Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menu sayfası ayrı mı pardon ben yeniyim de. Benim aralıklı oruç böyle kilo fazla olunca birden kisilmiyor :) hurma eğer çok aç hissedersem abur cubur yenmesin diye ☺ 2 çocuk 1 eşle bazen enerji tükeniyor gece yemesi yapmamak için :)

Menu sayfası ayrı mı pardon ben yeniyim de. Benim aralıklı oruç böyle kilo fazla olunca birden kisilmiyor :) hurma eğer çok aç hissedersem abur cubur yenmesin diye ☺
Akşam 6-7 den sonra sıvı hariç birşey tüketme canım, yoksa diyet hikâye olur

Benim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sanki
Hoşgeldin cnm. Benim oğullarının arası 2yaş ama yinede birbirlerini yiyorlar. Sanki arası fazla olunca pek kavga etmiyorlar diye düşünüyordum demekki aynıymış
Bu da sonradan olmuyor işte canım, doğuştan gelen karakter yapısı çok etkili.
Senin kızlar Antepli olduğu için dimdik dururlar, güçlü olurlar, ezilmezler korkma
Vay grupta Antepli olan da mı varmış.
Niyeti iyice çevirdim canım, seni takip edeceğim kısmet olursa
Valla kaptanın bende 4.yü düşünüyorum. ileri ki zamanda, kalabalık aile leri çok seviyorum.seni de tebrik ediyorum hem çalışıp hemde çocuk doğurmak takdirlik

bizim evde bu burclardan Oglak disinda esim Basak, Ben yengec, büyük kizim ikizler ve kücügük kizim akrep
İkizler olan kızının huyu nasıl benimde kızım ikizler çok değişken olurlar diyorlar
Ne gibi zorlugu varki esimin daginikligi disinda bi sikayetim yok, cikardiklarini yere atmasa sikinti yok

kizlar Zaten numunelik
Canım bende başak burcuyum. Bacaklar çok titiz ve düzenli olurlar halbuki

Geçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canım
hmm bi deniyim bulabilirsem
bizimki de tam bir etcıl et ve fastfood olsun meyve olsun ona ufaklık pek bısey ayırt etmiyor ablasını yakaladı sımdıden
benimkiler fastfood yemezler büyük Benim gibi et sevmez, ufak babasi gibi etcil
gondercenmi peki.bizide aramisti ogretmenler ama goturmuycez demistik.onlarda haklisiniz getirmemekle dedi.
bilmiyorum canim tedbir alindi deniyor Ama ne kadar etkili olur bilmem
Hellööö beybisular nasılsınız ?
Kacak nerdesin sen

hmm bi deniyim bulabilirsem
benimkiler fastfood yemezler büyük Benim gibi et sevmez, ufak babasi gibi etcil
bilmiyorum canim tedbir alindi deniyor Ama ne kadar etkili olur bilmem

Kacak nerdesin sen
Hala burda mısın yaaa ne zaman alcan kilo yeter daaa bi değiremedik şişko zalım nazarımızı

Benim aralıklı oruç böyle
Aralıklı oruç değil canım seninki
Bildiğimiz ara öğünlü diyet listesi

Aralıklı oruç sadece 2 ana öğünden oluşur.
2 öğün arasında 5-6-7-8 saat olur (tercih senin)
2 öğün arasında ağza tek bir fındık tanesi bile atılmaz.
Günün 2.öğününden ertesi günün ilk öğününe kadar sadece kalorisiz sıvılar tüketilir.

İkiside sayılır aileler antep de ama aslen
Urfalıyım
Antep'te yaşayanların çok büyük kısmı Urfa'dan gelip yerleşme zaten canım, yerlisi çok az.

Senin düzenin hep böyle ki peki, bir kendi annen bir kvde de kalıyorsun
Yoksa bize mi böyle denk geldi

Akşam 6-7 den sonra sıvı hariç birşey tüketme canım, yoksa diyet hikâye olur
Tmm kaptanım. Bugün market pazar isim vardı 2 saat onlar sürünce evde de yemeyi yapacak biri olmayınca sarkti bugün. Birde benim eşim 6.30 gibi evde oluyor düzeni ona göre kurduk ailecek yemek yeme alışkanlığı olsun istiyoruz çocukların çünkü. 7 yi gecirmemeye çalışırım. Küçüğüm çok hareketli ve uykusuz cogu gece benimde pilim bitiyor. Çikolata da seviyorum onu yememek için çok bitkin düşersem 2 hurma yiyim diyorum :)

İkizler olan kızının huyu nasıl benimde kızım ikizler çok değişken olurlar diyorlar
cok akilli bide faydali seylere akillini Verse gercekten degiskenler, tertipli, gördügü, konustugu hicbirseyi unutmaz, beceri kabiliyeti yüksek, mübarek bi cene var susmaz cokta merakli, yönetmeyi Cok sever benim kiz, yardimseverdir Ama cokta inattir ve siniride var.. daha cok varsa Hangisini sayalim biraz dengesizler .. hepsi öyle degildir tabi
Canım bende başak burcuyum. Bacaklar çok titiz ve düzenli olurlar halbuki
Evet Bende öyle bilirdim esime diyorum senin Dogum tarihinde bence bi yanlislik var temizlige gelince temiz Ama daginiklikta berbat

Anladım. O zmn normal diyet diyelim şimdilik bu bünye aralıklı oruca hazır değil bence henüz

Anladım. O zmn normal diyet diyelim şimdilik bu bünye aralıklı oruca hazır değil bence henüz
Sanırım diz problemlerin de var.
Sağlığın için ne kadar hızlı davranırsan o kadar iyi olur.
Bünyene ben hazırım dersen hazır olur, hazır değilim dersen olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…