- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.661
Geçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canımKafayi bosaltiyor derken
Ayyyyy yuuhhhhh kaptanım pardon daZalım bacımdan aldım, yarım kg 650 TL yegeliş fiyatına verdi birde
Ocağıma incir ağacı diktim.
Bir daha şok bim takip edeceğim
Benim tiroidlerim yavaş çalışır kuzum ilaç kullanıyorum biraz kontrol altına giriyorselam kızlaarr bugun anca girebildim buraya dışarda işlerim vardı hallettim geldim bir iki bırşeyler yedim sodamı alıp oturdum pc başına.
öğün oturtma konusunda çok zorlanıyorum bana kalsa bir öğün yemek yer hayatıma devam ederim canım hiç yemek yemek istemiyor. bu da sanırım metabolızmamı yavaşlatıyorayrıca bu korona muhabbetınden once yuzumde tüylenmeden dolayı doktora gitmiştim hormon faln tüm testler yapıldı triotlerım yavaş çıktı ve tüylenmenin kilomdan dolayı olduğunu söylediler. Triotle ilgili ayrı 3 test ıstedı fakat koronadan dolayı gıdemedım bırdaha hastaneye triotlerle ılgılı sıkıntısı olan var mı aramızda
Doğal yağ bu dedi canımAyyyyy yuuhhhhh kaptanım pardon da
Çok pahalıymış be canım yaa
ettim canım ekmek ve sekerlı bısey tukettmedım Antep fıstığı hındıstan cevizi kurutması gıbı kalorili seyler yedımyemin etmedin mi sen bakayim. Bak ben yeminin faydasini hemen gördüm. Aylardır lahmacun yemiyorum ve cok seviyorum. Cok rahat 3 tane yiyebilirim. Dün vardi amaaa yeminliyimacil toparlan işin ucu kaçtı mı dönüşü çok zor oluyor. Sende biliyorsun.
korktuğum kadar bısey demedi canım yarın en kotu sabit olurum gıbı bugun sıvı ve detoks ıcecegı ile gecırıyorumGunaydn cnm nediyor tarti
benimde cok hosuma gıdıyoryeğenimin adı Nisa olmasa ben de ikinci bi kızım olursa Nisa isteerdim severim bu ismi
var var da yiyemedim ki yemin etmıs bulundumTahinli çörek de var mıydı
ben kesinlikle yapmazdım sanırım su aralar acayip sinirliyim kendisineGünaydın canlar dün dışarı çıktık epey oynadı bizimki babasıyla ben de papatya topladım eve gelip işleri hallettim Eşim bugün işe gideceğini söyledi. bizimki sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapamaz dondurucuda poğaçam da bitmiş fırından almasına gönlüm el vermedi gece gece üç tepsi poğaça yaptım sonra pertim çıkmış uyudum dün gelemedim
gecmıs olsun canımDün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
bizimki de tam bir etcıl et ve fastfood olsun meyve olsun ona ufaklık pek bısey ayırt etmiyor ablasını yakaladı sımdıdenbizimkide seciyordu Ama bu ara Hamur islerine bayiliyor ama yapmiyorum daha fazla
bende bayramı guzel atlattım sımdı biraz cozuttum ama toparlayacagım Insallahben duruldum canım bayram da fenaydım ya hatta ramazanda diyebilirim resmen ıkı katı yiyordum ama bitti
sımdılık yeter sankıYeter mi acaba bu kadar
bızdede tam tersi esim cocuk istiyor ben istemiyorum esim anlasması zor bırı konu cocuklar olunca daha fena oluyor sınır ediyor beniHandandandan canım 4. Bebek dusunvesı ıcın bıle tebrik ederim seni maşallah ben üçüncüsü ıcın esimı ikna edemiyorum. Aralarında cok yas farki olmasın hazır ucretsız izindeyim kızlarda seneye krese gitmesin evde olsunlar diyorum yok diyor aklımı yemedim diyor
deneyeyim canımOruca niyet eder gibi diyete sesli ve içten niyet et canım
benimde az kaldı sayılır canımaskrhpozitif ben de senin gibiyim ya zor tutuyorum kendimi evde bişey yok abur cubur Allah'tan bir de regl yakın olunca bana iyice biseyler oluyor
saatini biraz daha gec saate cekebılıraın canım ilk Etap larda birde yok tutan seyler tercıh etmeye calısArkadaşlar birşey danışmak istiyorum size. Ben şu 16 saat açlık ya da aralıklı oruçta deniyor galiba onu yapmaya çalışıyorum verim de alıyor gibiyim ama akşam yemeği sonrası çok zor geçiyor erken yatamıyoruz çocuklarım da gece çok düzenli değil . sonuç olarak acayip açıklıyorum ve birşeyler yemek istiyorum. Böyle durumlarda neler yapıyorsunuz ya da önerirsiniz?
