- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.921
gayet güzel bence eksidesin ya insAllah haftaya daha fazla olur eksin cnm tebriklerKilo bildirimimi yapayım.. maalesef iyi bir yüzdeyle gelemedim. haftaya 62 lerde olmuş olurum inş. 63 lerde baya bir oyalandım.. ramazanda akşam geç sastlerde yeme olayına baya bir bünyem alışmış.akşam ve gece aşırı ama aşırı acıkıyorum. bu hafta bieqz alışmaya çalışma diyelim o zaman
geçen cuma 63.5
bu cuma 63.2
fark -300
yüzde 0.47
kalvaltidan sonra tartıldıysan normal bı artı bence cnm insAllah uzaklaşmadan ulaşırsın hedefeMerhabalar
Eve döndüm ama kahvaltı yaparak.
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
Şu an çok pişman oldum listeden çıktığım için. Bu gidişle hedefe zor ulaşırım.
insAllah canım temennim o yöndeCanım maşallah son haftaların ve gayet az kilo almışsın. son haftalar da da bir artış olsa da zaten bebek hızlı kilo alacak şimdi . doğumdan sonra da inş emzirerek çok da hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo verirsin inş
ayy yazık hastalıktan yediği mamadanmış kilosu , benim büyük kız yeğen de sokaktan almış kediyi ama çok havalı nazlı bir şey tekir türü kedilerden çok sevimli arada bana fotolarını atıyor :)
Yok canim benim ki 3 sepetli değil ama ben tek tek dizemezdim galiba :)Kızlar Bosch bulaşık makinasında 3 sepetli olan modeli kullanan var mı aranızda
Var ise artısı ve eksisi nedir
askrhpozitif @Pnrrr-20 E ela_2019 sizinkiler 3 sepetli mi kızlar
Şimdi çarşıya çıkacağım, ona göre bakayım
ben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
fark : yok
kocalar ister canim benimkide 4 . yu istiyor. Ama cocuk bakimindan biiii haber beyfendiinşallah canım ama benim koca ikinciyi istiyor şimdiden ikna etmeye çalışıyor beni
hayirlisi olsun canim gonlunce olsun. Allah kolaylik versin canimYok canım almadık kiraya çıkıyoruz ama çıktığımız apartmanda 10 daire hacizliymiş satılırsa çok isterim. Nasip artık. Toplanıyoruz hala canm çocuklarla zor oluyor 1 haftada anca toplanıcaz sanırm
son makineyi buyuk kiz yerlestirdi sebi dinledim canimMakina yıkar yıkamaz temizleri dizmek kızların işi canım, sende kızlara devret bence
ben memeden kesmistim biliyorsun 1 aya yaklasiyir neredeyse. Gece hicbirsey vermiyorum ve arada uyaniyor su isterse su veriyorun sadece ve uyuyor. Buyuklerde hata etmisim diyorum simdi biberonla sut iciyorlardi gece bu seferde onu kesmek icin ugrasiyordum bide. Gece yatmadan ya sut,tada corba iciriyorum kizima sabahtaa kahvalti gece uykusunun tadini almaya basladin azicik@zsaracoglu @Pnrrr-20 hep soracam diyorum unutuyorum. Bebeklerinize gece süt veriyor musunuz
ben gecmis olsun diyene kadar geciktim biraz . ilaclarin faydasi oldumu simdi nasil canim kizinTunaydın kızlar buyuk kızı doktora getirdik kac gundur oksuruyordu dahada sıddetlenınce getirelim dedik tahlil verdik beklıyoruz bakalım
birazdaha buyusun bakalim bebis. Ama cogu anlar hamile olan kisiyi sizinkiler ablamamis demekki.İnşallah abla, içim biraz rahat buradakiler uzun süredir calismiyo hepsi evdeydi bizim gibi. Bir de ben eltimin evinden çıkmıyorum diğerleriyle sadece bayramın ilk günü görüştüm kimseye yakın durmadan. Tabi ben ne kadar dikkat edersen edeyim eşim bi onun bı öbürünün evinde fink atiyo
İkinize ortak cevap yazayım kızlar. Soylemedik hala eşimin anne babasına ve apartmandakilere. Bana kalsa söylerim de eşim biraz daha ilerlesin diyo. Bebiş hala sır gibi
İnşallah sorun olmaz canım, eşimin ısrarıyla geldik ama buradakiler de uzun süredir evde. Yine de ne olacağı belli olmaz tabi.
