- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.721
Sağol canım dikkat ediyorum. Geçen haftaki sarı kartımı da sildirecegim inşallah. Bu hafta olmasa da haftaya kesin. Hatirlatman için çok teşekkür ederim.İyi akşamlar hatunlaroh bee gruba renk geldi sanki kalabalık olunca bu arada şöyle bir hatırlatma yapmak istiyorum
Arkadaşlar yazmadığınız günün menülerini yarına kadar yazınız lütfen özellikle listede olan yarışmacılar yazsın özellikle ve özellikle sarı kart alan @Muzmus ve E ela_2019 yazmanızı rica ediyorum listeye bakmadım henüz eksik var mı diye sadece hatırlatma yapıyorum!!
Yeni gelen arkadaşlar sizler de menülerinizi her gün yazmayı ihmal etmeyin
** Haftada 2 gün menü yazılmadığında 1 sarı kart alırsınız.
** Toplamda 3 sarı kart alan yarışmacı diskalifiye edilecektir!!
gayet güzel canım afiyet olsun28 Mayıs perşembe
11:30
2 tane yumurtadan yağsız omlet
2 ceviz
Yanına domates, salatalik
17:00
Küçük bir tabak etli yeşil fasulye
Bol yeşil salata
2,5lt şu
180 dakika yürüyüş
afiyet olsun canım güzel28 Mayıs perşembe
Sabah 09.00
2 h.yumurta
1 dilim ekmek
2 dilim peynir
2 kaşık menemen
Salatalik
Ara
Sütlü türk kahvesi
avuç k.cekirdegi
Öğle 13.30
2 kayısı
1 yeni dunya
Yarim elma
Akşam 15.00
3 tane ince sıkım çiğköfte
3 kaşık yoğurt
Su 3 litre
Spor 30 dk bölgesel 90 p
Çok açım aşırı sütümü de etkiledi ama yemek te istemedim bir şey. Bi türk kahvesi yapıp içmeyi düşünüyorum.
canım bana menün kalabalık geldi en çok gözüme çarpan lavaslar oldu afiyet olsunBeslenme Listem 28.05.2020
9.30 Kalkış
8 adet bamya tohumlu 500 ml su
Dizlerimden sesler geliyor oradaki suyun artmasına yarıyormuş şifa niyetine inşaallah
10.00
7 adet siyah zeytin ( akşamdan suya koyularak tuzu yağı çıksın diye)
1 adet kuru incir
Bir kürmüş bu. Bu şekilde bir rutin oluşturmak istiyorum inşaallah.
10.20
Orta boy lavaş içine biraz az tuzlu peynir domates salatalık koyup katlayıp yağsız tost makinesine onu yedim.
2 kupa karanfilli siyah çay
Kahvaltı da ufakligin tostunu yememek için kendimi tuttum resmen. Ne yapalım öyle büyüdük ziyan olmasın çöpe gitmesin. Ama artık kenara koyucam kurursa da islatip kedicikler köpekcikler için çöpün yanına birakicam. Eskiden ne güzel bahçeli hayvanlı evler vardı hicbirsey ziyan olmazdı sebze meyve kabukları ineklere kuzulara ekmekler kemikler artan yemekler köpeklere kedilere tohumlar tarlalara bu ara çöpe çöp atarken hep bunlar aklıma geliyor. Kendimi oturduğum sitede açık hapishanede gibi hissediyorum. Ne çok tüketime meyilli duruma geldik diyorum.
14.40
1 kupa neskafe yarısı su yarısı süt
19.00
7 zeytin 1 incir
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 lavas
5 yk et kavurma acılı
Bol salata
22.00 da
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum tarçınlı tabiiki de
Düzenli spor yapamadım ama
16.30-18.30 arası alisveristeydim
Birde çocuklarla evde yarım saat saklambaç kovalamac filan oynadık:)
2,5 litre su içildi 3 olur muhtemelen
27 Mayıs Çarşamba
11:00=== 3 yk çökelek kavurması
3 adet ceviz
Domates, salatalık
17:00=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Menüler harika kaptan böyle devam edersen güzel eksi gelecek inşallah yarından itibaren ben de böyle yapayım28 Mayıs Perşembe
11:00=== 3 yk çökelek kavurması
3 adet ceviz
Domates, salatalık,biber
17:00=== 4-5 parça pirzola
2 kase cacık
Su=== 2 lt
Spor=== yok
Benim bosh 4 programli. 3.30 saat en fazla yikama süresiKızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
O nasıl oluyor kaptan tüketen mi tüketmeyen miKızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
Amanın sinir inat mi
Handandandan bak papatyalarıma sen topladın mı hindiba ?
Kahveden çıkıyor tabi tadı. Sırf faydası oluyor diye içiyorum.
Dün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
benim kizda öyle Cok konusur artik bunalima Girersinherseyede cevabi var Hic anasina cekmedi
bizimkide seciyordu Ama bu ara Hamur islerine bayiliyor ama yapmiyorum daha fazla
bilmiom neler oldugunu
ben evlendigim zaman basladi canim, Giris cikis yapiyordum 2 ci gelmem ilk bahardi ozaman ilk alerji belirtilerim baslamisti
yiyorum iste bogazim bu ara durmuyor
sagol canim cortizon Ama onuda istemiyorum
benimki gitmez öyle büyünce nasil olur onu bilmiyorum
evet
ins canim
Zamanla degisiyor canim bizdede öyleydi, suan bile anlasamadikalri seyler var birbirilerini dövüyorlqr bazenAma anlastiklari seyler büyüdükce fazlalasiyor
yöntemin ne olduğunu anlarsak pınarım sonra istediğin şeye uygularsın şimdilik hamur işlerine denersin sonra istersen çikolataya :)
Bugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.
