- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.201
Niran nevranın attığı linkten mi 233 cal verdi?bana 233 kalori dedi niye o kadar az ki
Canım seninde mi verdiği linkten 544 kalori. Kaç kilo vermek istiyorsunBenim ki 544 kalori gösterdi
afiyet olsjn canım aksam sınıtzel gereksiz olmus onun dısında spor da olursa guzel.30 Mayıs Cumartesi
12.00
3 ince dilim tam buğday ekmeği
Lor domates biber mantar maydanoz karışık salata
Çay
14.00
Türk kahvesi 2 parça bitter
16.00
3 dilim karpuz
18.00
1 kepçe mercimek
2 sinitzel
1 tabak taze fasulye kavurması yoğurtlu
2 lt su
afiyet olsun canjm güzel gozukuyor30 Mayıs Cumartesi
11:30
2 haşlanmış yumurta
1 domates ve salatalık
17:00
Haslanmis et ve bol yeşil salata
2lt su aksama yine içerim.
Birazdan yürüyeceğim icin sporu sonra yazacağım
afiyet olsjn canjm spor da olursa gayet guzel.30 Mayıs cumartesi
Sabah 08.30
2 h.yumurta
1 küçük dilim ekmek
Domates salatalik
1 dilim peynir
Öğle 12.30
1 kaşık menemen
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt
Ara
Sütlü türk kahvesi
Yarim avuç k.cekirdegi
Akşam 18.30
Beli bükük (1 patlican, 2 biber)
1 kase yoğurt
Su 2 litre
Sporum yine akşama kaldi yapinca yazacağım.
2 kuru dolma dısında mi bir yaprak bir bıber dolması var canım onu anlamadım oyleyse fazla olmjs29 Mayıs Cuma
11:00=== 3 haşlama yumurta
3 adet ceviz
1 yk kekik salatası
Domates, salatalık, biber
17:00=== 2 adet kuru dolma (kıyma, bulgur)
1 adet biber dolma
1 adet yaprak sarma
2 kase cacık
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
menun guzel canım afiyet olsun30 Mayıs Cumartesi
10:00=== 3 yk kabaklı yumurta
3 adet ceviz
1 yk kekik salatası
Domates, salatalık, biber
17:00=== 1 kase kabak yemeği
1 adet biber dolma
2 kase cacık
2 adet minik kuru soğan
Su=== 2 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş *180 puan
60 dk kol lastiği ile egzersiz *180 puan
U UcanSupurge 360 puan
afiyet olsun canım kilonu bilmiyorum ama pogaca lar cok olmjs dunde vardı sanırım pogaca gereksiz kalori. Havuc pısınce glısemık indeksi yuksek oluyor sanırım seker oranı artıyor. Spor da ekleyebilirsın.30 mayıs cumartesi
12.00
2 tane kıymalı poğaça
kıymalı omlet 1 yumurta ile(dünden poğaça içi için kalan kıymaydı çöp olmasın diye yedim)
16.30
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
1 dl. mozzarella peynir
1 tane susamlı çubuk kraker
18.30
1 kase havuç çorbası
1 kase barbunya yemeği
yarım kıymalı poğaça( bebeğimin yarımıydı)
1.5 lt su
afiyet olsun canjm tabak gozume fazla geldi patates kavurma ıcın. Cılek sayın da fazla sanki onun dısında gzyel. Bırde spor eklersen guzel olur30 mayis cumartesi
11.00
Yumurtali patates kavurma 1 tabak
Salatalik
Domates
Biber
1 dlm peynir
16.00
Sade kahve
1 kare bitter
17.30
9 10 tane cilek
19.00
1 tabak yesil fasulye
Salata
1 kase yogurt
Su 2.5 litre
afiyet olsjn canım sanırım oructun aksam salata yada yogurt tuketsen iyi olurdu30 mayıs
20:00
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
afiyet olsun canjm guzel menu30.05 cumartesi
10.30
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
1 tk labne
1 çk reçel
3 zeytin
17.30
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kepçe ezogelin çorba
Su: 2 lt
afiyet olsun canjm kahvatı da ıkı yumurta yanında iki dilim ekmek fazla onun dısında spor olursa guzel olur30 Mayıs cumartesi
9.30
2 yumurtalı melemen in 2/3 si
1 salatalık
3 hindi füme
1 kk kaşar
2 dilim tam tahıllı ekmek
15.30
1 avuç kiraz
1 küçük nektari
3 erik
18.00
1 büyük kase tarhana çorbası
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
Yarım salatalık
1 avuç içi leblebi
Su 1.5 L
2 bardak bitki çayı
afiyet olsun canjm bisküvi olayı diyet de olsa sanırım kullanılmaması gerekiyor. Onun dısında aksam yemegındekı bulgur pilavı tam porsiyon sa fazla patates de var menu nde cunkı.30.05.2020
12:30
sade filtre kahve
15:30
5 küçük erik
1 avuç kiraz
16:30
4 kinoa çörek otlu bisküvi üstüne labne pulbiber
1 bardak yeşilçay
20:30
1 porsiyon bulgur pilavı fırında köfte, patates , domates, biber
21:30
sade soda
su:2lt
spor: yarım saat sonra yapıp yazacağım U UcanSupurge
ben 20970 kalori mi ben okadar yersem mide spazmı geçiririmKızlar buradan hesaplayın kilo verirken ne kadar kalori almanız gerektiğini
@Pnrrr-20
Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplayıcı
Kalori ihtiyacı hesaplama aracıyla kolayca diyete başlayabilirsiniz. Çünkü günlük kalori ihtiyacını bilmek iyi bir diyet oluşturmak için en önemli etken.www.fitekran.com
Boy ve yaş mı etkiliyor acabaKızlar sizin hesaplamalarda bı sıkıntı var sanki kiminize çok az kimine çok fazla kalori ihtiyacı çıkmış
Yani boy yaş kilo herşey etkiliyor farklı çıkıyor ama çok az o kaloriBoy ve yaş mı etkiliyor acaba
evet. Salatalarda çiğ yiyebilirsin.Canim pogacalar olmamis biliyorsun.
