- 31 Ekim 2013
- 21.655
- 72.849
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.681
Aaaaaaaaaa burada bi kaçak varmışHellööö beybisular nasılsınız ?
Heeheheh dedim kaç kaç nereye kadarAaaaaaaaaa burada bi kaçak varmış
Hayırlı olsun pro üyeliğinHellööö beybisular nasılsınız ?
Kilom iyi canım çok çok selamları var hele o göbeeeem ahh o göbeeeö zalım gözlerinizden öperHayırlı olsun pro üyeliğin
Biz iyiyiz, sen nasılsın
Kilondan haber ver bize
Menu sayfası ayrı mı pardon ben yeniyim de. Benim aralıklı oruç böyle kilo fazla olunca birden kisilmiyor :) hurma eğer çok aç hissedersem abur cubur yenmesin diye ☺ 2 çocuk 1 eşle bazen enerji tükeniyor gece yemesi yapmamak için :)Canım afiyet olsun
Menülerimizi menü sayfasına yazıyoruz
Bir de aralıklı oruç demişsin ama şu anda yaptığın aralıklı oruç değil sonra mı başlayacaksın onu mı demek istedin acaba hele 10da hurma yersen aralıklı oruç tamamen bozulur
Akşam 6-7 den sonra sıvı hariç birşey tüketme canım, yoksa diyet hikâye olurMenu sayfası ayrı mı pardon ben yeniyim de. Benim aralıklı oruç böyle kilo fazla olunca birden kisilmiyor :) hurma eğer çok aç hissedersem abur cubur yenmesin diye ☺
Hoşgeldin cnm. Benim oğullarının arası 2yaş ama yinede birbirlerini yiyorlar. Sanki arası fazla olunca pek kavga etmiyorlar diye düşünüyordum demekki aynıymışBenim çocukların arası 5. Bence idealdi ama devamlı kavga ediyorlar. Tom ve Jerry gibiler. 3 yaş arasi olanlar daha iyi anlaşıyor sanki
Vay grupta Antepli olan da mı varmış.Bu da sonradan olmuyor işte canım, doğuştan gelen karakter yapısı çok etkili.
Senin kızlar Antepli olduğu için dimdik dururlar, güçlü olurlar, ezilmezler korkma
Valla kaptanın bende 4.yü düşünüyorum. ileri ki zamanda, kalabalık aile leri çok seviyorum.seni de tebrik ediyorum hem çalışıp hemde çocuk doğurmak takdirlikNiyeti iyice çevirdim canım, seni takip edeceğim kısmet olursa
İkizler olan kızının huyu nasıl benimde kızım ikizler çok değişken olurlar diyorlarbizim evde bu burclardan Oglak disindaesim Basak, Ben yengec, büyük kizim ikizler ve kücügük kizim akrep
Canım bende başak burcuyum. Bacaklar çok titiz ve düzenli olurlar halbukiNe gibi zorlugu varkiesimin daginikligi disinda bi sikayetim yok, cikardiklarini yere atmasa sikinti yok
kizlar Zaten numunelik
hmm bi deniyim bulabilirsemGeçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canım
benimkiler fastfood yemezler büyük Benim gibi et sevmez, ufak babasi gibi etcilbizimki de tam bir etcıl et ve fastfood olsun meyve olsun ona ufaklık pek bısey ayırt etmiyor ablasını yakaladı sımdıden
bilmiyorum canim tedbir alindi deniyor Ama ne kadar etkili olur bilmemgondercenmi peki.bizide aramisti ogretmenler ama goturmuycez demistik.onlarda haklisiniz getirmemekle dedi.
Kacak nerdesin senHellööö beybisular nasılsınız ?
Hala burda mısın yaaa ne zaman alcan kilo yeter daaa bi değiremedik şişko zalım nazarımızıhmm bi deniyim bulabilirsem
benimkiler fastfood yemezler büyük Benim gibi et sevmez, ufak babasi gibi etcil
bilmiyorum canim tedbir alindi deniyor Ama ne kadar etkili olur bilmem
Kacak nerdesin sen
Aralıklı oruç değil canım seninkiBenim aralıklı oruç böyle
Demekki o nazari bana sen degdirdin 1.lik tahtimdan sen ettin beniHala burda mısın yaaa ne zaman alcan kilo yeter daaa bi değiremedik şişko zalım nazarımızı
Antep gelini diyelimVay grupta Antepli olan da mı varmış
İkiside sayılır aileler antep de ama aslenAntep gelini diyelim
Sen Antepli mısın, Urfalı mı
Heee iyi bari dualar boşa gidiyor sandımDemekki o nazari bana sen degdirdin 1.lik tahtimdan sen ettin beni
Antep'te yaşayanların çok büyük kısmı Urfa'dan gelip yerleşme zaten canım, yerlisi çok az.İkiside sayılır aileler antep de ama aslen
Urfalıyım
Tmm kaptanım. Bugün market pazar isim vardı 2 saat onlar sürünce evde de yemeyi yapacak biri olmayınca sarkti bugün. Birde benim eşim 6.30 gibi evde oluyor düzeni ona göre kurduk ailecek yemek yeme alışkanlığı olsun istiyoruz çocukların çünkü. 7 yi gecirmemeye çalışırım. Küçüğüm çok hareketli ve uykusuz cogu gece benimde pilim bitiyor. Çikolata da seviyorum onu yememek için çok bitkin düşersem 2 hurma yiyim diyorum :)Akşam 6-7 den sonra sıvı hariç birşey tüketme canım, yoksa diyet hikâye olur
cok akilli bide faydali seylere akillini Verseİkizler olan kızının huyu nasıl benimde kızım ikizler çok değişken olurlar diyorlar
Evet Bende öyle bilirdimCanım bende başak burcuyum. Bacaklar çok titiz ve düzenli olurlar halbuki
Anladım. O zmn normal diyet diyelim şimdilik bu bünye aralıklı oruca hazır değil bence henüzAralıklı oruç değil canım seninki
Bildiğimiz ara öğünlü diyet listesi
Aralıklı oruç sadece 2 ana öğünden oluşur.
2 öğün arasında 5-6-7-8 saat olur (tercih senin)
2 öğün arasında ağza tek bir fındık tanesi bile atılmaz.
Günün 2.öğününden ertesi günün ilk öğününe kadar sadece kalorisiz sıvılar tüketilir.
Sanırım diz problemlerin de var.Anladım. O zmn normal diyet diyelim şimdilik bu bünye aralıklı oruca hazır değil bence henüz
En son Cuma tartisi 55.1 kgHeee iyi bari dualar boşa gidiyor sandım
kaç kilo hasılat bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?