Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aynen de öyle oluyor canım ya ilk doğumumda 14 saat sancı çekmiştim en son duvarları yumrukluyordum yeter bitsin artık diye
İkinci doğumumda 4 saat sancı çektim ama son yarım saati zordu çok şükür ki

eşim bir kaç saatliğine işe gitti nöbetçi (evde olsa şimdi yazacaklarıma yeltenemem eşim köpek sevmiyor)
oğlum da dışarı çıkacaktı arkadaşını bekliyordu(site için de) yavru köpeği var çok tatlı onu çıkaracak kucağın da çıkarıyor yere bastırmıyor dedi, fotoğrafı var mı bir bakayım dedim varmış baktım anammm içimin yağı eridi resmen dedim arkadaşın izin verirse , köpek de yabancılardan korkmuyorsa 2 dk getir kapıda seveyim , getirdi oğlum, hemen kucağıma geldi zibil ben seviyorum o beni yalamaya çalışıyor sanki uzun süre sahibini görmeyip özleyen köpek , mıncık mıncık sevdim keratayı. oğlum geri alıp götürecek tırnağını bana takıyor gitmek istemiyor , bal küpüüü ballll şimdi öyle mutluyum ki anlatamam enerjim tavan yaptı resmenn

Aynen de öyle oluyor canım ya ilk doğumumda 14 saat sancı çekmiştim en son duvarları yumrukluyordum yeter bitsin artık diye
İkinci doğumumda 4 saat sancı çektim ama son yarım saati zordu çok şükür ki
ben ilkinden korkuya daha çocuk yapmadım

son aylarda yürümek Cok iyi canim, rahim acilmasi Kolay oluyor demisti Dr um, ve buna inaniyorum. Ilk hamileligimde Cok aktiftim sürekli yürüyordum Cok Kolay oldu dogumum, ikinci hamilelikte daha Cok aktiftim ondada erken geldi Hic günüm gecmedi hamileliklerde dogumlarim hep Kolay oldu
Hayvanlarda hissediyor kimin onlari sevdiklerini

bizim evde bu burclardan Oglak disinda esim Basak, Ben yengec, büyük kizim ikizler ve kücügük kizim akrep

Hemen verecegine eminim canim
ohh evlere senlik ayy basak erkegı zor ya Allah sana kolaylık versin bacım kızları soylemıyorum bile
evet canım maalesef kres yolcusu ben buyuk kızıma ucretsıx izne ayrılınca hamile kalmıstım sonra bı kac calıstım ıkıncı dogum sonrası haklarım ıcın sonra yine evdeyim buyuk kızım kres yuzu gormedı sımdı kucuk 27 aylıkken baslayacaklat ama ben uzuluyorum buyuk kızım ıcın tam vakti ama kucuk ezilecek diye korkuyorum konusma anlamında da cok hevesli degılız nasip artık. Bizde babaanne yasayan olukendi basının caresıne bakan tipleriz
Almanya'dayım ben canım. Ilkokul son sınıfları başlattılar. 4 kez gitti. Şimdi 2 hafta dini tatil. Sonra da haftada bir kez gidecekler
ne guzel tatlım ama gurbettesın ınsallah ailen de yanındadır
Ooo masallah sana yasemin fena gaza geldim bende ona gore

ohh evlere senlik ayy basak erkegı zor ya Allah sana kolaylık versin bacım kızları soylemıyorum bile
Ne gibi zorlugu varki esimin daginikligi disinda bi sikayetim yok, cikardiklarini yere atmasa sikinti yok

kizlar Zaten numunelik

Gelmiş gelmiş kaptanim. Bilerek seçtin demi sen davet ettin çok iyi ettin bu hafta önce serbest gündeki artıları göndermem lazim. Porsiyon azalttim ve spora devam.
Bilerek çağırdım canım
Senin moral yerine gelsin, ortalara doğru ilerle diye

Eşini de sağlıklı yaşama alıştırmıyor musun canım

Hiç bilmiyorum kuzum ben her iki hamileliğimde de yürümedim hiç, bi doktoruna danış istersen
11 Haziran'da randevum o zmn soracağım canım bklm
insAllah genelde öyle diyorlar hakikaten bklm nasip
yaaaa dokunabilene Süper ben çok korkuyorum ya uzaktan tatlılar da kuşa bile için giderek dokunuyordm ,
Anaokulu aciliyor mektup geldi Cok tereddütteyim, güzel gidiyordu Vaka sayisi düsüyordu bugun yine +4 oldu
Yaaaa açılıyor mu ne zmn bize hiç bişey denmedi hoş açılsa da göndermem sanırım da

ben ilkinden korkuya daha çocuk yapmadım
Vallahi bende ilkinden sonra çok tırsıyordum hatta doğum başladığını anladığımda hüngür hüngür ağladım korkumdan

Gaza gelmene çok sevindim beklediğim hareketler bunlar balımm
Amaaaa maşallahı hakeden ben değilim yarına kadar sır

maşallah bu gün vitesi 5 e takmışsın artık dinlen gülüm
Yazım hatalarını bile şimdi gördüm abla çocuklarla nerde dinlenmek dolapları indiriyorlar aşağı ben topluyorum oyun yaptılar iyice cozuttular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…