- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.521
baya toplamışsın :)Handandandan bak papatyalarıma sen topladın mı hindiba ?
Bu da sonradan olmuyor işte canım, doğuştan gelen karakter yapısı çok etkili.Bu açıdan düşününce de çok haklısın ben de ezilsinler istemem bu hayatta dimdik dursunlar güçlü olsunlar istiyorum
bende annemle kahvaltı yapmak istiyorummm , afiyet şifa olsun gülümmmGünaydinlar canlar
Sabah islerimi hallettim disarda, anneme ugradim kahvalti yaptik... ögle kahvemide icer eve gecerim
Bende kilo seans videosu var aslında ama burada paylaşamam sanırıminşallah izleriz oğlana dedim kulaklığını yarın akşam bana ver çok ses olup da kimse rahatsız olmasın :) kızını gündüzden hamur gibi yoğur yorulsun iyice ki uyusun :)
aaaa sinirim bozuldu allah kolaylık versin silme suyuna bulaşık deterjanı koydun değil mi gülümDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
Kafa çayı canımpapatyaları ne yapacaksın kurutup sonra çayını mı yapacaksın gülüm
Her seferinde koydum, yerlere de sıktım canım ama olan olmuş bir kere.aaaa sinirim bozuldu allah kolaylık versin silme suyuna bulaşık deterjanı koydun değil mi gülüm
vallaha mııBende kilo seans videosu var aslında ama burada paylaşamam sanırım
Havalar sıcakken bende de iştah kesilmesi oluyor canım.Dün midem çok bulanıyordu o yüzden kraker yedim. Ablam hamileyken keşfetmiş midesini rahatlatıyormuş ben de deneyeyim dedimİşe yaradı gerçekten midemdeki acı su gitti.
Bugün bomba gibi geçti kızlar iştahım arttı ama ipin ucunu kaçırmadım yine de. Bir tartılayım dedim -600 gr olmuş verdiğim kilo ama yeni pil almam lazım onuncu çıkışımın sonunda lütfedip tarttı beni
Sizde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama havalar ısındığında canım ağır tatlı ya da yemek istemiyor. Daha taze, daha hafif şeyler yemek istiyorum. Yazın daha kolay kilo vereceğim sanırım. Kışın yoğun bir tatlı isteği oluyor bende maalesef neyse kışa daha yolumuz uzun. O zamana kadar beslenme alışkanlıklarımı oturtabilirsem sorun yaşamayacağımı düşünüyorum
Kk'ya video yükleyemiyorum ki, başka nasıl olur bilmiyorumvallaha mıı
özelden atılmıyor mu , yöntemi merak ediyorum kitabını baya önce okumuştum eft (duygusalözgürleştirme tekniğini ) de kullanıyordu sanki bir de duvarda düz çizgi varmış gibi gözlerle takip etme v.s. de vardı bana pratik gelmemişti o dönem
Doğrudur.babam koç bilmem miiii eski erkek arkadaşım da koçtu evleneceğim kişi de koç olsun isterim ama çok vicdanlı oluyorlar
papatya melisa çayı o yönden iyi , kantron çiçeği çayı da depresyona kullanılıyor daha güçlü etkisi varmış tam kafa yapmak için :)Kafa çayı canım
Moralini kötü hissettiğinde iç, rahatla
kaygan yerlere direk yağ çözücü sık ne yapacaksın kaç kere sileceksin ,sil sil bitmezHer seferinde koydum, yerlere de sıktım canım ama olan olmuş bir kere.
Az önce terliksiz bastım yerlere hala kayganlık var
Sagol abla, corona olaylari bitince ins edersinizbende annemle kahvaltı yapmak istiyorummm , afiyet şifa olsun gülümmm
Bugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.Çok dusuncelisin, çocukların çok şanslı canım ❤
ay bende bir şey yüklemeyi beceremiyorum kopyala yapıştır harici yapamıyorumKk'ya video yükleyemiyorum ki, başka nasıl olur bilmiyorum
Niyeti iyice çevirdim canım, seni takip edeceğim kısmet olursaBu gözler neler görüyor
Hayırlısı ile inşallah canımBir an once olsa da beraber gecirsek
Evde ki hesap çarşıya uymaz mı demek istedinCoook güldüm bunu okuyuncaNe hesaplar, ne hesaplar. İnşallah Allah gönlüne göre verir tatlım
Yay zamanı kaçtı canım, benim minişim yaya denk geliyor gibi. Annesiyle aynı burç olacak inşallah
Adet dönemin mi yaklaştı acaba canımOyle yiyorumki zaten ben hic tamamen cikolatayi birakmadm 25 kg verdigim zaman bile yiyordm ama bubara bi degisgm cikolata kavanozuna dusesim var zor durduruyorm kendmi
İlk 6 ay kilomu koruyup, sonrasında 5-6 kilo alsam mükemmel olur.Handandandan aslında benim de yavaştan ikinci bebeği düşünmem lazım. ee peki hamile kalırsan kendine en fazla kaç kilo almayı hedefliyorsun? bir de nasıl besleneceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?