Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Var ya bugün aklımdan geçtin düşünce gücümle seni çağırdım resmen ve mutlu oldum nasılsın ? Bugün yay burçlarından bahsettik hep bizim kedi de yaydı diye içimden geçtin
Ne dediniz zalımın gızı yaylar şöyle iyidir böyle güzeldir mikemmeldir yenilesidir sevilesidirden başka

ben inanırım gülüm benim oğlanın küçükken ki lakapları doğal afet, yürüyen felaketti
oyuncak alırdık vura vura kırardı arada babasının kafasın da , 2dk yanından ayrılmaya gelmezdi babası namaz kılarken rukuya eğildiğin de yetişemedim tv nin kumandasını babasının kafasın da kırdı ev telefonun ahizeyi alır duvara vurup dururdu , çekmeceleri boşaltıp tırmanmaya çalışırken 2 kere üzerine devirdi Allahtan alttan çekmecenin teki açılıp kitlenmiş öyle de ezilmedi , zeytin yağı meselesini yazmıştım öncede bacaklarına yere döküp ovalandı , unu havaya fırlatıp huuup diye bağırır muzu az yer kalanını koltuğa ve kendi kafasına sürerdi ve daha konuşamıyordu bile en kötüsü de sabah ağlamadan uyandıysa (nadiren ) boklu beziyle gelip kafamıza otururdu daha neler neler yani ben seni çok iyi anlıyorum gülüm

Burada seni gördüm Ak kelebek

Kendim kullanmayacağım birşeyi başkasina önermem
Kendime beğendiğimi başkalarına da öneririm
Kalbim çok temiz kız benim oradan belli olmuyor mu yoksa
senin kalbini yerimm belli olmasa bu kadar insan hiç burada durur mu niranımmm

daha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
artın cok degıl gıbı ama kılo az olunca yuzdede fazla oluyor haftaya guzel bir Yuzde ile toparlarsın
Gecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr

sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
@huban1234 la tahtı suan paylasıyorsunuz bakalım haftaya kimin olacak merak ıcerısındeyım
Savas baslasin @huban1234 seni Ringe Davet ediyorum
eglencelı bir hafta bizi bekliyor
bende soz veriyorum haftaya yuzde 2 yle gelicem insallah

Ben serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
Gulbem aman dikkat bir daha 3 lu rakamlar gelmesin
bu kadar artinin eksi olmasi Cok iyi canim
dunku su ve detoks ıcecegı baya etkilıymıs canim arada yaparım muhtemelen
Bayram haftasında ekside olman çok güzel canım
Tebrik ederim
sagol canim fazla kacırdıgım gun direk bunu uygulucam bundan sonra
Cuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
eksi olman guzel canım
malesef cok
wc sorunumda yok
ekmek yedim bu hafta farkettimki ekmek beni sisiriyo karnim davul gubiydi bi kac gun.normalde ekmek pek yemem.ust uste yiyince farkettim
karbon odem yapıyor birde canım
Aynen canım yaş geçiyor kredi de bitiyor gelecek yaza
Rabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin Insallah canım
Cuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
kacıyorusun yavas yavas
Bulaşıkların çizilmesi deterjan kaynaklı değil, tuz haznesinde sürekli yüz bulundurmamak kaynaklı imiş canım..
Tablette kullansan ekstradan tuz kullanmak lazım
Tuz ayarı varmıs makına larda cay bardaklarımı ve tabaklatımı fena cızdı atmak zorunda kaldım ne yaptıysam cıkmadı cızıkler

Çünkü o beni geçmek istiyor ben de tahtımı kaptırmak istemiyorum sürekli ensemde bi hafta artı gelse de rahatlasam
kız bende aynısını sana diyorum bir artı gelsede yakalasam bu hafta cozutmasaydım ıyıydı gene kovalamaya devam
Bayram haftası patlamayız inşallah demiştim hay ben şom ağzımı seveyim
hemde saglam patladık nota alırız buyuk ihtimal
seni

Ruh halim nasıl olabülü sence
İyiyim abloşum sen nasılsın evdeki vampirler nasıl ehuheheh
sen gel berimize ruh halin muhteşem olur hemen
evdeki vampirler aynı enerji sömürmeye devam gerçi az sakinlediler sürekli evde durmaktan arada coştukları da olabiliyor
ben de pazartesinden itibaren çok iyi olacam inşallah adam işe gidecek oğlanın yaş sınırından ötürü yasağı kalkıyor 20 yaş sınırını 18 e indirmişler benim sıpa da geçen ay 19 oldu ablası

İyi kenarından kurtulmuş yasağın
Zabahlar olmasın abla herif yok oğlan yok ohh mis kebap

yaaa çok tatlı ama:)) peki şimdi nasıl bir çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…