Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu açıdan düşününce de çok haklısın ben de ezilsinler istemem bu hayatta dimdik dursunlar güçlü olsunlar istiyorum
Bu da sonradan olmuyor işte canım, doğuştan gelen karakter yapısı çok etkili.
Senin kızlar Antepli olduğu için dimdik dururlar, güçlü olurlar, ezilmezler korkma

inşallah izleriz oğlana dedim kulaklığını yarın akşam bana ver çok ses olup da kimse rahatsız olmasın :) kızını gündüzden hamur gibi yoğur yorulsun iyice ki uyusun :)
Bende kilo seans videosu var aslında ama burada paylaşamam sanırım

aaaa sinirim bozuldu allah kolaylık versin silme suyuna bulaşık deterjanı koydun değil mi gülüm

aaaa sinirim bozuldu allah kolaylık versin silme suyuna bulaşık deterjanı koydun değil mi gülüm
Her seferinde koydum, yerlere de sıktım canım ama olan olmuş bir kere.
Az önce terliksiz bastım yerlere hala kayganlık var

Bende kilo seans videosu var aslında ama burada paylaşamam sanırım
vallaha mıı
özelden atılmıyor mu , yöntemi merak ediyorum kitabını baya önce okumuştum eft (duygusalözgürleştirme tekniğini ) de kullanıyordu sanki bir de duvarda düz çizgi varmış gibi gözlerle takip etme v.s. de vardı bana pratik gelmemişti o dönem

Havalar sıcakken bende de iştah kesilmesi oluyor canım.
Canım pişmiş yemeklerden ziyada çiğ yenecek sebze ve meyve istiyor

Kk'ya video yükleyemiyorum ki, başka nasıl olur bilmiyorum

Handandandan aslında benim de yavaştan ikinci bebeği düşünmem lazım. ee peki hamile kalırsan kendine en fazla kaç kilo almayı hedefliyorsun? bir de nasıl besleneceksin?
İlk 6 ay kilomu koruyup, sonrasında 5-6 kilo alsam mükemmel olur.
Ketojenik beslenmeyi düşünüyorum canım.
Hafta da 1 gün sadece karbonhidrat alımı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…