- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #369.941
çekmeyen anne mi var kuzum hele bir de koca titiz her şeyi tam olsun isteyense az bir ses de diğer odaya postalanıyorsa anne çocuk daha da zor :)ben niye oyle hatirladim simdi
tavsan kac tazi tut oynuyosunuz yani
sende aaz cekmemissin abla
ben de bu sene gitmek istedim sadece bayanlara özel bir salon buldu buz lazermiş hem de eşim izin vermedibaşaklar biraz bilmıs oluyoraratirmacı o yuzden bı konuda ikna etmek zor tamam diyip gecemıyolar tanıdıgım basak erkeklerınden de yola cıktım esının dagınık olması da yukselen burc farki diyelim
evet canjm fena gaza geldim ve inanılmaz heyecablıyım
hayırlısı olsun canjm belkı esımın haberi olmadan rıa mi cıkartırır ona supriz yaparım
ya once nasıl bosaltyor diyecektım ki sonraki mesajları okudum bu tam benlik bıktım gecmıs ın benım le gelmesinden elimde olmadan ıstenmedıgım gecmısle yasıyorum
cocuk gercekten evin nesesı belki benimkiler kucuk sevilme yasında ondan diyorum ama evlatlarıma bakıyorum Rabbım bana boyle dunya nimeti naıdp ettıgın ıcın sukur diyorum ama yasadıgım iz zaman itibariyle biraz da korkuyorum
ben su kaynanamgılı unutsam bana yeter
benım esim tam cocuk babası. Cocuk bakımında on numara insanannem boyle insana on cocuk dogurulur der gece kalkar uyumaz yemesi maması altı ustu derken o yuzden cocuk istemiyor bırde bızjm 15ay araları esim evden kaçma kıvamında
dukanda sadece protein le beslenıyorusn canjm ama dikkat edıldgınde bir haftada ciddi kilo veriyorsun. Bende duraklama evresinde yapıcam o yuzden
ben cocuk yetıstırmeyı seviyorum canım bana enerjı veriyorlar bu kadar yorgunluğa ragmen
bende lazere gidiyorum butun on yargıma ragmen inanılmaz rahatlık ve ozguven abla
ay dısler cok yoruyor ya ınsallah biran once gamamlarsınız canım
olsjn tatlım haftaya daha ıyı sonucla gelirsin ınsallah
helal kız 50 li kilolardayım diye at havanı başardınYo yo yooooo ben ritmimi buldum hele 5leri de gördüm ya beni geçemezsin artık
Teşekkür ederim bu arada
Sağol canımm
Bak şimdi daha bi hırslandımTebrik ederim canım, takımın yüz akısın
Bu arada benim kiloya gelmişsin
Canım benimki de 3 sepet kaşıklar çok temiz yıkanıyor en alt sepete her şey sığıyor da orta sepette pasta tabağı sığmıyor benim küçük kaseler çorba kaseleri bardak vs koyuyorumProgram sayısına takılmayacağım bendeki de 6 programlı olmasına rağmen hep tek proğram kullandım çünkü.
Benimki 2 sepetli idi, aşağıya daha fazla bulaşık yerleştirmek için üst sepete yerleştiriyordum kaşıkları, hatta 3. sepet olması benim için kolaylık bile olabilir.
Merak ettiğim 3.sepetin olması en alt sepetin alanında azalmaya sebep oluyor mu, ben büyük parçalari da makinaya atıyorum
Tencere koyarken sıkıntı yaşar mıyım acaba
Birde kaşık sepetinde kaşıklar iyi temizleniyor mu
Bir gün seni de yakalayacağımMerhabalar
Eve döndüm ama kahvaltı yaparak.
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
Şu an çok pişman oldum listeden çıktığım için. Bu gidişle hedefe zor ulaşırım.
