Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyi kenarından kurtulmuş yasağın
Zabahlar olmasın abla herif yok oğlan yok ohh mis kebap
oğlanı yine de sık yollamam 1 aya üniversite sınavı var allah korusun o arada hastalık v.s. olmasın otursun evde çalışsın :)
sağlık çalışmak ne büyük nimetmiş onu anladık valla(adamların evde olmayıp işe gitmesi kastım :)
seninkilerle durumlar nasıl senin eşin de evde miydi ondan mı kilo da değişiklik oldu

yaaa çok tatlı ama:)) peki şimdi nasıl bir çocuk
odasını görsen kaçarsın tembelin önde gideni , ama tam ağır abi havasın da tipi de zaten öyle dışarıdan gören övüp duruyor , içi beni dışı eli yakan cinsten, hakkını yemeyeyim allah biliyor ya 9 yaşından beri benden daha dikkatli insanların hareketlerini izler tartar, babası gibi de hazır cevap şimdi :)

ben kullanmadim oncesi ..hic bilmiyodum sonradan ogrendim.ama hamileligimin ilk 3 ayinda kullanmistim
kızımda bilmiyordum ikinci de biliyordum ama istediğimizde hemen olmayınca yine öncesinde kullanmış olamadım bı sıkıntı yok gibi şükür
Temmuzda nasipse
hadi hayırlısı canım
Cuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
tebrikler canım 6lar gelmiş
haftaya güzel bı eksi görmek insAllah abla

elooooşşşş niye böyle oldu gııı ???

İzne ayrılmadı yani ayrılamadı bırakmadık
ben niye oyle hatirladim simdi
Çünkü o beni geçmek istiyor ben de tahtımı kaptırmak istemiyorum sürekli ensemde bi hafta artı gelse de rahatlasam
tavsan kac tazi tut oynuyosunuz yani
sende aaz cekmemissin abla

Ertesi gün sadece sıvı mı
2ltsu ve 1.5 lt detoks ıcecegı canım
olsun abla bırden ıner o merak etme

İzinde değil ki
yanlis hatirlamisim
almamissinya oda iyi abla:)
Selam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
yine gectin beni.1 sira daha geriledim
ama haftaya kork benden
bu arada tebrik ederim 5ler helmis

Kiz zahmet olmazsa banada hesaplasana merak ediyorm normalde kac kalori almaliyim

Ne gibi zorlugu varki esimin daginikligi disinda bi sikayetim yok, cikardiklarini yere atmasa sikinti yok

kizlar Zaten numunelik
başaklar biraz bilmıs oluyor aratirmacı o yuzden bı konuda ikna etmek zor tamam diyip gecemıyolar tanıdıgım basak erkeklerınden de yola cıktımesının dagınık olması da yukselen burc farki diyelim
evet canjm fena gaza geldim ve inanılmaz heyecablıyım
Bende zar zor ikna ettim zaten canım
Hatta her an vazgeçebilir
Elimi hızlı tutmam lazım
hayırlısı olsun canjm belkı esımın haberi olmadan rıa mi cıkartırır ona supriz yaparım
Kuru kullanılıyor canım
Kafayı boşaltıyor, muhteşem ötesi birşey
ya once nasıl bosaltyor diyecektım ki sonraki mesajları okudum bu tam benlik bıktım gecmıs ın benım le gelmesinden elimde olmadan ıstenmedıgım gecmısle yasıyorum
cocuk gercekten evin nesesı belki benimkiler kucuk sevilme yasında ondan diyorum ama evlatlarıma bakıyorum Rabbım bana boyle dunya nimeti naıdp ettıgın ıcın sukur diyorum ama yasadıgım iz zaman itibariyle biraz da korkuyorum
Geçmişten getiripte unutmadıklarını unutuyorsun ve artık kafaya takmıyorsun yani canım
ben su kaynanamgılı unutsam bana yeter
benım esim tam cocuk babası. Cocuk bakımında on numara insan annem boyle insana on cocuk dogurulur der gece kalkar uyumaz yemesi maması altı ustu derken o yuzden cocuk istemiyor bırde bızjm 15ay araları esim evden kaçma kıvamında
dukanda sadece protein le beslenıyorusn canjm ama dikkat edıldgınde bir haftada ciddi kilo veriyorsun. Bende duraklama evresinde yapıcam o yuzden
ben cocuk yetıstırmeyı seviyorum canım bana enerjı veriyorlar bu kadar yorgunluğa ragmen
bende lazere gidiyorum butun on yargıma ragmen inanılmaz rahatlık ve ozguven abla
Gunaydin kizlar disler patladigindan beri 2 dir 9bucukta uyaniyoruz cok iyi geliyor ya insallah boyle devam eder. Daha tartilmadim tartilip gelicem inşallah
ay dısler cok yoruyor ya ınsallah biran once gamamlarsınız canım
Kizlar tartim sabit. 68.7 kg
Ama pazartesi bile eksiydim bu durum canmi skti tabi yemelerime ragmen normal iyi bile sabit olmam. Bugun kendime izin verdim yicem hevesmi alcam yarindan itibaren son gaz devam edicem insallah
olsjn tatlım haftaya daha ıyı sonucla gelirsin ınsallah

