- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.881
oğlanı yine de sık yollamam 1 aya üniversite sınavı var allah korusun o arada hastalık v.s. olmasın otursun evde çalışsın :)İyi kenarından kurtulmuş yasağın
Zabahlar olmasın abla herif yok oğlan yok ohh mis kebap
odasını görsen kaçarsın tembelin önde gideni , ama tam ağır abi havasın da tipi de zaten öyle dışarıdan gören övüp duruyor , içi beni dışı eli yakan cinsten, hakkını yemeyeyim allah biliyor ya 9 yaşından beri benden daha dikkatli insanların hareketlerini izler tartar, babası gibi de hazır cevap şimdi :)yaaa çok tatlı ama:)) peki şimdi nasıl bir çocuk
kızımda bilmiyordum ikinci de biliyordum ama istediğimizde hemen olmayınca yine öncesinde kullanmış olamadım bı sıkıntı yok gibi şükürben kullanmadim oncesi ..hic bilmiyodum sonradan ogrendim.ama hamileligimin ilk 3 ayinda kullanmistim
hadi hayırlısı canımTemmuzda nasipse
tebrikler canım 6lar gelmişCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
haftaya güzel bı eksi görmek insAllah ablaben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
fark : yok
ben niye oyle hatirladim simdielooooşşşş niye böyle oldu gııı ???
İzne ayrılmadı yani ayrılamadı bırakmadık
tavsan kac tazi tut oynuyosunuz yaniÇünkü o beni geçmek istiyor ben de tahtımı kaptırmak istemiyorum sürekli ensemde bi hafta artı gelse de rahatlasam
sende aaz cekmemissin ablaben inanırım gülüm benim oğlanın küçükken ki lakapları doğal afet, yürüyen felaketti
oyuncak alırdık vura vura kırardı arada babasının kafasın da , 2dk yanından ayrılmaya gelmezdi babası namaz kılarken rukuya eğildiğin de yetişemedim tv nin kumandasını babasının kafasın da kırdı ev telefonun ahizeyi alır duvara vurup dururdu , çekmeceleri boşaltıp tırmanmaya çalışırken 2 kere üzerine devirdi Allahtan alttan çekmecenin teki açılıp kitlenmiş öyle de ezilmedi , zeytin yağı meselesini yazmıştım öncede bacaklarına yere döküp ovalandı , unu havaya fırlatıp huuup diye bağırır muzu az yer kalanını koltuğa ve kendi kafasına sürerdi ve daha konuşamıyordu bile en kötüsü de sabah ağlamadan uyandıysa (nadiren ) boklu beziyle gelip kafamıza otururdudaha neler neler yani ben seni çok iyi anlıyorum gülüm
2ltsu ve 1.5 lt detoks ıcecegı canımErtesi gün sadece sıvı mı
olsun abla bırden ıner o merak etmeben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
yanlis hatirlamisimİzinde değil ki
almamissinya oda iyi abla:)ben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
yine gectin beni.1 sira daha geriledimSelam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
hayirli cumalar canimHayırlı cumalar arkadaşlar.
Başlangıç için çok iyi
İlk gidenler kilo değil ödem ama biliyorsun değil mi
Dünkü menün epey kalabalıktı
Tahminimce 3000 kalori civarıydı, fazlası bile vardır.
Senin kilo ve boyuna göre kilo verebilmen için kalori hesaplaması yaptım, 1789 kalori çıktı.
Telefonuna FatSecret uygulaması yükleyip kalori hesabı yapmanı öneririm
Eki Görüntüle 2641288 1789
başaklar biraz bilmıs oluyorNe gibi zorlugu varkiesimin daginikligi disinda bi sikayetim yok, cikardiklarini yere atmasa sikinti yok
kizlar Zaten numunelik
evet canjm fena gaza geldim ve inanılmaz heyecablıyımVallahi bende ilkinden sonra çok tırsıyordum hatta doğum başladığını anladığımda hüngür hüngür ağladım korkumdan
Gaza gelmene çok sevindim beklediğim hareketler bunlar balımm
Amaaaa maşallahı hakeden ben değilim yarına kadar sır
hayırlısı olsun canjm belkı esımın haberi olmadan rıa mi cıkartırır ona supriz yaparımBende zar zor ikna ettim zaten canım
Hatta her an vazgeçebilir
Elimi hızlı tutmam lazım
ya once nasıl bosaltyor diyecektım ki sonraki mesajları okudum bu tam benlik bıktım gecmıs ın benım le gelmesinden elimde olmadan ıstenmedıgım gecmısle yasıyorumKuru kullanılıyor canım
Kafayı boşaltıyor, muhteşem ötesi birşey
cocuk gercekten evin nesesı belki benimkiler kucuk sevilme yasında ondan diyorum ama evlatlarıma bakıyorum Rabbım bana boyle dunya nimeti naıdp ettıgın ıcın sukur diyorum ama yasadıgım iz zaman itibariyle biraz da korkuyorumOkul değiştirme imkanım var ama kendi isteğim ile ordayım canım.
