- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.501
Benim kızım eylülde 5 olacak oğlum da Eylül de 2.5 olacak aslında çok da fark yokmuşBüyük kizim bu ay 5 yasina girdi, kücügüm 2.5 yasinda Oda ekimin sonunda 3 yasina gircek
Görürsün inşallah azimle devam edersen niye olmasınYaz bitmeden 2 haneleri gorebilsem keske
Amanın sinir inat miYengec iyidr cnm esimde oglumda yengec. Esim cok evcil ailesine duskun sevgi doludur ve merhametlidir en buyuk ozellik olark da. Tabi kotu yanida var butn yengeclerde oluyor genelde buda kardesimde yengec cnku sinir ve inat. Bunlar oglumda bile var minicik kafasiyla
sağol kuzum, eşine de kolay gelsinBana sorarsan toplam 10 almak isterim ama zaman neyi gösterir bilemiyorum
Ah ya bahardan sonra rahatlarsın inşallah
Hoş geldin canım daha önce tanışmış olsaydık iki kere o civardaydım ben de bi defa 100den 65e indim şimdi 91den 70e
yeğenimin adı Nisa olmasa ben de ikinci bi kızım olursa Nisa isteerdim severim bu ismi
Tahinli çörek de var mıydı
Biz de oralardaydık bacım sıkma canını
Sevin kuzum ortalama 20 kilo eksik hepimizin başlangıç kilolarından
Ay inşallah kaçırmam kızımı uyutup izlerim inşallah
Günaydın canım kolay gelsin benim adam da gitti bugün
Aynen severim burcumuzu
Kız deme öyle ben hala kararsızdım 2. İçin Niran beni yüreklendirdi çok hevesliyim şimdi
Kahveden çıkıyor tabi tadı. Sırf faydası oluyor diye içiyorum.Sutle icerm de kahveyle icemiyorm ya kahvenin kendine hass tadini bozamiyorm :) kahve tiryakisi oldugm icin :)
Günaydın canım MasAllah iyi yapmışsın afiyet olsunGünaydinlar canlar
Sabah islerimi hallettim disarda, anneme ugradim kahvalti yaptik... ögle kahvemide icer eve gecerim
Çok güzelHandandandan bak papatyalarıma sen topladın mı hindiba ?
benim kizda öyle Cok konusur artik bunalima Girersineke bizde her şeye karşılık veren dilli çok konuşkan anlamlarında kullanılıyor genelde
bizimkide seciyordu Ama bu ara Hamur islerine bayiliyor ama yapmiyorum daha fazlainadı ınatta bizim ki cok yemek secıyor daha Dogrusu cok onyargılı ve garanticı
bilmiom neler oldugunuNelerrrr oluyorrrr kizlarrrr. Koru kilonu canim özenilesi bir kilon var
ben evlendigim zaman basladi canim, Giris cikis yapiyordum 2 ci gelmem ilk bahardi ozaman ilk alerji belirtilerim baslamisticanim sende barış muslunun demosuna katılıp alerji için yoğunlaşana. Alerji için ayrılık travması diyordu. Yani birini kaybetme yada ayrılma. Senin ilk ne zaman başladı alerjin hatirliyor musun.
yiyorum iste bogazim bu ara durmuyorNekadar yedin miktar onemlii
sagol canim cortizon Ama onuda istemiyorumCok gecms olsn cnm yokmu badka caresi ya
benimki gitmez öyle büyünce nasil olur onu bilmiyorumAa benmde yegenim. Nisa cok cektiriyor annesiyle babasina. Basina alip gidyor bubara arkadaslariyla oynamaya diye 2 kez yapti odleri koptu bidha olmaz insllah
evetCortizon kilo aldiriyor ya o yuzden sknti
ins canimAh ya bahardan sonra rahatlarsın inşallah
Zamanla degisiyor canim bizdede öyleydi, suan bile anlasamadikalri seyler var birbirilerini dövüyorlqr bazenBenim kızım eylülde 5 olacak oğlum da Eylül de 2.5 olacak aslında çok da fark yokmuşcinsiyet etkiliyor olabilir mi Kızlar daha naif oğlum sığmıyor eve
sagol canimGünaydın canım MasAllah iyi yapmışsın afiyet olsun
Dün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
Ayyyy çok kötü olmuş cnm ya kolay gelsinDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Geçmiş olsun. Yağ temizliği de çok zorDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
evet 10 kilo ideal aslında. ben de hamileliiimde 14 kilo almıştım. 10 kilo otomatik gitmişti. az kilo almak gerçekten çok avantaj. bende gebelik şekeri çıkmıştı o uüzden çok yemek yemem yasaktı. bir de yiyrmiyordum karnım davul gibi şişiyordu hareket edemiyordum az yesem de.. onlar da az kilo almamda etkili oldu tsbi. 10 iyi gerçektenBana sorarsan toplam 10 almak isterim ama zaman neyi gösterir bilemiyorum
Hoş geldin canım daha önce tanışmış olsaydık iki kere o civardaydım ben de bi defa 100den 65e indim şimdi 91den 70e
yeğenimin adı Nisa olmasa ben de ikinci bi kızım olursa Nisa isteerdim severim bu ismi
Aynen severim burcumuzu
Kız deme öyle ben hala kararsızdım 2. İçin Niran beni yüreklendirdi çok hevesliyim şimdi
çok iyi yaaa , ne yapılıyor onu da bilmiyorum öğreneceğiz izlerkenHepimizin isteği o yönde. Gidecek inşallah.
