- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.541
Tarçınlı, terayağlı, Hindistan cevizi yağlı olarak yapıyorum ben kahvemiTarçınlı kahveyi bende öneririm.Tatlı hastası biri olarak, hiç tatlı yemedim 6 haftadır. Tarcın in faydası çok
bız dun sitenin bagcesıne ındık arada yapıyoruz kimse inmez sessız sakın sukurGünaydın canım
Bizim kızlarda bizi nereye götüreceksinzi diyip duruyorlar.
suan seninle rakip olabiliriz sanırım bende senin kilolardayım canımBen aslında 65 istiyordum en son ama gebelik düşünüyorum ya ne kadar az kiloyla hamile kalırsam o kadar iyi diye 60lara doğru yol almak istiyorum
suan acık okul var mi canımGünaydın herkeseBende oğlumu okula bıraktım, yürüyüşümü yapıp geldim. Kahvaltı saatine kadar da evi toplayıp, düzenlerim insallah
burçlarla ılgılı cok fikrim yok ama abim kocAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Hangisi iyi olur var mı fikriniz
baya aldım canjm oyle doyım sonra bı kac kilo verdim su an fazla 9 kilom varhosgeldin canim ins hedefledigin kiloya n kisa zamanda ulasirsin
alinti Niye böyle bis oldu anlamadim
hosgeldin canim, yeni alinan kilo Hemen giderne kadar aldin?
hosgeldin canim, Niye bilmiyorum Cok cabuk hedefine ulasacaksin gibi hissediyorum
cok gecmis olsun canimarkadaslarin dedigi gibi yutsa acir ve agladi Cok sükür öyle bisey olmamis. Esinde korkmustur anlik reflekstir
ara ara Baktim canim ama yazqmadim, dün Evi hallettikten Sonra acil isim cikti disarda onlari halletmem lazimdi, eve 8 e dogru geldim, koltukta kaldim öyle
akilli kadinsin
ben basagım kızlarımın bırı yengec bırı akrep esim oglakBen severim, kararlı, inatçı, dediğim dedik tipleri
O nedenle tercihim Ateş grubu burçları;Aslan, Yay, Koç
Kızlar Aslan burcu
Oğlan Rabbimin hediyesi burç seçemedik o nedenle
Şimdide Yay zamanı geçti, Aslan burcunu da beklemek istemiyorum.
Mecbur Koç burcuna kaldım ama en sevdiğim burçtur
bızım aramis 15 ay ama yine de kavga ediyor sıpalar suan bol bol oyuncak kavgası var gundemdeBenim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sanki
gecmıs olsun canım alerjı olayı sıkıntıNefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
merhaba Nisa hosgeldın canım bende Merve 31 yasındayım ıkı kızım var 34 ve 19 aylık. Saglıkcıyım ama çalışmıyorum dogum nedeniyle ucretsız izindeyim. Buradan ıkı kez mezun olmus ama yinede ayrılmayan bı uyeyım9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
ben duruldum canım bayram da fenaydım ya hatta ramazanda diyebilirim resmen ıkı katı yiyordum ama bittiKızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
ilk baslarda hatta daha kolay ve hızlı verırısın canım merak etme yeterli istikrarlı olKimler kaç kilo grupta acaba benim gibi 120 lerde olan var mı hiç ummuyorum ama :)
, hosgeldın ablacım cok gecmıs olsjniyiyim çok şükür gülüm gündüz geldim okudum biraz sayfayı son sayfaya geçtim daha yazmadan eşim geldi oturdu yine pc nin başına sonrada açım pilavı da şimdi yap dedi öyle kaldı yazamadım:))
