Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eşin belki kendisini zor değiştirebilir ama çocuklarda henüz yeme alışkanlığı şekillenmediği için onlara doğruyu sürekli anlat ki bizim gibi kilo sıkıntısı yaşamasınlar canım
soyluyorum canim ama kardesiminde dedigi gibi bazen kendimi ekmekle ye diye soylerken buliyorum bende
sanki cilek cokmu olmus canim.cilegin sekeri ve kalorisi fazla diye biliyorum
bir porsiyon kac cilek ediyor acaba bi bakiyim. Ama cileklerim findiktan az buyuktuler yerliymis kucuktu yani. Ama dikkat ederim
Kızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
amannn canim 3 tane dogurup ,emzirip sarkmayanmi var . benim anneme bu yuzden ameliyat olup diklestirecen cicikleri desem beni sopayla kovalar kizarak. Bosver 4. Dusunuyorsun zaten eger sende rahatsizsan ondan sonra bakarsin
afiyet olsun canjm tabak gozume fazla geldi patates kavurma ıcın. Cılek sayın da fazla sanki onun dısında gzyel. Bırde spor eklersen guzel olu
yerken cok gelmedi bana patates ama yazinca fazlaymis dedim bendedikkat ederim
Ben yatıyorum kızlar
2 günün yorgunluğunu atmak lazım
Hepinize iyi geceler
iyi geceler canim
sen ağladınmı peki ?
Yok canim aglamadim duyguya bile giremedim

Dikkat et kendine canım tekrardan geçmiş olsun menülerini bizimkiler gibi yazarsan daha iyi olur kuzum saatlerini filan biliriz

30 mayıs

20:00
1 tabak taze fasulye
2 yk bulgur pilavı

Su 3 lt
Spor 45 dk leslie 135 puan U UcanSupurge
guzel bence canim. Sporda var
30.05 cumartesi

10.30
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
1 tk labne
1 çk reçel
3 zeytin

17.30
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kepçe ezogelin çorba

Su: 2 lt
guzel gorunuyor canim .
Sporda olsa super olurdu
aksamki ekmek olmasada olurmus canim ama guzel gorunuyor .
Spor da yapsan supper olur
biskuvi saglikli gibi duruyor ama yinede bilemedim.
Aksam patatesin az oldugunu soylemissin o yuzden iyi bence.
guzel bence canim
30 Mayıs Cumartesi
180 dakika yürüyüş U UcanSupurge
180 dk yurudunmu puanin mi canim.
180 dk yuruduysen sahane
gecmis olsun tekrar canim. Hafif olmus zaten
Gayet iyi bence.
Aderliyken gercekten insanin cani spor istemiyor. Ama sen yinede ihmal etme

guzel gibi canim. Erken kapattigin icin 2 dlm ekmek gozume gorunmedi
Bugün evde tamirat vardı. Boşluklarda yürümeye gittim. Daha bitmedi yarın da devam edecek. Yoruldum biraz. O yüzden yatacagim. Inşallah yarın menülere yorum yapabilirim . Iyi geceler
iyi gecelerr canim kolay gelsin

Valla yanında dura dura benziyorum belki
De ama o yokken çok ağlıyorum inanılmaz içimdekiler akıyor belki de
Niye agliyorsun canim yaaa. Terapi ise yaramadimi esinle aile terapitine gittiniz diye hatirliyorum.

30.05 cumartesi

10.30
Tam buğday ekmeğiyle sucuklu tost
1 tk labne
1 çk reçel
3 zeytin

17.30
Büyük bir kase ton balıklı salata
1 kepçe ezogelin çorba

Su: 2 lt
guzel afiyet olsun
Kızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
zayiflamissin guzelnolmus diye motive eder insan
daha cok.moralini bozmus
sadece meyve cesidi sanki cok 3 cesit
kinao corek diyete uygunmu kalorisi ne kadar
guzel afiyet olsun
tekrar gecmis olsun canim.agrilarin varken normal bisey yiyemen.insallah cabuk toparlanirsin

ben 1 tane dogurdum emzirmeden dolayi simdi buzus buzus sanki bel kisminda olan catlaklardan var hatta

Kizlarr bu ara oglan uykuya direniyor hemde acayiip tabi disler cikti agri kesici vs vermiyoruz onlar uyku yapiyordu sanrm geceleri uyanmak istiyor smdi bile zor uyuttm ki hala kaynasiyor aksamlarida ayni sekilde uyutuyorm uyaniyor acayip uykusu var ama kalkip oturuyor bi degisiz bu ara. Aksam cocukla ugrasirken esim sen yat ben uyutrm dedi yatmisim bende hic bakamadm buraya birsuru sayfa olmus gene insallah yarn vakit bulurm

Uyuyuyor yatiriyorm kaynasiyor agliyor kalkip oturuyor. Sanki duramiyor smdi gene uyudu kucagimda ama koyaam ya hemn yada en fazla 10dk sonrasi aynindurum oluyor bu neden olurki kizlar agrisi mi var acaba hala bu cocugu bi anlasam ya gene 1 saatir uyusn diye ugrasiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…