- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.741
Anladim ablaiyi madem isteğe bağlıysa en azından yollamak istemezsen yollamazsın çocuğu
iç rahim yırtılmış gülüm, öncesi sonrası da var da boş ver hamilelerin olduğu yerde böyle şeyleri konuşmak doğru değil bence gülüm :)
Bosch cnm benmkide 4 senedr kullaniyorm cok memnunum aynen eco50 o 3.30 saatlik programMarkası nedir
15 yaşında ama hiç beceremiyor halenKac yasinda cnm. Aslinda cok iyi yapiyorsn ogrensin toplamayi ilerde esi ugrasmasin benm annem kardesime kiyamadigna hep topluyor karisi yandi ilerde alisinca oyle gidiyorlar cnku
Muhtemelen ayni mak. Benim de eco modBenimkide aynen oyle kiz 4 progr. Ve en uzunu 3.30 hatta esim vardi kurulum yapilirken ekonomik olan oymus genekde o programmi calistieiyoelrm bende
Handandandan
Benimde 5 yıl olacakBosch cnm benmkide 4 senedr kullaniyorm cok memnunum aynen eco50 o 3.30 saatlik program
EvetgalibaEko50 programı mı
6 senedir troid bezim yok tamamını aldılar ameliyatla :))selam kızlaarr bugun anca girebildim buraya dışarda işlerim vardı hallettim geldim bir iki bırşeyler yedim sodamı alıp oturdum pc başına.
öğün oturtma konusunda çok zorlanıyorum bana kalsa bir öğün yemek yer hayatıma devam ederim canım hiç yemek yemek istemiyor. bu da sanırım metabolızmamı yavaşlatıyorayrıca bu korona muhabbetınden once yuzumde tüylenmeden dolayı doktora gitmiştim hormon faln tüm testler yapıldı triotlerım yavaş çıktı ve tüylenmenin kilomdan dolayı olduğunu söylediler. Triotle ilgili ayrı 3 test ıstedı fakat koronadan dolayı gıdemedım bırdaha hastaneye triotlerle ılgılı sıkıntısı olan var mı aramızda
maşallah iyi hatırladın troid bezi hiç olmayan bir ben varım galiba guruptaBana tarçınlı Türk kahvesi baya etki ediyor ya da içine limon sıkılmış maden suyu spor yapınca da tıka basa dolu hissediyorum
Biz de öyle canım maalesef kızım da ev kredimiz olduğu için ücretsiz izin alamadım bu defa nasip olursa ücretsiz izin alacağım
ekim2009 ablanın vardı galiba canım Allah şifa versin
6 senedir troid bezim yok tamamını aldılar ameliyatla :))
ilk fırsatta yaptır gülüm testlerini belki ufak dozda ilaç başlaman gerekir o zaman zayıflamana da engel bir şey kalmaz , tüylerde cidden kilodan dolayıysa zayıflayınca onlarda normale döner sıkıntın kalmaz inşallah
ben videolarını izledim kadın kriz geçirirken köpeğin yaptıklarını görünce , çok duygulandım ağladım yaaayok ben degilim bu hafta pek adim atamadim
ben alamnyada degilim canim fransadayim.bi kac ogretmende virus cikmis oyuzden kapattilar o okullari
bende kucucuk sus kopekleri.oluyo onlari cok seviyorum ama yaklasamiyorum
gondercenmi peki.bizide aramisti ogretmenler ama goturmuycez demistik.onlarda haklisiniz getirmemekle dedi.
ben gaza geldim sahsen
internetten okulustum kopekler epilepsi hastalarinin nobet gecirecegini anliyomus
abooo altinmi satiyomus sanki
bende gecen sene cikti canim.kendimi cok yorgun bitkin halsiz uykulu hissediyodum.test yapincada troidler az calisiyomus 25 dozla ilaca basladim
1 2 ay once tekrar boyle hissetmeye basladim bide o ara 2 hafta kilo veremedim.cok dikkat etmistim haftada 5 gun felanda spor yapmistim dr ilacin dozunu 50 ye cikartti geri duzelmistim kilo vermeyede baslamistim
insallah olmaz canim.almanyada baya bi dusuk zaten bildigim kadariylabir arkadaşım da astım. Ersağ kullanıyor. Memnunum demisti.
