Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hoş buldum sağ ol gülümmm
Mümkün olduğunca yalnız yapsan daha iyi birde tam o esnada biri içeri girip konsantrasyonunu bozmasa tamamdir. Sen bence tam moda girersin öyle hissediyorum
zaten alt yapı var sadece yöntemi nasıl uyguladığını bir anlasam istediğim zaman tekrar yapabilirim , arka odaya leptabı alıp gidicem evdekilere beni rahatsız edenin kulağını keserim o kadar diyicemmm konsantrasyon tam olsun bir şeyi kaçırmayayım

şifa olsun içen herkese iyi ki toplamışsın

Pazartesiden bu yana yürüyüşlerim yanlız çok iyi geliyor yürümek insana ya bugün de pazara gittim geldim kenardan kıyıdan kalabalığa girmeden iki minik saksı aldım bı de hastane için rahat bı terlik aldım benim yürüyüşun amacı biraz çıkar üzerine ama olsun

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-28-16-51-52-59.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 28
maşallah bu gün vitesi 5 e takmışsın artık dinlen gülüm

Listede değilsin ama takımdasın cicim
Doğum sonrası bekliyorum o zaman bildirimini ❤
Doğum sonrası insAllah listeye dahil olunca spora da uafaktan yürüyüş olarak falan katılırm cnm pek eve kapanmak istemiyorum açıkçası havalar iyi oldukça bebek arabasıyla yürüyüş yapmak niyetim bklm hayrlisi

fırsatın olursa yürü gülüm tedbirini alıp eskiler hep derdi doğumun son ayları yürüyüş yapanların doğumu kolay olurmuş diye

En güzeli kuzum sana da bebeğine de iyi gelir hem

fırsatın olursa yürü gülüm tedbirini alıp eskiler hep derdi doğumun son ayları yürüyüş yapanların doğumu kolay olurmuş diye
aynen ablacım evde durdukça insan hantallasiyor insAllah ya kolay bı doğum olur yine kızımda çok hareketliydim hamilelikte doğumum kolay olmuştu hakikaten zayıf olması etken mıdır tabi bilmiorum ama
En güzeli kuzum sana da bebeğine de iyi gelir hem
insAllah canım hızlı yürümüyorum aslında ama karnımda toparlanıyor snrm sertleşiyor karnım normal mi ki eve gelince duş alıp dinleniyorum genelde

Hiç bilmiyorum kuzum ben her iki hamileliğimde de yürümedim hiç, bi doktoruna danış istersen

zayıf olması etken mi bilmem ama harekette bereket var o kesin ..
rabbim sana da kolaylıkla sağ selamet doğum nasip eder inşallah , zaten en zoru ilki olurmuş sonra ki doğumlar daha kolay olur derler hep bu daha da kolay olacak allahın izniyle gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…