bugun toparlamamız lazımbende ekmegi vok kacirdim dun.bide bugun
anamm ne kız o oyle hindistan cevizi yagını kendin cıkarsan o kadar tutmazZalım bacımdan aldım, yarım kg 650 TL yegeliş fiyatına verdi birde
I Ilyusa nın vardı diye hatırlıyorum canım gecmıs olsunselam kızlaarr bugun anca girebildim buraya dışarda işlerim vardı hallettim geldim bir iki bırşeyler yedim sodamı alıp oturdum pc başına.
öğün oturtma konusunda çok zorlanıyorum bana kalsa bir öğün yemek yer hayatıma devam ederim canım hiç yemek yemek istemiyor. bu da sanırım metabolızmamı yavaşlatıyorayrıca bu korona muhabbetınden once yuzumde tüylenmeden dolayı doktora gitmiştim hormon faln tüm testler yapıldı triotlerım yavaş çıktı ve tüylenmenin kilomdan dolayı olduğunu söylediler. Triotle ilgili ayrı 3 test ıstedı fakat koronadan dolayı gıdemedım bırdaha hastaneye triotlerle ılgılı sıkıntısı olan var mı aramızda
Benim tiroidlerim yavaş çalışır kuzum ilaç kullanıyorum biraz kontrol altına giriyor
Senin yıpratan çocuklar değil eşin canımBen çok yıprandığım için zor geliyor bana yakın Aralık ama senin kızlarınn var seni rahatlatırlar bende senin bu yaşlarında istersem bir daha isterim sanırm ☺
İnşallah fazla fazla faydasını görürsün de canım verdiğin paraya fazlasıyla değerDoğal yağ bu dedi canım
İlaç yapımında kullanıyorlarmış
Kilo vermemde direkt bi etkisi olmadı ama metabolizmamın hızlandığını düşünüyorum ilaç sonrasıilaç kullanmaya başladıktan sonra kilo verme gibi bir durum oldu mu
Bana tarçınlı Türk kahvesi baya etki ediyor ya da içine limon sıkılmış maden suyu spor yapınca da tıka basa dolu hissediyorumArkadaşlar birşey danışmak istiyorum size. Ben şu 16 saat açlık ya da aralıklı oruçta deniyor galiba onu yapmaya çalışıyorum verim de alıyor gibiyim ama akşam yemeği sonrası çok zor geçiyor erken yatamıyoruz çocuklarım da gece çok düzenli değil . sonuç olarak acayip açıklıyorum ve birşeyler yemek istiyorum. Böyle durumlarda neler yapıyorsunuz ya da önerirsiniz?