Farkı Bir önceki haftadaki başlangıç kilona bölüp sonucu 100 ile çarpıyorsun canımbugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
Cuma Cumartesi pazar çok dikkat etmedim ama baktım gidişat iyi değiltebrikler canim bayrami artisiz gecirmissin
Benim hedefim çok değil bi 65i göreyim sonra yine kilo alır yine zayıflarım buralardatebrikler canım kilolarımız yakın takibe aldım seni
ay ardı ardına bir 10 luğu daha deviren eksi rakam muhteşemsin gülümmmm 60 lı rakamların hayırlı olsunCuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
Farkı Bir önceki haftadaki başlangıç kilona bölüp sonucu 100 ile çarpıyorsun canım
çok iyi yapıyorsun gülüm şimdiden hayvanları sevsin kuzum hayvanı sevenin merhameti de olurInsallah ogrenr hayirlisi cnm
Aynen bencede
Aynen abla masallah sana bende cok sevrm hayvanlari disarda kedi goriym illaki severm oglumada sevdiriyorm simdiden gorunce kedileri heycankaniyor :)
Bu haftada gecemeden beni
Haftaya sıkı bir yaris olcak aramizda hissediyorm cnm
Sagol cnm
Insllah cnm sagolasin
Aynen kisitladikca dha cok yiyesi gelyr insanin sanki. Kendi kendimede nazar degirdm bayramda bile kilo almadm hatta eksideym derken
Cok iyi gidiyorsn masallah cnm zaten 10 kg dogum ve odemlerle gidiyor genelde
Sagol cnm seninde oylee
Aynen arti deglm enazindan sukur
Masallah ne guzel cnm aslinda gercktn cok guzel ve masumlar annem yada ablam vs yakinimda 15 20 dk bile birakabilcegm biri olsa fazla arayi acmadn 2 yi dusunrdm hemen :) gene dusunuyorm ama biraz buyuynce insallah
benim de bosch 4 programlı 2 sepetli ama üst sepet ayarlanıp aşağı doğru inebiliyor o kısmı doldurup yarım yük programın da az bulaşık yıkamak için yapmışlar 3 sepetlisi nasıl olur ki normalden daha mı uzun makine acabaKızlar Bosch bulaşık makinasında 3 sepetli olan modeli kullanan var mı aranızda
Var ise artısı ve eksisi nedir
askrhpozitif @Pnrrr-20 @ela_2019 sizinkiler 3 sepetli mi kızlar
Şimdi çarşıya çıkacağım, ona göre bakayım
kv de mi sizdeydi eşin evde olduktan sonra sıkıcı olmamış anlaşılan rabbim muhabbetinizi sevginizi arttırsın aşk böcüğüÇoluk çocuk KV eşim hep evdeydik 2 aydır.
Ama ben memnunum eşimin evde olmasından keşke hiç gitmese hahhaah
tipsizzzz ne güzel serilmiş yere yaaa yerim ben bu tüy yumağınıııozaman buraya bir adet tatlı koyayım
yapmıyorum da son 2 gün yemekler mide bulandırıcı geldi iştah kaybı oldu akşamları artık midem bağırıp ben burdayım diyip bulantı olunca yiyebildim (arada olur bana böyle ) bir de regl 8. günü daha bitmedi 12-13 gün sürüyor da meret:)şok yapıyor musun canım arada
kaçırmayalım bakalım eft yi kullandığını biliyorum sedona yöntemini de karma yapmış sanırım ama izlemeden ne yaptığını öğrenemiyeceğime göre akşamı sabırsızlıkla bekliyorum :)kocalar ister canim benimkide 4 . yu istiyor. Ama cocuk bakimindan biiii haber beyfendi
hayirlisi olsun canim gonlunce olsun. Allah kolaylik versin canim
son makineyi buyuk kiz yerlestirdi sebi dinledim canim
ben memeden kesmistim biliyorsun 1 aya yaklasiyir neredeyse. Gece hicbirsey vermiyorum ve arada uyaniyor su isterse su veriyorun sadece ve uyuyor. Buyuklerde hata etmisim diyorum simdi biberonla sut iciyorlardi gece bu seferde onu kesmek icin ugrasiyordum bide. Gece yatmadan ya sut,tada corba iciriyorum kizima sabahtaa kahvalti gece uykusunun tadini almaya basladin azicik
Ama senin bebe kucuk tabi daha
ben gecmis olsun diyene kadar geciktim biraz . ilaclarin faydasi oldumu simdi nasil canim kizin
birazdaha buyusun bakalim bebis. Ama cogu anlar hamile olan kisiyi sizinkiler ablamamis demekki.
