Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladim abla

Kac yasinda cnm. Aslinda cok iyi yapiyorsn ogrensin toplamayi ilerde esi ugrasmasin benm annem kardesime kiyamadigna hep topluyor karisi yandi ilerde alisinca oyle gidiyorlar cnku
15 yaşında ama hiç beceremiyor halen ilerde üniversitesi felan olacak. En azindan birazcık idare edecek kadar öğrense.

6 senedir troid bezim yok tamamını aldılar ameliyatla :))
ilk fırsatta yaptır gülüm testlerini belki ufak dozda ilaç başlaman gerekir o zaman zayıflamana da engel bir şey kalmaz , tüylerde cidden kilodan dolayıysa zayıflayınca onlarda normale döner sıkıntın kalmaz inşallah

maşallah iyi hatırladın troid bezi hiç olmayan bir ben varım galiba gurupta

inşallah o konuda cok sıkıntı cekıyorum sureklı aldıgım ıcın yuzum sureklı sivilceli en azından kilo verır 3 4 seans lazere gıder hallederım

ben videolarını izledim kadın kriz geçirirken köpeğin yaptıklarını görünce , çok duygulandım ağladım yaaa
ben her tür köpeği severim ama eşim verse bahçeli evimiz olsa en iri cinsinden beslerim şöyle yan bakana bile hırlayıp parçalamak istesim hırrrrrrrrrrr şaka bir yana da dogoarjantinler son dönem favorim yaban domuzunu bile haklıyorlar boyunlarına bir yapıştı mı bırakmıyorlar çok güçlü köpekler :))

insallah olmaz canim.almanyada baya bi dusuk zaten bildigim kadariyla
Hellööö beybisular nasılsınız ?
oy verdigin icinmi pro oldun
bende oy verdim sirf pro olmak ocin ama olmadi
hayirli olsun:))

Kızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
uzun sure yikanmasini anladimda niye suyu cok harcayandan istiyosun abla
sevmedigin birinemi onereceksin
yaaa bır de bu durum ne zamandır var bılmıyorum ilk defa baktırdım hormonlara son 3 test kaldı onlara baktırıcam sonra ilaç sanırım bana da
halsizlik yorgunluk uyku hali oldugu zamanlarin oldumu
cunku bende oyle oldugu zaman gittim dr a

inşallah o konuda cok sıkıntı cekıyorum sureklı aldıgım ıcın yuzum sureklı sivilceli en azından kilo verır 3 4 seans lazere gıder hallederım
neyle alıyorsun iple mi , naylon ipse bildiğimiz dikiş için kullanılan pamuklu iple değiştir sivilceler için de çay ağacı serum kremler var onları düzenli kullan gülüm 1-2 aya sivilce v.s. kalmaz
kiloyu halledince de mis gibi lazerini yaptırırsın öz güvenin tam olur tüydü kıldı derdine de düşmezsin

bizimde var alman kurdu ama hic yaklasmiyorum yanina
esim gece cozuyo
sabah ise giderkende bagliyo geri
kizimda cok korkuyo

hah o markayı da görmüştüm sen çok yaşa emi

halsizlik yorgunluk uyku hali oldugu zamanlarin oldumu
cunku bende oyle oldugu zaman gittim dr a
genel halım dıyebılırız uyku degıl de sureklı yorgunluk var
benım de kedim var ama anası gıbı şüşko 6 kg azıcık sıkılayım gıdıp mıncırıyorum rahatlıyorum

15 yaşında ama hiç beceremiyor halen ilerde üniversitesi felan olacak. En azindan birazcık idare edecek kadar öğrense.
tembel gülüm bu sıpalar benim kinin yaşı geçen ay 19 oldu hala canı istemediği için yapmıyor bir çok şeyi beceriksizlik değil bunların ki nasıl olsa anneleri yapar diye güven , rahatlıktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…