Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Nasrettin Hocanın fıkrası misali "milletin ağzı torba değilki büzesin"

aslında kısıdrn kısıye degısıyor zorluk ve kolaylık canım herkesın agrı esıgı aybı degıl sımdı ben sana sorsam iyileşme sureci nasıl diye ama korkuyorum ben de dusuyorum ilerle operasyon

afiyet olsjn canım sanırım oructun aksam salata yada yogurt tuketsen iyi olurdu
yok degildim canım bugun canım istemedi bısey yemek v
canım gün içerisinde çok çok az besin alıyorsun ilerde biraz fazla kaçırırsan bu sana hemen kilo olarak geri dönebilir sanki
olabilir canım bugun canım istemedi yemek birde kılo vericem dusuncesuyle besinleri cogaltmakta cogu zaman sıkıntı yasıyorum
Kapalıydı canım, bence belli bir süre sonra silip yeniden yüklemek gerekiyor
Alla alla olabilir canım sapıtıyor bazen

Sabah da tartıldım 96.5 kilo çıktım. Geçen haftaya göre 1.2 kg vermişim
cok güzel canım
Tunaydın kızlar kahvaltı faslı bitti mutfak toplama kısmı ile basbasayım
gec kaldım
gece 2 ye kadar izledim gitar çaldı onu bile dinledim yani :))
keyif yaptın demekki
gunaydin kizlarr:))
sanada gec kaldım
gunaydin.
İyiyim cabim klasik ev isleri sen nasilsin
yorgunluk dışında iyi canım
Kimmiş o adam ya niye ağlıyor anlayamadım
değişik bi adam
neden ağlamak gerekiyor
çok mantıklı olabilir
Aynen klasik psikologlarin dedigi cocukluguna inecez lafi ama bence mantikli konusuyor bilimle acikliyor falan ama cokk bilincli olmak lazim benim beynimin almadigi cok sey soylei aksam mesela
sen ağladınmı peki ?
kız seni tutuyoruz dedik yapma simdı
bilmiyorum yemek istiyorum doymadım bugun mangal bakalım Allah sonumu hayır etsin
Birazda menü yorumlaması için görevlendirdiğimiz arkadaşlara atıfta bulunalım

@ela_2019
@medine66
@Muzmus
Dream00
@Pnrrr-20
@Zeycan123
@Ucmelekannesi

Menüleri neden yorumlamıyorsunuz kızlar
bu ara erkenden uyuya kalıyorum ben
ben atladığım zamanlar deli gibi aylıyordum, sporcular gibi hıp hızlı bütün vucutla dizlerim ağrıyordu artık
Kızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
Değişikmiş zayıflığınla ilgili bişey demedimi

aslında kısıdrn kısıye degısıyor zorluk ve kolaylık canım herkesın agrı esıgı aybı degıl sımdı ben sana sorsam iyileşme sureci nasıl diye ama korkuyorum ben de dusuyorum ilerle operasyon

ben yan yatan biri olduğum için yan yatamamak zordu, biraz bel agrısı vardı ,ilk 15 gün direnler elime koluma dolandı onun dışında rahattım çabuk geçti bana sorarsan bu süreçte en en en zoru o bantları gögsümden sökmeleriydi yarısı o bantlarda kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…