hosgeldin canim. Ben hatice ins istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: çiğse
Yaşı: 28
Evli/bekar: bekar
Çocuk/yaşları: -
Emziriyormusun: -
Meslek: kimyager
Şu anda çalışıyomusun: yükseklisans
Boy: 1.70
Kilo: 83
Hedef: 60
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet
Kilo alma nedeniniz : beslenme düzenimi bozup tekrar tek öğüne düşmem sporu bırakmam
Bize kısaca kendini anlatırmısın:izmirde yaşıyorum. hep gülecek bir şeyler bulurum.bulan hayvansever bir bireyim.
gecmis olsun canim. Bisey olmamis kuzuya allahtan.Handandandan kaptan çok kötü bişey oldu moralim acayip bozuk çocuk baskulu kırdı yetmezmiş gibi ağzına cam parçası götürürken elinden aldım ama inşallah yutmamistir bir de kocayla görüntülü konuşurken oldu bu onunla da tartıştık baya niye çocuğun ulaşacağı yere koymuşum ihmal etmişim diye çok yoruldum ya artık
hay masallah cesur kadin. Rabbim gonlune gore versin insAynen canım
Şimdi burçlara takıldım
Bu ay olsa Kova
Gelecek ay Balık
Diğer ay Koç
Hangisi iyi olur var mı fikriniz
hosgeldin nisa ben hatice.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı: Nisa
Yaşı:32 olduk :)
Evli/bekar: evli
Çocuk/yaşları:2 erkek 7 ve 2 yaş
Emziriyormusun:hayir
Meslek: okul öncesi öğretmeni ve gıda mühendisi
Şu anda çalışıyomusun: evlat büyütüyorum:)
Boy:178 cm
Kilo:120 di eğer bayramda almadiysam yarın sabah tartilicam
Hedef: ilk hedef 107 2.hdf 99 son hedef 78
Daha önce başka takımda yarıştımı : evet 7 ve 13
Kilo alma nedeniniz : yemek yemeyi sevmek
Bize kısaca kendini anlatırmısın: Evli mutlu çocuklu ve obez .
Handandandan
takibe aldim abla bakiyim bi napiyormus bu adamkızlar barış muslu intagram da bu cuma akşam saat22:30 da kilo için canlı yayın çalışması yapacakmış öncekileri kaçırdım inşallah bu hafta kaçırmam, önceki yayınlarına katılanların geri dönüş yazılarını paylaşmıştı çok güzel olumlu sonuç alanlar var ilgisini çekenler için duyurulur :))
oy en pis sey uag temizligi.Dün başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi kızlar
Pazardan peynir almıştık, tulum peyniri yaptık.
Suyunun süzülmesi gerekiyor diye üzerine ağırlık koymamız gerekiyordu.
Eşimde 30 kiloluk yağ bidonunu koydu üstüne, düşer dökülür diye uyarmama rağmen.
Aklıma gelen başıma geldi, yağ düştü ve bir miktar döküldü.
Tabi ben baştan uyardığım için eşim kendini kötü hissetti, beni mutfaktan kovaladı, ben temizlerim dedi.
Meğer sadece yağı silmiş, çok az deterjan kullanmış.
Sabah kalktım ki kayak pistine dönmüş her yer.
Sil sil temizlenmiyor birde
Bir kaç tur daha silmem lazım ama çok yorgunum çok..
ah ahhh bizim evinde kotu polisi ben iyi polisi babadir.Bugün sitenin parkına inmek istediler, izin vermedim diye dünyanın en kötü annesi oldum.
