Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin cnm. Benim oğullarının arası 2yaş ama yinede birbirlerini yiyorlar. Sanki arası fazla olunca pek kavga etmiyorlar diye düşünüyordum demekki aynıymış
Kaş ile göz arasında birbirine giriyorlar hem de . Tek sağlıklı olsunlarda, tartışmalara alıştık

Sanırım diz problemlerin de var.
Sağlığın için ne kadar hızlı davranırsan o kadar iyi olur.
Bünyene ben hazırım dersen hazır olur, hazır değilim dersen olmaz.
Doğru söylüyorsunuz. Ama şuan aralıklı oruç yapmak istemiyorum. Bir süre bu şekilde istikrar sağlamak istiyorum sonrasında aralıklı orucla devam edebilirim.

Dizi bilmiyorum hocam kilo elbet her zaman sıkıntı ama ben ortaokuldaken de bu boyda 70 li kilolardaken de ses geliyordu hâlâ da var o kadar doktora gittim ama hepsi önce kilo ver diyor verelim bakalım o zaman ne diyecekler.

Evet Bende öyle bilirdim esime diyorum senin Dogum tarihinde bence bi yanlislik var temizlige gelince temiz Ama daginiklikta berbat
Bir gezegeni yada yukseleni Yengeç olabilir. Benim oğlum da öyle. Çok titiz ama çokta dağınık. Böyle birşey nasıl olabiliyor anlayamiyorum

Bir gezegeni yada yukseleni Yengeç olabilir. Benim oğlum da öyle. Çok titiz ama çokta dağınık. Böyle birşey nasıl olabiliyor anlayamiyorum
Olabilir canim bilmiyorum Bende yengecim, evlenmeden önce Bende daginiktim Ama suan öyle degilim simdi cildiriyorum

Kelle paça, kemik suyu mu tüketmiyorsun o zaman

Olabilir canim bilmiyorum Bende yengecim, evlenmeden önce Bende daginiktim Ama suan öyle degilim simdi cildiriyorum

Uç tane yengeç erkeği biliyorum. Üçü de böyle. Çok naifler, duygusallar ama dağınıklar. Belki hepsi öyle değildir tabi

İnşaallah canım, hayırlısı olsun
Beslenmene dikkat ettin mi, birde aile de tansiyon hastalığı var mıydı merak ettim
Evet canım diyetisyen ile ilerliyor idim canım hatta doktorum maşallah maşallah dediğini yapacaksın 7 kilo ile doğuma gideceksin diyordu ama işte olana oldu öyle tansiyonu olan kimse Yok canım
Senin yıpratan çocuklar değil eşin canım
Evet canım tek çok kaldığım için de yıpranmış olabilirim

Dukan diyeti nasıl yapılıyor tam olarak
Ben eczaneden almıştım epey pahalıydı.
Bime aktüel ürün olarak geliyormuş.
Şok ta sürekli satılıyormuş diye duydum
şokta vardır inşallah
ben biraz geç yemeyi tercih ediyorum akşamı çünkü zaten geç de yatıyorum en azından acıkma olmaz yatana kadar mesele 12.30 19.30 gibi
TemelinSafinazi canım a101e geliyor h.cevizi yağı 20tl ye gayette iyi oluyor
hadi ya canım bir sordurayim o zaman sagol
TemelinSafinazi canım ben hepsiburadadan sipariş vermiştim bayvital marka 1 lt 76 liraydı
sağol canım bulamazsam son çare netten bakacağım
İnşallah artı gelmeyiz

Uç tane yengeç erkeği biliyorum. Üçü de böyle. Çok naifler, duygusallar ama dağınıklar. Belki hepsi öyle değildir tabi
Benim erkek kardesim ve esimde yengec ikiside aynı cikartigni atar oyle birakir esime kackez soyledm kizdim 2 gun yapiyor 3 gun gene aynı malesef bazem birakiyorm toplamiyorm 1 hafta sonra bakiyorm coplzk gbi temiz kirli belirsiz mecbur gene ben el atiyorm

İyi akşamlar hatunlar oh bee gruba renk geldi sanki kalabalık olunca bu arada şöyle bir hatırlatma yapmak istiyorum
Arkadaşlar yazmadığınız günün menülerini yarına kadar yazınız lütfen özellikle listede olan yarışmacılar yazsın özellikle ve özellikle sarı kart alan Muzmus ve E ela_2019 yazmanızı rica ediyorum listeye bakmadım henüz eksik var mı diye sadece hatırlatma yapıyorum!!

Yeni gelen arkadaşlar sizler de menülerinizi her gün yazmayı ihmal etmeyin
** Haftada 2 gün menü yazılmadığında 1 sarı kart alırsınız.
** Toplamda 3 sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilecektir!!

Bende oğluma odasını toplattiriyorum ama işlediğim gibi olmuyor. Hafta bir mecbur yine giriyorum temizliğe

Yengeç burcu erkeklerinden bahsedilmiş benim kaynım yengeç çok duygusal naif bir çocuk çok becerikli dantel bile örebiliyor ama dağınıklıkta kimse eline su dökemez

Masallah aslinda evet el becerileri iyi olur ama dantel orme istegi degisik geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…