- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.761
şanslı şeyyy, keşke benim olsaaaabizimde var alman kurdu ama hic yaklasmiyorum yanina
esim gece cozuyo
sabah ise giderkende bagliyo geri
kizimda cok korkuyo
ben kedileri de çok severimmmm, yazık ama çok kilosu varmış kilo hayvanların da ömrünü kısaltıyorgenel halım dıyebılırız uyku degıl de sureklı yorgunluk var
benım de kedim var ama anası gıbı şüşko 6 kgazıcık sıkılayım gıdıp mıncırıyorum rahatlıyorum
Aynen cnm. Benin kendi ailemde eşimin ailesi de Antepdeler. Bizde yeni taşındık buraya. Bu sebeple evde pek kalamıyoruz.Antep'te yaşayanların çok büyük kısmı Urfa'dan gelip yerleşme zaten canım, yerlisi çok az.
Senin düzenin hep böyle ki peki, bir kendi annen bir kvde de kalıyorsun
Yoksa bize mi böyle denk geldi
Ya aslında genel olarak iyiymiş. Benim kız şimdiden çok sinir ve inat var korkmuyor da değilim.cok akilli bide faydali seylere akillini Versegercekten degiskenler, tertipli, gördügü, konustugu hicbirseyi unutmaz, beceri kabiliyeti yüksek, mübarek bi cene var susmaz cokta merakli, yönetmeyi Cok sever benim kiz, yardimseverdir Ama cokta inattir ve siniride var.. daha cok varsa Hangisini sayalim biraz dengesizler .. hepsi öyle degildir tabi
Evet Bende öyle bilirdimesime diyorum senin Dogum tarihinde bence bi yanlislik var temizlige gelince temiz Ama daginiklikta berbat
neyle alıyorsun iple mi , naylon ipse bildiğimiz dikiş için kullanılan pamuklu iple değiştir sivilceler için de çay ağacı serum kremler var onları düzenli kullan gülüm 1-2 aya sivilce v.s. kalmaz
kiloyu halledince de mis gibi lazerini yaptırırsın öz güvenin tam olur tüydü kıldı derdine de düşmezsin
Benimkiler de öyle cnm. Sürekli kavga ediyorlar. Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da idare edicez büyüyene kadarKaş ile göz arasında birbirine giriyorlar hem de . Tek sağlıklı olsunlarda, tartışmalara alıştık
benim çocuğu ben sokaktan buldum bıraz sağlık sıkıntıları var bebekliğinden beri onlarla ugrasıyoruz özel mamalarda kilo aldırıyor çocuğuma fit mama kullansam hastalığı tavan yapıyor oyle bir döngüye düştü umarım bırgun ıyılesırse fit mamalara gecıp kılo verdırecegım ona daben kedileri de çok severimmmm, yazık ama çok kilosu varmış kilo hayvanların da ömrünü kısaltıyor
evlenene kadar köpek kedi tavşan bir tane de muhabbet kuşu besledim köpekler ayrı dönemler de 2 tane bir yaz boyu da 12 yavruya baktım kediler bir kaç taneydi tavşan bir çiftti ,bahçeli ev de hepsi muhabbet kuşunu da 33 net kelime konuşturmuştum , sincap yavrularını da yakalamıştım anneleri ortaya çıktı ağaç dibine bıraktım anneleri tek tek aldı götürdü 4 yavruydu :) evlendikten sonra kısa süreli komşular memlekete gittiğin de bir papağana bakmıştım 2 hafta kadar bir de 2 su kaplumbağasına 1 aydan fazla
Canım yediklerinin kalorilerini hesapladın mı hiç baya çok geldi gözüme özellikle lavaşlar kalori hesabı yapan uygulamalar var onlardan birini indirebilirsin tlc de ağır yaşamlar programında yaklaşık 300 kiloluk insanlara bile 1200 kalorilik diyet başlıyor oradaki doktoreslenme Listem 28.05.2020
9.30 Kalkış
8 adet bamya tohumlu 500 ml su
Dizlerimden sesler geliyor oradaki suyun artmasına yarıyormuş şifa niyetine inşaallah
10.00
7 adet siyah zeytin ( akşamdan suya koyularak tuzu yağı çıksın diye)
1 adet kuru incir
Bir kürmüş bu. Bu şekilde bir rutin oluşturmak istiyorum inşaallah.
