- 31 Ekim 2013
- 21.656
- 72.851
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.601
Aynen de öyle oluyor canım ya ilk doğumumda 14 saat sancı çekmiştim en son duvarları yumrukluyordum yeter bitsin artık diyezayıf olması etken mi bilmem ama harekette bereket var o kesin ..
rabbim sana da kolaylıkla sağ selamet doğum nasip eder inşallah , zaten en zoru ilki olurmuş sonra ki doğumlar daha kolay olur derler hep bu daha da kolay olacak allahın izniyle gülüm
ben ilkinden korkuya daha çocuk yapmadımAynen de öyle oluyor canım ya ilk doğumumda 14 saat sancı çekmiştim en son duvarları yumrukluyordum yeter bitsin artık diye
İkinci doğumumda 4 saat sancı çektim ama son yarım saati zordu çok şükür ki
son aylarda yürümek Cok iyi canim, rahim acilmasi Kolay oluyor demisti Dr um, ve buna inaniyorum. Ilk hamileligimde Cok aktiftim sürekli yürüyordum Cok Kolay oldu dogumum, ikinci hamilelikte daha Cok aktiftim ondada erken geldiaynen ablacım evde durdukça insan hantallasiyor insAllah ya kolay bı doğum olur yine kızımda çok hareketliydim hamilelikte doğumum kolay olmuştu hakikaten zayıf olması etken mıdır tabi bilmiorum ama
insAllah canımhızlı yürümüyorum aslında ama karnımda toparlanıyor snrm sertleşiyor karnım normal mi ki eve gelince duş alıp dinleniyorum genelde
Hayvanlarda hissediyor kimin onlari sevdiklerinieşim bir kaç saatliğine işe gitti nöbetçi (evde olsa şimdi yazacaklarıma yeltenemem eşim köpek sevmiyor)
oğlum da dışarı çıkacaktı arkadaşını bekliyordu(site için de) yavru köpeği var çok tatlı onu çıkaracak kucağın da çıkarıyor yere bastırmıyor dedi, fotoğrafı var mı bir bakayım dedim varmış baktım anammm içimin yağı eridi resmen dedim arkadaşın izin verirse , köpek de yabancılardan korkmuyorsa 2 dk getir kapıda seveyim , getirdi oğlum, hemen kucağıma geldi zibil ben seviyorum o beni yalamaya çalışıyor sanki uzun süre sahibini görmeyip özleyen köpek , mıncık mıncık sevdim keratayı. oğlum geri alıp götürecek tırnağını bana takıyor gitmek istemiyor , bal küpüüü ballllşimdi öyle mutluyum ki anlatamam enerjim tavan yaptı resmenn
ohh evlere senlikbizim evde bu burclardan Oglak disindaesim Basak, Ben yengec, büyük kizim ikizler ve kücügük kizim akrep
Hemen verecegine eminim canim
evet canım maalesef kres yolcusu ben buyuk kızıma ucretsıx izne ayrılınca hamile kalmıstım sonra bı kac calıstım ıkıncı dogum sonrası haklarım ıcın sonra yine evdeyim buyuk kızım kres yuzu gormedı sımdı kucuk 27 aylıkken baslayacaklat ama ben uzuluyorum buyuk kızım ıcın tam vakti ama kucuk ezilecek diye korkuyorum konusma anlamında da cok hevesli degılız nasip artık. Bizde babaanne yasayan oluMuhtemelen geçmiştir canım haklı sizin oraya bahar çok daha erken gelmiştir buraya göre
Ayy en sevmediğim üç sene de kaç tane yağdanlık attım damlatıyor akıtıyor diye kızartma yapmayı hiç sevmiyorum o yüzden
Aynen abla o niyetle topladım biraz da kayınvalideme veririm o sever bitki çaylarını şifasına inanarak çok içer
Seninkiler de mi kreş yolcusu Canım benim kızıma da bakıcı bulamadık ve bakıcıyı çok güvenilir bulamıyorum tanımadığım kimseye emanet edemem yani 6 aylıkken kreşe verecektik ki babaannesi geldi baktı bi önceki yıl . geçen yıl 1 buçuk yaşındayken kreşe başladı
Kaptan ya bu günde iki öğün ya da tek ogunle çok zorlanıyorum sanırım ben yine Akdeniz diyeti gibi devam edeceğim biraz porsiyonum da kuculurse güzel olacakbedenim acikmasa bile psikolojik olarak aç geziyorum bende kilo vermem durunca dukan yapıcam ınsallah
ne guzel tatlım ama gurbettesın ınsallah ailen de yanındadırAlmanya'dayım ben canım. Ilkokul son sınıfları başlattılar. 4 kez gitti. Şimdi 2 hafta dini tatil. Sonra da haftada bir kez gidecekler
Ooo masallah sana yasemin9.takımın güzel hatunlarıııııııı
Adım ve atlama konusunda tembellik yapıyorsunuz amaaaaa çok sıkı bir rakibiniz var haberiniz olsun
Listeyi dağıtıp geçecek gibi bu hafta
İsmi lazım değil ama benden söylemesi
Ne gibi zorlugu varkiohh evlere senlikayy basak erkegı zor ya Allah sana kolaylık versin bacım kızları soylemıyorum bile
60 km git, 60 km gelSenin okulun uzaktı diye hatırlıyorum Yol yoruyordur hiç değilse
Benim ki babasına çekmişBenim de oğlumda. Kimr çektiler ki bunlarbirde baktiriyorr ooo yapiyor
Bilerek çağırdım canımGelmiş gelmiş kaptanim. Bilerek seçtin demi sen davet ettinçok iyi ettin bu hafta önce serbest gündeki artıları göndermem lazim. Porsiyon azalttim ve spora devam.
