- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.901
waowww MaşAllah tebrikler canımCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
aynen canım ama moral bozma önemli olan istikrar vazgeçmezsen nasılsa yine eksiye geçeceksinAynen kisitladikca dha cok yiyesi gelyr insanin sanki. Kendi kendimede nazar degirdm bayramda bile kilo almadm hatta eksideym derken
Sağol canım hadi insAllah bklm nasipCok iyi gidiyorsn masallah cnm zaten 10 kg dogum ve odemlerle gidiyor
Tebrikler kuzummm maşallahCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
sen oylee san canimmYo yo yooooo ben ritmimi buldum hele 5leri de gördüm ya beni geçemezsin artık
Teşekkür ederim bu arada
Sağol canımm
vayyy masalalh cok iyiCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
oyle canım Rabbım yokluğunu nasip etmesin benım yanımda birileri olsa 3. Cu yoldaydı nasip olursa tabiInsallah ogrenr hayirlisi cnm
Aynen bencede
Aynen abla masallah sana bende cok sevrm hayvanlari disarda kedi goriym illaki severm oglumada sevdiriyorm simdiden gorunce kedileri heycankaniyor :)
Bu haftada gecemeden beni
Haftaya sıkı bir yaris olcak aramizda hissediyorm cnm
Sagol cnm
Insllah cnm sagolasin
Aynen kisitladikca dha cok yiyesi gelyr insanin sanki. Kendi kendimede nazar degirdm bayramda bile kilo almadm hatta eksideym derken
Cok iyi gidiyorsn masallah cnm zaten 10 kg dogum ve odemlerle gidiyor genelde
Sagol cnm seninde oylee
Aynen arti deglm enazindan sukur
Masallah ne guzel cnm aslinda gercktn cok guzel ve masumlar annem yada ablam vs yakinimda 15 20 dk bile birakabilcegm biri olsa fazla arayi acmadn 2 yi dusunrdm hemen :) gene dusunuyorm ama biraz buyuynce insallah
Teşekkürler canım masallah sende bu hafta na ragmen sabıtsınwaowww MaşAllah tebrikler canım
aynen canım ama moral bozma önemli olan istikrar vazgeçmezsen nasılsa yine eksiye geçeceksin
Sağol canım hadi insAllah bklm nasip
Sana da masallah canjm 60 lı rakamlarda bu kiloyu vermek superTebrikler kuzummm maşallah
Tesekkürler canımsen oylee san canimm
o koltugu geri alicam gumbur gumbur gelicem haftaya
hissediyorum
vayyy masalalh cok iyi
sana inanıyorum kaptan beslenmen gayet güzel gidiyor haftaya güzel eksi gelecek gibiGünaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
hadi bakalım canımbende Cok korkarim
büyüdükce belki azalir Ama bilmiyorum
Evet, bende öyle düsünmüstüm Ama dogdugunda Hemen yazdirmislar aileden olabilir
bakalim bi tartilim
masallah erkenden
ins telafi edersin canim
masallah Size bu ne hiz
günaydin canim senin tartinida bekliyoruz
haftaya insallah güzel bi eksi gelir ins canim
günaydin canim
tartildiktan Sonra bi güzel kahvaltiyi hakettin
günaydin canim, Hadi gözün aydin ins daha rahat olur bundan Sonra
Günaydin canim, insallah
başlangıç için güzel canım tebriklerİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
bence gayet iyi gidiyor canımGünaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
tebrik ederim canımGünaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
inşallah canımbenimki hamburger ve pizzacı canım
benimde bosch 3 saat 35 dk olması lazım en uzun programı
ben hıc unutmam benı uzen seylerı bazen aklıma geldikçe tekrar aynı sınır harbını yasıyorum kırıldıgımda cabuk eskisi gibi olamıyorum
canım bir an once onune gecmelısın
gunaydın canım ıyı uykular
Supersın
dikkat et canım 1.lıkn gıdıyor
gunaydın canım bu hafta daha dikkatlı olmasın
sorma dun baya zorladı ama degdı
izin verince ipin ucu kacıyor canım direk bugun baslamak en iyisi ben bir haftadır ipin ucunu toparlamaya calısıyorum
hadı bakalım hep eksi gorursun Insallah
tartı ne dedi masallah hamarat hatunsun vesselam
Masallah canım guzel gidiyorsun 10 kg ile sonlandırdın mı hamılelıgı super olur
sen şu söz işini iyi düşün benceGecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr
sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
canım 3 hanelere az kalmış lütfen daha dikkatli ol haftayaBen serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
süpersin canım tebrikler az kaldıCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
günaydın hayırlı cumalar olsun12 olmadan bir günaydın diyeyim
günaydınnnnnnnnnnnnnn canlarrrrrrrr hayırlı cumalar
olsun sabit olmak artı olmaktan iyidir haftaya daha dikkatli olalımben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
fark : yok
masallah canım tebrik ediyorum az kaldı hedefine lütfen rehavete kapilmaSelam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
anlaldim canım bence de proteinli beslendigim zaman güzel veriyordum ama son zamanlarda tiksindim yabaşaklar biraz bilmıs oluyoraratirmacı o yuzden bı konuda ikna etmek zor tamam diyip gecemıyolar tanıdıgım basak erkeklerınden de yola cıktım esının dagınık olması da yukselen burc farki diyelim
evet canjm fena gaza geldim ve inanılmaz heyecablıyım
hayırlısı olsun canjm belkı esımın haberi olmadan rıa mi cıkartırır ona supriz yaparım
ya once nasıl bosaltyor diyecektım ki sonraki mesajları okudum bu tam benlik bıktım gecmıs ın benım le gelmesinden elimde olmadan ıstenmedıgım gecmısle yasıyorum
cocuk gercekten evin nesesı belki benimkiler kucuk sevilme yasında ondan diyorum ama evlatlarıma bakıyorum Rabbım bana boyle dunya nimeti naıdp ettıgın ıcın sukur diyorum ama yasadıgım iz zaman itibariyle biraz da korkuyorum
ben su kaynanamgılı unutsam bana yeter
benım esim tam cocuk babası. Cocuk bakımında on numara insanannem boyle insana on cocuk dogurulur der gece kalkar uyumaz yemesi maması altı ustu derken o yuzden cocuk istemiyor bırde bızjm 15ay araları esim evden kaçma kıvamında
dukanda sadece protein le beslenıyorusn canjm ama dikkat edıldgınde bir haftada ciddi kilo veriyorsun. Bende duraklama evresinde yapıcam o yuzden
ben cocuk yetıstırmeyı seviyorum canım bana enerjı veriyorlar bu kadar yorgunluğa ragmen
bende lazere gidiyorum butun on yargıma ragmen inanılmaz rahatlık ve ozguven abla
ay dısler cok yoruyor ya ınsallah biran once gamamlarsınız canım
olsjn tatlım haftaya daha ıyı sonucla gelirsin ınsallah
Maşallah canım böyle devam tebriklerCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Son haftaları dhaa sakin geçiririm insAllah bklm saol cnmoyle canım Rabbım yokluğunu nasip etmesin benım yanımda birileri olsa 3. Cu yoldaydı nasip olursa tabi
Teşekkürler canım masallah sende bu hafta na ragmen sabıtsın
Sana da masallah canjm 60 lı rakamlarda bu kiloyu vermek super
Saol cnmbence gayet iyi gidiyor canım
Benım uc sepetli bana gore cok kullanıslı 6 programlı bosh ama inan 4 program,kullanıyorum 8 sene oldu. 3 sepet olayı kasıklar ıcın guzel ama tez canlı biriysen tek tek dizmek sıkıcı gelebilir ben daha hıc usenmedım evime gelen de Bulasık yerlestır irken hosuna gidiyorKızlar Bosch bulaşık makinasında 3 sepetli olan modeli kullanan var mı aranızda
Var ise artısı ve eksisi nedir
askrhpozitif Pnrrr-12 E ela_2019 sizinkiler 3 sepetli mi kızlar
Şimdi çarşıya çıkacağım, ona göre bakayım
Program sayısına takılmayacağım bendeki de 6 programlı olmasına rağmen hep tek proğram kullandım çünkü.Benım uc sepetli bana gore cok kullanıslı 6 programlı bosh ama inan 4 program,kullanıyorum 8 sene oldu. 3 sepet olayı kasıklar ıcın guzel ama tez canlı biriysen tek tek dizmek sıkıcı gelebilir ben daha hıc usenmedım evime gelen de Bulasık yerlestır irken hosuna gidiyor
Kasık sepetinde kasıklar tek tek yerlestıgı ıcın super yıkanıyor. Alt kısımda sepet olmaması buyuk fayda ben bı kısma tabak dıger kısma tencere duduklu ne varsa koyuyorum. Annemler in ıkı sepet olandan ama benım makınam daha kullanıslıProgram sayısına takılmayacağım bendeki de 6 programlı olmasına rağmen hep tek proğram kullandım çünkü.