Pismis havuc diyette pek onerilmiyor diye biliyorum.
1400 küsür cıktı. 1000 kaloriye kadar yesem zayıflayabilirim inşallah. Aslında az verdim ama tartıda farketmedi, görenler farkediyor zayifladigimi.Kızlar buradan hesaplayın kilo verirken ne kadar kalori almanız gerektiğini
@Pnrrr-20
Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplayıcı
Kalori ihtiyacı hesaplama aracıyla kolayca diyete başlayabilirsiniz. Çünkü günlük kalori ihtiyacını bilmek iyi bir diyet oluşturmak için en önemli etken.www.fitekran.com
zaten yeni bebek düşünüyorsun, kafanı takma. Ama moralini çok bozmuştur tabiKızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
Benim bugün yediklerimi 544 kalori gösterdiCanım seninde mi verdiği linkten 544 kalori. Kaç kilo vermek istiyorsun
afiyet olsun canjm bisküvi olayı diyet de olsa sanırım kullanılmaması gerekiyor. Onun dısında aksam yemegındekı bulgur pilavı tam porsiyon sa fazla patates de var menu nde cunkı.
Kilo ve ne kadar hareketli olduğunda etkiliyorBoy ve yaş mı etkiliyor acaba
Canım kaptanım ne sıkıyorsun canını demek ki güzel kilo vermişsin iyi tarafından bakKızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Sağol kuzumafiyet olsjn canım aksam sınıtzel gereksiz olmus onun dısında spor da olursa guzel.
afiyet olsun canjm güzel gozukuyor
afiyet olsjn canjm spor da olursa gayet guzel.
2 kuru dolma dısında mi bir yaprak bir bıber dolması var canım onu anlamadım oyleyse fazla olmjs
menun guzel canım afiyet olsun
afiyet olsun canım kilonu bilmiyorum ama pogaca lar cok olmjs dunde vardı sanırım pogaca gereksiz kalori. Havuc pısınce glısemık indeksi yuksek oluyor sanırım seker oranı artıyor. Spor da ekleyebilirsın.
afiyet olsun canjm tabak gozume fazla geldi patates kavurma ıcın. Cılek sayın da fazla sanki onun dısında gzyel. Bırde spor eklersen guzel olur
afiyet olsjn canım sanırım oructun aksam salata yada yogurt tuketsen iyi olurdu
afiyet olsun canjm guzel menu
afiyet olsun canjm kahvatı da ıkı yumurta yanında iki dilim ekmek fazla onun dısında spor olursa guzel olur
afiyet olsun canjm bisküvi olayı diyet de olsa sanırım kullanılmaması gerekiyor. Onun dısında aksam yemegındekı bulgur pilavı tam porsiyon sa fazla patates de var menu nde cunkı.
ben de hep var canım pentinin sütyen reklamı var hattaBende de nedense reklamlar çıkmaya başladı 2 gündür
Sütyensiz miydin acaba ? benim gebelikte baya dikleşmişti daha önce kilo alıp verdiğim için sarkık normaldeKızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Yok canım çocuk için bile azbana 233 kalori dedi niye o kadar az ki
Aaa bana hep 1240 kalori kullandığım bi program var onda da 1240 çıkmıştıBenim ki 544 kalori gösterdi
30 Mayıs Cumartesi
12.00
3 ince dilim tam buğday ekmeği
Lor domates biber mantar maydanoz karışık salata
Çay
14.00
Türk kahvesi 2 parça bitter
16.00
3 dilim karpuz
18.00
1 kepçe mercimek
2 sinitzel
1 tabak taze fasulye kavurması yoğurtlu
2 lt su
30 mayıs cumartesi
12.00
2 tane kıymalı poğaça
kıymalı omlet 1 yumurta ile(dünden poğaça içi için kalan kıymaydı çöp olmasın diye yedim)
16.30
tereyağlı tarçınlı türk kahvesi
1 dl. mozzarella peynir
1 tane susamlı çubuk kraker
18.30
1 kase havuç çorbası
1 kase barbunya yemeği
yarım kıymalı poğaça( bebeğimin yarımıydı)
1.5 lt su
30 mayıs
20:00
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı
Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
evetNiran nevranın attığı linkten mi 233 cal verdi?
Çok az vermişş
Ben soruyu yanlış anladım.. 1400 kalori gösteriyor ama ben bugun ki yediklerimin kalorisi sandım. 544 dedimben de hep var canım pentinin sütyen reklamı var hatta
Sütyensiz miydin acaba ? benim gebelikte baya dikleşmişti daha önce kilo alıp verdiğim için sarkık normalde
Yok canım çocuk için bile az
Aaa bana hep 1240 kalori kullandığım bi program var onda da 1240 çıkmıştı
Verilerden birini yanlış girmişsindir, tekrar hesapla istersenbana 233 kalori dedi niye o kadar az ki
"Amcanın 70 yaşındaki karısı bile yaptırdı, sen neyi bekliyorsun" diyince moralim bozuldu canım haklı olarakTakma hocam böyle şeylere ne güzel hedef kilona az kalmis sağlık olsun.
Aslında 2. kızımdan sonra yaptıracaktımBunu ben kendim dusundugum ıcın bırı bana dese aasırmam sanırımarka arkaya iki bebe emzıt kilo al ver sarktı valla ama ucuncu cocuk sonrası bakıcam duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?