- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.841
%2 azbende soz veriyorum haftaya yuzde 2 yle gelicem insallah
Devam ediyor musun seviyelereBen serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
Ama Ben biliyorumki bunlar gidiciSen de mi bürütüs
Yüzde yanlış olmuşdaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
malesef cokSukur canım artı gelip takımı etkilemektwn korkuyordum az da olsa eksıdeyım
hadı ya cok mu artın detox ıcecegı baya wc ye cıkarttı canım
Siz kafaya baya baya koydunuz bebis leri
insallah:)sağol canım
insAllah canım ya bence de
hadi bklm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah başlıyor musun çalışmalara
Çok değil canım telafi edersin bence
ben kullanmadim oncesi ..hic bilmiyodum sonradan ogrendim.ama hamileligimin ilk 3 ayinda kullanmistimPlanlı bı şekilde olabiliyorsa önerilen o tabi ama ben baya uğraşınca bı bıraktım bı başladım derken hamile kaldığım ay kullanmiyordum ilk 3 ay kullandım
bence cok iyi gidiyosun.bi hafta artidaysan diger hafta o artilari veriyosun masallah diyim sana:)Gecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr
sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
Onun için de iyisi olsun isterim.
Tek kötü dileğim bana uzak olsun.
serbest gunlerde az bile almossin bence:)ben kendimi bi biraktimmi en az 3 kilo gelirBen serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
ramazanda kacamak yaptim bide hafta ici ekmek felan yedimartidan iyidir canim
dahada fazla gitsin ins haftaya
masallah sana
saglikla Dogum yap ins, kilolar gider
cok iyi canim
bu kadar artinin eksi olmasi Cok iyi canim
hadi bakalim hayirli haberlenizi alalim ins
Niye böyle oldu canim? Iyi yönden bakalim ne azindan 6 lar gelmemis
Aynen canım tahlil sonuçlarıma göre ilaç yazarsa diğer ilaçlarla birlikte alırım Dedimonceden folik asit kullaniliyo diye biliyorum 3 ay onceden
Aynen canım yaş geçiyor kredi de bitiyor gelecek yazaSiz kafaya baya baya koydunuz bebis leri
Temmuzda nasipsehadi bklm Rabb'im sağlıkla nasip etsin insAllah başlıyor musun çalışmalara
14 diye biliyorum canımramazandan sonra en so kaça kadar kilo bildirimi yapıyorduk kızlar
Süpersin
mucize gibi bir şey.. yazmışsın ya mucizeler gerçek bakmasını bildiğin de sürekli mucizeler oluyor ve dünyada ki en değerli, öyle ki paha biçilemez, eşi benzeri olmayan rabbimin mükemmel yarattığı MUCİZE SENSİN yaşayan mucizenin ta kendisi sensin, benim , tüm yaratılanlar hepimiz ayrı muhteşem ve aynından bir tane daha olmayan mucizeleriz ..Ayy elinden ne güzel yazılar dökülmüş böyle amin diyim 2 aya 2 haneleri görmek benim için mucize gibi birşey en son 12 yıl önce gördüm zaten ondan sonra tooarlayamadim bende hep kiloludum sadece lise hazırlık sınıfında sağlam spor ve diyetle 72 yi görmüştüm ama tam bir lolitadim.aksi gibi bir fotom bile yok neden cekilmemisim bilmem ta da çok kısa bir suredi ve cabuk kilo aldım bu sefer öyle olmasın 78 olsun hep öyle dursun ☺ saol abla isim neydi? Arada 8 yaş var diyeabla yazdım ama kusur etmedim inşallah:) güzel programlar var ablada bende iş çok ondan çok giremem diye düşünüyorum. 2 farklı yaş ve ilgi alanı farklı erkek evlat evde çalışan bir eş . Hepsinin isteğine ilgisine koştur eve pazara markete ... Çok şükür sağlık olsun da bazen cöküyorum. Bu forumada biraz kafam dağılsın kendim için birşeyler yapmayim istediğimden yazdım. İnşaallah başarılı olabilirim
sagol canimbence cok iyi gidiyosun.bi hafta artidaysan diger hafta o artilari veriyosun masallah diyim sana:)
Insallah canim hedefi görmeden cikis yokramazanda kacamak yaptim bide hafta ici ekmek felan yedim
ama soz verdim haftaya yuzde 2 gelicem insalalh:)
Makinamda sıkıntı yok canımCanım görümcem de bulaşıklarda deterjan kalıntısı oluyor diyordu tablet kullanıyorsan eğer yarıya bölüp koyuyordu
izinliyken kilo vermissin cok garipCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
%2 yapiyimda fazlasida kabulum%2 az
Çünkü %1 den fazlası bu haftanın artısı zaten
aa becerememisim hesaplamayiYüzde yanlış olmuş
%1.18 olacak
Dediğin gibi 83-80 arasında takılı kaldın canımCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
Ozaman beni tutuyorsunSüpersin
Bulaşıkların çizilmesi deterjan kaynaklı değil, tuz haznesinde sürekli tuz bulundurmamak kaynaklı imiş canım..Bulasik makinasi icin en iyisi Quantum bence, Cok iyi cikiyor ve cizmiyor, Su Coronadan dolayi bulamamistim Ondan tablet almistim yillardir cizilmeyen bardaklarim hep cizildi
Tuz da kullaniyorum canimBulaşıkların çizilmesi deterjan kaynaklı değil, tuz haznesinde sürekli yüz bulundurmamak kaynaklı imiş canım..
Tablette kullansan ekstradan tuz kullanmak lazım
Seni tutuyorum o tahtı ben geldim geleli koruyorsun orası senin hakkın şimdi git ve tahtını geri al dostumOzaman beni tutuyorsun
insallah o 55 ler buraya geleceksagol canimumuyorumki beni Tutarsin
Insallah canim hedefi görmeden cikis yok
listeden bi sen bide merve kilo vermis bu haftaCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
Hadi bakalim ya hero ya meroSeni tutuyorum o tahtı ben geldim geleli koruyorsun orası senin hakkın şimdi git ve tahtını geri al dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?