Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben niye oyle hatirladim simdi
tavsan kac tazi tut oynuyosunuz yani
sende aaz cekmemissin abla
çekmeyen anne mi var kuzum hele bir de koca titiz her şeyi tam olsun isteyense az bir ses de diğer odaya postalanıyorsa anne çocuk daha da zor :)

ben de bu sene gitmek istedim sadece bayanlara özel bir salon buldu buz lazermiş hem de eşim izin vermedi
senin tamamen bitti mi lazer işin

Tebrik ederim canım, takımın yüz akısın
Bu arada benim kiloya gelmişsin
Bak şimdi daha bi hırslandım
Canım benimki de 3 sepet kaşıklar çok temiz yıkanıyor en alt sepete her şey sığıyor da orta sepette pasta tabağı sığmıyor benim küçük kaseler çorba kaseleri bardak vs koyuyorum
Merhabalar

Eve döndüm ama kahvaltı yaparak.
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
Şu an çok pişman oldum listeden çıktığım için. Bu gidişle hedefe zor ulaşırım.
Bir gün seni de yakalayacağım
bugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
Farkı Bir önceki haftadaki başlangıç kilona bölüp sonucu 100 ile çarpıyorsun canım
tebrikler canim bayrami artisiz gecirmissin
Cuma Cumartesi pazar çok dikkat etmedim ama baktım gidişat iyi değil
tebrikler canım kilolarımız yakın takibe aldım seni
Benim hedefim çok değil bi 65i göreyim sonra yine kilo alır yine zayıflarım buralarda

Farkı Bir önceki haftadaki başlangıç kilona bölüp sonucu 100 ile çarpıyorsun canım

teşekkür ederimmm
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzde:%1,91
bu haftalık pazartesı ıle cuma arasına baktım gecen hafta cuma tartılmadıgım ıcın haftaya cumadan cumaya bakacağım

çok iyi yapıyorsun gülüm şimdiden hayvanları sevsin kuzum hayvanı sevenin merhameti de olur

benim de bosch 4 programlı 2 sepetli ama üst sepet ayarlanıp aşağı doğru inebiliyor o kısmı doldurup yarım yük programın da az bulaşık yıkamak için yapmışlar 3 sepetlisi nasıl olur ki normalden daha mı uzun makine acaba

Çoluk çocuk KV eşim hep evdeydik 2 aydır.
Ama ben memnunum eşimin evde olmasından keşke hiç gitmese hahhaah
kv de mi sizdeydi eşin evde olduktan sonra sıkıcı olmamış anlaşılan rabbim muhabbetinizi sevginizi arttırsın aşk böcüğü

şok yapıyor musun canım arada
yapmıyorum da son 2 gün yemekler mide bulandırıcı geldi iştah kaybı oldu akşamları artık midem bağırıp ben burdayım diyip bulantı olunca yiyebildim (arada olur bana böyle ) bir de regl 8. günü daha bitmedi 12-13 gün sürüyor da meret:)

kaçırmayalım bakalım eft yi kullandığını biliyorum sedona yöntemini de karma yapmış sanırım ama izlemeden ne yaptığını öğrenemiyeceğime göre akşamı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ah abla çok zor ya sen büyütmüşsün darısı başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…