Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizimde var alman kurdu ama hic yaklasmiyorum yanina
esim gece cozuyo
sabah ise giderkende bagliyo geri
kizimda cok korkuyo
şanslı şeyyy, keşke benim olsaaaa
kızının korkması çok kötü babası alıştırsa ya köpeği sevmeye ileri de sorun yaşamazdı

genel halım dıyebılırız uyku degıl de sureklı yorgunluk var

benım de kedim var ama anası gıbı şüşko 6 kg azıcık sıkılayım gıdıp mıncırıyorum rahatlıyorum
ben kedileri de çok severimmmm, yazık ama çok kilosu varmış kilo hayvanların da ömrünü kısaltıyor
evlenene kadar köpek kedi tavşan bir tane de muhabbet kuşu besledim köpekler ayrı dönemler de 2 tane bir yaz boyu da 12 yavruya baktım kediler bir kaç taneydi tavşan bir çiftti ,bahçeli ev de hepsi muhabbet kuşunu da 33 net kelime konuşturmuştum , sincap yavrularını da yakalamıştım anneleri ortaya çıktı ağaç dibine bıraktım anneleri tek tek aldı götürdü 4 yavruydu :) evlendikten sonra kısa süreli komşular memlekete gittiğin de bir papağana bakmıştım 2 hafta kadar bir de 2 su kaplumbağasına 1 aydan fazla

üstteki yazıdan sonra düşündüm de babam hayvanları sevmezdi ben yine de iyi hayvan beslemişim yaav kocam da ev de hayvan sevmez bahçeli evde de köpek sevmez ya gerçi yine de komşuların ev hayvanlarına baktım yaaa ohh canıma değsin çekim yasası zorluklara rağmen işlemiş benim için

Antep'te yaşayanların çok büyük kısmı Urfa'dan gelip yerleşme zaten canım, yerlisi çok az.

Senin düzenin hep böyle ki peki, bir kendi annen bir kvde de kalıyorsun
Yoksa bize mi böyle denk geldi
Aynen cnm. Benin kendi ailemde eşimin ailesi de Antepdeler. Bizde yeni taşındık buraya. Bu sebeple evde pek kalamıyoruz.

Ya aslında genel olarak iyiymiş. Benim kız şimdiden çok sinir ve inat var korkmuyor da değilim.

Belki de cnm doğum tarihi yanlış olabilir. Başak deyince ilk akla temizlik ve düzen geliyor

baya cımbız makına dalıyorum iple baş etmem imkansız o çay agacı serumunu aktardan bulurum sanırım alayım yarın

benim çocuğu ben sokaktan buldum bıraz sağlık sıkıntıları var bebekliğinden beri onlarla ugrasıyoruz özel mamalarda kilo aldırıyor çocuğuma fit mama kullansam hastalığı tavan yapıyor oyle bir döngüye düştü umarım bırgun ıyılesırse fit mamalara gecıp kılo verdırecegım ona da

Canım yediklerinin kalorilerini hesapladın mı hiç baya çok geldi gözüme özellikle lavaşlar kalori hesabı yapan uygulamalar var onlardan birini indirebilirsin tlc de ağır yaşamlar programında yaklaşık 300 kiloluk insanlara bile 1200 kalorilik diyet başlıyor oradaki doktor
Hellööö beybisular nasılsınız ?
Var ya bugün aklımdan geçtin düşünce gücümle seni çağırdım resmen ve mutlu oldum nasılsın ? Bugün yay burçlarından bahsettik hep bizim kedi de yaydı diye içimden geçtin
Kızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
bozuldu mu canım memnun mu değilsin ?
maşallah iyi hatırladın troid bezi hiç olmayan bir ben varım galiba gurupta
Fil hafızası durumu var birazcık abla bi de Ramazan’da bu durumdan dolayı ilaç kullandığın için oruç tutamadığından bahsetmiştin ordan kalmış aklımda

baya cımbız makına dalıyorum iple baş etmem imkansız o çay agacı serumunu aktardan bulurum sanırım alayım yarın
makineyle aldığın için de sivilce yapabilir gülüm , aktarda vardır büyük ihtimal varsa sabununu da al hatta kil sabunu varsa onu da al gülüm

ayy yazık hastalıktan yediği mamadanmış kilosu , benim büyük kız yeğen de sokaktan almış kediyi ama çok havalı nazlı bir şey tekir türü kedilerden çok sevimli arada bana fotolarını atıyor :)

maşallah diyelim sen de maşallah de kız kendine nazar olmasın :)

makineyle aldığın için de sivilce yapabilir gülüm , aktarda vardır büyük ihtimal varsa sabununu da al hatta kil sabunu varsa onu da al gülüm
1 dlm kepekki ekmek yaklaşık 60 kalori orta boybir lavaş da yaklaşık 120 kalori diye biliyorum evde ekmek olmayınca 2 dilim ekmek yerine 1 dilim lavaş yedim bende ama yağ ve diğer oranları tabii farklıdır bundan sonra tam buğday ekmeği tuketicem bugün alışveriş yaptım. 1200 kalorinin üzerine cikmamisim diye düşünüyorum bı de eskiye nazaran ciddi az yiyiyorum yoksa nasıl 127 leri gorebilirdim ki bundan sonra gormeyim inşaallah birdaha son olsun bu 120 ler.

Maalesef hiç iyi değil. 100 civarı sabitlendim diyeceğim o da değil tırmanışa devam

inşallah son olur gülüm bir daha ne 120 leri ne 100 lü rakamları bir daha görmezsin .
bana yazmamışsın ama olsun fatsecret diye site var oraya yediklerini miktarıyla giriyorsun kaç kalori aldığını sana söylüyor istersen onu kullanabilirsin
ben doğuştan şişman son 6 senedir troid bezi olmadan 111 kilodan 87-88 kiloya indim ki geçen sene 79 a bile inmiştim geri aldım üstelik rahatım sıkıntı stres ve diyet yapmadan oluyorsa sen dikkat edersen gülüm ben cidden inanıyorum 2 aya 2 haneli rakamlara ineceksin

Maalesef hiç iyi değil. 100 civarı sabitlendim diyeceğim o da değil tırmanışa devam
hoş geldin edibem , üzüldüm gülüm, zararın neresinden dönersen kardır hemen şimdi kararını ver bu şekil de mi devam edip yaşamak istiyorsun yoksa ipleri eline alıp kendine bakmak mı istiyorsun ona göre niyetini edip bismillah diyip başla gülüm

Ayy elinden ne güzel yazılar dökülmüş böyle amin diyim 2 aya 2 haneleri görmek benim için mucize gibi birşey en son 12 yıl önce gördüm zaten ondan sonra tooarlayamadim bende hep kiloludum sadece lise hazırlık sınıfında sağlam spor ve diyetle 72 yi görmüştüm ama tam bir lolitadim.aksi gibi bir fotom bile yok neden cekilmemisim bilmem ta da çok kısa bir suredi ve cabuk kilo aldım bu sefer öyle olmasın 78 olsun hep öyle dursun saol abla isim neydi? Arada 8 yaş var diyeabla yazdım ama kusur etmedim inşallah:) güzel programlar var ablada bende iş çok ondan çok giremem diye düşünüyorum. 2 farklı yaş ve ilgi alanı farklı erkek evlat evde çalışan bir eş . Hepsinin isteğine ilgisine koştur eve pazara markete ... Çok şükür sağlık olsun da bazen cöküyorum. Bu forumada biraz kafam dağılsın kendim için birşeyler yapmayim istediğimden yazdım. İnşaallah başarılı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…