Allah korusun öyle bir risk de var. Oğlum seneye okul değiştirecek.Derslerinden kalsın istemedik. Internetten görüntülü konuşma da yapamadılar. Sınıfınin da hepsi geldi okula. Bize de pek seçenek kalmadı.Vaka sayısı iyice azaldı burada. Bi sıkıntı çıkmaz insallah
oy verdigin icinmi pro oldunHellööö beybisular nasılsınız ?
uzun sure yikanmasini anladimda niye suyu cok harcayandan istiyosun ablaKızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
halsizlik yorgunluk uyku hali oldugu zamanlarin oldumuyaaa bır de bu durum ne zamandır var bılmıyorum ilk defa baktırdım hormonlara son 3 test kaldı onlara baktırıcam sonra ilaç sanırım bana da
neyle alıyorsun iple mi , naylon ipse bildiğimiz dikiş için kullanılan pamuklu iple değiştir sivilceler için de çay ağacı serum kremler var onları düzenli kullan gülüm 1-2 aya sivilce v.s. kalmazinşallah o konuda cok sıkıntı cekıyorum sureklı aldıgım ıcın yuzum sureklı sivilceli en azından kilo verır 3 4 seans lazere gıder hallederım
bizimde var alman kurdu ama hic yaklasmiyorum yaninaben videolarını izledim kadın kriz geçirirken köpeğin yaptıklarını görünce , çok duygulandım ağladım yaaa
ben her tür köpeği severim ama eşim verse bahçeli evimiz olsa en iri cinsinden beslerim şöyle yan bakana bile hırlayıp parçalamak istesim hırrrrrrrrrrrşaka bir yana da dogoarjantinler son dönem favorim yaban domuzunu bile haklıyorlar boyunlarına bir yapıştı mı bırakmıyorlar çok güçlü köpekler :))
hah o markayı da görmüştüm sen çok yaşa emibir arkadaşım da astım. Ersağ kullanıyor. Memnunum demisti.
Allah korusun öyle bir risk de var. Oğlum seneye okul değiştirecek.Derslerinden kalsın istemedik. Internetten görüntülü konuşma da yapamadılar. Sınıfınin da hepsi geldi okula. Bize de pek seçenek kalmadı.Vaka sayısı iyice azaldı burada. Bi sıkıntı çıkmaz insallah
kızzzzzz senin göbeeeenin selamını yesinlerrr ne yapan nasılsın halin keyfin ruhun nasılKilom iyi canım çok çok selamları var hele o göbeeeem ahh o göbeeeö zalım gözlerinizden öper
onu çamaşır sepetine koyun eline de 2 oyuncak verin oynasın minnakımmmOnuda yapıyorum ufak çok ufak abla biz koyarken tekrar döküyor
genel halım dıyebılırız uyku degıl de sureklı yorgunluk varhalsizlik yorgunluk uyku hali oldugu zamanlarin oldumu
cunku bende oyle oldugu zaman gittim dr a
benım de kedim var ama anası gıbı şüşko 6 kgeşim bir kaç saatliğine işe gitti nöbetçi (evde olsa şimdi yazacaklarıma yeltenemem eşim köpek sevmiyor)
oğlum da dışarı çıkacaktı arkadaşını bekliyordu(site için de) yavru köpeği var çok tatlı onu çıkaracak kucağın da çıkarıyor yere bastırmıyor dedi, fotoğrafı var mı bir bakayım dedim varmış baktım anammm içimin yağı eridi resmen dedim arkadaşın izin verirse , köpek de yabancılardan korkmuyorsa 2 dk getir kapıda seveyim , getirdi oğlum, hemen kucağıma geldi zibil ben seviyorum o beni yalamaya çalışıyor sanki uzun süre sahibini görmeyip özleyen köpek , mıncık mıncık sevdim keratayı. oğlum geri alıp götürecek tırnağını bana takıyor gitmek istemiyor , bal küpüüü ballllşimdi öyle mutluyum ki anlatamam enerjim tavan yaptı resmenn
bamya tohumunu ilk senden duydum rabbim vesile kılsın inşallah iyi gelir , alternatif gulukozamine de bak netten istersen gülümTüketiyorum ve çok da severim yapı meselesi galiba :) kilo verince geçer belki.
benimki de aynı :)Benim bosh 4 programli. 3.30 saat en fazla yikama süresi
tembel gülüm bu sıpalar benim kinin yaşı geçen ay 19 oldu hala canı istemediği için yapmıyor bir çok şeyi beceriksizlik değil bunların ki nasıl olsa anneleri yapar diye güven , rahatlıktan :)15 yaşında ama hiç beceremiyor halenilerde üniversitesi felan olacak. En azindan birazcık idare edecek kadar öğrense.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?