- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #370.221
Nasrettin Hocanın fıkrası misali "milletin ağzı torba değilki büzesin"hem sen kilo verıyorsun hem 3 çocuğun var hem de cocuk düşünüyorsun benım de gögüslerim çok büyük ve sarkıktı 24 yaşımda küçültme ve toplama yaptırdım pişman değilim ama sarkık büyük diye dalga geçenler gitti bu sefer de salak mısın ne kadar agır amelıyat o, nasıl cesaret ettın senın memelerınde ne vardı kı dıyenler hortladı yani sen onları yaptırsan çatlaklarına laf ederler ,çok kilo verdin derler vs vs oyüzden he he de geç ilerde cidden SEN istersen yaptırırsın
aslında kısıdrn kısıye degısıyor zorluk ve kolaylık canım herkesın agrı esıgı aybı degıl sımdı ben sana sorsam iyileşme sureci nasıl diye ama korkuyorumhem sen kilo verıyorsun hem 3 çocuğun var hem de cocuk düşünüyorsun benım de gögüslerim çok büyük ve sarkıktı 24 yaşımda küçültme ve toplama yaptırdım pişman değilim ama sarkık büyük diye dalga geçenler gitti bu sefer de salak mısın ne kadar agır amelıyat o, nasıl cesaret ettın senın memelerınde ne vardı kı dıyenler hortladı yani sen onları yaptırsan çatlaklarına laf ederler ,çok kilo verdin derler vs vs oyüzden he he de geç ilerde cidden SEN istersen yaptırırsın
Yanlış veri girmişsindir, tekrardan hesapla canımBenim ki 544 kalori gösterdi
Sende verileri yanlış girmişsindir canımben 20970 kalori mi ben okadar yersem mide spazmı geçiririm
Toplam 3 adet dolma, 1 adet sarma canım.kuru dolma dısında mi bir yaprak bir bıber dolması var canım onu anlamadım oyleyse fazla olmjs
Evde sütyen takmadığım için hep öyle görüyor aslındaSütyensiz miydin acaba ? benim gebelikte baya dikleşmişti daha önce kilo alıp verdiğim için sarkık normalde
ben evde sutyen siz gwzemıyirum maalesef yaEvde sütyen takmadığım için hep öyle görüyor aslında
Iyı geceler canımBen yatıyorum kızlar
2 günün yorgunluğunu atmak lazım
Hepinize iyi geceler
Bence de tam da bu sebepten Sıkma canını benim de sarkık olduğu için yaz kış öyle yatar öyle kalkarım bi de alışkanlık olmuş çıkaramıyorumEvde sütyen takmadığım için hep öyle görüyor aslında
Bende sütyensiz gezemezdim, balenli sütyen ile yatardım hattaben evde sutyen siz gwzemıyirum maalesef ya
Reklam kapatma ayarı acıktırKızlar benim Opera neden reklam alıyor sizce, fikri olan var mı
balensız canım varla yok arası diger turlu uyuyamam zatenBende sütyensiz gezemezdim, balenli sütyen ile yatardım hatta
Sağlık problemi yaşayınca takmaz oldum, evde kullanmamanızı tavsiye ederim
Annen cok patavatsızmıs canımnKızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
Kapalıydı canım, bence belli bir süre sonra silip yeniden yüklemek gerekiyorReklam kapatma ayarı acıktır
yok degildim canım bugun canım istemedi bısey yemek vafiyet olsjn canım sanırım oructun aksam salata yada yogurt tuketsen iyi olurdu
olabilir canım bugun canım istemedi yemek birde kılo vericem dusuncesuyle besinleri cogaltmakta cogu zaman sıkıntı yasıyorumcanım gün içerisinde çok çok az besin alıyorsun ilerde biraz fazla kaçırırsan bu sana hemen kilo olarak geri dönebilir sanki
Alla alla olabilir canım sapıtıyor bazenKapalıydı canım, bence belli bir süre sonra silip yeniden yüklemek gerekiyor
cok güzel canımSabah da tartıldım 96.5 kilo çıktım. Geçen haftaya göre 1.2 kg vermişim
gec kaldımTunaydın kızlar kahvaltı faslı bitti mutfak toplama kısmı ile basbasayım
keyif yaptın demekkigece 2 ye kadar izledim gitar çaldı onu bile dinledim yani :))
sanada gec kaldımgunaydin kizlarr:))
yorgunluk dışında iyi canımgunaydin.
İyiyim cabim klasik ev isleri sen nasilsin
Kimmiş o adam ya niye ağlıyor anlayamadım
neden ağlamak gerekiyorbilmiyorumki cnm
Bende cok aç degildim belki o yüzden etkili olmuyor :))
Şu ara pek iyi degilim cnm
Sali da işe baslicam
Bu sefer baska odaya gidip kulaklikla dinledim.
Oncesini kaçırmışım tam demo zamani actim
Gecen sefer dinlediydim zaten
Genelde ayni seyler
Konsantre olmaya calisirken, adam benimle ilgili olmayan seyler soyledikce dikkatim dagiliyordu
Hergun canli yayinlar dinlense belki faydali olur
Hep tramvanizi cozmeniz lazim diyor da, nasil cozulcek, tramvam ney bilmiyorum
çok mantıklı olabilirAbla cocukken bi ara maddi olarak durumumuz baya kotuydu. Evde sadece abbemin yaptigi ekmek ve margarinle kahvalti yapiyorduk. Vee bi donem boyle gecti maddi sikintiyla.
Ve simdi kendime bakiyorum sunu canim cekti hemen alip yemeliyim diyorum ve yerken kendimi kaybediyorumm. Evde abur cubur eksik olmasin istiyorum evi bos gibi hissediyorum bence bu durumum o zamana bagli.
Ha hep oyle bir cocuklukmu gecirdim tabi hayir ama demekki o donem bana ben farkinda olmadab etki etmis demekki
sen ağladınmı peki ?Aynen klasik psikologlarin dedigi cocukluguna inecez lafi ama bence mantikli konusuyor bilimle acikliyor falan ama cokk bilincli olmak lazim benim beynimin almadigi cok sey soylei aksam mesela
bilmiyorum yemek istiyorum doymadım bugunkız seni tutuyoruz dedik yapma simdı
bu ara erkenden uyuya kalıyorum benBirazda menü yorumlaması için görevlendirdiğimiz arkadaşlara atıfta bulunalım
@ela_2019
@medine66
@Muzmus
Dream00
@Pnrrr-20
@Zeycan123
@Ucmelekannesi
Menüleri neden yorumlamıyorsunuz kızlar
ben atladığım zamanlar deli gibi aylıyordum, sporcular gibi hıp hızlı bütün vucutlakızlar bugün ilk kez iple ip atladım. bütün vücudumla atlayarak yapayım dedim.. Yapamadım.. ne kadar zormuş. şoyle adım atar şekilde yapılan var ya onu yaptım artık.. siz iple atlarken o şekilde mi atlıyorsunjz
DeğişikmişKızlar bugün annemgil geldi demiştim ya
Memelerin sarkmış git estetik yaptır dedi.
Zayıflamış olduğuma olacağıma lanet ettim
aslında kısıdrn kısıye degısıyor zorluk ve kolaylık canım herkesın agrı esıgı aybı degıl sımdı ben sana sorsam iyileşme sureci nasıl diye ama korkuyorumben de dusuyorum ilerle operasyon
eveettt boyu metre olarak girmişim 1473.31kcal çıktı .Yanlış veri girmişsindir, tekrardan hesapla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?