Allah kısmet ederse düşünüyorum canımHandandandan kaptanim neler okudum öyle ya 4. yu mu düşünüyorsunnn aman allah im cesaretine hayran kaldim
Allah gönlüne göre versin ins canimAllah kısmet ederse düşünüyorum canım
Benim de birkaç gündür hevesim arttıKız deme öyle ben hala kararsızdım 2. İçin Niran beni yüreklendirdi çok hevesliyim şimdi
Eşini de sağlıklı yaşama alıştırmıyor musun canımGünaydın canlar dün dışarı çıktık epey oynadı bizimki babasıyla ben de papatya topladım eve gelip işleri hallettim Eşim bugün işe gideceğini söyledi. bizimki sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamaz dondurucuda poğaçam da bitmiş fırından almasına gönlüm el vermedi gece gece üç tepsi poğaça yaptım sonra pertim çıkmış uyudum dün gelemedim
Yağ sökücü kullanmıyorum canım, alerjik astımım varkaygan yerlere direk yağ çözücü sık ne yapacaksın kaç kere sileceksin ,sil sil bitmez
11 Haziran'da randevum o zmn soracağım canım bklmHiç bilmiyorum kuzum ben her iki hamileliğimde de yürümedim hiç, bi doktoruna danış istersen
insAllah genelde öyle diyorlar hakikaten bklm nasipzayıf olması etken mi bilmem ama harekette bereket var o kesin ..
rabbim sana da kolaylıkla sağ selamet doğum nasip eder inşallah , zaten en zoru ilki olurmuş sonra ki doğumlar daha kolay olur derler hep bu daha da kolay olacak allahın izniyle gülüm
yaaaa dokunabilene Süper ben çok korkuyorum ya uzaktan tatlılar da kuşa bile için giderek dokunuyordm ,eşim bir kaç saatliğine işe gitti nöbetçi (evde olsa şimdi yazacaklarıma yeltenemem eşim köpek sevmiyor)
oğlum da dışarı çıkacaktı arkadaşını bekliyordu(site için de) yavru köpeği var çok tatlı onu çıkaracak kucağın da çıkarıyor yere bastırmıyor dedi, fotoğrafı var mı bir bakayım dedim varmış baktım anammm içimin yağı eridi resmen dedim arkadaşın izin verirse , köpek de yabancılardan korkmuyorsa 2 dk getir kapıda seveyim , getirdi oğlum, hemen kucağıma geldi zibil ben seviyorum o beni yalamaya çalışıyor sanki uzun süre sahibini görmeyip özleyen köpek , mıncık mıncık sevdim keratayı. oğlum geri alıp götürecek tırnağını bana takıyor gitmek istemiyor , bal küpüüü ballllşimdi öyle mutluyum ki anlatamam enerjim tavan yaptı resmenn
Yaaaa açılıyor mu ne zmn bize hiç bişey denmedi hoş açılsa da göndermem sanırım daAnaokulu aciliyor mektup geldiCok tereddütteyim, güzel gidiyordu Vaka sayisi düsüyordu bugun yine +4 oldu
8 hazirandaYaaaa açılıyor mu ne zmn bize hiç bişey denmedi hoş açılsa da göndermem sanırım da
Vallahi bende ilkinden sonra çok tırsıyordum hatta doğum başladığını anladığımda hüngür hüngür ağladım korkumdanben ilkinden korkuya daha çocuk yapmadım
Gaza gelmene çok sevindim beklediğim hareketler bunlar balımmohh evlere senlikayy basak erkegı zor ya Allah sana kolaylık versin bacım kızları soylemıyorum bile
evet canım maalesef kres yolcusu ben buyuk kızıma ucretsıx izne ayrılınca hamile kalmıstım sonra bı kac calıstım ıkıncı dogum sonrası haklarım ıcın sonra yine evdeyim buyuk kızım kres yuzu gormedı sımdı kucuk 27 aylıkken baslayacaklat ama ben uzuluyorum buyuk kızım ıcın tam vakti ama kucuk ezilecek diye korkuyorum konusma anlamında da cok hevesli degılız nasip artık. Bizde babaanne yasayan olukendi basının caresıne bakan tipleriz
ne guzel tatlım ama gurbettesın ınsallah ailen de yanındadır
Ooo masallah sana yaseminfena gaza geldim bende ona gore
Eee yaz tatili zaten 15-20 Haziran arasında olmuyor muydu zaten ne demeye açıyorlar8 haziranda
Yazım hatalarını bile şimdi gördüm abla çocuklarla nerde dinlenmek dolapları indiriyorlar aşağı ben topluyorum oyun yaptılar iyice cozuttularmaşallah bu gün vitesi 5 e takmışsın artık dinlen gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?