bayramlaşma için telefon da fazla konuşunca toplasan 1 saat etmez 3 günün konuşması benim ağrılar coştu hava da kapalı yağışlı olunca iyice mi etkiledi ne akşam üstüne de kadar boyun kol göğüsün üst kısmından koltuk altına kadar taş gibi sert şişti şimdi turp gibiyim şükür geçti azıcık kolum da kaldı
ayy ben yapmıyorum bı sure yoksa bense yiyorum dayanamayıp o hızdne ben zayıflayana kadar yok hamur ısıGünaydın canlar dün dışarı çıktık epey oynadı bizimki babasıyla ben de papatya topladım eve gelip işleri hallettim Eşim bugün işe gideceğini söyledi. bizimki sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamaz dondurucuda poğaçam da bitmiş fırından almasına gönlüm el vermedi gece gece üç tepsi poğaça yaptım sonra pertim çıkmış uyudum dün gelemedim
Yeter mi acaba bu kadartaze kanlar fena olmuyor
bizim evde bu burclardan Oglak disindaben basagım kızlarımın bırı yengec bırı akrep esim oglakama ben cok memnunum dık baslı dedıgım dedik biriyle yasayamam bende oyleyım cunkı
Hemen verecegine eminim canimbaya aldım canjm oyle doyım sonra bı kac kilo verdim su an fazla 9 kilom var
Mümkün olduğunca yalnız yapsan daha iyi birde tam o esnada biri içeri girip konsantrasyonunu bozmasa tamamdir. Sen bence tam moda girersin öyle hissediyorumçok iyi yaaa , ne yapılıyor onu da bilmiyorum öğreneceğiz izlerken
beyaz un şekerliler hayatımız da olmazsa zaten sorun kalmaz, başka ne var ki aklıma gelmiyor
Hoşgeldin Nisacım9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
sağol canım konuştuk cok şükür2 gundur alintilara cvp vermeyince baya birikti kolay gelsn bana
Kokay gelsn afiyet olsun diycektm gec oldu ana
Canm ck gecmis olsun ya.
Allah korumus cnm ya cam dan cok korkuyirm ben
Yengec iyidr cnm esimde oglumda yengec. Esim cok evcil ailesine duskun sevgi doludur ve merhametlidir en buyuk ozellik olark da. Tabi kotu yanida var butn yengeclerde oluyor genelde buda kardesimde yengec cnku sinir ve inat. Bunlar oglumda bile var minicik kafasiyla
Paylasirsan sevinrm cnm tarcini deniycem normalde tuketirdm zaten ama aklima. Gelmiyor bu ara
Bi ara cok icerdm gene deniycem cnm
Insallah cnm
Sutle icerm de kahveyle icemiyorm ya kahvenin kendine hass tadini bozamiyorm :) kahve tiryakisi oldugm icin :)
Benm regl de degl nerden geldi bu anlamadmneyseki senin evde bisi yokmus buyk bi arti aslinda
Insallah cnm Allah sana kolaylik versn gercktn zor bide sne surekli yanlizsin. Ailen yakindamiydi
Konusbaildinizmi canimm
Nekadar yedin miktar onemlii
Cok gecms olsn cnm yokmu badka caresi ya
Aa benmde yegenim. Nisa cok cektiriyor annesiyle babasina. Basina alip gidyor bubara arkadaslariyla oynamaya diye 2 kez yapti odleri koptu bidha olmaz insllah
Cortizon kilo aldiriyor ya o yuzden sknti
Hosgeldn cnm gorursun azimle burda devam edersen olmiycak bisey degil
Bende gorsm bu defa izluycem insallah gecen kacirmistm.
