Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
Başlangıç için çok iyi
İlk gidenler kilo değil ödem ama biliyorsun değil mi
Dünkü menün epey kalabalıktı
Tahminimce 3000 kalori civarıydı, fazlası bile vardır.
Senin kilo ve boyuna göre kilo verebilmen için kalori hesaplaması yaptım, 1789 kalori çıktı.
Telefonuna FatSecret uygulaması yükleyip kalori hesabı yapmanı öneririm

1789

Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdır gecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
Doğru hesaplanmışsın canım
Ama virgülden sonra 2 haneyi alıyoruz %1.18

Kizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
artidan iyidir canim
İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
dahada fazla gitsin ins haftaya
gunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptim ama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
masallah sana
Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
saglikla Dogum yap ins, kilolar gider
Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdır gecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
cok iyi canim
bu kadar artinin eksi olmasi Cok iyi canim
Günaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende genelde Handandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
hadi bakalim hayirli haberlenizi alalim ins
daha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
Niye böyle oldu canim? Iyi yönden bakalim ne azindan 6 lar gelmemis

Bayram haftasında ekside olman çok güzel canım
Tebrik ederim

Canım görümcem de bulaşıklarda deterjan kalıntısı oluyor diyordu tablet kullanıyorsan eğer yarıya bölüp koyuyordu
Bulasik makinasi icin en iyisi Quantum bence, Cok iyi cikiyor ve cizmiyor, Su Coronadan dolayi bulamamistim Ondan tablet almistim yillardir cizilmeyen bardaklarim hep cizildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…