Selam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
oooo MaşAllah cnm 5 ler gelmiş tebrikelr
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
hayırlı cumalar canım
Aynen ya mesajı tam cevaplycm geri attı kaç kez bende telefonda bı sıkıntı mı var acaba diye düşündüm

yanlis hatirlamisim
almamissinya oda iyi abla:)

yine gectin beni.1 sira daha geriledim
ama haftaya kork benden
bu arada tebrik ederim 5ler helmis
Yo yo yooooo ben ritmimi buldum hele 5leri de gördüm ya beni geçemezsin artık
Teşekkür ederim bu arada

oooo MaşAllah cnm 5 ler gelmiş tebrikelr
hayırlı cumalar canım

Aynen ya mesajı tam cevaplycm geri attı kaç kez bende telefonda bı sıkıntı mı var acaba diye düşündüm
Sağol canımm

15 yaşında ama hiç beceremiyor halen ilerde üniversitesi felan olacak. En azindan birazcık idare edecek kadar öğrense.

Insallah ogrenr hayirlisi cnm

Muhtemelen ayni mak. Benim de eco mod

Aynen bencede

Aynen abla masallah sana bende cok sevrm hayvanlari disarda kedi goriym illaki severm oglumada sevdiriyorm simdiden gorunce kedileri heycankaniyor :)

Günaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.

Bu haftada gecemeden beni

Haftaya sıkı bir yaris olcak aramizda hissediyorm cnm

haftaya telafi edersin cnm bence çokta değil
günaydın canım artida olmaman super
günaydın canım

Aman böyle devam etsin cnm insAllah

Sagol cnm

Insllah cnm sagolasin

haftaya eksiye gecerisn insAllah cnm o zmn hadi bklm kisitladikca insan zor oluyor sanki
tebrikler cnm eksi eksidir

Günaydın canım MasAllah kız bu ne hız Afiyet olsun cnm

Aynen kisitladikca dha cok yiyesi gelyr insanin sanki. Kendi kendimede nazar degirdm bayramda bile kilo almadm hatta eksideym derken

Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84

Cok iyi gidiyorsn masallah cnm zaten 10 kg dogum ve odemlerle gidiyor genelde

Artıda olmaman güzel canım

Sagol cnm seninde oylee

Aynen arti deglm enazindan sukur

Masallah ne guzel cnm aslinda gercktn cok guzel ve masumlar annem yada ablam vs yakinimda 15 20 dk bile birakabilcegm biri olsa fazla arayi acmadn 2 yi dusunrdm hemen :) gene dusunuyorm ama biraz buyuynce insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…