Benimki 2 sepetli idi, aşağıya daha fazla bulaşık yerleştirmek için üst sepete yerleştiriyordum kaşıkları, hatta 3. sepet olması benim için kolaylık bile olabilir.
Merak ettiğim 3.sepetin olması en alt sepetin alanında azalmaya sebep oluyor mu, ben büyük parçalari da makinaya atıyorum
Tencere koyarken sıkıntı yaşar mıyım acaba
Birde kaşık sepetinde kaşıklar iyi temizleniyor mu
Canım maşallah son haftaların ve gayet az kilo almışsın. son haftalar da da bir artış olsa da zaten bebek hızlı kilo alacak şimdi . doğumdan sonra da inş emzirerek çok da hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin inşSon haftaları dhaa sakin geçiririm insAllah bklm saol cnm
Çoluk çocuk KV eşim hep evdeydik 2 aydır.oğlanı yine de sık yollamam 1 aya üniversite sınavı var allah korusun o arada hastalık v.s. olmasın otursun evde çalışsın :)
sağlık çalışmak ne büyük nimetmiş onu anladık valla(adamların evde olmayıp işe gitmesi kastım :)
seninkilerle durumlar nasıl senin eşin de evde miydi ondan mı kilo da değişiklik oldu
benım bu gozumden kacmıs acil sahalara donmen lazım canımGünaydın Kızlar
Sabah yürüyüşümü yapmadan evvel tartıldım
Sabitim
Takımıma söz olsun, bu son sabitim, bugün itibariyle örüntü menülerim ve sporum başlamıştır.
Hosgeldin 5ler super canımSelam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
bendende oyle bir es olsa bende dogurur um cocukları seviyor esim ama uzaktanbenım esim tam cocuk babası. Cocuk bakımında on numara insanannem boyle insana on cocuk dogurulur der gece kalkar uyumaz yemesi maması altı ustu derken o yuzden cocuk istemiyor bırde bızjm 15ay araları esim evden kaçma kıvamında
6 lara hızlı bir gırıs yapmıssınCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
1.5 lt suya ceyrak dal maydanoz. 1 cubuk tarcık 7.8 top Karabiber, 4 poset yesil cay 1lımonun suyu ve kabukları, 2 parca zencefil bunu bı 10 dk kaynattım sabaha kadar beklettim sabah uyanınca suzup ıctım canım tadı cok ıyı diyemem ama etkisi mukemmeldetox suyunu nasil yaptin ve nasil kullandin canimaskrhpozitif
benimki 2 sepet canım sımdı ki aklım olsa 3 sepet alırdım bozulursa alıcamKızlar Bosch bulaşık makinasında 3 sepetli olan modeli kullanan var mı aranızda
Var ise artısı ve eksisi nedir
askrhpozitif Pnrrr-12 E ela_2019 sizinkiler 3 sepetli mi kızlar
Şimdi çarşıya çıkacağım, ona göre bakayım
aksamları bitki Cayları ile destekle acıktıkca su ıcKilo bildirimimi yapayım.. maalesef iyi bir yüzdeyle gelemedim. haftaya 62 lerde olmuş olurum inş. 63 lerde baya bir oyalandım.. ramazanda akşam geç sastlerde yeme olayına baya bir bünyem alışmış.akşam ve gece aşırı ama aşırı acıkıyorum. bu hafta bieqz alışmaya çalışma diyelim o zaman
geçen cuma 63.5
bu cuma 63.2
fark -300
yüzde 0.47
Kahvaltı sonrası tartı pek dogru olcum degıl canımMerhabalar
Eve döndüm ama kahvaltı yaparak.
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
Şu an çok pişman oldum listeden çıktığım için. Bu gidişle hedefe zor ulaşırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?