Kendilerini odalarına kitlediler
benim ese simdi desem heralde hemen yapar. Ama seninki cok ilgili oldugu icin demekki gozu basmiyor. Benimkinin hicbiseylerinden haberi olmazHandandandan canım 4. Bebek dusunvesı ıcın bıle tebrik ederim seni maşallah ben üçüncüsü ıcın esimı ikna edemiyorum. Aralarında cok yas farki olmasın hazır ucretsız izindeyim kızlarda seneye krese gitmesin evde olsunlar diyorum yok diyor aklımı yemedim diyor
nedennn normal dogummuydu abla. 3.5 saat ne dikisi. Sezeryanda bile dikis oyle uzun surmedi benimbeni doğum sonrası ameliyathaneye götürüp 3.5 saat diktiler :)
1.lik gittimi yoksaKilo bildirimim
Cuma 54.9 (tam hatırlayamıyorum)
Bugün 55.7
Fark +800
Çok kaçamaklı karbonlu geçti bu haftam dikkat etmek şart
ne zaman baslanistin canim baslangic icin iyiİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
gayet iyi bence canim az kaldi zatebGünaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
yinede iyi canim tebriklerGünaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
o artiya iyi eksiye dusmussun yine canim.Once bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
haftaya telafi edersin canim. Niye boyle oldu menulerine bakmadim cokmu kacamak vardidaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
oooo beraberlik varmis 1.ligimi paylasiyorsunuz simdi. Haftaya kim 1.Gecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr
sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
artik bundab sonra eksiler gelmeye baslayacak demekkiBen serbest günleri bitirdim ama artıdayım tabi
Geçen cuma 99.2
Bu hafta 99.8
sen sindi izindemisin degilmisin.Cuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
tebrikler canim bayrami artisiz gecirmissinCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
en azindan sabitsin ablaben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
tebrikler canimSelam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
ooo masallah tebriklerCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
eb azindab eksidesin canim. Ama haftaya daha iyi eksiyle gelirain insKilo bildirimimi yapayım.. maalesef iyi bir yüzdeyle gelemedim. haftaya 62 lerde olmuş olurum inş. 63 lerde baya bir oyalandım.. ramazanda akşam geç sastlerde yeme olayına baya bir bünyem alışmış.akşam ve gece aşırı ama aşırı acıkıyorum. bu hafta bieqz alışmaya çalışma diyelim o zaman
geçen cuma 63.5
bu cuma 63.2
fark -300
yüzde 0.47
ah ahh o listeden cikislar hep pismanlikMerhabalar
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
bayram kacamagi vardikocalar ister canim benimkide 4 . yu istiyor. Ama cocuk bakimindan biiii haber beyfendi
hayirlisi olsun canim gonlunce olsun. Allah kolaylik versin canim
son makineyi buyuk kiz yerlestirdi sebi dinledim canim
ben memeden kesmistim biliyorsun 1 aya yaklasiyir neredeyse. Gece hicbirsey vermiyorum ve arada uyaniyor su isterse su veriyorun sadece ve uyuyor. Buyuklerde hata etmisim diyorum simdi biberonla sut iciyorlardi gece bu seferde onu kesmek icin ugrasiyordum bide. Gece yatmadan ya sut,tada corba iciriyorum kizima sabahtaa kahvalti gece uykusunun tadini almaya basladin azicik
Ama senin bebe kucuk tabi daha
ben gecmis olsun diyene kadar geciktim biraz . ilaclarin faydasi oldumu simdi nasil canim kizin
birazdaha buyusun bakalim bebis. Ama cogu anlar hamile olan kisiyi sizinkiler ablamamis demekki.
hosgeldin canim. Ben hatice ins istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin
gecmis olsun canim. Bisey olmamis kuzuya allahtan.
Tarti isini ne yaptin aldinmi yebi
hay masallah cesur kadin. Rabbim gonlune gore versin ins
hosgeldin nisa ben hatice.
İns istedigin kiloya saglikla ulasirsin.
takibe aldim abla bakiyim bi napiyormus bu adam
oy en pis sey uag temizligi.
ah ahhh bizim evinde kotu polisi ben iyi polisi babadir.
benim ese simdi desem heralde hemen yapar. Ama seninki cok ilgili oldugu icin demekki gozu basmiyor. Benimkinin hicbiseylerinden haberi olmaz
nedennn normal dogummuydu abla. 3.5 saat ne dikisi. Sezeryanda bile dikis oyle uzun surmedi benim
1.lik gittimi yoksa
ne zaman baslanistin canim baslangic icin iyi
gayet iyi bence canim az kaldi zateb
yinede iyi canim tebrikler
o artiya iyi eksiye dusmussun yine canim.
haftaya telafi edersin canim. Niye boyle oldu menulerine bakmadim cokmu kacamak vardi
oooo beraberlik varmis 1.ligimi paylasiyorsunuz simdi. Haftaya kim 1.
artik bundab sonra eksiler gelmeye baslayacak demekki
sen sindi izindemisin degilmisin.
En azindan eksidesin haftaya daha cok gelir eksidesin
tebrikler canim bayrami artisiz gecirmissin
en azindan sabitsin abla
tebrikler canim
ooo masallah tebrikler
eb azindab eksidesin canim. Ama haftaya daha iyi eksiyle gelirain ins
ah ahh o listeden cikislar hep pismanlik
@Anemonee
@Sevimikra
strontium
Kızlar bugün tartı günümüz
Saat 14 'e kadar tartı bildirimi yapmanız gerekmektedir.
Takımlar arası yarışmadayız, bu nedenle tartı bildirimini saatinde yapmak önemli.