Biz de öyle canım maalesef kızım da ev kredimiz olduğu için ücretsiz izin alamadım bu defa nasip olursa ücretsiz izin alacağımevet canım maalesef kres yolcusu ben buyuk kızıma ucretsıx izne ayrılınca hamile kalmıstım sonra bı kac calıstım ıkıncı dogum sonrası haklarım ıcın sonra yine evdeyim buyuk kızım kres yuzu gormedı sımdı kucuk 27 aylıkken baslayacaklat ama ben uzuluyorum buyuk kızım ıcın tam vakti ama kucuk ezilecek diye korkuyorum konusma anlamında da cok hevesli degılız nasip artık. Bizde babaanne yasayan olukendi basının caresıne bakan tipleriz
selam kızlaarr bugun anca girebildim buraya dışarda işlerim vardı hallettim geldim bir iki bırşeyler yedim sodamı alıp oturdum pc başına.
yok ben degilim bu hafta pek adim atamadimmedine olabilir
Kilo aldiriyor
Insallah abla
ben alamnyada degilim canim fransadayim.bi kac ogretmende virus cikmis oyuzden kapattilar o okullariFarklı eyaletlerde olduğumuzdandır galiba
bende kucucuk sus kopekleri.oluyo onlari cok seviyorum ama yaklasamiyorumeşim bir kaç saatliğine işe gitti nöbetçi (evde olsa şimdi yazacaklarıma yeltenemem eşim köpek sevmiyor)
oğlum da dışarı çıkacaktı arkadaşını bekliyordu(site için de) yavru köpeği var çok tatlı onu çıkaracak kucağın da çıkarıyor yere bastırmıyor dedi, fotoğrafı var mı bir bakayım dedim varmış baktım anammm içimin yağı eridi resmen dedim arkadaşın izin verirse , köpek de yabancılardan korkmuyorsa 2 dk getir kapıda seveyim , getirdi oğlum, hemen kucağıma geldi zibil ben seviyorum o beni yalamaya çalışıyor sanki uzun süre sahibini görmeyip özleyen köpek , mıncık mıncık sevdim keratayı. oğlum geri alıp götürecek tırnağını bana takıyor gitmek istemiyor , bal küpüüü ballllşimdi öyle mutluyum ki anlatamam enerjim tavan yaptı resmenn
gondercenmi peki.bizide aramisti ogretmenler ama goturmuycez demistik.onlarda haklisiniz getirmemekle dedi.Anaokulu aciliyor mektup geldiCok tereddütteyim, güzel gidiyordu Vaka sayisi düsüyordu bugun yine +4 oldu
ben gaza geldim sahsenŞöyle arada bir motive et takımı canım
internetten okulustum kopekler epilepsi hastalarinin nobet gecirecegini anliyomusinsanların yaydığı duygu ve psikolojik durumuna göre değişen aura denilen enerji yayılımını görüyormuş köpekler, ondan hissetmiştir :))
abooo altinmi satiyomus sankiZalım bacımdan aldım, yarım kg 650 TL yegeliş fiyatına verdi birde
selam kızlaarr bugun anca girebildim buraya dışarda işlerim vardı hallettim geldim bir iki bırşeyler yedim sodamı alıp oturdum pc başına.
