsun .kaç tane yeni arkedeşş gelmiş yaaa
kızlar hoş geldiniz bol enerjili bol motivasyonlu zayıflamalar hepinize ve hepimizee
hoş geldin gülümmCok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
inşallah sağ ol gülümTeşekürler size de gelmiş geçmiş olsun .
hayırlı geceler gülüm allah rahatlık versinHerkese hayirli geceler
Demek ki kavgadan kaçış yokBenimkilerin arası 2.5 ama aynen kavga devamve bu süreçte tek başıma olduğum için çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?