10.20
Orta boy lavaş içine biraz az tuzlu peynir domates salatalık koyup katlayıp yağsız tost makinesine bastım onu yedim.
2 kupa karanfilli siyah çay
Kahvaltı da ufakligin tostunu yememek için kendimi tuttum resmen. Ne yapalım öyle büyüdük ziyan olmasın çöpe gitmesin. Ama artık kenara koyucam kurursa da islatip kedicikler köpekcikler için çöpün yanına birakicam. Eskiden ne güzel bahçeli hayvanlı evler vardı hicbirsey ziyan olmazdı sebze meyve kabukları ineklere kuzulara ekmekler kemikler artan yemekler köpeklere kedilere tohumlar tarlalara bu ara çöpe çöp atarken hep bunlar aklıma geliyor. Kendimi oturduğum sitede açık hapishanede gibi hissediyorum. Ne çok tüketime meyilli duruma geldik diyorum.
14.40
1 kupa neskafe yarısı su yarısı süt
19.00
7 zeytin 1 incir
19.30
1 kepçe mercimek çorbası
1 lavas
5 yk et kavurma acılı
Bol salata
22.00 da
Türk kahvesi içmeyi planlıyorum tarçınlı tabiiki de
2 de hurma yiyebilirim yanına.
Düzenli spor yapamadım ama
16.30-18.30 arası alisveristeydim
Birde çocuklarla evde yarım saat saklambaç kovalamac filan oynadık:)
2,5 litre su içildi 3 olur muhtemelen
İstikrar önemli istikrarli olmak istiyorum bu aralıklı oruç tam benlik çok öyle ana ara öğün uğraşmak yok:)
Var ya bugün aklımdan geçtin düşünce gücümle seni çağırdım resmen ve mutlu oldum nasılsın ? Bugün yay burçlarından bahsettik hep bizim kedi de yaydı diye içimden geçtinHellööö beybisular nasılsınız ?
bozuldu mu canım memnun mu değilsin ?Kızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
Fil hafızası durumu var birazcık ablamaşallah iyi hatırladın troid bezi hiç olmayan bir ben varım galiba gurupta
makineyle aldığın için de sivilce yapabilir gülüm , aktarda vardır büyük ihtimal varsa sabununu da al hatta kil sabunu varsa onu da al gülümbaya cımbız makına dalıyorumiple baş etmem imkansız o çay agacı serumunu aktardan bulurum sanırım alayım yarın
ayy yazık hastalıktan yediği mamadanmış kilosu , benim büyük kız yeğen de sokaktan almış kediyi ama çok havalı nazlı bir şey tekir türü kedilerden çok sevimli arada bana fotolarını atıyor :)benim çocuğu ben sokaktan buldum bıraz sağlık sıkıntıları var bebekliğinden beri onlarla ugrasıyoruz özel mamalarda kilo aldırıyor çocuğuma fit mama kullansam hastalığı tavan yapıyor oyle bir döngüye düştü umarım bırgun ıyılesırse fit mamalara gecıp kılo verdırecegım ona da
maşallah diyelim sen de maşallah de kız kendine nazar olmasın :)Canım yediklerinin kalorilerini hesapladın mı hiç baya çok geldi gözüme özellikle lavaşlar kalori hesabı yapan uygulamalar var onlardan birini indirebilirsin tlc de ağır yaşamlar programında yaklaşık 300 kiloluk insanlara bile 1200 kalorilik diyet başlıyor oradaki doktor
Var ya bugün aklımdan geçtin düşünce gücümle seni çağırdım resmen ve mutlu oldum nasılsın ? Bugün yay burçlarından bahsettik hep bizim kedi de yaydı diye içimden geçtin
bozuldu mu canım memnun mu değilsin ?
