- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.581
Sağolasın canım yaptım ama ortada hiç birşey yokMaşAllah baya iş yapmışin canım eline sağlık
Azıcık merak edinyok canımama herkes burç özelliğini taşıyor mu ki
Çok gizemlibu hafta bende güzel yürüyorum yanlız kendi kendimi tebrik ediyim
hoş buldum sağ ol gülümmmbız dun sitenin bagcesıne ındık arada yapıyoruz kimse inmez sessız sakın sukur
suan seninle rakip olabiliriz sanırım bende senin kilolardayım canımNe kadar az kilo okadar rahat hamilelik
suan acık okul var mi canım
burçlarla ılgılı cok fikrim yok ama abim kocerkekler ıcın cok zor bı burc bence biz cok cektık
baya aldım canjm oyle doyım sonra bı kac kilo verdim su an fazla 9 kilom var
ben basagım kızlarımın bırı yengec bırı akrep esim oglakama ben cok memnunum dık baslı dedıgım dedik biriyle yasayamam bende oyleyım cunkı
bızım aramis 15 ay ama yine de kavga ediyor sıpalar suan bol bol oyuncak kavgası var gundemde
gecmıs olsun canım alerjı olayı sıkıntı
merhaba Nisa hosgeldın canım bende Merve 31 yasındayım ıkı kızım var 34 ve 19 aylık. Saglıkcıyım ama çalışmıyorum dogum nedeniyle ucretsız izindeyim. Buradan ıkı kez mezun olmus ama yinede ayrılmayan bı uyeyımBırlıkte fit olucaz ınsallah
ben duruldum canım bayram da fenaydım ya hatta ramazanda diyebilirim resmen ıkı katı yiyordum ama bitti
ilk baslarda hatta daha kolay ve hızlı verırısın canım merak etme yeterli istikrarlı ol
, hosgeldın ablacım cok gecmıs olsjn ❤
ayy ben yapmıyorum bı sure yoksa bense yiyorum dayanamayıp o hızdne ben zayıflayana kadar yok hamur ısı
zaten alt yapı var sadece yöntemi nasıl uyguladığını bir anlasam istediğim zaman tekrar yapabilirim , arka odaya leptabı alıp gidicem evdekilere beni rahatsız edenin kulağını keserim o kadar diyicemmm konsantrasyon tam olsun bir şeyi kaçırmayayımMümkün olduğunca yalnız yapsan daha iyi birde tam o esnada biri içeri girip konsantrasyonunu bozmasa tamamdir. Sen bence tam moda girersin öyle hissediyorum
Siz takım olarak yarışıyorsunz diye bildirmiyorumAzıcık merak edin
Eee yaz kuzum adım sayını
2 hastalik tatil ne tatili canim? Bizde gelecek tatil SommerferienFarklı eyaletlerde olduğumuzdandır galiba
şifa olsun içen herkese iyi ki toplamışsınMuhtemelen geçmiştir canım haklı sizin oraya bahar çok daha erken gelmiştir buraya göre
Ayy en sevmediğim üç sene de kaç tane yağdanlık attım damlatıyor akıtıyor diye kızartma yapmayı hiç sevmiyorum o yüzden
Aynen abla o niyetle topladım biraz da kayınvalideme veririm o sever bitki çaylarını şifasına inanarak çok içer
Seninkiler de mi kreş yolcusu Canım benim kızıma da bakıcı bulamadık ve bakıcıyı çok güvenilir bulamıyorum tanımadığım kimseye emanet edemem yani 6 aylıkken kreşe verecektik ki babaannesi geldi baktı bi önceki yıl . geçen yıl 1 buçuk yaşındayken kreşe başladı
Listede değilsin ama takımdasın cicimSiz takım olarak yarışıyorsunz diye bildirmiyorum
yeni can taze kan her zaman iyidir ( aç olan wampir gibi oldu ama neyse)Sizlere moral olsun diye çağırdım yeni arkadaşları
Teyzesine çekmiştir obenim kizda öyle Cok konusur artik bunalima Girersinherseyede cevabi var Hic anasina cekmedi
maşallah bu gün vitesi 5 e takmışsın artık dinlen gülümİyi günler kızlar sabahtan beri ayaktayım oturamadım spor hanlığı var her yerlerim acıyor evi temizledim ufağı uyurdum büyük anne başbaşa filim kaygısı yapalım dedi biraz onla takildim sarma sardım çorba yaptım bu aralarda hep uçağın arkasını topladım çok yoruldum çokkkk
Doğum sonrası insAllah listeye dahil olunca spora da uafaktan yürüyüş olarak falan katılırm cnm pek eve kapanmak istemiyorum açıkçası havalar iyi oldukça bebek arabasıyla yürüyüş yapmak niyetim bklm hayrlisiListede değilsin ama takımdasın cicim
Doğum sonrası bekliyorum o zaman bildirimini ❤
fırsatın olursa yürü gülüm tedbirini alıp eskiler hep derdi doğumun son ayları yürüyüş yapanların doğumu kolay olurmuş diyePazartesiden bu yana yürüyüşlerim yanlız çok iyi geliyor yürümek insana ya bugün de pazara gittim geldim kenardan kıyıdan kalabalığa girmeden iki minik saksı aldım bı de hastane için rahat bı terlik aldımbenim yürüyüşun amacı biraz çıkar üzerine ama olsun
En güzeli kuzum sana da bebeğine de iyi gelir hemDoğum sonrası insAllah listeye dahil olunca spora da uafaktan yürüyüş olarak falan katılırm cnm pek eve kapanmak istemiyorum açıkçası havalar iyi oldukça bebek arabasıyla yürüyüş yapmak niyetim bklm hayrlisi
Valla ona cektiTeyzesine çekmiştir o
Karabaş oyuna hiçbiri uymuyor amapapatya melisa çayı o yönden iyi , kantron çiçeği çayı da depresyona kullanılıyor daha güçlü etkisi varmış tam kafa yapmak için :)
aynen ablacım evde durdukça insan hantallasiyor insAllah ya kolay bı doğum olur yine kızımda çok hareketliydim hamilelikte doğumum kolay olmuştu hakikaten zayıf olması etken mıdır tabi bilmiorum amafırsatın olursa yürü gülüm tedbirini alıp eskiler hep derdi doğumun son ayları yürüyüş yapanların doğumu kolay olurmuş diye
insAllah canımEn güzeli kuzum sana da bebeğine de iyi gelir hem
Hiç bilmiyorum kuzum ben her iki hamileliğimde de yürümedim hiç, bi doktoruna danış istersenaynen ablacım evde durdukça insan hantallasiyor insAllah ya kolay bı doğum olur yine kızımda çok hareketliydim hamilelikte doğumum kolay olmuştu hakikaten zayıf olması etken mıdır tabi bilmiorum ama
insAllah canımhızlı yürümüyorum aslında ama karnımda toparlanıyor snrm sertleşiyor karnım normal mi ki eve gelince duş alıp dinleniyorum genelde
karabaş otunu alerjiler ve sigara bırakanlar için önerildiğini daha çok duymuştumKarabaş oyuna hiçbiri uymuyor ama
zayıf olması etken mi bilmem ama harekette bereket var o kesin ..aynen ablacım evde durdukça insan hantallasiyor insAllah ya kolay bı doğum olur yine kızımda çok hareketliydim hamilelikte doğumum kolay olmuştu hakikaten zayıf olması etken mıdır tabi bilmiorum ama
insAllah canımhızlı yürümüyorum aslında ama karnımda toparlanıyor snrm sertleşiyor karnım normal mi ki eve gelince duş alıp dinleniyorum genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?