Birakmak istedign bisey yanina almalisn diyorlar ama yiyemiyormussun sonra ben omur biyu cikolatadan tiksinmek yiyememek de istememki. Belki hamurisine calisirm
Gunaydn cnm nediyor tarti
geçmiş olsun yağ çok zor siliniyor ya bez emmiyor birde su gibiDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
hindistan cevizi yağını nerde bulabilirim kaptan marketlerde var mıdırTarçınlı, terayağlı, Hindistan cevizi yağlı olarak yapıyorum ben kahvemi
Oruca niyet eder gibi diyete sesli ve içten niyet et canımKızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
Muhtemelen geçmiştir canım haklı sizin oraya bahar çok daha erken gelmiştir buraya göreÇok güzel
Burda zamanı geçti dedi eşim, çıkamadık canım
Ayy en sevmediğim üç sene de kaç tane yağdanlık attım damlatıyor akıtıyor diye kızartma yapmayı hiç sevmiyorum o yüzdenDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
Aynen abla o niyetle topladım biraz da kayınvalideme veririm o sever bitki çaylarını şifasına inanarak çok içerpapatyaları ne yapacaksın kurutup sonra çayını mı yapacaksın gülüm
Seninkiler de mi kreş yolcusu Canım benim kızıma da bakıcı bulamadık ve bakıcıyı çok güvenilir bulamıyorum tanımadığım kimseye emanet edemem yani 6 aylıkken kreşe verecektik ki babaannesi geldi baktı bi önceki yıl . geçen yıl 1 buçuk yaşındayken kreşe başladıHandandandan canım 4. Bebek dusunvesı ıcın bıle tebrik ederim seni maşallah ben üçüncüsü ıcın esimı ikna edemiyorum. Aralarında cok yas farki olmasın hazır ucretsız izindeyim kızlarda seneye krese gitmesin evde olsunlar diyorum yok diyor aklımı yemedim diyor
Kaptan ya bu günde iki öğün ya da tek ogunle çok zorlanıyorum sanırım ben yine Akdeniz diyeti gibi devam edeceğim biraz porsiyonum da kuculurse güzel olacakOruca niyet eder gibi diyete sesli ve içten niyet et canım
Sen rahat ol kaptanım ben izne ayrildigimi unutmuşum ve forum güncellenmiş bu foruma ulaşmak için birkaç yere yazdim ve siz ilk dönüş yaptınız burdaki arkadaşlarla tanıştım burdan devam etmemde benim icin sıkıntı yok . Diğer kaptanimlada görüştük sıkıntı yok dediHoşgeldin Nisacım
Ben Niran, 37 yaşındayım, 3 çocuğum var ve öğretmenim.
Takımda 85 kilodan 69 'lar kadar indim.
Azimli ve istikrarlı olursan seninde kolaylıklar hedef kilona ineceğinden eminim.
Bu arada 2018 de 13.takımdan izne ayrılmışsın, dünde sana yazmış 13.takımın kaptanı.
Diğer takımın üyesini almışım gibi kendimi kötü hissettim.
Çünkü izne ayrılan üyenin normal şartlarda kendi takımında devam etmesi gerekiyor
Kalmak istersen kalabilirsin ama gitmek istersen de anlayışla karşılarım
Hoşgeldiniz benim adım ela 2 küçük çocuğum var bir yandan onları buyutiyorum bir yandan kilo veriyorum bir yandan ders çalışıyorum çok yoğunum bu araSen rahat ol kaptanım ben izne ayrildigimi unutmuşum ve forum güncellenmiş bu foruma ulaşmak için birkaç yere yazdim ve siz ilk dönüş yaptınız burdaki arkadaşlarla tanıştım burdan devam etmemde benim icin sıkıntı yok . Diğer kaptanimlada görüştük sıkıntı yok dedi
Ah nirancım ben hep o niyetle idim ama Allah tan gelene bir şey yapamıyorsun 28. Haftadan sonra tam 21 kg aldım gebelik zehirlenmesi ile 35 haftalık doğum yaptım herşeyin hayırlısı de inşallahİlk 6 ay kilomu koruyup, sonrasında 5-6 kilo alsam mükemmel olur.
Ketojenik beslenmeyi düşünüyorum canım.
Hafta da 1 gün sadece karbonhidrat alımı olabilir.
Almanya'dayım ben canım. Ilkokul son sınıfları başlattılar. 4 kez gitti. Şimdi 2 hafta dini tatil. Sonra da haftada bir kez gideceklersuan acık okul var mi canım
Yaaa deme kız düşündüm de patavatsızligim pek yok sankiBurçlar içinde en sevmediğim burç, birazda densiz ve patavatsız oluyorlar sanki
Ay bende kiloluyum ya grubun bayağı farkı ile sonuncusu benim
Sizlere moral olsun diye çağırdım yeni arkadaşlarıkaç tane yeni arkedeşş gelmiş yaaa
kızlar hoş geldiniz bol enerjili bol motivasyonlu zayıflamalar hepinize ve hepimizee
Allah kolaylık versin. Beni de seneye böyle bir tempo bekliyorHoşgeldiniz benim adım ela 2 küçük çocuğum var bir yandan onları buyutiyorum bir yandan kilo veriyorum bir yandan ders çalışıyorum çok yoğunum bu araumarim istediğin kiloya ulaşırsin sende 9. Takim çok doğru bir tercih neden olduğunu zaman ilerledikçe anlarsin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?