Benim de oğlumda. Kimr çektiler ki bunlarbirde baktiriyorr ooo yapiyor
Gelmiş gelmiş kaptanim. Bilerek seçtin demi sen davet ettinçok iyi ettin bu hafta önce serbest gündeki artıları göndermem lazim. Porsiyon azalttim ve spora devam.
kiz yemin etmedin mi sen bakayim. Bak ben yeminin faydasini hemen gördüm. Aylardır lahmacun yemiyorum ve cok seviyorum. Cok rahat 3 tane yiyebilirim. Dün vardi amaaa yeminliyimacil toparlan işin ucu kaçtı mı dönüşü çok zor oluyor. Sende biliyorsun.
Nelerrrr oluyorrrr kizlarrrr. Koru kilonu canim özenilesi bir kilon var
canim sende barış muslunun demosuna katılıp alerji için yoğunlaşana. Alerji için ayrılık travması diyordu. Yani birini kaybetme yada ayrılma. Senin ilk ne zaman başladı alerjin hatirliyor musun.
Ayy abla cidden işe yarıyor ya. Serbest günümde 1 ısırık cikolata alayim dedim de yok yiyemedim. Normalde hastasıyım. Birde baklava kaldırmıştım 3 dilim sadece 1 dilim yiyebildim. Normalde 1 tepsi yiyebilirimBu cuma şeker ve beyaz unun olduğu herşey için yoğunlaşacağım.
yöntemin ne olduğunu anlarsak pınarım sonra istediğin şeye uygularsın şimdilik hamur işlerine denersin sonra istersen çikolataya :)2 gundur alintilara cvp vermeyince baya birikti kolay gelsn bana
Kokay gelsn afiyet olsun diycektm gec oldu ana
Canm ck gecmis olsun ya.
Allah korumus cnm ya cam dan cok korkuyirm ben
Yengec iyidr cnm esimde oglumda yengec. Esim cok evcil ailesine duskun sevgi doludur ve merhametlidir en buyuk ozellik olark da. Tabi kotu yanida var butn yengeclerde oluyor genelde buda kardesimde yengec cnku sinir ve inat. Bunlar oglumda bile var minicik kafasiyla
Paylasirsan sevinrm cnm tarcini deniycem normalde tuketirdm zaten ama aklima. Gelmiyor bu ara
Bi ara cok icerdm gene deniycem cnm
Insallah cnm
Sutle icerm de kahveyle icemiyorm ya kahvenin kendine hass tadini bozamiyorm :) kahve tiryakisi oldugm icin :)
Benm regl de degl nerden geldi bu anlamadmneyseki senin evde bisi yokmus buyk bi arti aslinda
Insallah cnm Allah sana kolaylik versn gercktn zor bide sne surekli yanlizsin. Ailen yakindamiydi
Konusbaildinizmi canimm
Nekadar yedin miktar onemlii
Cok gecms olsn cnm yokmu badka caresi ya
Aa benmde yegenim. Nisa cok cektiriyor annesiyle babasina. Basina alip gidyor bubara arkadaslariyla oynamaya diye 2 kez yapti odleri koptu bidha olmaz insllah
Cortizon kilo aldiriyor ya o yuzden sknti
Hosgeldn cnm gorursun azimle burda devam edersen olmiycak bisey degil
Bende gorsm bu defa izluycem insallah gecen kacirmistm.
Birakmak istedign bisey yanina almalisn diyorlar ama yiyemiyormussun sonra ben omur biyu cikolatadan tiksinmek yiyememek de istememki. Belki hamurisine calisirm
Gunaydn cnm nediyor tarti
inşallah izleriz oğlana dedim kulaklığını yarın akşam bana ver çok ses olup da kimse rahatsız olmasın :) kızını gündüzden hamur gibi yoğur yorulsun iyice ki uyusun :)Bana sorarsan toplam 10 almak isterim ama zaman neyi gösterir bilemiyorum
Aynen severim burcumuzu
papatyaları ne yapacaksın kurutup sonra çayını mı yapacaksın gülümGünaydın canlar dün dışarı çıktık epey oynadı bizimki babasıyla ben de papatya topladım eve gelip işleri hallettim Eşim bugün işe gideceğini söyledi. bizimki sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamaz dondurucuda poğaçam da bitmiş fırından almasına gönlüm el vermedi gece gece üç tepsi poğaça yaptım sonra pertim çıkmış uyudum dün gelemedim
Burçlar içinde en sevmediğim burç, birazda densiz ve patavatsız oluyorlar sankibalik olmasin abla
ben kendi huylarimi hic sevmiyorum.duyygusal surekli aglayan hep ezdiren hic biseye sesini cikarmayan biri
Handandandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?