- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.801
yok ondan degilde aklima kv geldiKendim kullanmayacağım birşeyi başkasina önermem
Kendime beğendiğimi başkalarına da öneririm
Kalbim çok temiz kız benimoradan belli olmuyor mu yoksa
haftaya kesin gider dikkat edersenKilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
ne guzel.insalalh hep.boyle gider hatta daha gec uyanirGunaydin kizlar disler patladigindan beri 2 dir 9bucukta uyaniyoruz cok iyi geliyor ya insallah boyle devam eder. Daha tartilmadim tartilip gelicem inşallah
Günaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
bu hafta ramazan sonra herkes ya artida yada sabit.ama bugunden sonra herkes duzelir bence bende dahil:)Kizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
baslangic icin cok iyi canim.tebriklerİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
haftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sankiKizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
tebrikler cnm eksi eksidirİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
Günaydın canım MasAllah kız bu ne hız Afiyet olsun cnmgunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptimama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
Aynen arkadaşım. Hamilesin demek Rabbim kolaylık versin sağlıkla al kucağına bebeğini inşaallah bundan sonra maksimum 3 kilo daha alırsın ya da almazsın . Ben şanslıydım ilk hamileliğimde 104 le hamile kaldım 99 a kadar düştüm 109 la doğuma girdim doğum sonrası 102 kilodum fakat emzirme dönemi tam bir kabustu çalışıyor okuyor ve yeni anneydim. Süt olsun diye yedim de yedim ve 118 e çıktım.bence asıl sıkıntı doğum sonrası yani. 2. Oğluma ne yazikki 118 le hamile kaldım 112 e düştüm ve 116 la doğuma girdim . Doğum sonrası 107 kiloydum. Ve bu sefer sözde dikkat ettim ama yine 120 yi gördük yine bu seferde yurtdisindaydik sürekli evde otur sebze yok denecek kadar az bir yer Rusya sağlıksız düzensiz beslenme tatlı abur cubur hareketsiz yaşam ama zirve bu sene :) şansım hamileliklerimde kilo vermem ve son aylarda aldigimim da doğumla gitmesi.aman dikkat et kuzum süt olsun diye yemehaftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sanki
tebrikler cnm eksi eksidir
Günaydın canım MasAllah kız bu ne hız Afiyet olsun cnm
Haftaya regl haftası geliyor inşaallah eksilirim yine . Çünkü benim koptugum zamanlar bu haftalar genelde:)yok ondan degilde aklima kv geldi
yoksa baskasi icin onerecegin aklima gelmedi:))
haftaya kesin gider dikkat edersen
ne guzel.insalalh hep.boyle gider hatta daha gec uyanir
bu hafta ramazan sonra herkes ya artida yada sabit.ama bugunden sonra herkes duzelir bence bende dahil:)
baslangic icin cok iyi canim.tebrikler
amin insAllah canımAynen arkadaşım. Hamilesin demek Rabbim kolaylık versin sağlıkla al kucağına bebeğini inşaallah bundan sonra maksimum 3 kilo daha alırsın ya da almazsın . Ben şanslıydım ilk hamileliğimde 104 le hamile kaldım 99 a kadar düştüm 109 la doğuma girdim doğum sonrası 102 kilodum fakat emzirme dönemi tam bir kabustu çalışıyor okuyor ve yeni anneydim. Süt olsun diye yedim de yedim ve 118 e çıktım.bence asıl sıkıntı doğum sonrası yani. 2. Oğluma ne yazikki 118 le hamile kaldım 112 e düştüm ve 116 la doğuma girdim . Doğum sonrası 107 kiloydum. Ve bu sefer sözde dikkat ettim ama yine 120 yi gördük yine bu seferde yurtdisindaydik sürekli evde otur sebze yok denecek kadar az bir yer Rusya sağlıksız düzensiz beslenme tatlı abur cubur hareketsiz yaşam ama zirve bu sene :) şansım hamileliklerimde kilo vermem ve son aylarda aldigimim da doğumla gitmesi.aman dikkat et kuzum süt olsun diye yeme ☺
eksi eksidir canım tebrikler aslında önemli olan yağ kaybı evdeki tartilarda görebilseydik keşkeGünaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
Sonuçta eksidesin canım MasAllah haftaya daha fazla olur eksin insAllahOnce bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
erken kalkan yol alir:)6 da kalktim:)haftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sanki
tebrikler cnm eksi eksidir
Günaydın canım MasAllah kız bu ne hız Afiyet olsun cnm
cok iyi gidiyosun bence:))Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
cok iyi tebrikler:)Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
1 gunde cok iyi gitmissOnce bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
benimki hamburger ve pizzacı canımbenimkiler fastfood yemezler büyük Benim gibi et sevmez, ufak babasi gibi etcil
benimde bosch 3 saat 35 dk olması lazım en uzun programıKızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
ben hıc unutmam benı uzen seylerı bazen aklıma geldikçe tekrar aynı sınır harbını yasıyorum kırıldıgımda cabuk eskisi gibi olamıyorumBazen çok gereksiz şeyleri de hatırlıyorum abla beni üzen sinir eden şeyler de dahil
canım bir an once onune gecmelısınMaalesef hiç iyi değil. 100 civarı sabitlendim diyeceğim o da değil tırmanışa devam
gunaydın canım ıyı uykularGunaydinlarrrrrr
Hayirli cumalarimiz olsun kizlar.
Bol eksili tartilariniz olsun
Uyandim esimi yolcu ettim buraya bi bakindim ama uykum var sanirim geri uyuyacagim minnosumda uyurkennn.gun icinde gorusuruz ins bir suru alintim var cevaplamak nasip olursa
Supersın
dikkat et canım 1.lıkn gıdıyorKilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
gunaydın canım bu hafta daha dikkatlı olmasınGünaydın canlar
Kilo bildirimim sabit
sorma dun baya zorladı ama degdıtartildiktan Sonra bi güzel kahvaltiyi hakettin
izin verince ipin ucu kacıyor canım direk bugun baslamak en iyisi ben bir haftadır ipin ucunu toparlamaya calısıyorumKizlar tartim sabit. 68.7 kg
hadı bakalım hep eksi gorursun Insallahİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
tartı ne dedi masallah hamarat hatunsun vesselamgunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptimama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
Masallah canım guzel gidiyorsun 10 kg ile sonlandırdın mı hamılelıgı super olurGünaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
onceden folik asit kullaniliyo diye biliyorum 3 ay oncedenGünaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende geneldeHandandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
Sukur canım artı gelip takımı etkilemektwn korkuyordum az da olsa eksıdeyımSonuçta eksidesin canım MasAllah haftaya daha fazla olur eksin insAllah
hadı ya cok mu artın detox ıcecegı baya wc ye cıkarttı canım1 gunde cok iyi gitmiss
ben artidayim.bu hafta
Siz kafaya baya baya koydunuz bebis leriGünaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende geneldeHandandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
sağol canımcok iyi gidiyosun bence:))
insAllah canım ya bence deMasallah canım guzel gidiyorsun 10 kg ile sonlandırdın mı hamılelıgı super olur
hadi bklm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah başlıyor musun çalışmalaraGünaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende geneldeHandandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
Çok değil canım telafi edersin bencedaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
Planlı bı şekilde olabiliyorsa önerilen o tabi ama ben baya uğraşınca bı bıraktım bı başladım derken hamile kaldığım ay kullanmiyordum ilk 3 ay kullandımonceden folik asit kullaniliyo diye biliyorum 3 ay onceden
Artıda olmaman güzel canımKizlar tartim sabit. 68.7 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?