- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.781
bence katil faydası olur zararı olmazbendede var sinir ve inat
ins canim
Bendemi size katilsam yarindan itibarentartima göre karar veririm
Sen yapman gerekeni biliyorsun zaten canımDoğru söylüyorsun arkadaşım çorba olunca ekmek yememek daha iyi olur
Çok su tüketen daha temiz yapıyor değil mi mantıklıTüketen canım
Haklısın dostum daha fazla gecikmeden başlamalıyımhoş geldin edibem , üzüldüm gülüm, zararın neresinden dönersen kardır hemen şimdi kararını ver bu şekil de mi devam edip yaşamak istiyorsun yoksa ipleri eline alıp kendine bakmak mı istiyorsun ona göre niyetini edip bismillah diyip başla gülüm
Aynen canım, deterjan yemek istemiyorumÇok su tüketen daha temiz yapıyor değil mi mantıklı
Çok yorgun olunca da, uyku gelmiyor. Bende öyleyimBu huyum da hiç iyi değil çocukları erken uyuttum yorgunluktan agliyacam topuk dikenlerim azdı bugünkü koşuşturmaca dan ama ne yazık ki uyku tutmuyor. Nasıl bir bünye çok garip çok yoruldugum günler uyuyamıyorum resmen sabaha kadar oturabilir im o kadar uyku yok yani
Ah abla evde çocuk değil terminatör geliştiriyorum benonu çamaşır sepetine koyun eline de 2 oyuncak verin oynasın minnakımmm
aslinda aldigimizda kucuktu 4 5 aylikti ama yinede korktuşanslı şeyyy, keşke benim olsaaaa
kızının korkması çok kötü babası alıştırsa ya köpeği sevmeye ileri de sorun yaşamazdı
cimbiz deyince bi kac aydir kaslarimi aldiktan sonra hep sivilce cikiyo 1 hafta sonra geciyobaya cımbız makına dalıyorumiple baş etmem imkansız o çay agacı serumunu aktardan bulurum sanırım alayım yarın
bende uyyamam.bazen yorgunluktanBu huyum da hiç iyi değil çocukları erken uyuttum yorgunluktan agliyacam topuk dikenlerim azdı bugünkü koşuşturmaca dan ama ne yazık ki uyku tutmuyor. Nasıl bir bünye çok garip çok yoruldugum günler uyuyamıyorum resmen sabaha kadar oturabilir im o kadar uyku yok yani
bu yonden dusunmediydim hicAynen canım, deterjan yemek istemiyorum
sevmedigin birinemi onereceksin
Kendim kullanmayacağım birşeyi başkasina önermembu yonden dusunmediydim hic
gunaydin canımGunaydinlarrrrrr
Hayirli cumalarimiz olsun kizlar.
Bol eksili tartilariniz olsun
Uyandim esimi yolcu ettim buraya bi bakindim ama uykum var sanirim geri uyuyacagim minnosumda uyurkennn.gun icinde gorusuruz ins bir suru alintim var cevaplamak nasip olursa
gerçekten öyle amaAynen canım, deterjan yemek istemiyorum
kolay gelsin kaptanım ben de 15 dk Leslie yaptım susadım ve acıktım kahvaltımı yapacağım
haftaya telafi edersin cnm bence çokta değilKilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
günaydın canım artida olmaman superGünaydın canlar ❤
Kilo bildirimim sabit
günaydın canımGunaydın kızlar
Aman böyle devam etsin cnm insAllahGunaydin kizlar disler patladigindan beri 2 dir 9bucukta uyaniyoruz cok iyi geliyor ya insallah boyle devam eder. Daha tartilmadim tartilip gelicem inşallah
Günaydın canım hadi hyrlisi neyse ki artıda degilsinGünaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
bende Cok korkarimbizimde var alman kurdu ama hic yaklasmiyorum yanina
esim gece cozuyo
sabah ise giderkende bagliyo geri
kizimda cok korkuyo
büyüdükce belki azalir Ama bilmiyorumYa aslında genel olarak iyiymiş. Benim kız şimdiden çok sinir ve inat var korkmuyor da değilim.
Belki de cnm doğum tarihi yanlış olabilir. Başak deyince ilk akla temizlik ve düzen geliyor
bakalim bi tartilimbence katil faydası olur zararı olmaz
masallah erkenden
ins telafi edersin canimKilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
masallah Size bu ne hizkolay gelsin kaptanım ben de 15 dk Leslie yaptım susadım ve acıktım kahvaltımı yapacağım
günaydin canim senin tartinida bekliyoruzGunaydinlarrrrrr
Hayirli cumalarimiz olsun kizlar.
Bol eksili tartilariniz olsun
Uyandim esimi yolcu ettim buraya bi bakindim ama uykum var sanirim geri uyuyacagim minnosumda uyurkennn.gun icinde gorusuruz ins bir suru alintim var cevaplamak nasip olursa
haftaya insallah güzel bi eksi gelir ins canimGünaydın canlar ❤
Kilo bildirimim sabit
günaydin canimGunaydın kızlar
tartildiktan Sonra bi güzel kahvaltiyi hakettinDun gunu suyla gecırınce suan cok acım
günaydin canim, Hadi gözün aydin ins daha rahat olur bundan SonraGunaydin kizlar disler patladigindan beri 2 dir 9bucukta uyaniyoruz cok iyi geliyor ya insallah boyle devam eder. Daha tartilmadim tartilip gelicem inşallah
Günaydin canim, insallahGünaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?