Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
waowww MaşAllah tebrikler canım
Aynen kisitladikca dha cok yiyesi gelyr insanin sanki. Kendi kendimede nazar degirdm bayramda bile kilo almadm hatta eksideym derken
aynen canım ama moral bozma önemli olan istikrar vazgeçmezsen nasılsa yine eksiye geçeceksin
Cok iyi gidiyorsn masallah cnm zaten 10 kg dogum ve odemlerle gidiyor
Sağol canım hadi insAllah bklm nasip

oyle canım Rabbım yokluğunu nasip etmesin benım yanımda birileri olsa 3. Cu yoldaydı nasip olursa tabi
waowww MaşAllah tebrikler canım
aynen canım ama moral bozma önemli olan istikrar vazgeçmezsen nasılsa yine eksiye geçeceksin

Sağol canım hadi insAllah bklm nasip
Teşekkürler canım masallah sende bu hafta na ragmen sabıtsın
Tebrikler kuzummm maşallah
Sana da masallah canjm 60 lı rakamlarda bu kiloyu vermek super

Günaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
sana inanıyorum kaptan beslenmen gayet güzel gidiyor haftaya güzel eksi gelecek gibi
hadi bakalım canım
İlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
başlangıç için güzel canım tebrikler
Günaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
bence gayet iyi gidiyor canım
Günaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdır gecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
tebrik ederim canım
inşallah canım
Gecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr

sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
sen şu söz işini iyi düşün bence
Ben serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
canım 3 hanelere az kalmış lütfen daha dikkatli ol haftaya
Cuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
süpersin canım tebrikler az kaldı
12 olmadan bir günaydın diyeyim
günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr hayırlı cumalar
günaydın hayırlı cumalar olsun
olsun sabit olmak artı olmaktan iyidir haftaya daha dikkatli olalım
Selam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
masallah canım tebrik ediyorum az kaldı hedefine lütfen rehavete kapilma
anlaldim canım bence de proteinli beslendigim zaman güzel veriyordum ama son zamanlarda tiksindim ya
Cuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Maşallah canım böyle devam tebrikler

Son haftaları dhaa sakin geçiririm insAllah bklm saol cnm

Kilo bildirimimi yapayım.. maalesef iyi bir yüzdeyle gelemedim. haftaya 62 lerde olmuş olurum inş. 63 lerde baya bir oyalandım.. ramazanda akşam geç sastlerde yeme olayına baya bir bünyem alışmış.akşam ve gece aşırı ama aşırı acıkıyorum. bu hafta bieqz alışmaya çalışma diyelim o zaman

geçen cuma 63.5
bu cuma 63.2
fark -300
yüzde 0.47

Benım uc sepetli bana gore cok kullanıslı 6 programlı bosh ama inan 4 program,kullanıyorum 8 sene oldu. 3 sepet olayı kasıklar ıcın guzel ama tez canlı biriysen tek tek dizmek sıkıcı gelebilir ben daha hıc usenmedım evime gelen de Bulasık yerlestır irken hosuna gidiyor

Program sayısına takılmayacağım bendeki de 6 programlı olmasına rağmen hep tek proğram kullandım çünkü.

Benimki 2 sepetli idi, aşağıya daha fazla bulaşık yerleştirmek için üst sepete yerleştiriyordum kaşıkları, hatta 3. sepet olması benim için kolaylık bile olabilir.

Merak ettiğim 3.sepetin olması en alt sepetin alanında azalmaya sebep oluyor mu, ben büyük parçalari da makinaya atıyorum
Tencere koyarken sıkıntı yaşar mıyım acaba

Birde kaşık sepetinde kaşıklar iyi temizleniyor mu

Son düzenleme:
Kasık sepetinde kasıklar tek tek yerlestıgı ıcın super yıkanıyor. Alt kısımda sepet olmaması buyuk fayda ben bı kısma tabak dıger kısma tencere duduklu ne varsa koyuyorum. Annemler in ıkı sepet olandan ama benım makınam daha kullanıslı

Son haftaları dhaa sakin geçiririm insAllah bklm saol cnm
Canım maşallah son haftaların ve gayet az kilo almışsın. son haftalar da da bir artış olsa da zaten bebek hızlı kilo alacak şimdi . doğumdan sonra da inş emzirerek çok da hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin inş

Çoluk çocuk KV eşim hep evdeydik 2 aydır.
Ama ben memnunum eşimin evde olmasından keşke hiç gitmese hahhaah

Günaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
benım bu gozumden kacmıs acil sahalara donmen lazım canım
Selam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
Hosgeldin 5ler super canım
bendende oyle bir es olsa bende dogurur um cocukları seviyor esim ama uzaktanbakımlarına karısmadan
Cuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
6 lara hızlı bir gırıs yapmıssın
detox suyunu nasil yaptin ve nasil kullandin canim askrhpozitif
1.5 lt suya ceyrak dal maydanoz. 1 cubuk tarcık 7.8 top Karabiber, 4 poset yesil cay 1lımonun suyu ve kabukları, 2 parca zencefil bunu bı 10 dk kaynattım sabaha kadar beklettim sabah uyanınca suzup ıctım canım tadı cok ıyı diyemem ama etkisi mukemmel
benimki 2 sepet canım sımdı ki aklım olsa 3 sepet alırdım bozulursa alıcam
aksamları bitki Cayları ile destekle acıktıkca su ıc
Merhabalar

Eve döndüm ama kahvaltı yaparak.
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
Şu an çok pişman oldum listeden çıktığım için. Bu gidişle hedefe zor ulaşırım.
Kahvaltı sonrası tartı pek dogru olcum degıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…