Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)

ekim2009 nerelerdesin canım, iyi misin
iyiyim çok şükür gülüm gündüz geldim okudum biraz sayfayı son sayfaya geçtim daha yazmadan eşim geldi oturdu yine pc nin başına sonrada açım pilavı da şimdi yap dedi öyle kaldı yazamadım:))
bayramlaşma için telefon da fazla konuşunca toplasan 1 saat etmez 3 günün konuşması benim ağrılar coştu hava da kapalı yağışlı olunca iyice mi etkiledi ne akşam üstüne de kadar boyun kol göğüsün üst kısmından koltuk altına kadar taş gibi sert şişti şimdi turp gibiyim şükür geçti azıcık kolum da kaldı

Hosgeldin abla gecmis olsun insallah

Cok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
hoş geldin gülümm
sevin tabi ki başlangıçta kimsenin kilosu böyle değildi kiii sen de bir kaç aya 2-3 bedenden fazla hafifleyince guruba yeni gelen olduğun da kendinle gurur duya duya bir kaç ayda ben burada şu kadar zayıfladım diye yazacaksın

kızlar barış muslu intagram da bu cuma akşam saat22:30 da kilo için canlı yayın çalışması yapacakmış öncekileri kaçırdım inşallah bu hafta kaçırmam, önceki yayınlarına katılanların geri dönüş yazılarını paylaşmıştı çok güzel olumlu sonuç alanlar var ilgisini çekenler için duyurulur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…