- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.701
Kadın hassasiyetinde temiz olmaz ki erkeklerEvet Bende öyle bilirdimesime diyorum senin Dogum tarihinde bence bi yanlislik var temizlige gelince temiz Ama daginiklikta berbat
Kaş ile göz arasında birbirine giriyorlar hem de . Tek sağlıklı olsunlarda, tartışmalara alıştıkHoşgeldin cnm. Benim oğullarının arası 2yaş ama yinede birbirlerini yiyorlar. Sanki arası fazla olunca pek kavga etmiyorlar diye düşünüyordum demekki aynıymış
Dogru canim Ama basak erkekleri gercekten Cok titiz oluyor Benim esi es gecmisKadın hassasiyetinde temiz olmaz ki erkekler
Doğru söylüyorsunuz. Ama şuan aralıklı oruç yapmak istemiyorum. Bir süre bu şekilde istikrar sağlamak istiyorum sonrasında aralıklı orucla devam edebilirim.Sanırım diz problemlerin de var.
Sağlığın için ne kadar hızlı davranırsan o kadar iyi olur.
Bünyene ben hazırım dersen hazır olur, hazır değilim dersen olmaz.
Bir gezegeni yada yukseleni Yengeç olabilir. Benim oğlum da öyle.Evet Bende öyle bilirdimesime diyorum senin Dogum tarihinde bence bi yanlislik var temizlige gelince temiz Ama daginiklikta berbat
Olabilir canim bilmiyorum Bende yengecim, evlenmeden önce Bende daginiktimBir gezegeni yada yukseleni Yengeç olabilir. Benim oğlum da öyle.Çok titiz ama çokta dağınık. Böyle birşey nasıl olabiliyor anlayamiyorum
Kelle paça, kemik suyu mu tüketmiyorsun o zamanDoğru söylüyorsunuz. Ama şuan aralıklı oruç yapmak istemiyorum. Bir süre bu şekilde istikrar sağlamak istiyorum sonrasında aralıklı orucla devam edebilirim.
Dizi bilmiyorum hocam kilo elbet her zaman sıkıntı ama ben ortaokuldaken de bu boyda 70 li kilolardaken de ses geliyordu hâlâ da var o kadar doktora gittim ama hepsi önce kilo ver diyor verelim bakalım o zaman ne diyecekler.
Olabilir canim bilmiyorum Bende yengecim, evlenmeden önce Bende daginiktimAma suan öyle degilim simdi cildiriyorum
Bende tescil edebilirim canim yegenim erkek Oda yengec ayni öyleUç tane yengeç erkeği biliyorum. Üçü de böyle. Çok naifler, duygusallar ama dağınıklar. Belki hepsi öyle değildir tabi
Onuda yapıyorum ufak çok ufak abla biz koyarken tekrar döküyoroyuna çevir gülüm arada mesela dolabı döktüler ya kim ya daha çabuk toplayacak yarışması yap yoksa senin hiç boşta zamanın olmaz
Evet canım diyetisyen ile ilerliyor idim canım hatta doktorum maşallah maşallah dediğini yapacaksın 7 kilo ile doğuma gideceksin diyordu ama işte olana oldu öyle tansiyonu olan kimse Yok canımİnşaallah canım, hayırlısı olsun
Beslenmene dikkat ettin mi, birde aile de tansiyon hastalığı var mıydı merak ettim
Evet canım tek çok kaldığım için de yıpranmış olabilirimSenin yıpratan çocuklar değil eşin canım
Tüketiyorum ve çok da severim yapı meselesi galiba :) kilo verince geçer belki.Kelle paça, kemik suyu mu tüketmiyorsun o zaman
Dukan diyeti nasıl yapılıyor tam olarakohh evlere senlikayy basak erkegı zor ya Allah sana kolaylık versin bacım kızları soylemıyorum bile
evet canım maalesef kres yolcusu ben buyuk kızıma ucretsıx izne ayrılınca hamile kalmıstım sonra bı kac calıstım ıkıncı dogum sonrası haklarım ıcın sonra yine evdeyim buyuk kızım kres yuzu gormedı sımdı kucuk 27 aylıkken baslayacaklat ama ben uzuluyorum buyuk kızım ıcın tam vakti ama kucuk ezilecek diye korkuyorum konusma anlamında da cok hevesli degılız nasip artık. Bizde babaanne yasayan olukendi basının caresıne bakan tipleriz
ne guzel tatlım ama gurbettesın ınsallah ailen de yanındadır
Ooo masallah sana yaseminfena gaza geldim bende ona gore
şokta vardır inşallahBen eczaneden almıştım epey pahalıydı.
