- 8 Mart 2012
- 895
- 3.292
- 313
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.481
Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında bi kızım var ikinci olacak nasipse takımda 15 kg vermiştim hamile kalınca ara verdim insAllah sende sağlıkla ideal kilona ulaşırsın9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
çok geçmiş olsun canım yaNefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
eke bizde her şeye karşılık veren dilli çok konuşkan anlamlarında kullanılıyor geneldeAha bi Nisa dahaEvet Benim kizimda inattir Ama ufagi Ondan inat eke ne demek?
günaydın canımBu arada herkese Günaydın
günaydın canım kolay gelsingünaydın kızlar
bugün yine kürkçü dükkanımdaym, işlerim var
ogretmenim canım fen bilgisi kpss ye pek calısma fırsatım olmadıTeşekürler hoşbuldum. Bende 1 kez gördüm kpss ye atanamadim ama nasip bakalım hazirlanamadim da bu yıl bı kendimi görmek için giricem inşaallah atanmak da nasip olur meslek neydi?
inadı ınatta bizim ki cok yemek secıyor daha Dogrusu cok onyargılı ve garanticıTabi kargo geldi gözün döndüödülünü cumalara bırak canım o şekilde daha istekli oluyor insan kilo vermek için, yarin tekrardan basla spora ozaman kacamak yapmak istemezsin.
Gecen sene böyle devam ederse cortizon tedavisine baslariz demisti Ben istemiyorum
Valla canim bu kizlar hep fena oluyor, ayri ayri cins huylari varseninde büyügün Nisa demek nasil peki huyu? Mesela yemegi Cok severmi, Özellikle Hamur isi
cogumuz yuksek kilolardan dustuk canım 103 ile basladim ben suan 71 lerdeym sende en yakın zamanda hedefe yaklaşırsınKimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
bu hafta Insallah Bende ızlıcemkızlar barış muslu intagram da bu cuma akşam saat22:30 da kilo için canlı yayın çalışması yapacakmış öncekileri kaçırdım inşallah bu hafta kaçırmam, önceki yayınlarına katılanların geri dönüş yazılarını paylaşmıştı çok güzel olumlu sonuç alanlar var ilgisini çekenler için duyurulur :))
Bu arada herkese Günaydın
Günaydınlar
Çok açımmmm
Gunaydinngünaydın kızlar
Yay ben kızım Koç eşim terazi hepimiz ayrı teldenBen severim, kararlı, inatçı, dediğim dedik tipleri
O nedenle tercihim Ateş grubu burçları;Aslan, Yay, Koç
Kızlar Aslan burcu
Oğlan Rabbimin hediyesi burç seçemedik o nedenle
Şimdide Yay zamanı geçti, Aslan burcunu da beklemek istemiyorum.
Mecbur Koç burcuna kaldım ama en sevdiğim burçtur
Senin okulun uzaktı diye hatırlıyorum Yol yoruyordur hiç değilseOğlum da doğum iznim yaz tatiline gelmişti, okul açıldığında 2.5 aylıktı, kötü oldu benim için.
Gerçi 1.dönem gitmedim, 2.dönem başladığımda da 8 aylık olmuştu.
Aslında benim için ücretsiz izne bile gerek yok, sadece 15 saat çalışıyorum.
Sırf dinlemek ve evden çıkmayıp çocuklarla ilgilenmek için alacağım izni kısmet olursa
Ben de yay ama duruşu var yayların öyle her şeye sus pus değiliz iyiyiz iyibosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorumcanım anam az cekmedı benden hala der sen kafanı esenı yapıyorsun dıye
merhaba hosgeldın canım Merve ben 31 yasındayım ıkı kızım var ucretsız izindeyim çalışmıyorum9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
sana da merhaba elif bende MerveHoşgeldin Çiğse. Ben Elif.34 yaşındayım. 2 oğlum var. Grupta yeniyim. Umarım beraberce güzel kilolar veririzseninle de tanısmadık 31 yasındayım 2 kızım var yarısmada basarılar dilerim
"Günaydın kızlar
canim ya hastalık olur saglık olur sen yinede yemın etmeGünaydın Kızlar aha da ben de burda Ela gibi yemini ediyorum Haziran sonunda mezun oluyorum Şimdi de koca popomu kaldırıp Leslie yapıyorum kızım uyuyorkenınsallah ıstedıgın vakitte mezun olursun
Hepimizin isteği o yönde. Gidecek inşallah.İnşallah canım tek istediģim şuan kilo vermek desteginiz için tesekkür ederim
Benim de oğlumda. Kimr çektiler ki bunlarBenim bebe de gelip gidip tartılıyor
Gelmiş gelmiş kaptanim. Bilerek seçtin demi sen davet ettinRakip mi gelmiş sana
Yeni gelenler hızlı veriyorlar haberin olsun, geride kalma sakın
kiz yemin etmedin mi sen bakayim. Bak ben yeminin faydasini hemen gördüm. Aylardır lahmacun yemiyorum ve cok seviyorum. Cok rahat 3 tane yiyebilirim. Dün vardi amaaa yeminliyimKızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
Nelerrrr oluyorrrr kizlarrrr. Koru kilonu canim özenilesi bir kilon varValla canim Bende öyle oldugum icin ne desem Bilmem yüzüm yok bisey demeye
canim sende barış muslunun demosuna katılıp alerji için yoğunlaşana. Alerji için ayrılık travması diyordu. Yani birini kaybetme yada ayrılma. Senin ilk ne zaman başladı alerjin hatirliyor musun.Tabi kargo geldi gözün döndüödülünü cumalara bırak canım o şekilde daha istekli oluyor insan kilo vermek için, yarin tekrardan basla spora ozaman kacamak yapmak istemezsin.