Fil hafızası durumu var birazcık ablabi de Ramazan’da bu durumdan dolayı ilaç kullandığın için oruç tutamadığından bahsetmiştin ordan kalmış aklımda
Bazen çok gereksiz şeyleri de hatırlıyorum abla beni üzen sinir eden şeyler de dahilmaşallah diyelim sen de maşallah de kız kendine nazar olmasın :)
1 dlm kepekki ekmek yaklaşık 60 kalori orta boybir lavaş da yaklaşık 120 kalori diye biliyorum evde ekmek olmayınca 2 dilim ekmek yerine 1 dilim lavaş yedim bende ama yağ ve diğer oranları tabii farklıdır bundan sonra tam buğday ekmeği tuketicemmakineyle aldığın için de sivilce yapabilir gülüm , aktarda vardır büyük ihtimal varsa sabununu da al hatta kil sabunu varsa onu da al gülüm
onları serbest bırak gitsin tutunup durma ihtiyacın yok o anılara da onları hatırladığın da yaşadığın kötü duygulara daBazen çok gereksiz şeyleri de hatırlıyorum abla beni üzen sinir eden şeyler de dahil
Maalesef hiç iyi değil. 100 civarı sabitlendim diyeceğim o da değil tırmanışa devamtaze kanlar fena olmuyor
Hosgeldin ciğse ben Merve 30 yasindayım atanamayan ogretmenim 2 kızım var
gecmıs olsun canım bazı seylerın onune gecemiyoruz Malesef
devam ediyorum canım sımdılık ıyı gıdıyor kılo durumların nasıl
hadı bakalım canım Insallah
bugun cıkarmadım ben kızları yagmur vardı burda
benım buyuk koc ufaklık yengec bilemedim
inşallah son olur gülüm bir daha ne 120 leri ne 100 lü rakamları bir daha görmezsin .1 dlm kepekki ekmek yaklaşık 60 kalori orta boybir lavaş da yaklaşık 120 kalori diye biliyorum evde ekmek olmayınca 2 dilim ekmek yerine 1 dilim lavaş yedim bende ama yağ ve diğer oranları tabii farklıdır bundan sonra tam buğday ekmeği tuketicembugün alışveriş yaptım. 1200 kalorinin üzerine cikmamisim diye düşünüyorum bı de eskiye nazaran ciddi az yiyiyorum yoksa nasıl 127 leri gorebilirdim ki bundan sonra gormeyim inşaallah birdaha son olsun bu 120 ler.
hoş geldin edibem , üzüldüm gülüm, zararın neresinden dönersen kardır hemen şimdi kararını ver bu şekil de mi devam edip yaşamak istiyorsun yoksa ipleri eline alıp kendine bakmak mı istiyorsun ona göre niyetini edip bismillah diyip başla gülümMaalesef hiç iyi değil. 100 civarı sabitlendim diyeceğim o da değil tırmanışa devam
Ayy elinden ne güzel yazılar dökülmüş böyle amin diyim 2 aya 2 haneleri görmek benim için mucize gibi birşey en son 12 yıl önce gördüm zaten ondan sonra tooarlayamadim bende hep kiloludum sadece lise hazırlık sınıfında sağlam spor ve diyetle 72 yi görmüştüm ama tam bir lolitadim.aksi gibi bir fotom bile yok neden cekilmemisim bilmem ta da çok kısa bir suredi ve cabuk kilo aldım bu sefer öyle olmasın 78 olsun hep öyle dursuninşallah son olur gülüm bir daha ne 120 leri ne 100 lü rakamları bir daha görmezsin .
bana yazmamışsın ama olsun fatsecret diye site var oraya yediklerini miktarıyla giriyorsun kaç kalori aldığını sana söylüyor istersen onu kullanabilirsin
ben doğuştan şişman son 6 senedir troid bezi olmadan 111 kilodan 87-88 kiloya indim ki geçen sene 79 a bile inmiştim geri aldımüstelik rahatım sıkıntı stres ve diyet yapmadan oluyorsa sen dikkat edersen gülüm ben cidden inanıyorum 2 aya 2 haneli rakamlara ineceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?