Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende zar zor ikna ettim zaten canım
Hatta her an vazgeçebilir
Elimi hızlı tutmam lazım

Kaptan ya bu günde iki öğün ya da tek ogunle çok zorlanıyorum sanırım ben yine Akdeniz diyeti gibi devam edeceğim biraz porsiyonum da kuculurse güzel olacak bedenim acikmasa bile psikolojik olarak aç geziyorum
İlk birkaç gün zorlayabilir ama sonra alışırsınız 18/6 ya canlar
Sabah kalkınca kahvaltı saatine kadar bitki çayı, kahve,limonlu su felan açlığı erteler.
Akşamdan sonrada yatana kadar yine çaylar açlığı hissettirmez

Peki canım, nasıl istersen

Eee yaz tatili zaten 15-20 Haziran arasında olmuyor muydu zaten ne demeye açıyorlar
Burasi Almanya canim, burda anaokullari 3 hafta tatil oluyor tek Oda temmuzun sonundan agustosun basina kadar Birde Burda Tr gibi degil her eyaletin tatil zamanlari farkli

Ah nirancım ben hep o niyetle idim ama Allah tan gelene bir şey yapamıyorsun 28. Haftadan sonra tam 21 kg aldım gebelik zehirlenmesi ile 35 haftalık doğum yaptım herşeyin hayırlısı de inşallah
İnşaallah canım, hayırlısı olsun
Beslenmene dikkat ettin mi, birde aile de tansiyon hastalığı var mıydı merak ettim

Şöyle arada bir motive et takımı canım

Burasi Almanya canim, burda anaokullari 3 hafta tatil oluyor tek Oda temmuzun sonundan agustosun basina kadar Birde Burda Tr gibi degil her eyaletin tatil zamanlari farkli
Ay pardon canım anladm sizin düzen değişik napicaksn peki gönderecek misin

Süt bozar canım, sadece kalorisiz içecekler içilebilir 18 saat açlık saatinde

karabaş otunu alerjiler ve sigara bırakanlar için önerildiğini daha çok duymuştum
Karabaş otu çok faydalı canım
Sadece 1 hafta kullandım, geçmişin tüm etkileri silindi
40 gün sabah akşam 1'er bardak içmek gerekiyormuş canım

Karabaş otu çok faydalı canım
Sadece 1 hafta kullandım, geçmişin tüm etkileri silindi
40 gün sabah akşam 1'er bardak içmek gerekiyormuş canım
Bu karabas otu nasil bisey banada fayda edermi? Tazemi olmali kurusuda olurmu?

Bilmiyorum canim tereddütlüyüm
hayırlısı olsun canım insan hakikatrn tereddüt ediyor ya ben yeni dönem için şimdiden endişeliyim nasıl olacak nasıl koruyacak kızım kendini diye
farklıymış evet

3 kez götürdüm oğlumu. Maske ile gidiyor. Sınıfı ikiye bölmüşler. Bütün okulda sadece 10 çocuk vardı. Hayırlısı artık, Allah a emanetler
Öyle tabi cnm Rabbim korusun insAllah bı şekilde dönülecek bı düzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…