Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hg canım ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında bi kızım var ikinci olacak nasipse takımda 15 kg vermiştim hamile kalınca ara verdim insAllah sende sağlıkla ideal kilona ulaşırsın

Teşekürler hoşbuldum. Bende 1 kez gördüm kpss ye atanamadim ama nasip bakalım hazirlanamadim da bu yıl bı kendimi görmek için giricem inşaallah atanmak da nasip olur meslek neydi?
ogretmenim canım fen bilgisi kpss ye pek calısma fırsatım olmadı
inadı ınatta bizim ki cok yemek secıyor daha Dogrusu cok onyargılı ve garanticı
Kimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
cogumuz yuksek kilolardan dustuk canım 103 ile basladim ben suan 71 lerdeym sende en yakın zamanda hedefe yaklaşırsın
bu hafta Insallah Bende ızlıcem
Bu arada herkese Günaydın
Günaydınlar
Çok açımmmm
günaydın kızlar
bugün yine kürkçü dükkanımdaym, işlerim var
Gunaydinn

Yay ben kızım Koç eşim terazi hepimiz ayrı telden
Senin okulun uzaktı diye hatırlıyorum Yol yoruyordur hiç değilse
bosver yayı yaylar asi oluyor kendımden bılıyorum canım anam az cekmedı benden hala der sen kafanı esenı yapıyorsun dıye
Ben de yay ama duruşu var yayların öyle her şeye sus pus değiliz iyiyiz iyi

merhaba hosgeldın canım Merve ben 31 yasındayım ıkı kızım var ucretsız izindeyim çalışmıyorum buraya uc senedir gelip giden bir mudaımım bırlıkte kısa surede fazlaları veririz ınsallah

İnşallah canım tek istediģim şuan kilo vermek desteginiz için tesekkür ederim
Hepimizin isteği o yönde. Gidecek inşallah.
Benim bebe de gelip gidip tartılıyor
Benim de oğlumda. Kimr çektiler ki bunlar birde baktiriyorr ooo yapiyor
Rakip mi gelmiş sana
Yeni gelenler hızlı veriyorlar haberin olsun, geride kalma sakın
Gelmiş gelmiş kaptanim. Bilerek seçtin demi sen davet ettin çok iyi ettin bu hafta önce serbest gündeki artıları göndermem lazim. Porsiyon azalttim ve spora devam.
Kızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
kiz yemin etmedin mi sen bakayim. Bak ben yeminin faydasini hemen gördüm. Aylardır lahmacun yemiyorum ve cok seviyorum. Cok rahat 3 tane yiyebilirim. Dün vardi amaaa yeminliyim acil toparlan işin ucu kaçtı mı dönüşü çok zor oluyor. Sende biliyorsun.
Valla canim Bende öyle oldugum icin ne desem Bilmem yüzüm yok bisey demeye
Nelerrrr oluyorrrr kizlarrrr. Koru kilonu canim özenilesi bir kilon var
canim sende barış muslunun demosuna katılıp alerji için yoğunlaşana. Alerji için ayrılık travması diyordu. Yani birini kaybetme yada ayrılma. Senin ilk ne zaman başladı alerjin hatirliyor musun.
Ayy abla cidden işe yarıyor ya. Serbest günümde 1 ısırık cikolata alayim dedim de yok yiyemedim. Normalde hastasıyım. Birde baklava kaldırmıştım 3 dilim sadece 1 dilim yiyebildim. Normalde 1 tepsi yiyebilirim Bu cuma şeker ve beyaz unun olduğu herşey için yoğunlaşacağım.

Yay ben kızım Koç eşim terazi hepimiz ayrı telden

Senin okulun uzaktı diye hatırlıyorum Yol yoruyordur hiç değilse

Ben de yay ama duruşu var yayların öyle her şeye sus pus değiliz iyiyiz iyi
Takımın çoğunluğu yay galiba Ayy bende seviyorum burcumu gerçekten bütün özelliklerini taşıyorum. Bence yay olduğumuzu da belliediyoruz değil mi

2 gundur alintilara cvp vermeyince baya birikti kolay gelsn bana

Kokay gelsn afiyet olsun diycektm gec oldu ana

Canm ck gecmis olsun ya.

