- 2 Şubat 2017
- 1.052
- 3.203
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.821
14 e kadar galibaramazandan sonra en so kaça kadar kilo bildirimi yapıyorduk kızlar
Başlangıç için çok iyiİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
14.00 canimramazandan sonra en so kaça kadar kilo bildirimi yapıyorduk kızlar
Onun için de iyisi olsun isterim.yok ondan degilde aklima kv geldi
yoksa baskasi icin onerecegin aklima gelmedi:))
Doğru hesaplanmışsın canımGünaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
artidan iyidir canimKizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
dahada fazla gitsin ins haftayaİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
masallah sanagunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptimama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
saglikla Dogum yap ins, kilolar giderGünaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
cok iyi canimGünaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
bu kadar artinin eksi olmasi Cok iyi canimOnce bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
hadi bakalim hayirli haberlenizi alalim insGünaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende geneldeHandandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
Niye böyle oldu canim? Iyi yönden bakalim ne azindan 6 lar gelmemisdaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
Canım görümcem de bulaşıklarda deterjan kalıntısı oluyor diyordu tablet kullanıyorsan eğer yarıya bölüp koyuyorduAynen canım, deterjan yemek istemiyorum
Bayram haftasında ekside olman çok güzel canımOnce bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
insAllah canımsaglikla Dogum yap ins, kilolar gider
Eksi eksidir canım tebriklerCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
Bulasik makinasi icin en iyisi Quantum bence, Cok iyi cikiyor ve cizmiyor, Su Coronadan dolayi bulamamistim Ondan tablet almistim yillardir cizilmeyen bardaklarim hep cizildiCanım görümcem de bulaşıklarda deterjan kalıntısı oluyor diyordu tablet kullanıyorsan eğer yarıya bölüp koyuyordu
Sen de mi bürütüsGecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr
sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
su serbest günleri yapmak mecburimi acaba seviyede?Ben serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
En azindan eksi canimCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?