Gecen sene böyle devam ederse cortizon tedavisine baslariz demisti Ben istemiyorum
Valla canim bu kizlar hep fena oluyor, ayri ayri cins huylari varseninde büyügün Nisa demek nasil peki huyu? Mesela yemegi Cok severmi, Özellikle Hamur isi
Ayy abla cidden işe yarıyor ya. Serbest günümde 1 ısırık cikolata alayim dedim de yok yiyemedim. Normalde hastasıyım. Birde baklava kaldırmıştım 3 dilim sadece 1 dilim yiyebildim. Normalde 1 tepsi yiyebilirimkızlar barış muslu intagram da bu cuma akşam saat22:30 da kilo için canlı yayın çalışması yapacakmış öncekileri kaçırdım inşallah bu hafta kaçırmam, önceki yayınlarına katılanların geri dönüş yazılarını paylaşmıştı çok güzel olumlu sonuç alanlar var ilgisini çekenler için duyurulur :))
Takımın çoğunluğu yay galibaYay ben kızım Koç eşim terazi hepimiz ayrı telden
Senin okulun uzaktı diye hatırlıyorum Yol yoruyordur hiç değilse
Ben de yay ama duruşu var yayların öyle her şeye sus pus değiliz iyiyiz iyi
Yay olsun yayy denk getir. Yükselen de yay olabilir hiç yoktan iyidirHandandandan kaptanim neler okudum öyle ya 4. yu mu düşünüyorsunnn aman allah im cesaretine hayran kaldim
Ben geldim biraz akşam oldu sanki ama geldim3 gün burda yağmur yağdı Sonunda bugün güneş açtı camlar leş olmuştu balkonun camekanı ve mutfağın camını sildim sonra da kızımı bahçeye indirdim otları yoldu durdu sözde çiçek topluyormuş eve geldik çamaşır vardı onları serdim minik kuşumu yatırdım şimdi de çayımı içiyorum
Handandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
Yutsaydı canı acır ve ağlardı canım
Bebekler herşeyi kolay kolay yutmazlar.
Öğürme refleksleri çok güçlü çünkü.
Eşinle de çocuk uyurken görüşsen daha mı iyi olur acaba.
Bizim bebekte bugün sehpanın üzerinde akşamdan kalan çay bardağını kırdı diye eşim hem kızların hem benim burnumuzdan getirdi canım
Bu cinsin hepsi aynı merak etme, canını sıkma
Tabi biraz tedbirli olmak lazım yinede
Cumaya kadar da tartı alabilirsen çok iyi olur
Burçlardan hiç anlamam ki bendehangisi iyi oluyro ben balık burcuyum eşim ikizler kızım terazi snrm oğlum da yengeç olacak
Eğer canın istediyse abartmadan yiyebilirsin bence canım üzme kendini bu yüzden. Geçen Instagram'da bir post gördüm mesela canın şeker istiyor çikolata istiyor vücutta eksik olan bazı mineraller yüzünden oluyormuş. Bunu giderecek yiyecekleri paylaşmışlardı. Ben tam bir tatlı delisi olduğum için dikkatimi çekmişti. Bulursam paylaşayım sizinle de
tarcınlı sütü denedin mi ben kilo verdiğim zamanlar tatlı krizlerimi onunla kesmiştim
Hoşbuldum Nazlı. Bende mezun olacak kadar zayıflarım umarım.
az kalmış sıkıntın. Bir an önce sakinler insallah
Tarçınlı kahveyi bende öneririm.Tatlı hastası biri olarak, hiç tatlı yemedim 6 haftadır. Tarcın in faydası çok
al benden de o kadar evde bişey yok Allah'tan var ya ama galiba regl belirtisi bendeki çünkü regle yakın böyle seyler oluyor bende
sağol canım çok şükür bir sıkıntı olmadı da ucuz atlattık yoksa çocuğa üzüldüğüm yetmez gibi bir de koca ile perişan olurdum yani kesin
Hadi gözünüz aydın canım rahat edersinz inşallah bundan sonra. Tek başına cocukla ilgilenmek gerçekten çok zor ya Allah yardımcimiz olsun
İyi akşamlar hatunlarçocuğu uyutacam kocayla konuşacağım sonra geleceğim inşallah öptüm sizi
valla Bende öyle, ama senin gibi tutmadım kendimicikolata hamur işi falan yedim.