Allah korumus cnm ya cam dan cok korkuyirm ben

Burçlardan hiç anlamam ki bende hangisi iyi oluyro ben balık burcuyum eşim ikizler kızım terazi snrm oğlum da yengeç olacak

Yengec iyidr cnm esimde oglumda yengec. Esim cok evcil ailesine duskun sevgi doludur ve merhametlidir en buyuk ozellik olark da. Tabi kotu yanida var butn yengeclerde oluyor genelde buda kardesimde yengec cnku sinir ve inat. Bunlar oglumda bile var minicik kafasiyla

Paylasirsan sevinrm cnm tarcini deniycem normalde tuketirdm zaten ama aklima. Gelmiyor bu ara

tarcınlı sütü denedin mi ben kilo verdiğim zamanlar tatlı krizlerimi onunla kesmiştim

Bi ara cok icerdm gene deniycem cnm

Hoşbuldum Nazlı. Bende mezun olacak kadar zayıflarım umarım.

az kalmış sıkıntın. Bir an önce sakinler insallah

Insallah cnm

Tarçınlı kahveyi bende öneririm.Tatlı hastası biri olarak, hiç tatlı yemedim 6 haftadır. Tarcın in faydası çok

Sutle icerm de kahveyle icemiyorm ya kahvenin kendine hass tadini bozamiyorm :) kahve tiryakisi oldugm icin :)

Benm regl de degl nerden geldi bu anlamadm neyseki senin evde bisi yokmus buyk bi arti aslinda

Insallah cnm Allah sana kolaylik versn gercktn zor bide sne surekli yanlizsin. Ailen yakindamiydi

İyi akşamlar hatunlar çocuğu uyutacam kocayla konuşacağım sonra geleceğim inşallah öptüm sizi

Konusbaildinizmi canimm

valla Bende öyle, ama senin gibi tutmadım kendimi cikolata hamur işi falan yedim.

Ne kadar şanslısınız buldunuz birbirinizi

Nekadar yedin miktar onemlii
Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyor hapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert

Cok gecms olsn cnm yokmu badka caresi ya

Anladim canim Bizde Cok severek bu ismi koyduk ins ilerde olursa koyarsin
Sağol canım ama ne zaman geçer bilmem
Evet ilk ismi Nisa geriside var
Bu Nisalar fena

Aa benmde yegenim. Nisa cok cektiriyor annesiyle babasina. Basina alip gidyor bubara arkadaslariyla oynamaya diye 2 kez yapti odleri koptu bidha olmaz insllah

Cortizon kilo aldiriyor ya o yuzden sknti

Yaz bitmeden 2 haneleri gorebilsem keske

Hosgeldn cnm gorursun azimle burda devam edersen olmiycak bisey degil

Bende gorsm bu defa izluycem insallah gecen kacirmistm.
Birakmak istedign bisey yanina almalisn diyorlar ama yiyemiyormussun sonra ben omur biyu cikolatadan tiksinmek yiyememek de istememki. Belki hamurisine calisirm

Gunaydın kızlar tartıyla yuzlesıp detoxuma baslıcam
Gunaydn cnm nediyor tarti

Handandandan aslında benim de yavaştan ikinci bebeği düşünmem lazım. ee peki hamile kalırsan kendine en fazla kaç kilo almayı hedefliyorsun? bir de nasıl besleneceksin?
Bana sorarsan toplam 10 almak isterim ama zaman neyi gösterir bilemiyorum
Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyor hapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
Ah ya bahardan sonra rahatlarsın inşallah
Hoş geldin canım daha önce tanışmış olsaydık iki kere o civardaydım ben de bi defa 100den 65e indim şimdi 91den 70e
Senin kızında mı Nisa bızdede var Nisa 2. İsmimiz
yeğenimin adı Nisa olmasa ben de ikinci bi kızım olursa Nisa isteerdim severim bu ismi

spora baslamıstım 2 gundur yapamadım yıne bugun birde memleketten kargo geldi annem hep sevdıgom seylerı koymuş dayanamadım yarın detox yapıcam ıcecegını hazırladım
Tahinli çörek de var mıydı
Kimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
Biz de oralardaydık bacım sıkma canını
Cok fit bir gruba düşmüşüm. Sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :)
Sevin kuzum ortalama 20 kilo eksik hepimizin başlangıç kilolarından
Ay inşallah kaçırmam kızımı uyutup izlerim inşallah
günaydın kızlar
bugün yine kürkçü dükkanımdaym, işlerim var
Günaydın canım kolay gelsin benim adam da gitti bugün
Takımın çoğunluğu yay galiba Ayy bende seviyorum burcumu gerçekten bütün özelliklerini taşıyorum. Bence yay olduğumuzu da belliediyoruz değil mi
Aynen severim burcumuzu
Handandandan kaptanim neler okudum öyle ya 4. yu mu düşünüyorsunnn aman allah im cesaretine hayran kaldim
Kız deme öyle ben hala kararsızdım 2. İçin Niran beni yüreklendirdi çok hevesliyim şimdi

Günaydın canlar dün dışarı çıktık epey oynadı bizimki babasıyla ben de papatya topladım eve gelip işleri hallettim Eşim bugün işe gideceğini söyledi. bizimki sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamaz dondurucuda poğaçam da bitmiş fırından almasına gönlüm el vermedi gece gece üç tepsi poğaça yaptım sonra pertim çıkmış uyudum dün gelemedim

Süpersiniz ne diyim ferahladim yani çok iyi kilolar vermişsiniz ben uzun zamandır 3 hanelerdeyim inşaallah dediginizgibi olur bende sağlıklı kilolara inerim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…