Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Büyük kizim bu ay 5 yasina girdi, kücügüm 2.5 yasinda Oda ekimin sonunda 3 yasina gircek
Benim kızım eylülde 5 olacak oğlum da Eylül de 2.5 olacak aslında çok da fark yokmuş cinsiyet etkiliyor olabilir mi Kızlar daha naif oğlum sığmıyor eve
Yaz bitmeden 2 haneleri gorebilsem keske
Görürsün inşallah azimle devam edersen niye olmasın

Amanın sinir inat mi

sağol kuzum, eşine de kolay gelsin

Dün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..

eke bizde her şeye karşılık veren dilli çok konuşkan anlamlarında kullanılıyor genelde
benim kizda öyle Cok konusur artik bunalima Girersin herseyede cevabi var Hic anasina cekmedi
inadı ınatta bizim ki cok yemek secıyor daha Dogrusu cok onyargılı ve garanticı
bizimkide seciyordu Ama bu ara Hamur islerine bayiliyor ama yapmiyorum daha fazla
Nelerrrr oluyorrrr kizlarrrr. Koru kilonu canim özenilesi bir kilon var
bilmiom neler oldugunu
canim sende barış muslunun demosuna katılıp alerji için yoğunlaşana. Alerji için ayrılık travması diyordu. Yani birini kaybetme yada ayrılma. Senin ilk ne zaman başladı alerjin hatirliyor musun.
ben evlendigim zaman basladi canim, Giris cikis yapiyordum 2 ci gelmem ilk bahardi ozaman ilk alerji belirtilerim baslamisti
Nekadar yedin miktar onemlii
yiyorum iste bogazim bu ara durmuyor
Cok gecms olsn cnm yokmu badka caresi ya
sagol canim cortizon Ama onuda istemiyorum
Aa benmde yegenim. Nisa cok cektiriyor annesiyle babasina. Basina alip gidyor bubara arkadaslariyla oynamaya diye 2 kez yapti odleri koptu bidha olmaz insllah
benimki gitmez öyle büyünce nasil olur onu bilmiyorum
Cortizon kilo aldiriyor ya o yuzden sknti
evet
Ah ya bahardan sonra rahatlarsın inşallah
ins canim
Benim kızım eylülde 5 olacak oğlum da Eylül de 2.5 olacak aslında çok da fark yokmuş cinsiyet etkiliyor olabilir mi Kızlar daha naif oğlum sığmıyor eve
Zamanla degisiyor canim bizdede öyleydi, suan bile anlasamadikalri seyler var birbirilerini dövüyorlqr bazen Ama anlastiklari seyler büyüdükce fazlalasiyor

Günaydın canım MasAllah iyi yapmışsın afiyet olsun
sagol canim
yagi da arindirmak Cok zor

Ayyyy çok kötü olmuş cnm ya kolay gelsin

Geçmiş olsun. Yağ temizliği de çok zorKolay gelir inşallah

evet 10 kilo ideal aslında. ben de hamileliiimde 14 kilo almıştım. 10 kilo otomatik gitmişti. az kilo almak gerçekten çok avantaj. bende gebelik şekeri çıkmıştı o uüzden çok yemek yemem yasaktı. bir de yiyrmiyordum karnım davul gibi şişiyordu hareket edemiyordum az yesem de.. onlar da az kilo almamda etkili oldu tsbi. 10 iyi gerçekten

çok iyi yaaa , ne yapılıyor onu da bilmiyorum öğreneceğiz izlerken
beyaz un şekerliler hayatımız da olmazsa zaten sorun kalmaz, başka ne var ki aklıma gelmiyor

yöntemin ne olduğunu anlarsak pınarım sonra istediğin şeye uygularsın şimdilik hamur işlerine denersin sonra istersen çikolataya :)

inşallah izleriz oğlana dedim kulaklığını yarın akşam bana ver çok ses olup da kimse rahatsız olmasın :) kızını gündüzden hamur gibi yoğur yorulsun iyice ki uyusun :)

papatyaları ne yapacaksın kurutup sonra çayını mı yapacaksın gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…