Belki daha sonraki yıllarda değişiklik yaparım.
Asıl isteğim yaşadığım yerde değişiklik yapmak.
Benimde tanıdığım 5-6 çocuklu çalışan kadınlar var, bana zor gelmiyor açıkçası.
Yaşam enerjimi onlardan alıyorum
ben su kaynanamgılı unutsam bana yeterGeçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canım
benım esim tam cocuk babası. Cocuk bakımında on numara insanettim canım ekmek ve sekerlı bısey tukettmedım Antep fıstığı hındıstan cevizi kurutması gıbı kalorili seyler yedım
korktuğum kadar bısey demedi canım yarın en kotu sabit olurum gıbı bugun sıvı ve detoks ıcecegı ile gecırıyorum
benimde cok hosuma gıdıyor
var var da yiyemedim ki yemin etmıs bulundum
ben kesinlikle yapmazdım sanırım su aralar acayip sinirliyim kendisine
gecmıs olsun canım
bizimki de tam bir etcıl et ve fastfood olsun meyve olsun ona ufaklık pek bısey ayırt etmiyor ablasını yakaladı sımdıden
bende bayramı guzel atlattım sımdı biraz cozuttum ama toparlayacagım Insallah
sımdılık yeter sankı
bızdede tam tersi esim cocuk istiyor ben istemiyorum esim anlasması zor bırı konu cocuklar olunca daha fena oluyor sınır ediyor beni
deneyeyim canım
benimde az kaldı sayılır canım
saatini biraz daha gec saate cekebılıraın canım ilk Etap larda birde yok tutan seyler tercıh etmeye calıs
bugun toparlamamız lazım
anamm ne kız o oyle hindistan cevizi yagını kendin cıkarsan o kadar tutmaz
I Ilyusa nın vardı diye hatırlıyorum canım gecmıs olsun
dukanda sadece protein le beslenıyorusn canjm ama dikkat edıldgınde bir haftada ciddi kilo veriyorsun. Bende duraklama evresinde yapıcam o yuzdenDukan diyeti nasıl yapılıyor tam olarak
şokta vardır inşallah
ben biraz geç yemeyi tercih ediyorum akşamı çünkü zaten geç de yatıyorum en azından acıkma olmaz yatana kadar mesele 12.30 19.30 gibi
hadi ya canım bir sordurayim o zaman sagol
sağol canım bulamazsam son çare netten bakacağım
İnşallah artı gelmeyiz
ben cocuk yetıstırmeyı seviyorum canım bana enerjı veriyorlar bu kadar yorgunluğa ragmenAynenn hepsi ayni olmaz belki diycem ama benm tanidiklarm oyle malesef
Cok guzeller afiyetle ic şifa olsun cnm
Iste ben yapamam onu ya kahve benm icin farkli o yuzden sutle tarcin icerm veya suyuma tarcin cubugu atarm. Onunda faydasi cok oluyor
Cikti mi bari kaptnm yag lekesi kotu oluyor benm yavru d kirmisti yag sisemi 1 lrtrden az dokulmustu ama zorla cikartmistm kackez silerek..
Insallah cortizon kullanmadan iyi olursn cnm ya
Aynen abla haklisn yarn izleyebillrm insallah
Bu hep olur cnm simdiye coktan gecmistir bile :)
Yok cnm oda degl adet biteli 6 gun falan anca oluyor daha var bende bi gariplik ama hadi hayirlisi
Sanada tebrikler cnm bence 3 bile zor bu donemde :) genelde insanlar 2 yapiyor onuda kard3ssiz olmasin diye sonra usaniyorlar
Oooo bir kacak gelmis hosgelmis. Biraktirabildnmi oglana bezien son aklimda oyle kalmissin
bende lazere gidiyorum butun on yargıma ragmen inanılmaz rahatlık ve ozguven ablaneyle alıyorsun iple mi , naylon ipse bildiğimiz dikiş için kullanılan pamuklu iple değiştir sivilceler için de çay ağacı serum kremler var onları düzenli kullan gülüm 1-2 aya sivilce v.s. kalmaz
kiloyu halledince de mis gibi lazerini yaptırırsın öz güvenin tam olur tüydü kıldı derdine de düşmezsin
ay dısler cok yoruyor ya ınsallah biran once gamamlarsınız canımGunaydin kizlar disler patladigindan beri 2 dir 9bucukta uyaniyoruz cok iyi geliyor ya insallah boyle devam eder. Daha tartilmadim tartilip gelicem inşallah
olsjn tatlım haftaya daha ıyı sonucla gelirsin ınsallahKizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
oooo MaşAllah cnm 5 ler gelmiş tebrikelrSelam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar arkadaşlar.