hosgeldin canim. Ben hatice ins istedigin kiloya en kisa surede ulasirsin
gecmis olsun canim. Bisey olmamis kuzuya allahtan.
Tarti isini ne yaptin aldinmi yebi
hay masallah cesur kadin. Rabbim gonlune gore versin ins
hosgeldin nisa ben hatice.
İns istedigin kiloya saglikla ulasirsin.
takibe aldim abla bakiyim bi napiyormus bu adam
oy en pis sey uag temizligi.
ah ahhh bizim evinde kotu polisi ben iyi polisi babadir.
benim ese simdi desem heralde hemen yapar. Ama seninki cok ilgili oldugu icin demekki gozu basmiyor. Benimkinin hicbiseylerinden haberi olmaz
nedennn normal dogummuydu abla. 3.5 saat ne dikisi. Sezeryanda bile dikis oyle uzun surmedi benim
1.lik gittimi yoksa
ne zaman baslanistin canim baslangic icin iyi
gayet iyi bence canim az kaldi zateb
yinede iyi canim tebrikler
o artiya iyi eksiye dusmussun yine canim.
haftaya telafi edersin canim. Niye boyle oldu menulerine bakmadim cokmu kacamak vardi
oooo beraberlik varmis 1.ligimi paylasiyorsunuz simdi. Haftaya kim 1.
artik bundab sonra eksiler gelmeye baslayacak demekki
sen sindi izindemisin degilmisin.
En azindan eksidesin haftaya daha cok gelir eksidesin
tebrikler canim bayrami artisiz gecirmissin
en azindan sabitsin abla
tebrikler canim
ooo masallah tebrikler
eb azindab eksidesin canim. Ama haftaya daha iyi eksiyle gelirain ins
ah ahh o listeden cikislar hep pismanlik
Maşallah çok iyi canımGünaydın kızlar 34. Haftadan bildirim yapayım
Geçen hafta: 91.5
Bu hafta: 91.7
Fark: +200
Toplam fark: +7.7 kg
Başlangıç: 84
Haftaya eksi olur canım inşallahdaha fazla beklemeeden bildirimi yapiyim kacis yok
gecen cuma 59.2
bu cuma 59.9
fark +700
yuzde -1.34
Oooo diyorsun
Vay beeeeSeni tutuyorum o tahtı ben geldim geleli koruyorsun orası senin hakkın şimdi git ve tahtını geri al dostum
Ah abla çok zor ya sen büyütmüşsün darısı başına inşallahben inanırım gülüm benim oğlanın küçükken ki lakapları doğal afet, yürüyen felaketti
oyuncak alırdık vura vura kırardı arada babasının kafasın da , 2dk yanından ayrılmaya gelmezdi babası namaz kılarken rukuya eğildiğin de yetişemedim tv nin kumandasını babasının kafasın da kırdı ev telefonun ahizeyi alır duvara vurup dururdu , çekmeceleri boşaltıp tırmanmaya çalışırken 2 kere üzerine devirdi Allahtan alttan çekmecenin teki açılıp kitlenmiş öyle de ezilmedi , zeytin yağı meselesini yazmıştım öncede bacaklarına yere döküp ovalandı , unu havaya fırlatıp huuup diye bağırır muzu az yer kalanını koltuğa ve kendi kafasına sürerdi ve daha konuşamıyordu bile en kötüsü de sabah ağlamadan uyandıysa (nadiren ) boklu beziyle gelip kafamıza otururdudaha neler neler yani ben seni çok iyi anlıyorum gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?