İns bu hafta guzel gececek canimbayram kacamagi vardi
oyy keyfi yerinde .ozaman buraya bir adet tatlı koyayım
Tebrikler canimmbugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
ben sevmiyorum pek kasiklari tek tek duzleyim cikartmasi zaman aliyo benceKızlar Bosch bulaşık makinasında 3 sepetli olan modeli kullanan var mı aranızda
Var ise artısı ve eksisi nedir
askrhpozitif @Pnrrr-20 E ela_2019 sizinkiler 3 sepetli mi kızlar
Şimdi çarşıya çıkacağım, ona göre bakayım
tebrik ederim canimKilo bildirimimi yapayım.. maalesef iyi bir yüzdeyle gelemedim. haftaya 62 lerde olmuş olurum inş. 63 lerde baya bir oyalandım.. ramazanda akşam geç sastlerde yeme olayına baya bir bünyem alışmış.akşam ve gece aşırı ama aşırı acıkıyorum. bu hafta bieqz alışmaya çalışma diyelim o zaman
geçen cuma 63.5
bu cuma 63.2
fark -300
yüzde 0.47
kahvaltidan sonra tartilmissin normal canim arti cikmasiMerhabalar
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
bi sen memnunsun galiba bu durumdaanÇoluk çocuk KV eşim hep evdeydik 2 aydır.
Ama ben memnunum eşimin evde olmasından keşke hiç gitmese hahhaah
saol cnmgayet iyi bence canim az kaldi zateb
Çok aşırı bı artı değil cnm az dikkat etsen gider benceEn son onceki cuma 67 olarak boldirim yapmisim heralde
15 mayis cuma 67
Bu cuma 68
insallahİns bu hafta guzel gececek canim
dikkat et canim.bukadar emek.bosuna gitmesinEn son onceki cuma 67 olarak boldirim yapmisim heralde
15 mayis cuma 67
Bu cuma 68
Aynen canim bugun menu yazmaya basliyorum ins.insallah
hemde % 2 en az
dikkat et canim.bukadar emek.bosuna gitmesin
7 lere yaklasiyosun
guzel canım baslangic ı eksi ile yapmıssınİlk 120.2
Son 119.7
Fark 0.5 kg
Yüzde 0.42
ohh masallah canjmgunaydin kizlar bende tartildim sporumuda yaptim.hatta aksam icin yemegimi bile yaptimama canim cekti kahvalti.yerine yemek yiycem:)
tebrikler canım eksin gayet guzelGünaydın. Bende 900 gr vermişim. Hiç kaçamak yapmamıştım.Daha fazla bekliyordum. Umarım kas yapmışımdırgecen hafta:76
Bu hafta:75.1
Fark:900 gr
Yuzde: 1.1 galiba. Yüzdeyi doğru hesapladıysam
olsjn tatlım haftaya toparlarsın. Hem bayramda kacırdım diyordun bunlsf onlardırOnce bildirimi yapayım dun aslında baya artidaydım moral bozmak istemedim takımın dun tartım 73.4 gosterıyordu yanı artı 1.6 kılo ıdım gelelim bu Gune
Gecen hafta 71.8
Bu hafta 71.5
Fark 0.3
Yuzde 0.42
Bu hafta daha ıyı olabilirdim tabi cozutmasaydom elhamdülillah toparladım
ooo masallah canım hazırlıklar baslamısGünaydın Kızlar sabah kalkıp sağlık ocağına gittim kan verdim gebelik planlıyorum ya bi baktırayım dedim Demir eksikliği oluyor bende geneldeHandandandan sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
moralini bozma canjm duzeltır sındaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
senın kılona bakınca artın bana eksi gibi gozukuyırGecen Cuma : 55.1 kg
Bu Cuma : 55.7 kg
Fark : +600 gr
sali günü 55.3 malesef kacamaklara devam edince böyle oldu, birde üstüne kutu fasulye yedim
eksi eksıdır canjm haftaya daha guzel bı sonuc gelirCuma 81.2
Bugün 81.1
Fark 0.1
Yüzde 0. 12
tebrikler canım kilolarımız yakın takibe aldım seniCuma:70.2
Bugün:69.7
Fark:-500 gr
Yüzde:0.71
Olsun abla artı olmaktan iyidirben de tartıldım hiç değişiklik yok valla anlamadım son 2 gündür yemek yiyemiyorum akşama kadar , akşam da azıcık yiyince tıkanıyorum sırf buna kalsa eksi olması lazımdı , duygusal gel gitler bana yaramadı:)
geçen cuma 88
bu cuma 88
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?