- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.161
Ben öyle atlıyorum canım çift ayak birden atlayamıyorumkızlar bugün ilk kez iple ip atladım. bütün vücudumla atlayarak yapayım dedim.. Yapamadım.. ne kadar zormuş. şoyle adım atar şekilde yapılan var ya onu yaptım artık.. siz iple atlarken o şekilde mi atlıyorsunjz
rica ederim kaptaniçemEline sağlık canım
o bende de oluyor arka plana alıp tekrar girince düzeliyor canımBende reklam yuzunden buranın tavsiyesi ile opera indirdım ve ordan gırıs yapıyorum uzun zamandır ama cıle gıbı yazmak sayfa donup hata veriyor
tamam canım sıkıntı yok zaten öyle de olsa 2 tane saribkart alıyorsun dikkat et bundan sonra28 mayıs canım o yanlıs yazmısım persembe sıvı yaptım dun normal kahvaltı aksamada kofte yeodm
evet bütün vücut atlıyorum ben tek seferde 50 100 150 yapıyorum ilk başlarda yavaş atlıyordum şimdi hızlandım ama vakit bulamıyorum çocuktankızlar bugün ilk kez iple ip atladım. bütün vücudumla atlayarak yapayım dedim.. Yapamadım.. ne kadar zormuş. şoyle adım atar şekilde yapılan var ya onu yaptım artık.. siz iple atlarken o şekilde mi atlıyorsunjz
tamam canim herseyden tuketmekte haklisin sonucta her zaman diyette olamayiz.ben diyet yaparken her şeyi tüketiyorum. fakat bu şekilde kilo vermem durursa. diyet şartlarında yemek yiyeceğim.
benim esim bulgur pilaviyla ekmek yiyorBizden eski nesiller ciddi maddi sıkıntılar ve yoksulluklar yaşadıkları için ekmeği çok önemsemişler.
Ekmek ile daha kolay doygunluk sağlandığı için "ekmek ile ye" slogan gibi kaldı bizim nesile.
Benim babaannem ve dedem 1. dünya savaşını görüp daha sonrasında da iyi mal varlıkları olmasına rağmen yiyecek birşey bulmada zorluk çektikleri için onlarda öyleydi.
Çocukluğumda babaannemlere gittiğimizde evde bize tek kelime etmeyen babam "ekmek ile yiyin" derdi.
Bu şekilde alıştığımız için ekmeği bırakmakta çok zorlanıyoruz maalesef
Bende şimdi kızlarıma "ekmek ile yemeyin" diye baskı yapıyorum
Ben hep aynıydım canımilk iki çocuğun arasında kaç yaş vardi kaptanim. O zamanlarda böylemiydinBen neden bu kadar gerilip yoruluyorummm.
Baktım da aldım bile canımBaktin mi kaptanim ne yaptin
Gule gule iyi gunlerde kullan canim hem bulasik makineni hem klimaniBaktım da aldım bile canım
maşallah sana 58 kilo olduğun için olabişir mi acabarica ederim kaptaniçem
o bende de oluyor arka plana alıp tekrar girince düzeliyor canım
tamam canım sıkıntı yok zaten öyle de olsa 2 tane saribkart alıyorsun dikkat et bundan sonra
evet bütün vücut atlıyorum ben tek seferde 50 100 150 yapıyorum ilk başlarda yavaş atlıyordum şimdi hızlandım ama vakit bulamıyorum çocuktan
Kesinlikle faydasını görürsün canımMerhaba kızlar
Kalori hesaplamak için fat secret programını indirdim.
Kalori hesaplamak nasıl bi fikir.
Kalori hesabıyla belki engel olurum kendime diye düşündüm.
Bu şekilde zayıflayabilir miyim sizce
Sağol canımGule gule iyi gunlerde kullan canim hem bulasik makineni hem klimani
Bizimki de şikayetçi canım.Oh oh masallah ya çok özeniyorum şöyle kadınlara on parmağında on marifet gerçekten en son çocuktan önce ben de boyleydim
Bundan sonra aksatmazsınız artık canımbende o yorumculardandim ama kendim menu yazmayinca yirumda yapmadim.hata ettim. Bundan sonra burdayim ins ama
Yaylaya geldiler, yaz boyu burdalar İnşallahGeldimi babanlar hasret giderdinizmi
Böyle hayatının bazı bölümlerini kesip atmış oluyorsun ama canım.Benim dertler bitmiyor cnm
Öyle olunca hayattan soguyorum, yaşamayı askiya aliyorum
Buraya yetişmekte zorlanıyor olabilirsin ama menü yorumunu aksatmazsan güzel olur canım.Ya ben normal hiza bile yetisemiyorm bubara yeni arkadaslarda geldi sohbet daha cok oluyor sanrm o yuzden belkide herseyi detayli okumadn yaprm ama ozamanda kendmi dahil hissedemiyorm gruba ne bilym
Her ikisini de Bosch aldık canımHangi marka makineyle klima aldin merak ettm. Klima bizde alicaz hala arasdiriyor esim
Bende de nedense reklamlar çıkmaya başladı 2 gündürBende reklam yuzunden buranın tavsiyesi ile opera indirdım ve ordan gırıs yapıyorum uzun zamandır ama cıle gıbı yazmak sayfa donup hata veriyor
Sağol canımHayırlı olsun canım sağlıkla kullanın inşallah
Bugün yazdım herkesi etiketleyerek, sizlerde menü yorumu yaparken menüsünü yazmamış olanları etiketleyip çağırırsanız memnun olurumbi kac gundur basladim abla ben
hatta menuler ertesi gun.yaziliyo cogu
senden uyari yapmani istiycektim
Eşin belki kendisini zor değiştirebilir ama çocuklarda henüz yeme alışkanlığı şekillenmediği için onlara doğruyu sürekli anlat ki bizim gibi kilo sıkıntısı yaşamasınlar canımbenim esim bulgur pilaviyla ekmek yiyor
Ve kizlarda bazen yiyorlar bu sekilde. Pilavla ekmek yenmez diye diye simdi esimde azaltti sukurama tamameb birakamadi
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanBaktım da aldım bile canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?