Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kendim kullanmayacağım birşeyi başkasina önermem
Kendime beğendiğimi başkalarına da öneririm
Kalbim çok temiz kız benim oradan belli olmuyor mu yoksa
yok ondan degilde aklima kv geldi
yoksa baskasi icin onerecegin aklima gelmedi:))
Kilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
haftaya kesin gider dikkat edersen
Gunaydin kizlar disler patladigindan beri 2 dir 9bucukta uyaniyoruz cok iyi geliyor ya insallah boyle devam eder. Daha tartilmadim tartilip gelicem inşallah
ne guzel.insalalh hep.boyle gider hatta daha gec uyanir
Günaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
Kizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
bu hafta ramazan sonra herkes ya artida yada sabit.ama bugunden sonra herkes duzelir bence bende dahil:)
İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
baslangic icin cok iyi canim.tebrikler

Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
haftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sanki
İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
tebrikler cnm eksi eksidir
gunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptim ama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
Günaydın canım MasAllah kız bu ne hız Afiyet olsun cnm

haftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sanki

Aynen arkadaşım. Hamilesin demek Rabbim kolaylık versin sağlıkla al kucağına bebeğini inşaallah bundan sonra maksimum 3 kilo daha alırsın ya da almazsın . Ben şanslıydım ilk hamileliğimde 104 le hamile kaldım 99 a kadar düştüm 109 la doğuma girdim doğum sonrası 102 kilodum fakat emzirme dönemi tam bir kabustu çalışıyor okuyor ve yeni anneydim. Süt olsun diye yedim de yedim ve 118 e çıktım.bence asıl sıkıntı doğum sonrası yani. 2. Oğluma ne yazikki 118 le hamile kaldım 112 e düştüm ve 116 la doğuma girdim . Doğum sonrası 107 kiloydum. Ve bu sefer sözde dikkat ettim ama yine 120 yi gördük yine bu seferde yurtdisindaydik sürekli evde otur sebze yok denecek kadar az bir yer Rusya sağlıksız düzensiz beslenme tatlı abur cubur hareketsiz yaşam ama zirve bu sene :) şansım hamileliklerimde kilo vermem ve son aylarda aldigimim da doğumla gitmesi.aman dikkat et kuzum süt olsun diye yeme

Haftaya regl haftası geliyor inşaallah eksilirim yine . Çünkü benim koptugum zamanlar bu haftalar genelde:)

Once bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune

Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3

Yuzde 0.42

Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım

amin insAllah canım bence de önemli olan hamilelikten ziyade emzirme dönemi insAllah iyi değerlendiririm bende kızımda emzirme döneminde aldım baya ki emziremedim bile bu sefer aynı hataları yapmamak niyetim bklm insAllah başarırım
Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdır gecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
eksi eksidir canım tebrikler aslında önemli olan yağ kaybı evdeki tartilarda görebilseydik keşke

Sonuçta eksidesin canım MasAllah haftaya daha fazla olur eksin insAllah

erken kalkan yol alir:)6 da kalktim:)
Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
cok iyi gidiyosun bence:))
Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdır gecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
cok iyi tebrikler:)
1 gunde cok iyi gitmiss
ben artidayim.bu hafta

benimkiler fastfood yemezler büyük Benim gibi et sevmez, ufak babasi gibi etcil
benimki hamburger ve pizzacı canım
Kızlar bulaşık makinesi alacağım
Uzun süre yıkayan ve suyu fazla tüketen makina önerisinde bulunabilir misiniz
benimde bosch 3 saat 35 dk olması lazım en uzun programı
Bazen çok gereksiz şeyleri de hatırlıyorum abla beni üzen sinir eden şeyler de dahil
ben hıc unutmam benı uzen seylerı bazen aklıma geldikçe tekrar aynı sınır harbını yasıyorum kırıldıgımda cabuk eskisi gibi olamıyorum
Maalesef hiç iyi değil. 100 civarı sabitlendim diyeceğim o da değil tırmanışa devam
canım bir an once onune gecmelısın
gunaydın canım ıyı uykular
An itibariyle "Ya Allah Bismillah" demiş bulunmaktayım

Eki Görüntüle 2641233
Supersın
Kilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
dikkat et canım 1.lıkn gıdıyor
Günaydın canlar
Kilo bildirimim sabit
gunaydın canım bu hafta daha dikkatlı olmasın
tartildiktan Sonra bi güzel kahvaltiyi hakettin
sorma dun baya zorladı ama degdı
izin verince ipin ucu kacıyor canım direk bugun baslamak en iyisi ben bir haftadır ipin ucunu toparlamaya calısıyorum
İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
hadı bakalım hep eksi gorursun Insallah
gunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptim ama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
tartı ne dedi masallah hamarat hatunsun vesselam
Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
Masallah canım guzel gidiyorsun 10 kg ile sonlandırdın mı hamılelıgı super olur

Günaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende genelde Handandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
onceden folik asit kullaniliyo diye biliyorum 3 ay onceden

Sonuçta eksidesin canım MasAllah haftaya daha fazla olur eksin insAllah
Sukur canım artı gelip takımı etkilemektwn korkuyordum az da olsa eksıdeyım
1 gunde cok iyi gitmiss
ben artidayim.bu hafta
hadı ya cok mu artın detox ıcecegı baya wc ye cıkarttı canım
Günaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende genelde Handandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
Siz kafaya baya baya koydunuz bebis leri

cok iyi gidiyosun bence:))
sağol canım
Masallah canım guzel gidiyorsun 10 kg ile sonlandırdın mı hamılelıgı super olur
insAllah canım ya bence de
hadi bklm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah başlıyor musun çalışmalara
daha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
Çok değil canım telafi edersin bence

onceden folik asit kullaniliyo diye biliyorum 3 ay onceden
Planlı bı şekilde olabiliyorsa önerilen o tabi ama ben baya uğraşınca bı bıraktım bı başladım derken hamile kaldığım ay kullanmiyordum ilk 3 ay kullandım

Artıda olmaman güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…