Bime aktüel ürün olarak geliyormuş.
Şok ta sürekli satılıyormuş diye duydum
ben biraz geç yemeyi tercih ediyorum akşamı çünkü zaten geç de yatıyorum en azından acıkma olmaz yatana kadar mesele 12.30 19.30 gibiİlk birkaç gün zorlayabilir ama sonra alışırsınız 18/6 ya canlar
Sabah kalkınca kahvaltı saatine kadar bitki çayı, kahve,limonlu su felan açlığı erteler.
Akşamdan sonrada yatana kadar yine çaylar açlığı hissettirmez
hadi ya canım bir sordurayim o zaman sagolTemelinSafinazi canım a101e geliyor h.cevizi yağı 20tl ye gayette iyi oluyor
sağol canım bulamazsam son çare netten bakacağımTemelinSafinazi canım ben hepsiburadadan sipariş vermiştim bayvital marka 1 lt 76 liraydı
İnşallah artı gelmeyizettim canım ekmek ve sekerlı bısey tukettmedım Antep fıstığı hındıstan cevizi kurutması gıbı kalorili seyler yedım
korktuğum kadar bısey demedi canım yarın en kotu sabit olurum gıbı bugun sıvı ve detoks ıcecegı ile gecırıyorum
benimde cok hosuma gıdıyor
var var da yiyemedim ki yemin etmıs bulundum
ben kesinlikle yapmazdım sanırım su aralar acayip sinirliyim kendisine
gecmıs olsun canım
bizimki de tam bir etcıl et ve fastfood olsun meyve olsun ona ufaklık pek bısey ayırt etmiyor ablasını yakaladı sımdıden
bende bayramı guzel atlattım sımdı biraz cozuttum ama toparlayacagım Insallah
sımdılık yeter sankı
bızdede tam tersi esim cocuk istiyor ben istemiyorum esim anlasması zor bırı konu cocuklar olunca daha fena oluyor sınır ediyor beni
deneyeyim canım
benimde az kaldı sayılır canım
saatini biraz daha gec saate cekebılıraın canım ilk Etap larda birde yok tutan seyler tercıh etmeye calıs
bugun toparlamamız lazım
anamm ne kız o oyle hindistan cevizi yagını kendin cıkarsan o kadar tutmaz
@medine66 nın vardı diye hatırlıyorum canım gecmıs olsun
Benim erkek kardesim ve esimde yengec ikiside aynı cikartigni atar oyle birakir esime kackez soyledm kizdim 2 gun yapiyor 3 gun gene aynı malesefUç tane yengeç erkeği biliyorum. Üçü de böyle. Çok naifler, duygusallar ama dağınıklar. Belki hepsi öyle değildir tabi
Dantel mi örüyor masallahYengeç burcu erkeklerinden bahsedilmiş benim kaynım yengeç çok duygusal naif bir çocuk çok becerikli dantel bile örebiliyorama dağınıklıkta kimse eline su dökemez
Bende oğluma odasını toplattiriyorum ama işlediğim gibi olmuyor. Hafta bir mecbur yine giriyorum temizliğeBenim erkek kardesim ve esimde yengec ikiside aynı cikartigni atar oyle birakir esime kackez soyledm kizdim 2 gun yapiyor 3 gun gene aynı malesefbazem birakiyorm toplamiyorm 1 hafta sonra bakiyorm coplzk gbi temiz kirli belirsiz mecbur gene ben el atiyorm
Yengeç burcu erkeklerinden bahsedilmiş benim kaynım yengeç çok duygusal naif bir çocuk çok becerikli dantel bile örebiliyorama dağınıklıkta kimse eline su dökemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?