Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sukur canım artı gelip takımı etkilemektwn korkuyordum az da olsa eksıdeyım
hadı ya cok mu artın detox ıcecegı baya wc ye cıkarttı canım

Siz kafaya baya baya koydunuz bebis leri
malesef cok
wc sorunumda yok
ekmek yedim bu hafta farkettimki ekmek beni sisiriyo karnim davul gubiydi bi kac gun.normalde ekmek pek yemem.ust uste yiyince farkettim
sağol canım
insAllah canım ya bence de
hadi bklm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah başlıyor musun çalışmalara

Çok değil canım telafi edersin bence
insallah:)
Planlı bı şekilde olabiliyorsa önerilen o tabi ama ben baya uğraşınca bı bıraktım bı başladım derken hamile kaldığım ay kullanmiyordum ilk 3 ay kullandım
ben kullanmadim oncesi ..hic bilmiyodum sonradan ogrendim.ama hamileligimin ilk 3 ayinda kullanmistim
Gecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr

sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
bence cok iyi gidiyosun.bi hafta artidaysan diger hafta o artilari veriyosun masallah diyim sana:)
Onun için de iyisi olsun isterim.
Tek kötü dileğim bana uzak olsun.

Ben serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
serbest gunlerde az bile almossin bence:)ben kendimi bi biraktimmi en az 3 kilo gelir
ramazanda kacamak yaptim bide hafta ici ekmek felan yedim
ama soz verdim haftaya yuzde 2 gelicem insalalh:)

onceden folik asit kullaniliyo diye biliyorum 3 ay onceden
Aynen canım tahlil sonuçlarıma göre ilaç yazarsa diğer ilaçlarla birlikte alırım Dedim
Siz kafaya baya baya koydunuz bebis leri
Aynen canım yaş geçiyor kredi de bitiyor gelecek yaza
hadi bklm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah başlıyor musun çalışmalara
Temmuzda nasipse
ramazandan sonra en so kaça kadar kilo bildirimi yapıyorduk kızlar
14 diye biliyorum canım
Savas baslasin @huban1234 seni Ringe Davet ediyorum
Süpersin

mucize gibi bir şey.. yazmışsın ya mucizeler gerçek bakmasını bildiğin de sürekli mucizeler oluyor ve dünyada ki en değerli, öyle ki paha biçilemez, eşi benzeri olmayan rabbimin mükemmel yarattığı MUCİZE SENSİN yaşayan mucizenin ta kendisi sensin, benim , tüm yaratılanlar hepimiz ayrı muhteşem ve aynından bir tane daha olmayan mucizeleriz ..
ne kadar değerlisin ne kadar özelsin önce onun farkına var , kilo dediğin gerçekten isteyince biraz da çabayla verilir hem de çok zorlanmadan sadece kendini sevip gereken değeri verdiğin de kalp beyin beden dengesi oluşunca bilinç altına kodlanmış ideal bedenin terazisi dengeyi sağlamak için çalışır
2 küçük hareketli erkek çocuğuna ev de çalışan eşe gün boyu koşturup yorulmana rağmen kendin için ne yapıyorsun
kafan sürekli meşgul , kendin için ne düşünüp planlıyorsun , misal: en basiti ,işi gücü bebeleri hallettin akşam yemeği yaptın yoruldun kendine gün için de 5 dk dakika bile olsa kahveni alıp içtin mi ya da bitki çayını alıp oturup rahatça içtin mi , akşam yemeği için kendine bol lezzetli salata yaptın mı , en değerli varlık kendine nasıl davrandın bu gün :)

bence kendini ifade edemeyenler şişmanlıyor senin benim kadar , ifade edemeyenden kastım , haksızlığa uğradığın da susup yutan, değer gördüğünü hissetmeyen , kızdığın da sinirlendiğin de üzüldüğün de kırıldığın da susan yutan yada yeterince belli edemeyen bizlerin biriktirdiği duygular yağlarla kendini güvene alıyor
yine çenem düştü :))
bana abla dedin bir kere kaçarı yok sen de bacımsın gülümmmm

Canım görümcem de bulaşıklarda deterjan kalıntısı oluyor diyordu tablet kullanıyorsan eğer yarıya bölüp koyuyordu
Makinamda sıkıntı yok canım
Yenileme niyetim vardı, ihtiyacın olan birine denk gelince elden çıkardım.

Bulasik makinasi icin en iyisi Quantum bence, Cok iyi cikiyor ve cizmiyor, Su Coronadan dolayi bulamamistim Ondan tablet almistim yillardir cizilmeyen bardaklarim hep cizildi
Bulaşıkların çizilmesi deterjan kaynaklı değil, tuz haznesinde sürekli tuz bulundurmamak kaynaklı imiş canım..
Tablette kullansan ekstradan tuz kullanmak lazım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…