Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tek sepet benmki ama gayet yetiyor zaten gunluk makine calistigi icin 2 kisinin kasik bicagindanne olcak bide temiz cikiyor cok nadir oyle denkngeldi oda en kisa programdan genelde acele edince hizli calisziriyorm

çok iyi yapıyorsun gülüm şimdiden hayvanları sevsin kuzum hayvanı sevenin merhameti de olur

aynenn abla

sen oylee san canimm
o koltugu geri alicam gumbur gumbur gelicem haftaya
hissediyorum

vayyy masalalh cok iyi
Valla bilmem artık haftaya göster iddianı o zaman

Sağolun kızlar

helal kız 50 li kilolardayım diye at havanı başardın
Di mi canımmm, sağolasın

Aynen canim bugun menu yazmaya basliyorum ins.
Simdi yesil cayimi iciyorum ins
iyi yaptin sevindim canim:))
Kızlar tlf şarjı bitti sabah ve şarj olmadı bı turlu o yüzden bu saate kaldı bildirim kusura bakmayın
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 69.8
Bugün:69.8
cok iyi canim:)
çekmeyen anne mi var kuzum hele bir de koca titiz her şeyi tam olsun isteyense az bir ses de diğer odaya postalanıyorsa anne çocuk daha da zor :)
aynen abla yaa
Haftaya eksi olur canım inşallah
insalalh bakalim elimden geleni yapcam:)

Kizlaaarrr bugün ancak gelebildim. Sabah bildirim için telefonu elime aldım kapandı şarja taktım ama kabloda temassizlik var heralde olmadı. Biraz uğraştım o arada evden çıktım faturaları falan yatırdım. Yoksa sabah erkenden tartilmistim aslında.

Bu arada hiç kilo almamışım geçen haftadan beri. Vücuduma bir maşallah diyorum Aslında baya baya yiyorum ama tatlı yemek midemi bulandırıyor muhtemelen tatlı yemedigim için kilo almıyorum. Birkaç hafta daha böyle idare etsem Cook iyi olur

SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

Adım Yarışması:

1) Elif yildizz 99.374
2) Dream00 29.134
3) I Ilyusa 23.500
4) Jasminium84 17.800

Atlama Yarışması:

1) Jasminium84 3.370
2) I Ilyusa 500

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum yine şahane bir iş çıkardınız ama tabii ki Elif yildizz i ayakta alkışlıyorum 9.takıma yakışan bir sonuç aldı hem de Kızlar sadece 4 günlük sonucu bu haftaya nasıl yıkar listeyi tahmin edemiyorum
Tebrikler tatlımmm bu azimle hedefine çok kısa sürede sağlıkla ulaşacağına inanıyorum
Veeee artık Ramazan bittiğine göre bütün takımdan güzel bi performans bekliyorum artık
Hadi amaaa kaldırın totoları

Çok teşekkür ederim. Normal yürüyüşümün yanında, 3 kez de oğlumu okula yürüyerek götürdüm. Bu rakamları bir daha göremeyebilirim ama elimden geleni yapacağım

Maşallah çok iyi canım
saol canım
MaşAllah canım insAllah sağlıkla en az kiloyla bitirirsin

sabitte iyi abla artidan haftaya güzel olur insallah
Selam Kızlar
Eş kişisi ancak çıktı evden ben de gireyim hemen bildirimimi yapayım dedim
Geçen hafta: 60,3
Bu hafta: 59,7
Fark: 600 gr
Yüzde: %1
Geldi 5ler
süpersin canim 5 lere hosgeldin
Hayırlı cumalar arkadaşlar.
hadirli cumalar canim
başaklar biraz bilmıs oluyor aratirmacı o yuzden bı konuda ikna etmek zor tamam diyip gecemıyolar tanıdıgım basak erkeklerınden de yola cıktımesının dagınık olması da yukselen burc farki diyelim
olabilir canim yükselenden
Cuma 70.3
Bugun 68.5
Fark 1.8
Yuzde 2.56
masallah canim 6 lara hosgeldin
sen şu söz işini iyi düşün bence
haftasonu mangal isi olmiyaydi söz verirdim Ama huban1234 beni Ringe serecekmis napsam
yinede eksisin canim insallah haftaya daha güzel Sonuc alicaksin
Merhabalar

Eve döndüm ama kahvaltı yaparak.
Cuma 68.2
Bugün 69.5
Fark+1.3
Şu an çok pişman oldum listeden çıktığım için. Bu gidişle hedefe zor ulaşırım.
insallah toparlarsin canim cumaya
ozaman buraya bir adet tatlı koyayım
masallah
bugun tartı yüzümü güldürdü ödemler gitmeye basladı sanırım
pazartesi:83,7
cuma:82,1
fark:1,6
yüzdeyi nasıl yapıyordukk
gayet iyi canim
oooo beraberlik varmis 1.ligimi paylasiyorsunuz simdi. Haftaya kim 1.
bilmiyorum bakalim
En son onceki cuma 67 olarak boldirim yapmisim heralde
15 mayis cuma 67
Bu cuma 68
artik toparlanman lazim 70 mi görmek hedefin
senın kılona bakınca artın bana eksi gibi gozukuyır

Kızlar tlf şarjı bitti sabah ve şarj olmadı bı turlu o yüzden bu saate kaldı bildirim kusura bakmayın
Kilo bildirimim
Geçen hafta: 69.8
Bugün:69.8
gayet güzel gidiyorsun canim
Oooo diyorsun hay hay geliyorum ringe ama sporda yapıyorum ben haberin olsun haftaya seni ringe sererim
hmm acaba Ben yapmiyormuyumki pis leslie yaparim basliyim en iyisi tek sorun haftaya adet haftam insallah beni yari yolda birakmaz
Şimdi Dream00 tutanlara sesleniyorum çok yalnış yerdesiniz haftaya görüşücez
bak sennn
hosgeldin canim, masallah diyelim hep böyle gitsin ins nasil gidiyor hamilelik iyisindir insallah
Emegine saglik canim
Masallah süpersin Canim Elif yildizz

Bende çifter çifter yaparım hoş kilo vermek değil artık amacım sıkılaşmak ama olsun haftaya seni geçiyim daha vermiycem kilo

Üçüncü sepet dediğimiz bu şekilde abla kaşık vs dizmek için

Eklentiler

• D66FF526-054E-476E-BD97-22A64DB21B2E.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 29
Kan tahlillerim çıkmış ve tahmin ettiğim gibi Demir eksikliğim var yine d vitamini ve folik asit de verdi o değil de insülin direncim varmış çok yüksek değilmiş gebelik Planlıyorsan onun ilaçlarını kullanman sıkıntı olur dedi Onun için ilaç vermedi bitip tükenmeyen iştahımın sebebi ortaya çıktı

Sağol kuzumm

İnsülin direnci için mi ilaç vermedi
Peki hamileliği hemen mi düşünüyorsun ki canım

aaa daha önce bilmiyordun değil mi? her eşyde bir hayır vardr öğrenmen çok iyi olmuş.. ee ne olcakmış peki ilaç kullanmayacaksan ne yapacakmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…