Aynen ya mesajı tam cevaplycm geri attı kaç kez bende telefonda bı sıkıntı mı var acaba diye düşündümKızlar gunaydın kk beni bugun delirtti hac kez dustum hata verdi sistem. Alıntılarım yarım kaldı baktım sistem kotu bende Buguun un alıntılarını bıraktım. Kilo bıldırımı yapmak istiyorum hayırlısı ile
Bende yetisemiyorm mesajlara yogunluktan sanrm oyle oluyor.Ya sistemden dusuyırum hata veriyor yazamıyorum
Yo yo yooooo ben ritmimi buldum hele 5leri de gördüm ya beni geçemezsin artıkyanlis hatirlamisim
almamissinya oda iyi abla:)
yine gectin beni.1 sira daha geriledim
ama haftaya kork benden
bu arada tebrik ederim 5ler helmis
Sağol canımmoooo MaşAllah cnm 5 ler gelmiş tebrikelr
hayırlı cumalar canım
Aynen ya mesajı tam cevaplycm geri attı kaç kez bende telefonda bı sıkıntı mı var acaba diye düşündüm
15 yaşında ama hiç beceremiyor halenilerde üniversitesi felan olacak. En azindan birazcık idare edecek kadar öğrense.
Muhtemelen ayni mak. Benim de eco mod
üstteki yazıdan sonra düşündüm de babam hayvanları sevmezdi ben yine de iyi hayvan beslemişim yaav kocam da ev de hayvan sevmez bahçeli evde de köpek sevmez ya gerçi yine de komşuların ev hayvanlarına baktım yaaa ohh canıma değsin çekim yasası zorluklara rağmen işlemiş benim için
Günaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
haftaya telafi edersin cnm bence çokta değil
günaydın canım artida olmaman super
günaydın canım
Aman böyle devam etsin cnm insAllah
bende Cok korkarim
büyüdükce belki azalir Ama bilmiyorum
Evet, bende öyle düsünmüstüm Ama dogdugunda Hemen yazdirmislar aileden olabilir
bakalim bi tartilim
masallah erkenden
ins telafi edersin canim
masallah Size bu ne hiz
günaydin canim senin tartinida bekliyoruz
haftaya insallah güzel bi eksi gelir ins canim
günaydin canim
tartildiktan Sonra bi güzel kahvaltiyi hakettin
günaydin canim, Hadi gözün aydin ins daha rahat olur bundan Sonra
Günaydin canim, insallah
haftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sanki
tebrikler cnm eksi eksidir
Günaydın canım MasAllah kız bu ne hız Afiyet olsun cnm
Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
Artıda olmaman güzel canım
artidan iyidir canim
dahada fazla gitsin ins haftaya
masallah sana
saglikla Dogum yap ins, kilolar gider
cok iyi canim
bu kadar artinin eksi olmasi Cok iyi canim
hadi bakalim hayirli haberlenizi alalim ins
Niye böyle oldu canim? Iyi yönden bakalim ne azindan 6 lar gelmemis
başaklar biraz bilmıs oluyoraratirmacı o yuzden bı konuda ikna etmek zor tamam diyip gecemıyolar tanıdıgım basak erkeklerınden de yola cıktım esının dagınık olması da yukselen burc farki diyelim
evet canjm fena gaza geldim ve inanılmaz heyecablıyım
hayırlısı olsun canjm belkı esımın haberi olmadan rıa mi cıkartırır ona supriz yaparım
ya once nasıl bosaltyor diyecektım ki sonraki mesajları okudum bu tam benlik bıktım gecmıs ın benım le gelmesinden elimde olmadan ıstenmedıgım gecmısle yasıyorum
cocuk gercekten evin nesesı belki benimkiler kucuk sevilme yasında ondan diyorum ama evlatlarıma bakıyorum Rabbım bana boyle dunya nimeti naıdp ettıgın ıcın sukur diyorum ama yasadıgım iz zaman itibariyle biraz da korkuyorum
ben su kaynanamgılı unutsam bana yeter
benım esim tam cocuk babası. Cocuk bakımında on numara insanannem boyle insana on cocuk dogurulur der gece kalkar uyumaz yemesi maması altı ustu derken o yuzden cocuk istemiyor bırde bızjm 15ay araları esim evden kaçma kıvamında
dukanda sadece protein le beslenıyorusn canjm ama dikkat edıldgınde bir haftada ciddi kilo veriyorsun. Bende duraklama evresinde yapıcam o yuzden
ben cocuk yetıstırmeyı seviyorum canım bana enerjı veriyorlar bu kadar yorgunluğa ragmen
bende lazere gidiyorum butun on yargıma ragmen inanılmaz rahatlık ve ozguven abla
ay dısler cok yoruyor ya ınsallah biran once gamamlarsınız canım
olsjn tatlım haftaya daha ıyı sonucla gelirsin ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?