- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.561
Sen birtanesinSizlere moral olsun diye çağırdım yeni arkadaşları
Geçmiş olsun kuzum yaa Allah kolaylık versinDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
İnşallah kuzumBu da sonradan olmuyor işte canım, doğuştan gelen karakter yapısı çok etkili.
Senin kızlar Antepli olduğu için dimdik dururlar, güçlü olurlar, ezilmezler korkma
Üzme canım kendini yaa çocuklar hep böyleBugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.
Kendilerini odalarına kitlediler
Balık olduğunu bilmiyordum canımYaaa deme kız düşündüm de patavatsızligim pek yok sanki
hosgeldin canim ben ayse 27 yasindayim 1 kizim var.insalalh hedzfine ulasirsin:)Arkadaşlar birşey danışmak istiyorum size. Ben şu 16 saat açlık ya da aralıklı oruçta deniyor galiba onu yapmaya çalışıyorum verim de alıyor gibiyim ama akşam yemeği sonrası çok zor geçiyor erken yatamıyoruz çocuklarım da gece çok düzenli değil . sonuç olarak acayip açıklıyorum ve birşeyler yemek istiyorum. Böyle durumlarda neler yapıyorsunuz ya da önerirsiniz?
kim kimmm9.takımın güzel hatunlarıııııııı
Adım ve atlama konusunda tembellik yapıyorsunuz amaaaaa çok sıkı bir rakibiniz var haberiniz olsun
Listeyi dağıtıp geçecek gibi bu hafta
İsmi lazım değil ama benden söylemesi
Aslaaaa söylememmmkim kimmm
puanli spor yapsam adim yapamiyorum
adim.yapsam.puanli sporu yapamiyorum
vayyy suoer gidiyo kilolarDün midem çok bulanıyordu o yüzden kraker yedim. Ablam hamileyken keşfetmiş midesini rahatlatıyormuş ben de deneyeyim dedimİşe yaradı gerçekten midemdeki acı su gitti.
Bugün bomba gibi geçti kızlar iştahım arttı ama ipin ucunu kaçırmadım yine de. Bir tartılayım dedim -600 gr olmuş verdiğim kilo ama yeni pil almam lazım onuncu çıkışımın sonunda lütfedip tarttı beni
Sizde de öyle oluyor mu bilmiyorum ama havalar ısındığında canım ağır tatlı ya da yemek istemiyor. Daha taze, daha hafif şeyler yemek istiyorum. Yazın daha kolay kilo vereceğim sanırım. Kışın yoğun bir tatlı isteği oluyor bende maalesef neyse kışa daha yolumuz uzun. O zamana kadar beslenme alışkanlıklarımı oturtabilirsem sorun yaşamayacağımı düşünüyorum
niye isyemiyosun.kortizon tedavisi baska zararimi var?boyle ceklektenseNefret ettim artık şu alerjimden,sağ kulağım sağırlaştı duymuyorhapşur hapşur leşim çıktı, gözler yine pert
hosgeldin canim tekrardan:)bende kilomu koruyamiyorum9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
bende ekmegi vok kacirdim dun.bide bugunKızlar ya bayram sonrası duzene giremiyorum acayip fena oldum durduramıyorum kendimi napcam bılmıyorum
yag temizlemeside cok zor.benim mutfak halimada 1l yag dokulmustuDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
aa gercektenmiiBurçlar içinde en sevmediğim burç, birazda densiz ve patavatsız oluyorlar sanki
burdada acildi ama bazi yerlerde kapattilar geriAlmanya'dayım ben canım. Ilkokul son sınıfları başlattılar. 4 kez gitti. Şimdi 2 hafta dini tatil. Sonra da haftada bir kez gidecekler
puanli sporumu yaptimAslaaaa söylememmm
Cuma öğrenirsiniz hep beraber
Valla bilmem adım konusunda hepimizi açık ara geçecek hem de
Ama bu işin haftayası da var belki gaza gelirseniz geçebilirsiniz
İşte görmek istediğim hareketler bunlarpuanli sporumu yaptim
gaza geldim birazdanda adim icin yuruyus yapiyim
20 temmuz da memlekete gideceğiz allah nasip ederse o zaman 2 saat kahvaltı masasın da kalıp çene yaparız üstüne kahve içeriz :))Sagol abla, corona olaylari bitince ins edersiniz
Ben 18 saat açlık yapıyorum. Akşam yemeğini 17:30 yada 18:00 gibi bitiriyorum. Sonra yürüyüşe gidiyorum. Spor iştahı kapatıyor. Süt bozuyor mu orucu bilemiyorum. Açlık zamanında limonlu su bile içmeyin diyorlar. Tarçın bozuyor mu bilemiyorum. Sade kahve ve bitki çayı öneriyorlar. Roiboos çayı da iyi geliyorArkadaşlar birşey danışmak istiyorum size. Ben şu 16 saat açlık ya da aralıklı oruçta deniyor galiba onu yapmaya çalışıyorum verim de alıyor gibiyim ama akşam yemeği sonrası çok zor geçiyor erken yatamıyoruz çocuklarım da gece çok düzenli değil . sonuç olarak acayip açıklıyorum ve birşeyler yemek istiyorum. Böyle durumlarda neler yapıyorsunuz ya da önerirsiniz?
medine olabilir9.takımın güzel hatunlarıııııııı
Adım ve atlama konusunda tembellik yapıyorsunuz amaaaaa çok sıkı bir rakibiniz var haberiniz olsun
Kilo aldiriyorniye isyemiyosun.kortizon tedavisi baska zararimi var?boyle ceklektense
Insallah abla20 temmuz da memlekete gideceğiz allah nasip ederse o zaman 2 saat kahvaltı masasın da kalıp çene yaparız üstüne kahve içeriz :))
yok canımBalık olduğunu bilmiyordum canım
Bu durumda ben mi densiz oldum
Çok gizemli9.takımın güzel hatunlarıııııııı
Farklı eyaletlerde olduğumuzdandır galibaburdada acildi ama bazi yerlerde kapattilar geri
MaşAllah baya iş yapmışin canım eline sağlıkİyi günler kızlar sabahtan beri ayaktayım oturamadım spor hanlığı var her yerlerim acıyor evi temizledim ufağı uyurdum büyük anne başbaşa filim kaygısı yapalım dedi biraz onla takildim sarma sardım çorba yaptım bu aralarda hep uçağın arkasını topladım çok yoruldum çokkkk
Evet canım limonlu su bile içmeyin diyorlar açlık süresince ve süt de bozuyor orucu bilgin olsunBen 18 saat açlık yapıyorum. Akşam yemeğini 17:30 yada 18:00 gibi bitiriyorum. Sonra yürüyüşe gidiyorum. Spor iştahı kapatıyor. Süt bozuyor mu orucu bilemiyorum. Açlık zamanında limonlu su bile içmeyin diyorlar. Tarçın bozuyor mu bilemiyorum. Sade kahve ve bitki çayı öneriyorlar. Roiboos çayı da iyi geliyor
Bilmemmmmedine olabilir
Kilo aldiriyor
Insallah abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?