Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol canım dikkat ediyorum. Geçen haftaki sarı kartımı da sildirecegim inşallah. Bu hafta olmasa da haftaya kesin. Hatirlatman için çok teşekkür ederim.

28 Mayıs perşembe
11:30
2 tane yumurtadan yağsız omlet
2 ceviz
Yanına domates, salatalik
17:00
Küçük bir tabak etli yeşil fasulye
Bol yeşil salata
2,5lt şu
180 dakika yürüyüş
gayet güzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım güzel
canım bana menün kalabalık geldi en çok gözüme çarpan lavaslar oldu afiyet olsun
27 Mayıs Çarşamba

11:00=== 3 yk çökelek kavurması
3 adet ceviz
Domates, salatalık

17:00=== 4 yk kabak yemeği
2 kase cacık

Su=== 2 lt

Spor=== yok
28 Mayıs Perşembe

11:00=== 3 yk çökelek kavurması
3 adet ceviz
Domates, salatalık,biber

17:00=== 4-5 parça pirzola
2 kase cacık

Su=== 2 lt

Spor=== yok
Menüler harika kaptan böyle devam edersen güzel eksi gelecek inşallah yarından itibaren ben de böyle yapayım yapabilirsem inşallah

Kızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
Benim bosh 4 programli. 3.30 saat en fazla yikama süresi

Amanın sinir inat mi

Aynenn hepsi ayni olmaz belki diycem ama benm tanidiklarm oyle malesef

Handandandan bak papatyalarıma sen topladın mı hindiba ?

Cok guzeller afiyetle ic şifa olsun cnm

Kahveden çıkıyor tabi tadı. Sırf faydası oluyor diye içiyorum.

Iste ben yapamam onu ya kahve benm icin farkli o yuzden sutle tarcin icerm veya suyuma tarcin cubugu atarm. Onunda faydasi cok oluyor

Cikti mi bari kaptnm yag lekesi kotu oluyor benm yavru d kirmisti yag sisemi 1 lrtrden az dokulmustu ama zorla cikartmistm kackez silerek..

Insallah cortizon kullanmadan iyi olursn cnm ya

yöntemin ne olduğunu anlarsak pınarım sonra istediğin şeye uygularsın şimdilik hamur işlerine denersin sonra istersen çikolataya :)

Aynen abla haklisn yarn izleyebillrm insallah

Bugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.
Kendilerini odalarına kitlediler

Bu hep olur cnm simdiye coktan gecmistir bile :)

Adet dönemin mi yaklaştı acaba canım

Yok cnm oda degl adet biteli 6 gun falan anca oluyor daha var bende bi gariplik ama hadi hayirlisi

Sanada tebrikler cnm bence 3 bile zor bu donemde :) genelde insanlar 2 yapiyor onuda kard3ssiz olmasin diye sonra usaniyorlar

Hellööö beybisular nasılsınız ?

Hala burda mısın yaaa ne zaman alcan kilo yeter daaa bi değiremedik şişko zalım nazarımızı

Oooo bir kacak gelmis hosgelmis. Biraktirabildnmi oglana bezi en son aklimda oyle kalmissin

Evde ekmek kalmamıştı ondan bizde ailecek lavaslari tükettik bugün :) burdaki herkes aç geziyor resmen. Bende şöyle az yiyim az doyim ama hafif olayım Allahım :)

Evde ekmek kalmamıştı ondan bizde ailecek lavaslari tükettik bugün :) burdaki herkes aç geziyor resmen. Bende şöyle az yiyim az doyim ama hafif olayım Allahım :)
Canım ilk zaman birden ekmeği kesme ama zaten sık sık besleniyorsun sadece kahvaltıda yesen veya akşam yemeginde yeterli olur diye düşünüyorum

rabbim gönlüne göre versin gülüm inşallah yaşadığın yerde değişiklik yaparsın istediğin gibi rahat güzel bir yer olur , sana zor gelmedikten sonra yap kız 4. yü yaşın gençken

Bende oğluma odasını toplattiriyorum ama işlediğim gibi olmuyor. Hafta bir mecbur yine giriyorum temizliğe

Kac yasinda cnm. Aslinda cok iyi yapiyorsn ogrensin toplamayi ilerde esi ugrasmasin benm annem kardesime kiyamadigna hep topluyor karisi yandi ilerde alisinca oyle gidiyorlar cnku

bendede var sinir ve inat
ins canim

Bendemi size katilsam yarindan itibaren tartima göre karar veririm

Aha bak şaşmıyor iste yengeclerin kotu ozelligi oyle ya malesef

coronodan dolayi istegi Bagli abla
ay ne ettiler sana Niye öyle oldu

Kafayi bosaltiyor derken
iyi madem isteğe bağlıysa en azından yollamak istemezsen yollamazsın çocuğu
iç rahim yırtılmış gülüm, öncesi sonrası da var da boş ver hamilelerin olduğu yerde böyle şeyleri konuşmak doğru değil bence gülüm :)

Git canım ihmal etme
Sadece kilo için de değil ben ilacın faydasını gördükçe epey kalitesiz bi hayat yaşıyormuşum diye düşündüğüm çok oldu

yaaa bır de bu durum ne zamandır var bılmıyorum ilk defa baktırdım hormonlara son 3 test kaldı onlara baktırıcam sonra ilaç sanırım bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…