- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.861
elooooşşşş niye böyle oldu gııı ???Cuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
İzne ayrılmadı yani ayrılamadı bırakmadıkizinliyken kilo vermissin cok garip
genelde aliniyo
saka bi yana tebrik ederim canim bence bu bi basari
Tamamdirben seni tutuyorum
Aşırı aşırısı üstün yetenekli parmaklarımla verdiğim oyların bir gün değeri anlaşılacaktı biliyordum ehuuehheoy verdigin icinmi pro oldun
bende oy verdim sirf pro olmak ocin ama olmadi
hayirli olsun:))
Çünkü o beni geçmek istiyor ben de tahtımı kaptırmak istemiyorum sürekli ensemde bi hafta artı gelse de rahatlasamlisteden bi sen bide merve kilo vermis bu hafta
Ne dediniz zalımın gızı yaylar şöyle iyidir böyle güzeldir mikemmeldir yenilesidir sevilesidirden başkaVar ya bugün aklımdan geçtin düşünce gücümle seni çağırdım resmen ve mutlu oldum nasılsın ? Bugün yay burçlarından bahsettik hep bizim kedi de yaydı diye içimden geçtin
ben inanırım gülüm benim oğlanın küçükken ki lakapları doğal afet, yürüyen felakettiAh abla evde çocuk değil terminatör geliştiriyorum benben anlatınca kimse inanmıyor ama yaramazlıkta çığır açtı 3 yaşında yapması gereken şeyleri yapıyor eline oyuncak ver dursun bir çocuk değil malesef beni yormak için dünyaya gelmiş sanki
Aynen mükemmelliklerimizden bahsettik durdukNe dediniz zalımın gızı yaylar şöyle iyidir böyle güzeldir mikemmeldir yenilesidir sevilesidirden başka
Burada seni gördümmucize gibi bir şey.. yazmışsın ya mucizeler gerçek bakmasını bildiğin de sürekli mucizeler oluyor ve dünyada ki en değerli, öyle ki paha biçilemez, eşi benzeri olmayan rabbimin mükemmel yarattığı MUCİZE SENSİN yaşayan mucizenin ta kendisi sensin, benim , tüm yaratılanlar hepimiz ayrı muhteşem ve aynından bir tane daha olmayan mucizeleriz ..
ne kadar değerlisin ne kadar özelsin önce onun farkına var , kilo dediğin gerçekten isteyince biraz da çabayla verilir hem de çok zorlanmadan sadece kendini sevip gereken değeri verdiğin de kalp beyin beden dengesi oluşunca bilinç altına kodlanmış ideal bedenin terazisi dengeyi sağlamak için çalışır
2 küçük hareketli erkek çocuğuna ev de çalışan eşe gün boyu koşturup yorulmana rağmen kendin için ne yapıyorsun
kafan sürekli meşgul , kendin için ne düşünüp planlıyorsun , misal: en basiti ,işi gücü bebeleri hallettin akşam yemeği yaptın yoruldun kendine gün için de 5 dk dakika bile olsa kahveni alıp içtin mi ya da bitki çayını alıp oturup rahatça içtin mi , akşam yemeği için kendine bol lezzetli salata yaptın mı , en değerli varlık kendine nasıl davrandın bu gün :)
bence kendini ifade edemeyenler şişmanlıyor senin benim kadar , ifade edemeyenden kastım , haksızlığa uğradığın da susup yutan, değer gördüğünü hissetmeyen , kızdığın da sinirlendiğin de üzüldüğün de kırıldığın da susan yutan yada yeterince belli edemeyen bizlerin biriktirdiği duygular yağlarla kendini güvene alıyor
yine çenem düştü :))
bana abla dedin bir kere kaçarı yok sen de bacımsın gülümmmm
senin kalbini yerimm belli olmasa bu kadar insan hiç burada durur mu niranımmmKendim kullanmayacağım birşeyi başkasina önermem
Kendime beğendiğimi başkalarına da öneririm
Kalbim çok temiz kız benimoradan belli olmuyor mu yoksa
artın cok degıl gıbı ama kılo az olunca yuzdede fazla oluyor haftaya guzel bir Yuzde ile toparlarsındaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
@huban1234 la tahtı suan paylasıyorsunuz bakalım haftaya kimin olacak merak ıcerısındeyımGecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr
sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
bende soz veriyorum haftaya yuzde 2 yle gelicem insallah
Gulbem aman dikkat bir daha 3 lu rakamlar gelmesinBen serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
dunku su ve detoks ıcecegı baya etkilıymıs canim arada yaparım muhtemelenbu kadar artinin eksi olmasi Cok iyi canim
sagol canim fazla kacırdıgım gun direk bunu uygulucam bundan sonraBayram haftasında ekside olman çok güzel canım
Tebrik ederim
eksi olman guzel canımCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
karbon odem yapıyor birde canımmalesef cok
wc sorunumda yok
ekmek yedim bu hafta farkettimki ekmek beni sisiriyo karnim davul gubiydi bi kac gun.normalde ekmek pek yemem.ust uste yiyince farkettim
Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin Insallah canımAynen canım yaş geçiyor kredi de bitiyor gelecek yaza
kacıyorusun yavas yavasCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
Tuz ayarı varmıs makına larda cay bardaklarımı ve tabaklatımı fena cızdı atmak zorunda kaldım ne yaptıysam cıkmadı cızıklerBulaşıkların çizilmesi deterjan kaynaklı değil, tuz haznesinde sürekli yüz bulundurmamak kaynaklı imiş canım..
Tablette kullansan ekstradan tuz kullanmak lazım
Tebrik ederim canım, takımın yüz akısınCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
Ruh halim nasıl olabülü sencekızzzzzz senin göbeeeenin selamını yesinlerrr ne yapan nasılsın halin keyfin ruhun nasıl
Kimi tutuyorsun@huban1234 la tahtı suan paylasıyorsunuz bakalım haftaya kimin olacak merak ıcerısındeyım
kız bende aynısını sana diyorum bir artı gelsede yakalasam bu hafta cozutmasaydım ıyıydı gene kovalamaya devamÇünkü o beni geçmek istiyor ben de tahtımı kaptırmak istemiyorum sürekli ensemde bi hafta artı gelse de rahatlasam
hemde saglam patladık nota alırız buyuk ihtimalBayram haftası patlamayız inşallah demiştim hay ben şom ağzımı seveyim
seniKimi tutuyorsun
İzinde değil kiizinliyken kilo vermissin cok garip
Ertesi gün sadece sıvı mısagol canim fazla kacırdıgım gun direk bunu uygulucam bundan sonra
sen gel berimize ruh halin muhteşem olur hemenRuh halim nasıl olabülü sence
İyiyim abloşum sen nasılsın evdeki vampirler nasıl ehuheheh
İyi kenarından kurtulmuş yasağınsen gel berimize ruh halin muhteşem olur hemen
evdeki vampirler aynı enerji sömürmeye devam gerçi az sakinlediler sürekli evde durmaktan arada coştukları da olabiliyor
ben de pazartesinden itibaren çok iyi olacam inşallah adam işe gidecek oğlanın yaş sınırından ötürü yasağı kalkıyor 20 yaş sınırını 18 e indirmişler benim sıpa da geçen ay 19 oldu ablası
yaaa çok tatlı ama:)) peki şimdi nasıl bir çocukben inanırım gülüm benim oğlanın küçükken ki lakapları doğal afet, yürüyen felaketti
oyuncak alırdık vura vura kırardı arada babasının kafasın da , 2dk yanından ayrılmaya gelmezdi babası namaz kılarken rukuya eğildiğin de yetişemedim tv nin kumandasını babasının kafasın da kırdı ev telefonun ahizeyi alır duvara vurup dururdu , çekmeceleri boşaltıp tırmanmaya çalışırken 2 kere üzerine devirdi Allahtan alttan çekmecenin teki açılıp kitlenmiş öyle de ezilmedi , zeytin yağı meselesini yazmıştım öncede bacaklarına yere döküp ovalandı , unu havaya fırlatıp huuup diye bağırır muzu az yer kalanını koltuğa ve kendi kafasına sürerdi ve daha konuşamıyordu bile en kötüsü de sabah ağlamadan uyandıysa (nadiren ) boklu beziyle gelip kafamıza otururdudaha neler neler yani ben seni çok iyi anlıyorum gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?