Ne kadar şanslısınız buldunuz birbirinizi
Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
Anladim canim Bizde Cok severek bu ismi koydukins ilerde olursa koyarsin
Sağol canım ama ne zaman geçer bilmem
Evet ilk ismi Nisa geriside var
Bu Nisalar fena
Tabi kargo geldi gözün döndüödülünü cumalara bırak canım o şekilde daha istekli oluyor insan kilo vermek için, yarin tekrardan basla spora ozaman kacamak yapmak istemezsin.
Yaz bitmeden 2 haneleri gorebilsem keske
kızlar barış muslu intagram da bu cuma akşam saat22:30 da kilo için canlı yayın çalışması yapacakmış öncekileri kaçırdım inşallah bu hafta kaçırmam, önceki yayınlarına katılanların geri dönüş yazılarını paylaşmıştı çok güzel olumlu sonuç alanlar var ilgisini çekenler için duyurulur :))
Gunaydn cnm nediyor tartiGunaydın kızlartartıyla yuzlesıp detoxuma baslıcam
Bana sorarsan toplam 10 almak isterim ama zaman neyi gösterir bilemiyorumHandandandan aslında benim de yavaştan ikinci bebeği düşünmem lazım. ee peki hamile kalırsan kendine en fazla kaç kilo almayı hedefliyorsun? bir de nasıl besleneceksin?
Ah ya bahardan sonra rahatlarsın inşallahNefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
Hoş geldin canım daha önce tanışmış olsaydık iki kere o civardaydım ben de bi defa 100den 65e indim şimdi 91den 70e9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
yeğenimin adı Nisa olmasa ben de ikinci bi kızım olursa Nisa isteerdim severim bu ismiSenin kızında mı Nisa bızdede var Nisa2. İsmimiz
Tahinli çörek de var mıydıspora baslamıstım 2 gundur yapamadım yıne bugun birde memleketten kargo geldi annem hep sevdıgom seylerı koymuş dayanamadım yarın detox yapıcam ıcecegını hazırladım
Biz de oralardaydık bacım sıkma canınıKimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
Sevin kuzum ortalama 20 kilo eksik hepimizin başlangıç kilolarındanCok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
Ay inşallah kaçırmam kızımı uyutup izlerim inşallahkızlar barış muslu intagram da bu cuma akşam saat22:30 da kilo için canlı yayın çalışması yapacakmış öncekileri kaçırdım inşallah bu hafta kaçırmam, önceki yayınlarına katılanların geri dönüş yazılarını paylaşmıştı çok güzel olumlu sonuç alanlar var ilgisini çekenler için duyurulur :))
Günaydın canım kolay gelsin benim adam da gitti bugüngünaydın kızlar
Aynen severim burcumuzuTakımın çoğunluğu yay galibaAyy bende seviyorum burcumu gerçekten bütün özelliklerini taşıyorum. Bence yay olduğumuzu da belliediyoruz değil mi
Kız deme öyle ben hala kararsızdım 2. İçin Niran beni yüreklendirdi çok hevesliyim şimdiHandandandan kaptanim neler okudum öyle ya 4. yu mu düşünüyorsunnn aman allah im cesaretine hayran kaldim
Süpersiniz ne diyim ferahladim yani çok iyi kilolar vermişsiniz ben uzun zamandır 3 hanelerdeyim inşaallah dediginizgibi olur bende sağlıklı kilolara inerim .Bana sorarsan toplam 10 almak isterim ama zaman neyi gösterir bilemiyorum
Ah ya bahardan sonra rahatlarsın inşallah
Hoş geldin canım daha önce tanışmış olsaydık iki kere o civardaydım ben de bi defa 100den 65e indim şimdi 91den 70e
yeğenimin adı Nisa olmasa ben de ikinci bi kızım olursa Nisa isteerdim severim bu ismi
Tahinli çörek de var mıydı
Biz de oralardaydık bacım sıkma canını
Sevin kuzum ortalama 20 kilo eksik hepimizin başlangıç kilolarından
Ay inşallah kaçırmam kızımı uyutup izlerim inşallah
Günaydın canım kolay gelsin benim adam da gitti bugün
Aynen severim burcumuzu
Kız deme öyle ben hala kararsızdım 2. İçin Niran beni yüreklendirdi çok hevesliyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?