bende gecen sene cikti canim.kendimi cok yorgun bitkin halsiz uykulu hissediyodum.test yapincada troidler az calisiyomus 25 dozla ilaca basladimilaç kullanmaya başladıktan sonra kilo verme gibi bir durum oldu mu
O kadar ayrıntı bilmiyorum cnm ama ceviz bitki çayı kahve içiliyor galibaBen 18 saat açlık yapıyorum. Akşam yemeğini 17:30 yada 18:00 gibi bitiriyorum. Sonra yürüyüşe gidiyorum. Spor iştahı kapatıyor. Süt bozuyor mu orucu bilemiyorum. Açlık zamanında limonlu su bile içmeyin diyorlar. Tarçın bozuyor mu bilemiyorum. Sade kahve ve bitki çayı öneriyorlar. Roiboos çayı da iyi geliyor
Ceviz bozar canımO kadar ayrıntı bilmiyorum cnm ama ceviz bitki çayı kahve içiliyor galiba
bir arkadaşım da astım. Ersağ kullanıyor. Memnunum demisti.ben kimyasal olmayanlarla tüm deterjanı yağ çözücü kreç çözücü değiştirince aklıma gelmedi gülüm , netten bak istersen farmasi harici de türk markası bitkisel deterjan satan 1-2 marka gördüm isimleri neydi hatırlamıyorum biri C harfiyle başlıyordu sanki almasan da aklın da bulunsun, cidden tıkamıyor benim kullandığım , benim koca da alerjik astımlı ya
Allah korusun öyle bir risk de var. Oğlum seneye okul değiştirecek.Derslerinden kalsın istemedik. Internetten görüntülü konuşma da yapamadılar. Sınıfınin da hepsi geldi okula. Bize de pek seçenek kalmadı.Vaka sayısı iyice azaldı burada. Bi sıkıntı çıkmaz insallahben alamnyada degilim canim fransadayim.bi kac ogretmende virus cikmis oyuzden kapattilar o okullari
Canım afiyet olsuneslenme Listem 28.05.2020
9.30 Kalkış
8 adet bamya tohumlu 500 ml su
Dizlerimden sesler geliyor oradaki suyun artmasına yarıyormuş şifa niyetine inşaallah
10.00
7 adet siyah zeytin ( akşamdan suya koyularak tuzu yağı çıksın diye)
1 adet kuru incir
Bir kürmüş bu. Bu şekilde bir rutin oluşturmak istiyorum inşaallah.
10.20
Orta boy lavaş içine biraz az tuzlu peynir domates salatalık koyup katlayıp yağsız tost makinesine bastım onu yedim.
2 kupa karanfilli siyah çay
Kahvaltı da ufakligin tostunu yememek için kendimi tuttum resmen. Ne yapalım öyle büyüdük ziyan olmasın çöpe gitmesin. Ama artık kenara koyucam kurursa da islatip kedicikler köpekcikler için çöpün yanına birakicam. Eskiden ne güzel bahçeli hayvanlı evler vardı hicbirsey ziyan olmazdı sebze meyve kabukları ineklere kuzulara ekmekler kemikler artan yemekler köpeklere kedilere tohumlar tarlalara bu ara çöpe çöp atarken hep bunlar aklıma geliyor. Kendimi oturduğum sitede açık hapishanede gibi hissediyorum. Ne çok tüketime meyilli duruma geldik diyorum.
14.40
1 kupa neskafe yarısı su yarısı süt
19.00
7 zeytin 1 incir
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 lavas
5 yk et kavurma acılı
Bol salata
22.00 da
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum tarçınlı tabiiki de
2 de hurma yiyebilirim yanına.
Düzenli spor yapamadım ama
16.30-18.30 arası alisveristeydim
Birde çocuklarla evde yarım saat saklambaç kovalamac filan oynadık:)
2,5 litre su içildi 3 olur muhtemelen
İstikrar önemli istikrarli olmak istiyorum bu aralıklı oruç tam benlik çok öyle ana ara öğün uğraşmak yok:)
Kilo vermemde direkt bi etkisi olmadı ama metabolizmamın hızlandığını düşünüyorum ilaç sonrası
Daha önce su içsem yarayan ben ilaç sonrası düzgün beslenmeyle daha güzel kilo verdim
Git canım ihmal etmeşuan ben de aynı sorun ver millet senın gıbı ben yesem tığ gıbı olurum yemek yemıyorsun resmen neden kılon var dıye şaşırıyorilk fırsatta gıdeyım doktora
Kesinlikle gitmelisin. Ben de hem spor hem diyet ile hiç kilo verememiştim. Kan aldırdım, insulin direnci, d vitamini eksikliği... felan çıkmıştı. Onları atlattıktan sonra zayıflayabilmiştimşuan ben de aynı sorun ver millet senın gıbı ben yesem tığ gıbı olurum yemek yemıyorsun resmen neden kılon var dıye şaşırıyorilk fırsatta gıdeyım doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?