Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum size. Ben şu 16 saat açlık ya da aralıklı oruçta deniyor galiba onu yapmaya çalışıyorum verim de alıyor gibiyim ama akşam yemeği sonrası çok zor geçiyor erken yatamıyoruz çocuklarım da gece çok düzenli değil . sonuç olarak acayip açıklıyorum ve birşeyler yemek istiyorum. Böyle durumlarda neler yapıyorsunuz ya da önerirsiniz?

Geçmiş olsun kuzum yaa Allah kolaylık versin
Bu da sonradan olmuyor işte canım, doğuştan gelen karakter yapısı çok etkili.
Senin kızlar Antepli olduğu için dimdik dururlar, güçlü olurlar, ezilmezler korkma
İnşallah kuzum

Bugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.
Kendilerini odalarına kitlediler
Üzme canım kendini yaa çocuklar hep böyle
Yaparsın yaparsın her gün her dakika onların isteklerine göre davranırsın sadece bi kere hayır dersen dünyanın en kötüsü sensindir

hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.insalalh hedzfine ulasirsin:)
yogurt yiyebilirsin yada buyuk bardak ayran icebilirsin yada sutlu kafve felan
beni tok tutuyo kahve .ilk aklima gelenler bunlar.kizlarda biseyler soylerler

kim kimmm
puanli spor yapsam adim yapamiyorum
adim.yapsam.puanli sporu yapamiyorum

Yeni arkadaşlara duyurudur
Tembelliğim buradan da belli oluyor di mi Handandandan
Ne yapayım çok gelen oldu tek tek yazmak zor geldi

Hepiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz
Takımım diye söylemiyorum ama bu takımla hedefinize sağlıklı ve hızlı bi şekilde ulaşacağınıza eminim yeterki 9.takım ruhunu kaybetmeyin
Benim adım Yasemin 36 yaşındayım, biri 6 diğeri 1 yaşında iki kızım var Allah bağışlarsa
Gel git yapa yapa toplamda 13 kilo verdim doğumdan sonra, takımımla, Hedefime 2-3 kilom kaldı darısı hepinizin başına

kim kimmm
puanli spor yapsam adim yapamiyorum
adim.yapsam.puanli sporu yapamiyorum
Aslaaaa söylememmm
Cuma öğrenirsiniz hep beraber
Valla bilmem adım konusunda hepimizi açık ara geçecek hem de
Ama bu işin haftayası da var belki gaza gelirseniz geçebilirsiniz

vayyy suoer gidiyo kilolar yazin bende genelde meyve canim istiyo ..mevsimindeki

Nefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyor hapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
niye isyemiyosun.kortizon tedavisi baska zararimi var?boyle ceklektense
hosgeldin canim tekrardan:)bende kilomu koruyamiyorum
mezun olup geri kilo aliyorum.malesef
Kızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
bende ekmegi vok kacirdim dun.bide bugun
yag temizlemeside cok zor.benim mutfak halimada 1l yag dokulmustu
Burçlar içinde en sevmediğim burç, birazda densiz ve patavatsız oluyorlar sanki
aa gercektenmii
ben oyle degilim ama
erkek kardesimde balik
simdi sen doyince farkettim o tam.boyle gercekten
Almanya'dayım ben canım. Ilkokul son sınıfları başlattılar. 4 kez gitti. Şimdi 2 hafta dini tatil. Sonra da haftada bir kez gidecekler
burdada acildi ama bazi yerlerde kapattilar geri

Aslaaaa söylememmm
Cuma öğrenirsiniz hep beraber
Valla bilmem adım konusunda hepimizi açık ara geçecek hem de
Ama bu işin haftayası da var belki gaza gelirseniz geçebilirsiniz
puanli sporumu yaptim
gaza geldim birazdanda adim icin yuruyus yapiyim

Ben 18 saat açlık yapıyorum. Akşam yemeğini 17:30 yada 18:00 gibi bitiriyorum. Sonra yürüyüşe gidiyorum. Spor iştahı kapatıyor. Süt bozuyor mu orucu bilemiyorum. Açlık zamanında limonlu su bile içmeyin diyorlar. Tarçın bozuyor mu bilemiyorum. Sade kahve ve bitki çayı öneriyorlar. Roiboos çayı da iyi geliyor

medine olabilir
niye isyemiyosun.kortizon tedavisi baska zararimi var?boyle ceklektense
Kilo aldiriyor
20 temmuz da memlekete gideceğiz allah nasip ederse o zaman 2 saat kahvaltı masasın da kalıp çene yaparız üstüne kahve içeriz :))
Insallah abla

İyi günler kızlar sabahtan beri ayaktayım oturamadım spor hanlığı var her yerlerim acıyor evi temizledim ufağı uyurdum büyük anne başbaşa filim kaygısı yapalım dedi biraz onla takildim sarma sardım çorba yaptım bu aralarda hep uçağın arkasını topladım çok yoruldum çokkkk

Balık olduğunu bilmiyordum canım
Bu durumda ben mi densiz oldum
yok canım ama herkes burç özelliğini taşıyor mu ki
Çok gizemli bu hafta bende güzel yürüyorum yanlız kendi kendimi tebrik ediyim

MaşAllah baya iş yapmışin canım eline sağlık

Evet canım limonlu su bile içmeyin diyorlar açlık süresince ve süt de bozuyor orucu bilgin olsun
Papatya çayı içebilirsin akşam acıktığında hem miden dolar hem sakinleştirip uykuya hazırlar seni

medine olabilir
Kilo aldiriyor

Insallah abla
Bilmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…