- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.621
Bende zar zor ikna ettim zaten canımHandandandan canım 4. Bebek dusunvesı ıcın bıle tebrik ederim seni maşallah ben üçüncüsü ıcın esimı ikna edemiyorum. Aralarında cok yas farki olmasın hazır ucretsız izindeyim kızlarda seneye krese gitmesin evde olsunlar diyorum yok diyor aklımı yemedim diyor
Ben eczaneden almıştım epey pahalıydı.hindistan cevizi yağını nerde bulabilirim kaptan marketlerde var mıdır
Kaptan ya bu günde iki öğün ya da tek ogunle çok zorlanıyorum sanırım ben yine Akdeniz diyeti gibi devam edeceğim biraz porsiyonum da kuculurse güzel olacakbedenim acikmasa bile psikolojik olarak aç geziyorum
İlk birkaç gün zorlayabilir ama sonra alışırsınız 18/6 ya canlarArkadaşlar birşey danışmak istiyorum size. Ben şu 16 saat açlık ya da aralıklı oruçta deniyor galiba onu yapmaya çalışıyorum verim de alıyor gibiyim ama akşam yemeği sonrası çok zor geçiyor erken yatamıyoruz çocuklarım da gece çok düzenli değil . sonuç olarak acayip açıklıyorum ve birşeyler yemek istiyorum. Böyle durumlarda neler yapıyorsunuz ya da önerirsiniz?
Peki canım, nasıl istersenSen rahat ol kaptanım ben izne ayrildigimi unutmuşum ve forum güncellenmiş bu foruma ulaşmak için birkaç yere yazdim ve siz ilk dönüş yaptınız burdaki arkadaşlarla tanıştım burdan devam etmemde benim icin sıkıntı yok . Diğer kaptanimlada görüştük sıkıntı yok dedi
Burasi Almanya canim, burda anaokullari 3 hafta tatil oluyor tek Oda temmuzun sonundan agustosun basina kadarEee yaz tatili zaten 15-20 Haziran arasında olmuyor muydu zaten ne demeye açıyorlar
Pfingstferien. Bu pazartesi başlıyor. 2 hafta tatil. Temmuz sonu da yaz tatili2 hastalik tatil ne tatili canim? Bizde gelecek tatil Sommerferien
İnşaallah canım, hayırlısı olsunAh nirancım ben hep o niyetle idim ama Allah tan gelene bir şey yapamıyorsun 28. Haftadan sonra tam 21 kg aldım gebelik zehirlenmesi ile 35 haftalık doğum yaptım herşeyin hayırlısı de inşallah
Anladim canim Bizde sadece iki günPfingstferien. Bu pazartesi başlıyor. 2 hafta tatil. Temmuz sonu da yaz tatili
Şöyle arada bir motive et takımı canım9.takımın güzel hatunlarıııııııı
Adım ve atlama konusunda tembellik yapıyorsunuz amaaaaa çok sıkı bir rakibiniz var haberiniz olsun
Listeyi dağıtıp geçecek gibi bu hafta
İsmi lazım değil ama benden söylemesi
Ay pardon canımBurasi Almanya canim, burda anaokullari 3 hafta tatil oluyor tek Oda temmuzun sonundan agustosun basina kadarBirde Burda Tr gibi degil her eyaletin tatil zamanlari farkli
Süt bozar canım, sadece kalorisiz içecekler içilebilir 18 saat açlık saatindeBen 18 saat açlık yapıyorum. Akşam yemeğini 17:30 yada 18:00 gibi bitiriyorum. Sonra yürüyüşe gidiyorum. Spor iştahı kapatıyor. Süt bozuyor mu orucu bilemiyorum. Açlık zamanında limonlu su bile içmeyin diyorlar. Tarçın bozuyor mu bilemiyorum. Sade kahve ve bitki çayı öneriyorlar. Roiboos çayı da iyi geliyor
Bilmiyorum canim tereddütlüyümAy pardon canımanladm sizin düzen değişik napicaksn peki gönderecek misin
Tahmin etmiştimValla ona cektisana benzettigim varya yapi olarak bile o Benim gibi minyom degil
farklıymış evetAnladim canim Bizde sadece iki günOda Sonntag und Montag
3 kez götürdüm oğlumu. Maske ile gidiyor. Sınıfı ikiye bölmüşler. Bütün okulda sadece 10 çocuk vardı. Hayırlısı artık, Allah a emanetlerAy pardon canımanladm sizin düzen değişik napicaksn peki gönderecek misin
Karabaş otu çok faydalı canımkarabaş otunu alerjiler ve sigara bırakanlar için önerildiğini daha çok duymuştum
Bundan şunu anlayabilir miyim sevgili kaptanım adım atıyoruz di miŞöyle arada bir motive et takımı canım
Bu karabas otu nasil bisey banada fayda edermi? Tazemi olmali kurusuda olurmu?Karabaş otu çok faydalı canım
Sadece 1 hafta kullandım, geçmişin tüm etkileri silindi
40 gün sabah akşam 1'er bardak içmek gerekiyormuş canım
hayırlısı olsun canım insan hakikatrn tereddüt ediyor ya ben yeni dönem için şimdiden endişeliyim nasıl olacak nasıl koruyacak kızım kendini diyeBilmiyorum canim tereddütlüyüm
Öyle tabi cnm Rabbim korusun insAllah bı şekilde dönülecek bı düzenefarklıymış evet
3 kez götürdüm oğlumu. Maske ile gidiyor. Sınıfı ikiye bölmüşler. Bütün okulda sadece 10 çocuk vardı. Hayırlısı artık, Allah a emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?