Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

insanların yaydığı duygu ve psikolojik durumuna göre değişen aura denilen enerji yayılımını görüyormuş köpekler, ondan hissetmiştir :))

Allah kısmet ederse düşünüyorum canım
benim bina da 5 çocuklu çalışan kadın var tanışmadım ama ilk duyduğum da yaşayan kahraman helal olsun demiştim hepsi büyümüş en küçüğü galiba lise de işini gücünü almış büyük 2 tanesi
sen de istersen tabi ki 4. yaparsın tabi ki , bence önce okulunu yakın yere tayin yaptırabiliyorsan onu hallet o çok büyük zorluk olur gülüm

Yağ sökücü kullanmıyorum canım, alerjik astımım var
ben kimyasal olmayanlarla tüm deterjanı yağ çözücü kreç çözücü değiştirince aklıma gelmedi gülüm , netten bak istersen farmasi harici de türk markası bitkisel deterjan satan 1-2 marka gördüm isimleri neydi hatırlamıyorum biri C harfiyle başlıyordu sanki almasan da aklın da bulunsun, cidden tıkamıyor benim kullandığım , benim koca da alerjik astımlı ya

çocukluğumdan beri nerde hayvan görsem saldırır gibi yakalayıp seven manyakıımm yaa korku nedir bilmem , çocukken herhangi bir hayvandan korkanlar (hatırlamayacak kadar küçük bile olsan) büyüyünce de korkuyorlar gülüm , sen hatırlıyor musun böyle bir şey

beni doğum sonrası ameliyathaneye götürüp 3.5 saat diktiler :)

Yazım hatalarını bile şimdi gördüm abla çocuklarla nerde dinlenmek dolapları indiriyorlar aşağı ben topluyorum oyun yaptılar iyice cozuttular
oyuna çevir gülüm arada mesela dolabı döktüler ya kim ya daha çabuk toplayacak yarışması yap yoksa senin hiç boşta zamanın olmaz

sağol canım konuştuk cok şükür
geçmiş olsun yağ çok zor siliniyor ya bez emmiyor birde su gibi
hindistan cevizi yağını nerde bulabilirim kaptan marketlerde var mıdır
gülüm ben şoktan almıştım o zaman 15 tl di en son gittiğim de 18 tl ydi galiba niranım eczaneden aldım biraz pahalıydı yazmış ya o yüzden fiyatını yazdım

Okul değiştirme imkanım var ama kendi isteğim ile ordayım canım.
Belki daha sonraki yıllarda değişiklik yaparım.
Asıl isteğim yaşadığım yerde değişiklik yapmak.
Benimde tanıdığım 5-6 çocuklu çalışan kadınlar var, bana zor gelmiyor açıkçası.
Yaşam enerjimi onlardan alıyorum

Karabaş otu çok faydalı canım
Sadece 1 hafta kullandım, geçmişin tüm etkileri silindi
40 gün sabah akşam 1'er bardak içmek gerekiyormuş canım
evde bulunması gereken bir bitki aktara gidersem alayım mutlaka sağ ol gülüm

Yağ çözücü gerekmiyor aslında
Kızartma yapmıyorum, yapsam da hemen silip temizleyince birşey kalmıyor.
Ocakta elektrikli olduğu için taşan, sıçrayan yağlar yanmıyor, çiğ yağ gibi duruyor.
Birde zeytinyağı kullandığımız için leke olmuyor canım

Bilmiyorum ki başka hatırlamıyorum hiç

gülüm ben şoktan almıştım o zaman 15 tl di en son gittiğim de 18 tl ydi galiba niranım eczaneden aldım biraz pahalıydı yazmış ya o yüzden fiyatını yazdım
Zalım bacımdan aldım, yarım kg 650 TL ye geliş fiyatına verdi birde
Ocağıma incir ağacı diktim.
Bir daha şok bim takip edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…