Kendilerini odalarına kitlediler
Adet dönemin mi yaklaştı acaba canım
Handandandan canım 4. Bebek dusunvesı ıcın bıle tebrik ederim seni maşallah ben üçüncüsü ıcın esimı ikna edemiyorum. Aralarında cok yas farki olmasın hazır ucretsız izindeyim kızlarda seneye krese gitmesin evde olsunlar diyorum yok diyor aklımı yemedim diyor
Hellööö beybisular nasılsınız ?
Hala burda mısın yaaa ne zaman alcan kilo yeter daaa bi değiremedik şişko zalım nazarımızı
Evde ekmek kalmamıştı ondan bizde ailecek lavaslari tükettik bugün :) burdaki herkes aç geziyor resmen. Bende şöyle az yiyim az doyim ama hafif olayım Allahım :)gayet güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
canım bana menün kalabalık geldi en çok gözüme çarpan lavaslar oldu afiyet olsun
Menüler harika kaptan böyle devam edersen güzel eksi gelecek inşallah yarından itibaren ben de böyle yapayımyapabilirsem inşallah
Canım ilk zaman birden ekmeği kesme ama zaten sık sık besleniyorsun sadece kahvaltıda yesen veya akşam yemeginde yeterli olur diye düşünüyorumEvde ekmek kalmamıştı ondan bizde ailecek lavaslari tükettik bugün :) burdaki herkes aç geziyor resmen. Bende şöyle az yiyim az doyim ama hafif olayım Allahım :)
Benimkide aynen oyle kiz 4 progr. Ve en uzunu 3.30 hatta esim vardi kurulum yapilirken ekonomik olan oymus genekde o programmi calistieiyoelrm bendeBenim bosh 4 programli. 3.30 saat en fazla yikama süresi
bendede var sinir ve inatAynenn hepsi ayni olmaz belki diycem ama benm tanidiklarm oyle malesef
ins canimInsallah cortizon kullanmadan iyi olursn cnm ya
Bendemi size katilsam yarindan itibarenYarından itibaren kaçamak yapmayacagima söz veriyorum kendime ve takımımabugünden yazayım da yarın ayağımı denk atım
rabbim gönlüne göre versin gülüm inşallah yaşadığın yerde değişiklik yaparsın istediğin gibi rahat güzel bir yer olur , sana zor gelmedikten sonra yap kız 4. yü yaşın gençkenOkul değiştirme imkanım var ama kendi isteğim ile ordayım canım.
Belki daha sonraki yıllarda değişiklik yaparım.
Asıl isteğim yaşadığım yerde değişiklik yapmak.
Benimde tanıdığım 5-6 çocuklu çalışan kadınlar var, bana zor gelmiyor açıkçası.
Yaşam enerjimi onlardan alıyorum
Markası nedirBenimkide aynen oyle kiz 4 progr. Ve en uzunu 3.30 hatta esim vardi kurulum yapilirken ekonomik olan oymus genekde o programmi calistieiyoelrm bende
Handandandan
Doğru söylüyorsun arkadaşım çorba olunca ekmek yememek daha iyi olurCanım ilk zaman birden ekmeği kesme ama zaten sık sık besleniyorsun sadece kahvaltıda yesen veya akşam yemeginde yeterli olur diye düşünüyorum
Tüketen canımO nasıl oluyor kaptan tüketen mi tüketmeyen mi
Eko50 programı mıBenim bosh 4 programli. 3.30 saat en fazla yikama süresi
Bende oğluma odasını toplattiriyorum ama işlediğim gibi olmuyor. Hafta bir mecbur yine giriyorum temizliğe
bendede var sinir ve inat
ins canim
Bendemi size katilsam yarindan itibarentartima göre karar veririm
iyi madem isteğe bağlıysa en azından yollamak istemezsen yollamazsın çocuğucoronodan dolayi istegi Bagli abla
ay ne ettiler sana Niye öyle oldu
Kafayi bosaltiyor derken
bende gecen sene cikti canim.kendimi cok yorgun bitkin halsiz uykulu hissediyodum.test yapincada troidler az calisiyomus 25 dozla ilaca basladim
1 2 ay once tekrar boyle hissetmeye basladim bide o ara 2 hafta kilo veremedim.cok dikkat etmistim haftada 5 gun felanda spor yapmistim dr ilacin dozunu 50 ye cikartti geri duzelmistim kilo vermeyede baslamistim
Git canım ihmal etme
Sadece kilo için de değil ben ilacın faydasını gördükçe epey kalitesiz bi hayat yaşıyormuşum diye düşündüğüm çok oldu
ağzım açık kaldı o nasıl bir fiyatZalım bacımdan aldım, yarım kg 650 TL yegeliş fiyatına verdi birde
Ocağıma incir ağacı diktim.
Bir daha şok bim takip edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?